Maanantaita lörppää..

Huomenta! Täällä aikaisin ylhäällä vaikka eka lomapäivä,en tosin odottanutkaan että pojat nukkuisivat sen pidempään,etenkään toi pienempi 😅 Heräsivät jo ennen kuin mies lähti ja mun piti sitten nousta kun se lähti.. Esikoinen huuteli "äiti tuu kattoon kun ihana auringon nousu" 😂 Se kuulosti aika lohduttoman aikaiselta 😅 Onneks kuitenkin eilen menin suht ajoissa nukkumaan 😊 Tänään mennään kerhoon ja illalla kauppaan.. Siinäpä kaikki suunniteltu tälle päivälle,muuten katsotaan mitä keksitään 😊 Mukavaa päivää kaikille ja Misukalle tsemppiä väsymyksen taltuttamiseen,ei tosin varmaan ihan hetkessä hemppa nouse,niin että väsymys yhdessä yössä kaikkois 😊

5.9.2016
Vipe
Vipe

Reipas oot!☺ saat auton sitten nopsaan myytyä vielä.😉 välillä on hyvä viettää laatuaikaa pienimmän kanssa!💕

Mä sain silitettyä pari verhoa kirppis myyntiä varten. Sitten tuli illan suunnitelmiin muutos, meidän olkkarin kattovalaisin räsähti rikki eilen, tuli oikosulku.😨 Niin käydään bauhausissa ostaa uus, siellä se maksaa alle 100€ ja k- rauta myy samaa valaisinta 150€! Me ollaan katottu sitä valaisinta keväällä ja vielä on valikoimissa, meidän onneksi.😁 sitten mun veljenpoika tulee meille leikkimään sen ostosreissun jälkeen.

Ja hikilenkki jää huomisen.☺

5.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

En kyl bongannu mitään rastilaisia. Zombejakin tuli tosi heikosti vastaan. En nähny muualla ku myyntikojuissa maskeerattuja.

Puuh! Auto on imuroitu. Jee! Huomenna varmaan pölyjen pyyhkiminen kun nyt täytyy ryhtyä jo valmistelee päivällisen tekoa.

Esikolla futisreenit ja isännys lähtee keskimmäisen kanssa sählykerhoon. Ennen niitä pitäis tehdä, paistaa ja syödä pitsat. Mä viettelen pari tuntisen illalla kaksin pienimmän kanssa.

5.9.2016
misukka
misukka

Onpa tullu paljon tekstiä, saa nähdä muistanko kaiken.

Mustikalle, askartelu tarvikkeiden lajitteluun intoa ja puhtia.☺ ja hyvä että apu oli lähellä, kerrankin!☺

Misukalle myös puhtia, toivottavasti masu ei kauheasti enää vaivaa.😊
Eikä muuten ne zombit lintsillä ollu ees mitään pelottavia, vähän maalia niillä oli naamassa!😁 sitten ihmettelin niitä suunnistajia siellä jotka otti rasti kuvia, näittekö niitä?☺
Siivous intoa auton kanssa, puunaa oikein hyvin.😊

Tuvitukselle mukavia hetkiä ja aurinkoista keliä takapihalle!☺ Ja illalle shoppailun iloa!😀 toivottavasti poika säästyy pahimmasta flunssasta. ☺

Nkille, voimia päivään ja leivo makoisa piirakka!😋

Pm, pojalle mukavaa koodausiltaa ja teille naisille hyvää muskaria!🎶

Me käytiin siellä puisto nro.2, se on sellanen ulkoilu alue, uimapaikka ja leikki puisto on siinä myös. Poika oli tohkeissaan kun oli paljon uutta ja tutkittavaa. Meni uimakopista toiseen ja leikki puistossa innoissaan, täytyy mennä uudestaan vielä tässä syksyllä.☺ Ihana ilma oli, nii oli mukava kävellä se ulkoilu alue ympäri, yli tunti oltiin siellä.☺

5.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Ai niin. Mun tarttis keskiviikoksi keksiä jotain pientä kivaa 30v lahjaksi. Ukon veljen vaimo täyttää pyöreitä.

