Maanantaita!

Ja aivan liian aikaista sellaista.. Kiitos miehen joka varasi meille parturi ajat,niin että eka aika on jo puol 8 🙈 Ja eikös pojat siis pieninkin tänään ois nukkunut.. Yleensä herännyt tällei viimeistään puol 7 mutta nyt ei puhettakaan että ois heräämässä vaikka sytyttelin jo vähän valojakin niin että poikien huoneeseenkin kajastaa 😄

12.9.2016
Vipe
Vipe

Nki, sulla kertyy työkokemus pienissä osissa, kuten minullakin aikanaan.
Nyt on kertynyt omien lasten ja perheen asioiden hoidosta kokemusta, 10 vuotta putkeen, yhteenä 16 vuotta.

Päivällä kirjoitin pitkän tekstin, katsotaan meneekö tää läpi.

12.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Juu, nyt tuo raskaus tuntuu riesalta. Puolentoista viikon päästä sitä sit kuulee oliko tämäkin taas turhaa. Sillä oletuksella mennään. Eli tuskin on ensi kesänä uutta tuotosta olemassakaan.

Hyvä, että esitys meni hyvin. Millonkas se valmistuminen sitten tapahtuu? Kuun lopussa?

Mieki tarkistin tuossa, että mitä se TE-toimisto kirjasi päätökseksi irtisanoutumisesta, ni karenssi tämän kuun loppuun koska olen perusteettomasti itseni irtisanonut enkä työongelmissani ole ollut yhteydessä liittoon.

Jeba. No ei voinut olla yhteydessä liittoon kun mut olisi irtisanottu. Ja siihen ei ollut varaa.

No mut tämä oli odotettavissa ja onneksi toi isännys on niin hyvätuloinen että se on se ja sama jos ei pariin kuukauteen saakaan mitään. Pikkasen kiristetään vyötä ja toivotaan, ettei mitään valtavaa iske päälle.

Mitä nyt autoon meni 1800e ja yksi ylimääränen sakkolappu tuli hommattua.

Eilen isännykseltä lipsahti kännykkä autosta noustessa ni lasi on säpäleinä. Se töytynee korjata. Lasin vaihto menee lähes täysin vakuutuksen omavastuuseen joten vakuutuksestakaan mitään hyötyä

Lasten silmälasejakaan ei enää saa vakuutukseen. Silmälääkärin sentään saa. Mut eka pitää kuitenkin maksaa itte.

Keskimmäinen valittelee, ettei se oikein nää päikyssä. Muutama kuukausi sitten just käytiin neuvolan lähetteellä, ni ei vielä kirjottanu laseja. Mutta sanoi, että todennäköisesti hyvinkin pian voi tarvita.

Nyt mä sit mietin, et kuinka pitkälle voi vetkuttaa, ettei tulis taas turhaa käyntiä.

12.9.2016
misukka
misukka

Tuvitus hurjasti paranemista teille taas kerran! Toivottavasti sinnuun ei nyt tuu ihmeempiä niin pääset illalla töihin "lepäämään" 😊

Misukka vai al dente spagetti 😂 teijän on kyllä ensi kesänä taas pakko tulla niin pääsen tuoksuttelemaan siun riesana olevan raskauden tuotoksia 😍
Ja siis meillä oli tiukkaa pyörittää tätä yhellä autolla ja kun tuon loma loppuu niin mahdotonta. Autot on kyllä yksiä piruja 😁 Todellakin ollaan aateltu tilavampaa autoa mutta ei vielä tässä konkurssissa. Myö ollaan oltu käytännössä miehen tuloilla. Työpaikan ihmettä toivoessa 😁

Ja kiitos kysymästä, hyvin meni esitys 😊

12.9.2016
riu
riu

Riu hei, mites se siun työn esittely meni?

12.9.2016
misukka
misukka

Tuvitukselle tsemppiä lääkärireissulle, koetahan parannella itsesikin.

Riu, ei oikeastaan kipeänä ole mutta kintut on sellasta al dente-spagettia 😄 Juuri ja juuri jalat pitää. Ja mahassa kyl tuntuu. Tuo alavatta jomottelee ihan mukavasti. Yleensä ekojen tuntien jälkeen vatsalihaksia kivistää mutta nyt tuntuu kyllä muutenkin. Huomaa, että on tuo raskaus tuossa riesana.

Toivottavasti saatte auton kuosiin. Miten te olette tuota teidän palettia pyörittäny yhellä autolla? Isännän loma tietty vähän helpottanut, mutta silti.

Hitsi, mä meinasin tarjota tuota meidän s-maxia teille mut sit hokasin ettei siinäkään riitä penkit teille kaikille.

Ootteko te harkinnu sellasta 6-7 paikkasta hankittavaksi?

Mä tässä haaveilen itelleni prius+ mutta ne on 4 vuotta vanhoinakin yli 20 tonnia. Fordin grand c-maxin sais 15-17 tonniin 2012 versiona. Siinä olis 6 paikkaa kivasti. Tavaratila toki 0, kun kaikki penkit käytössä.

Mut meillähän reissut kuljetaan Alhambralla. Siihen mahtuu ihan kivasti.

12.9.2016
misukka
misukka

Vipe hyiiiii ei noin aikasin aamulla saa olla MITÄÄN varattuna! Mie en ota mielellään mihinkään aamuaikoja, lasten hammaslääkäriin joutuu joskus jo ysiltä 😁

Nemimilla miusta tuossa on riittävästi ohjelmaa maanantaille 😄

Misukka siehän oot ollu reippaana eilen! Onko jäsenet nyt miten kippeenä?

