Pajunkuorishamppoo

Hei! Päiväkodilla oli ryhmässä täitiedote, joten lähdin kärppänä apteekkiin täitartuntaa ehkäisevää shampoota metsästämään. Voi olla että on liian myöhäistä tässä vaiheessa enää aloittaa, mutta yritetty ainakin on. Ei tullut sitten mieleen apteekissa kysyä, että miten usein tuolla shampoolla tulisi lapsen hiukset pestä. Lapsi on alta kolme vuotta ja ei ole millään shampoolla hiuksia pesty, jollei ole ollut oikeasti likaiset hiukset. Onko kenelläkään kokemusta tuosta shampoosta ja sen käyttörytmistä?

7.9.2016
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Löysin jonkun apteekin "esitteen" tosta netistä,vai oliko luontaistuote kaupan mutta kumminkin,niin siellä luki 2-3 kertaa viikossa niin kauan kunnes täi vaara on ohi..

Mutta siellä luki myös toi että sopii raskaana oleville ja yli 3 vuotiaille..

Muuten ei ole siks kokemusta,en ole ennen kuullukaan mutta mielenkiinnolla nyt googletin ja tollaista tietoa löytyi..

Ja kiitos täistä puhumisen alkoi heti pää kutista.. Mulla ei ole koskaan ollut täitä eikä pojilla eikä tietääkseni miehelläkään elikkä meidän perhe on toistaiseksi ollut ns. Täivapaa mutta silti aina kun joku mainitsee sanan täi,niin mulla alkaa pää kutiaan hillittömästi 😅

8.9.2016
Vipe
Vipe

Mitä luin netistä, niin ei saa käyttää alle 3-vuotiaille!

8.9.2016
Sannukki
Sannukki

Löytyiskö netistä käyttöohjetta. Luin jostakin, et samppoon teho johtuu sen tervantuoksusta, eli ajaskohan tervasamppoo ihan saman asian?

8.9.2016
Merimaaria
Merimaaria
3 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...