Torstai, toivoa täynnä!😀

Mitäs tänään tehdään ja on suunnitelmissa?

8.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Me ulkoiltiin pitkästi.
Sitten tyttö nukkui, ja minäkin.
Nyt enenevästi alkanut pissata pottaan.

8.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tälläinen nopea vastailu..

Kipeille paranemista..

Ja niin tosta päiväunista piti sanoa,just se että päiväkotiin voi sanoa ettei tarvi,mutta kannattaa ehkä ensin katsoa miten reagoi eikä suoraa kieltää päiväunia,koska monesti tosiaan se unen tarve päiväkodissa on suurempi kuin kotona ollessa.. Ja lisäksi voi myös sopia että herätetään jonkun tietyn ajan kuluttua tai jos ei jossain tietyssä ajassa nukahda niin sitten ei nukuteta jne. Me ainakin vanhempien kanssa yhteisen sopimuksen ja "kokeilujen" kautta kokeillaan että mikä on hyvä päivälepo lapselle.. Kun siis välillä vanhemmat kieltäisi päiväunet jo reilusti alle 2 vuotiaalta,mutta olen suoraan sanonut että en valvota niin pientä lasta joka kaiken lisäksi meinaa nukahtaa jo väkisin enne nukkuma aikaa ja sänkyyn päästyään on minuutissa unessa,että kyllä tarvii unet,mutta sitten on sovittu että ei anneta nukkua kauan vaan kokeillaan mikä aika ois hyvä..
Ja kun tosiaan vaikka lapsi kotona pärjää ilman päikkäreitä niin ei tarkoita että hoidossakin pärjäisi..
Ja sitten tosta pitkään nukkumisesta Misukalle,meillä toi 4v 3kk oleva lapsi nukkuu vielä päikkärit vaikka on kotona 😂 Ja nukahtaa nopeasti ja nukkuu 2-3 tuntia jos sit ei herätä.. Eikä vaikuta yöuniin 😅 Se varmaan nukkuu enemmän kuin toi kohta 2v 🙈

Mitäs muuta mun piti.. No en muista enää..

8.9.2016
Vipe
Vipe

Siitä päikystä vielä, että sinnehän voi sanoa ettei lasta saa nukuttaa päiväunillr, jos yöunet niistä kärsii.

8.9.2016
misukka
misukka

Päivähoidossa on tosiaan sitä virikettä ihan eri tavalla kuin kotona ja moni joka ei kotona enää nuku päikkyjä, tarvii sen levon päikyssä.

Meilläkin keskimmäinen nukkui päikyssä päikkärit ainakin puoli vuotta pidempään kuin kotona. Tosin tuo nukkui muutenkin aika pitkään päikyt, 3-vuotiaaksi ainakin.

Me nukuttiin pari tuntia päikkyjä. Jaksaa vähän paremmin.

Me ollaan nyt toista iltaa keskenään muksujen kanssa kun eilen ukolla oli harjannostajaiset ja tänään joku muu työhomma. Lähtivät Viron risteilylle. On niillä tässä alkuillasta jotain seminaarin tapasta siellä.

Eilen kyl palo käpy ihan totaalisesti noitten riehumiseen. Nyt ne on vähän enempi ihmisiksi. Ehkä ulkoilu tuossa ennen ruokaa auttoi vähän.

8.9.2016
misukka
misukka

Riu, se voip olla ettei päivähoito muuta tytön rytmiä. Sen näkee.

8.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kuopukseen iski flunssa niin kotona vaan lepäilty kun nenä valuu ja on voipunut.No koti kiittää kun joskus siivoaa yms😊Illalla kuskaa harrastuksiin pari lasta ja aattelin jos siinä kävis sillä aikaa tunnin lenkin itekkin juoksemassa niin ei tarttis ajaa edes takas😊

8.9.2016
huiskutin
huiskutin

Päivää

Aamulla libbe jumitti tosissaan. Yritin kasin pintaan saaha lörppäketjua tulille, ni ei antanu tehä.