Hyviä ideoita jotka ei maksa ihan kauheasti?

5.9.2016
misukka
misukka

Tää liben virhe-terrori alkaa kyl käydä hermoon. Aina pukkaa virhettä kun lähettää viestin.

Niin ja mustikalle piti vielä laittaa, et hyvä kun sait öljyt autoon paikalle kuljetettuna. Mulla on noita tilanteita varten auton takarontissa 5 litran öljytönikkä aina. Noi VW-konsernin autot syö öljyä aika paljon.

5.9.2016
misukka
misukka

Tuvitus, kiitos. Alkaa pikkuhiljaa helpottamaan. Onneksi. Päikystä myöhästyttiin vaan 10 minsaa. Ihan huikea yllätys kun miettii et istuin aamusta tunnin vessassa. Ja vielä just ennen lähtöä piti käydä vika kiekka. Nyt alkaa olo tasoittua vaikkakin syöminen on taas työn ja tuskan takana. Kaikki äklöttää.

Mustikalle tsemit askarteluvälineiden järjestelyyn. Hyvä, että osan sait jo laitettua.

Labrahoitaja erehtyi kysäsemään millon on laskettu, ni sai kuulla koko tän meidän historiikin viimeiseltä 4 vuodelta. Hups 😱 Sekin siinä sit totesi, että ymmärtää hyvin jos ei usko ole kovin korkealla tän odotuksen kanssa. Mut toivotti hyvät jatkot kuitenkin.

Miulla tosin ollut taas jo koko viikonlopun se mieliala, että 2,5 viikon päästä ne taas np-ultrassa pahoittelee ettei sykettä löydy.

Äitee yritti kalastella lintsillä, et miksi mä en mene semmosiin laitteisiin missä ennen käyny. Totesin et on henkinen allergia nyt kaikkea ylös-alas menevää kohtaan. Ihme kyllä se tyytyi siihen ja totes vaan ettei hänkään niitä oikein kestä.

Vaikka mä luulen, että se vahvasti epäilee jo. Mut kait se on hoksannu, et kerrotaan sitten jos on jotain kerrottavaa.

5.9.2016
misukka
misukka

Noniin kirjoitin ison jutun ja siinä kesti hirveen kauan niin jökkäs koko homma. Empä jaksa enää kirjoittaa uudestaan mutta tiedätte varmaan tunteen. Lyhyesti meillä oli tapahtuma rikas aamu. Ja tässä pitäisi omia käsityö harraste juttuja inventoida ja luopua osasta. Rupee loppumaan tila ja osasta tarvikkeista aika :) mahan kanssa mietin mihin ulkohousuihin mahtuisi. Ei ole kuminauha versioita enää niin pitäs varmaan hommata. . Ja jaa ja joku työtakki raksalle pitäs löytää. Varmaan kirpparille lähdettävä. Mieskin on niin timmi ettei mahdu sen vaatteet :D

5.9.2016
mustikka88
mustikka88

Huomenta päivää. Meillä alkoi aamu hienosti. Olin viemässä yhtä eskariin niin autossa syttyi öljyvalo eikun pysähdy, onneks siinä aika lähellä on rahtiauto firma ja miehen veli siellä töissä ja odota että se tuo öljyä lisää :) siinä samassa kohtaa oli 2 koiraa päässyt karkuun ja tulivat autoa haukkumaan, onneksi olivat kettuterrierejä eikä mitään isoja koiria. Toinen karkasi kauemmas toisen auton perään. Sain eskarin vähän myöhässä eskarille mutta sain kumminkin.
Eilen aloitin järjestelemään mun räjähtynyttä askartelu tarvike laatikkoa ja nyt sain sen kuntoon. Nyt pitäisi noille ompelu ja lanka jutuille keksiä paikat tai siivota ylimääräiset pois ja keksiä laatikko niille.. loputon suo tämä käsityöharrastajan tavaraviidakko :D
Sitten pitäs huovutusjuttuille uusi osoite keksiä ja lasityö tarvikkeet katsoa ja viedä kansalaisopistolle myyntiin, niitä kun en ole vuosiin enää kerennyt tekemään...
Kyllä olis tilaa jos ei olis noita harrastuksia. :) Mielenkiinnolla odotan kun mies alkaa käymään läpi omia metsästys/kalastus/työkalu/romu tavaroitaan kun talvella sitten joskus päästään sinne omakotitaloon niin pitäs karsia viimeistään silloin kaikki. Kun ei niitä sitten tule enää lajiteltua kun romut on hyllyihin tuotu varastoon..
Että semmosta suunnittelua omiin juttuihin..