Meillä on kaikille välikausivaatteet ja toppavaatteet, miun äiti ja sisko osti pienimmälle reiman verkkokaupasta puoleen hintaan joululahjan ennakkoon. Talvikengät puuttuu kahdelta isommalta, muuten nekin asiat on kunnossa ensi kevääseen saakka. Mie oon siis aika hyvin suoriutunut tän vuotisesta kilpavarustelusta ,😄

Pyhä sylvi ku väsyttäääääää..... zzzzzzz..... nää maanantait on aina yhtä karmivia 😁 Tännään pittää hinata toinen auto korjaamolle, toivottavasti saadaan se kuntoon tai muuten ollaan lirissä. Ei meijän elämä vaan pyöri yhdellä autolla. Kaikkee muutakii pientä ois, ite haaveilen lähinnä päikkäreistä 😄 Isimiehellä loppuu tännään loma, äkkiä meni kuukausi!

12.9.2016
riu
riu

Huomenet

Vipellä tosiaan aikainen aamu. Ootte jo parturointihommissa. Vitsit mä mietin, et kuin te Lempäälään asti jaksatte lähtee ajaa mut eihän se teille ole kuin pikkukiekasu, sama ko mä lähtisin Selloon. Toivottavasti löytyy toppavehkeet.

Mä olen juuri ja juuri sen verran ajatellut asioita, että ettinyt pienimmälle isomman välikausihaalarin varastosta. Se on kyllä pelkkä kuori, eikä edes vedenpitåvä mut siksihän on kuravaatteet. Alkaa toi viime keväänä ostettu 80cm haalari olla tiukahko. Onpa jätkälläkin mittaa se 84cm. Et ihan hyvin mahtunut.

Keskimmäiseltä uupuu välikausikengät. Talvikengät on. Talvihaalareita en ole kyllä vielä edes miettinyt. Pienimmälle löysin jonkun Remun haalarin kokoa 86 kun kaivelin sitä välikausaria.

Nemille kivaa ja rauhallista päivää! Tuo Vipe hoitaa meidänkin viipotukset tänään.

Mä yritän toipua eilisestä kun aamupäivällä riehuttiin mun enon kämppää tyhjäksi ja sieltä hypin suoraan tanssitunneille. 3 tuntia hikeä pintaan. Puoli kasilta illalla, kun kotia pääsin ni olin ihan raato ja oikea kinttu ahterista varpaisiin niin kipeä, että olisin voinut luopua siitä pysyvästi. No ehken kuitenkaan mutta hetkellisesti kävi mielessä kyllä. Sammuin sohvalle kun pojat meni nukkumaan, enkä millään meinannu päästä sieltä ylös kun ukko tuli herättelemään, että vois siirtyä punkan puolelle suihkun kautta.

Tähän päivään ei niin mitään erikoista. Kahtotaan, mitä keksin. Kauppareissua pitää miettiä, maidot on taas vähissä.

12.9.2016
misukka
misukka

Huomenta.☺

Hyvää touhukasta parturi/ kampaamo ja Ideaparki päivää teille, Vipe! 😊 toivottavasti löytyy talvivaate löytöjä sieltä reimalta!😆

Meillä on jo aika hyvin laidasta laitaan pojalle vaatetta syksyksi ja talveksi, äiti lupasi kutoa uudet isommat villikset pojalle. Paitsi vois sitä kattoa jotkut toiset talvi kengät varalle.😁

Meillä ihan tavallista ulkoilua ja käydään aamulla pyytämässä kirppispöytä -50%. Siinä ne meidän tylsät suunnitelmat.😂

12.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Tänään siis aamulla hiustenleikkuu,itseltäni ihan vaan otsatukkaa lyhennetään ja latvoista pois jos huonoja.. Sitten mies varas ajan myös itselleen ja tolle vanhemmalle..

Sen jälkeen käydään hakemassa valokuvia joita vein teetettäväksi perjantaina.. Sitten mennään sairaalalle kun esikoisella on tänään reumakontrolli.. Ja sitten ajateltiin vielä samaan rysäykseen käydä Ideaparkissa Reiman outletissa katsomassa toppahaalarit pojille.. Vaikka tossa testailin niin pienempi kyllä mahtui vielä tohon 86 kokoon,mutta oli se kuitenkin sen verta naftin näköinen ettei sinne pakkasilla kyllä vaatetta paljon alle mahdu.. Ja voi olla ettei sitten enää edes mene kun tulee toppahaalari kelit.. Niin ostetaan pienemmällekin uusi,niin saa tota vanhaa käyttää alkutalven "huonot" kelit,mutta on jo isompi koko valmiina ettei tarvi sitten lähteä enää metsästään kun tarve vaatii..

Sitten pitäis varmaan miettiä talvikenkä asiat kans kuntoon,mutta ei kai kaikkea kerralla.. Ja pitäis vähän testailla että meneekö viime vuotisista ne joissa oli villasukka vara,niin nyt ilman villasukkaa.. Jos menee niin sitten ei ole kengillä niin kiirus kun niitä voi hyvin käyttää ekoilla kylmillä,mutta jos jalkakasvanut niin ettei nekään mene,niin sitten täytyy ajoissa hankkia nekin..

Jospa siinä ois tarpeeksi pohdintaa talvi pukineista 🙈

No joo,mutta ton ostos reissun jälkeen sitten rauhoututaan kotiin loppupäiväksi.. Ei välttämättä siis sisälle,mutta sillei ettei suunnitella mitään iltamenoja,vaan tässä kodin lähellä käydään puistossa ja mitä nyt sitten pojat haluaa touhuta.. 😊

Mukavaa viikon alkua kaikille!

12.9.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...