Jos mie kuittaan kaikki toivottelemalla kivaa päivää, kun suurin osa äksönistä kai jo ohi. Tuvituksen perheeseen tsemppiä ja pikaista paranemista.

Kiva kuulla, että nkin perheessä ruvennut rytmi löytymään.

Me käytiin pienimmän kanssa lääkärineuvolassa ja sitten perhekahvilassa. Keskimmäinen halus päikkyyn joten se on siellä. Täytyy käydä hakemassa kotio reilun parin tunnin päästä.

Me taidetaan pienimmän kanssa ottaa nyt pienet päikyt.

8.9.2016
misukka
misukka

Vipe kiva kun sait nukkua pitkään :) Mie oon niin aamu-uninen että rakastan nukkua pitkään, mutta jos nukun yli kuusi tuntia niin selkä on ihan jumissa :D Vanhuus ei tuu yksin :D

PM ehkä niihin tytön uniin ei se päiväkotin niin vaikuta, onhan se paljon rankempaa lapselle olla siellä kuin kotona. Vähän sama ku itekkii uuvahtaa eri tavalla töissä. Toivotaan näin ainakin :)

Paranemista taas vaihteeksi tuvituksen sakille. Teillä kyllä hoidetaan meijän ja parin muunkin perheen sairastelut... Tuntuu että ootte jatkuvasti kippeenä :/

Nki miun piti kyssyy mitä se tuommonen leipä on, jotakii rieskan tapaistako?

8.9.2016
riu
riu

Huomentapäivää.
Tyttö nukahti johonkin aikaan, itse nukahdin viereen ja heräsin klo 23.
Nukuttamista koetin jo 21.30. Tyttö ei nukkunut eilen päiväunia. Heräsi eilenaamulla ysiltä.

Tänä aamuna tyttö nousikin 6.15.

Katsotaan valvooko yhtä pitkään kun päivähoito alkaa. Varmaan, koska päiväkodissa nukutaan päiväunet.

Keskimmäinen leikki aamulla pikkusiskon kanssa.

Eilen illalla tein perunasalattia, lisäksi paistoin makkaraa.

8.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nemille kivaa puistoilua ja mukavaa hikilenkkiä..

Nkille myös mukavaa päivää ja leivän tekoa..

Mä tässä vasta heräilen kun lapset mun äidillä yökylässä.. Kaveri tulee tossa ennen puoltapäivää käymään ja sitten joskus iltapäivällä äiti tuo pojat kotiin..

Muita suunnitelmia ei kaiketi tälle päivälle ole.. Nukuin ilmeisesti vähän liiankin hyvin,kun en herännyt edes miehen kelloon ja nyt on niskat ihan jumissa.. Pitänee vähän venytellä että pääsee liikkeelle.. Aina yhtä raihnainen olo,silloin kun on nukkunut kuin tukki 😂

8.9.2016
Vipe
Vipe

Huomentapäivää :)

Nemimillalle kivaa puistoilua! :)

Nki kiva ku ootte päässeet rytmiin kiinni, teillä olikin se vähäb haasteellista :)

Mie isommat lapset potkin jo maailmalle ja herättelen kohta tuon pienimmän. Viiään mies kirkkoon veteraanien johonkin juttuun ja jos puistoiltas itekkii siinä uotellessa. Jeejee. Muuten ei tännään oo sen ihmeempiä, isoimmalla pojalla on reenit mutta isi saa hoitaa ne. Ulkona on muuten jo tosissaan syksyn tuntua!

8.9.2016
riu
riu

Huomenta ja aurinkoista sellaista!🌞
Mennään 10km päähän leikkipuistoon, siellä missä minä olen viettänyt lapsuuteni kesälomat.😀 Kerran ollaan aikasin hereillä ja menossa jo!☺
Illalla äiti lupasi koukata kirpparin kautta, mulla vapaa ilta sieltä.
Hikilenkki illalla ja siinä sitten päivän mittaan mitä tulee esille ja mitä pitää tehdä.☺

Hyvää torstai päivää!☺

8.9.2016
NemiMilla
NemiMilla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...