5.9.2016
mustikka88
mustikka88

PMn keskimmäiselle kivaa koodauskerhoa!

Hyvä, ettei nki päässy amppari pistää kuitenkaan. Kehno, et jäi unet vajaaksi.

Meilläkin tänään pitsaa ruuaksi. Perjantaina ostin aineet. Viikonlopuksi tein broileriwokkia mutta mä en pysty syömään sitä kun kuvottaa. Katotaan kuin pitsan kanssa käy.

Jaahas, se olis miun huki seuraavaksi käydä harppuunoitavana. Vien sen virtsanäytteen joku toinen päivä kun muistan.

5.9.2016
misukka
misukka

Huomenta.
Vipelle leppoisaa äitiyslomaa.

Tänään on tytöllä muskari ja keskimmäisellä koodauskerho. Sinne saattelen hänet, koska ei ole kävelymatkan päässä.

Kivaa päivää kaikille.

5.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta!
Hyvää äippäloman alkua vipe!😀 hyvää Kerhoilua päiväksi.☺

Meillä on myös avoimet suunnitelmat.. Joko puisto nro.1: 10km päässä tai puisto nro.2: 5km päässä, vähän vaihtelua pojalle ja itselleni.☺

Eipä muuta isännälle aamuvuoro viikko niin normaali rytmi meillä. Illalla hiki lenkki, siinä ne tärkeimmät.😀

Hyvää päivää jokaiselle.😊

5.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Voi pyhä pöräys sentään! Nyt ei voi muuta kuin olla kiitollinen, että on isot ikäerot noilla lapsilla.

Mulla on maha ihan sekaisin ja oon nyt hengannu vessassa kepeesti puoli tuntia. Käyny kahdesti tuossa toisella puolella pyörähtämässä ja päätynyt samoin tein takaisin.

Keskimmäinen on syöttänyt ja juottanut tuon pienimmän sillä aikaa. Nyt ne leikkii legoilla. Ja mä toivon, että pääsen pian tästä vessavankeudestani pukemaan itseni ja pienimmän.

Olikohan eilen päivälliseksi syödyt kanafileet sittenkin menny jo vähän pahaksi. Ihan hyviltä ne tuoksui. Olivat siis kypsennettyjä. En mä tähän nyt muuta keksi selitykseksi.

5.9.2016
misukka
misukka

Huomenta

Ihanaa lomaa Vipelle! Sulla tuo äippis kun vaikuttaa oikeasti olevan mukavaa aikaa noin fyysisesti. Ei raskausvaivat hirveästi hidasta menoa.

Mukavaa päivää teille ja kivaa kerhoilua!

Mun pitäis tällä viikolla käydä vampyyrien tykönä. Meinasin, et käyn tänään, mutta sutjakkaasti näköjään unohdin tuon pissanäytteen... Oli niin kiiru vessaan, etten muistanut. Ehkä huomenna sitten...

Tähän päivään ei ole suunnitelmia. Jos oman auton sais imuroitua niin voisi ottaa kuvat sisältä ja laittaa myyntiin. Ai niin mutta sataakohan tuola ulkona kuinka kovasti..

Mukavaa päivää kaikille!

5.9.2016
misukka
misukka

No kirjoitin taas näköjään kaiken tohon aloitukseen.. 😄 No ei kai sillä väliä mihin sen kirjoittaa.. Nyt taidan lähteä suihkuun ku pojat katsoo lasten ohjelmia,pienempi ei kuitenkaan pitkään katso niin pakko mennä pian 😅

5.9.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...