KESKIVIIKKO

Huomenta kaikille! Meillä toi pienempi herää aina viimeistään kun mies lähtee töihin.. Nytkin heräs jo samaan aikaan kun mies heräs.. Ja se tosi harvoin enää silloin nukahtaa uudestaan.. Noh,huomenna saa nukkua kun pojat menee yökylään tänään.. Tänään mennään kirjastoon yksityisten hoitajien muskariin ja siitä sitten esikoisen verikokeeseen.. Ja pissanäyte siltä pitää nyt aamusta ottaa.. Tänään ois mun jumppa päivä,mutta jätän menemättä,kun pojat menee tosiaan mun vanhemmille yökylään kun äiti on lomalla ja haluaa ottaa ne,niin ajateltiin että käydään sitten miehen kanssa elokuvissa tai syömässä tai jotain.. Siinäpä tämän päivän suunnitelmat 😊

7.9.2016
Vipe
Vipe

Hyvä ett nkin eka työpäivä oli sujunut hyvin ja esikon kaverin kyläily.☺ kirppiksellä käyty ja odotellaan serkkua kylään, pääsevät pojat leikkimään.☺

7.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Kiva, että sulla nki oli mieluisa työpäivä. Sitten jo mahdollisuus seuraaviin sijaisuuksiin.

7.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

misukka on hyvä hinta ja tinkiminen on mahdollista vielä!😊 hyvä olla rehellinen ja laittaa just suoraan ett mikä on vikana.☺

7.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Joo, oli kyllä ihan kiva yllätys, että saatetaan saada jotain takaisin päinkin. En odottanut. Oma mokahan se oli, etten huolehtinut.

Nyt on bilikka myynnissä. Laitoin nyt pyynnin 6850e. Eikö oo sopivan epämääränen? 😄 Ja on vähän tinkivaraakin.

Toivottavasti kukaan ei säikähdä mainintaa moottorin vikavalosta. Mie oon niin karun rehellinen, jopa autoa myydessä.

7.9.2016
misukka
misukka

Misukka, hyvä että nuo päivähoitomaksut menee oikein teillä nyt sitten.

Meillä keskimmäisen kohdalla päivähoitomaksut oli useaan kertaan ihan päin mäntyä. Kerrankin maksupäätöksessä ei ollut huomioitu minun tuloja. Mutta aina lähettivät jälkikäteen oikaistun laskun.

Katsotaan onko kaupungin ohjelmistot kehittyneet, kunhan pienin aloittaa päivähoidon.

7.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Misukka, jos autoliikkeet tarjoaa sun autosta sulle 5000€. Niin mun mielestä voit jopa pyytää 7000€.😄

Hyvä että saatte vähän palautusta päikkäri maksuista, ett joku on kiinnostunut olla noin ystävällinen ja auttavainen.☺

Meillä oli tohina aamu, ensin käytiin poimimassa isoäidille kimppu auringonkukkia. (Kunta tarjoa, istutus pellosta) sitten isoäiti ei ollu valmis, nii mentiin lähipuistoon. Siitä sitten hakee isoäitiä kauppaan ja nyt kahvia odotellessa.😁 ei tarvii paljon illalla tehdä mitään.😊

7.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Huomenet

Vipelle ihanaa lapsivapaata iltaa!

Nkille hyvää työpäivää ja ihanalta kuulostaa tuo tytön ystävyys. Tosi hienoa! Ja upeata, että unirytmikin alkanut löytyä eskarin myötä kohdilleen.

PMn pojalle kivaa pikkukokkikerhoa!

Nemillä oli jotain kirppisjuttua ja muutenkin menoa ja meininkiä. Hauskaa päivää teille!

Mä vein muksut päikkyyn ja keltaiset putkilot labraan. Onneksi kävin harppuunoitavana maanantaina, nimittäin tänään siellä oli ihan hillitön jono. Kepeesti kolmattakymmentä tyyppiä vartos vuoroaan. Onneksi kun oli vaan putkiloitten tiputus, ni pääs nopsaan pois.

Kävin kaupassa ja soittelin päivähoitotoimistoon tulotiedoista kun hokasin, että noissa lappusissa lukee, et pitää äitiyspäivärahapäätös toimittaa tän kuun loppuun mennessä.

Eihän mulla sellaista ole toimittaa. Juteltiin muutenkin, että ollaan varmaan koko kevät maksettu liian kovaa maksua kun en hokassut tulotietoja toimittaa silloin kun jäin kotihoidontuelle. Siellä se täti nyt pistää laskimen raksuttamaan ja katsotaan, mikä on lopputulos.

Yleensä nuo ei maksuja palauttele, mutta nyt vissiin sit iski joku inhimillisyyskohtaus päälle.

Auton penkeistä tuli muuten yllättävän siistit. En odottanut moista. Mulla kun oli läikkynyt mehuja ja ties mitä niihin penkkeihin. Takapenkillä kans pojilla vissiin kaatunut penkkeihin jotain ku oli ihan laikukkaat. Ja suuren osan hiekoistakin sai pois kun nuo välillä seisoo kenkiensä kanssa siinä penkin reunalla. Keskimmäinen etenki, kun nousee turvaistuimelle istumaan.

Hitsi, mä en nyt yhtään tiedä, onko mun hintapyyntö tuosta autosta liian alhainen. Enemmän ajettuja samalla varustelulla autoliikkeet huutaa jopa 10 000e. Suurin osa oli siellä 7-8 000. Mä ajattelin, jos 6000 saan ni oon tyytyväinen. Autoliikkeet tarjoaa mulle 5000 euroa.

Mut en haluu pyytää liikaakaan, kun sit jää käsiin.

7.9.2016
misukka
misukka

Hyvä että eskarin aloituksesta oli hyötyä myös unirytmiin, nkin esikoisella! ☺
Onhan se hyvä ottaa välillä treffit miehen kanssa ja laatu aikaa!💖

7.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Huomenta, tänään vasta keskiviikko..😀
Nkille tsempit ja hyvin se menee!👍😊

Vipelle hyvää treffi iltaa ja aamupäivästä mukavia! 😊

Pm, joskus on hyvä ku ei oo suunnitelmia, mennä vaan fiiliksen mukaan.☺ hyvää päivää teille!☺

Me mennään mun isoäidin kans tänään kauppaan ja illalla pitää kirppis pöytä käydä siivoamassa. Veljenpoika tulee illalla leikkimään pojan kanssa, siinähän sitä oli puuhaa taas meilläkin.☺

Hyvää pikku lauantaita!😊

7.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Huomenta.

Kivoja suunnitelmia sulla Vipe. Leppoista parisuhdeiltaa.

Täällä ei erityisiä suunnitelmia, paitsi keskimmäisellä Pikkukokkikerho.

Nkille hyvää ja mielenkiintoista työpäivää.

7.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ja taas kirjoitin tohon kaiken 😅 No ei se mitään..

7.9.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...