Viikonloppu

saadaanko mölinät aikaseksi?!😁

3.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Mullakin heti ku meni hb alle 110, nii rautakuurille.😐

4.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Tuota pienintä oottaessa mulla oli alle 110 hb ni käski heti rautakuurille. Nyt ei vielä mut oon kyl niin vetämättömissä ettei mitään järkeä.

Kivaa äippistä Vipe. Otahan rennosti.

4.9.2016
misukka
misukka

Heh.. Arvasin sen!😂😂 salaperäinen nemi.👧😉
Mulla ainakin meni hb alas, nii se oli just väsymystä mutta muuten ei mitään.☺ jos sitä on nii väsy nii kyllä sitä nukkuu ja ihan sama missä asennossa ja missä paikassa.😁

Hei tonttu ukot hyppikää.. Viimeiset 5 päätä odottaa, vielä ku joku ompelis ne kroppiin kiinni ja laittais silmät, hiukset, viikset, parrat ja lakit. Nii johan ois valmista..😧 onneksi jouluun on aikaa!😂

4.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Tuon verran osasin päätellä 😄

Kiva, että vierailu sujui hyvin.

Ja juu, yllätyin itekin miten hyvin nukutti lattialla. En yleensä pysty lattialla oikein olemaan, kun on niin kova alustana.

4.9.2016
misukka
misukka

Iltaa,täällä ei ihmeempiä.. Pojan karate oli tänään ainoa "pakollinen" meno,joten rento päivä on ollut ja perheen kesken touhuiltu.. Ja rento on oma olokin kun huomenna alkavan äitiysloman johdosta ei ole sitä "mihin se viikonloppu taas meni" fiilistä 😂

Toivottavasti Misukka olo kohenee raudalla.. Mä oon tyytyväinen että lääkäreiden uusi ohje on että jos hb yli sata nii ei tarvi syödä lisärautaa ellei oma olo sitä vaadi.. Oli mulla tässä alle sadassa,mutta nyt on 108 ja mulla ei tosiaan toi tunnu missään.. Ihana että lääkäritkin vihdoin ymmärtänyt että ei kaikilla ihmisillä voi olla samat lukemat.. Toinen voi olla ihan tosi huonossa hapessa jos hb 100 mutta toinen ei vielä välttämättä edes tunne että ois alhainen..
Muthan kerran päivystyksessä verikokeiden jälkeen otettiin kiireesti sisään ja oltiin tippaan laittamassa kun hb oli 103.. Ennen sitä oli saanut odotella ties kuin kauan ja sitten toi lukema sai hoitajat hössäämään että olenko varma etten pyörry jne. Sain kyllä vakuutettua etten tarvi tippaa,mutta jotenkin huvitti että toi lukema sai kaikki kauhun valtaan vaikka on sitä ilman väsymystä ja huimausta porskutettu jollain 97 lukemillakin..

Mutta siksi onkin hyvä että osaa itse kuunnella itseään ja syödä rautaa sen mukaan mitä omat olot vaatii..

Ääh,pitikö taas pitkän kaavan mukaan vastata niin etten enää muista mitään muuta..

No vaikka huomenna vapaa niin kai se on nukkumaan mentävä,kun pojat herää kumminkin aikasin ja mennään kerhoon 😊

Ai niin sen verran piti tota pienempää kehaista (jotta voi sitten taas kehumista jälkeen todeta että heti kun pääsee kehumasta niin mennään takapakkia) mutta siis toi oli koko päivän kuiva vain ja ainoastaan yhdellä vahingolla.. Yövaippa oli siis märkä ja sitten viiden maissa iltapäivällä pissas pikkareihin.. Muuten oli kuiva,oli osittain ilman housuja,osan ajasta vaipalla ja osan pikkareilla.. Ns. Nakukuiva tuo oikeastaan jo on,eli jos ei ole housuja ollenkaan osaa juosta potalle,mutta siitäpä nyt ei paljon käytännön hyötyä ole.. Saa nähdä osuuko sillei että oppii kuivaksi just ennen vauvan tuloa ja taantuu sitten samantien takas vaippaan..

4.9.2016
Vipe
Vipe

Hyvin oli esikoisella hommat menny.
Päivällisellä hän olisi syönyt lisääkin perunaa ja kasvispihviä, mutta olin ajatellut perunoitten määrän liian pieneksi.

4.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tietysti saa kysyä, Uudellamaalla asutaan.☺ haluan pitää pienen salaperäisyyden..😁

Saatiin vierailtua ja isäntä korjattua isoäidin naulakon. Kotimatkalla käytiin pika pika mun vanhemmilla, lörpöttelemässä kuulumiset viikonlopun ajalta.😊 loput pyykit vien narulle vielä ennen kuin istahtdan sohvalle.

Onpas Misukka nukkunut lattialla hyvin.😊 luulis että on kovaa ja epämukavaa nukkua siinä. Hyviä pinattilettu kestejä illaksi!😊

4.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

No eipä tuo ajatus näemmä kulje yhtään paremmin nyt kuin ennen ruokaakaan. Mulla oli hemppa jotain 116 ku neuvolassa käytiin, täytyy varmaan alottaa lisärauta omin nokin. Mie oon jotenki niin järjettömän väsynyt. Tosin meinasin iltapalalle tekasta pinaattilettuja, josko niistä sais vähän rautaa. Omasta maasta pinaatit, tietenkin.

Niin piti mun Nemiltä kysästä, että mistä päin sä olet. Ei oo tietty pakko kertoa, ellet halua. Kivaa vierailuiltaa teille.

PMn esikolle kivaa isostelua 😊

4.9.2016
misukka
misukka

Me käytiin mun porukoilla äiteen synttärikahveilla. Oli niin tujut kahvieväät, että mie nukuin melkein tunnin kun pötkähdin lattialle. Sit rupes vasen käsi puutuu niin pahasti ja särkemään, et heräsin siihen.

Formulat oli päässy kierrokselle 15 asti enkä mie tienny mittään.

Mä taidan jatkaa turinointia myöhemmin. Nyt pitää ruveta ruuan laittoon.

4.9.2016
misukka
misukka

Ruisleipästaikina on tekeytymässä.
Esikoisella on tänään vielä isoshommia.
Seurailen Suomi-Ruotsi -maaottelua televisiosta.

4.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Jatketaan sitten samaan, kun hiljaista on joka puolella.😀

Käytiin Jumbon pyörillä päivillä. Jätkä nukkuu ja isäntä lähti fillaroimaan. Itse jäin pesee lakanoita, kerran ovat hyvää keliä luvanneet yöksi ja huomiseksi. Jätän yöksi ulos, nii ei oo hätää tai kiire hakee niitä illalla sisään.

Illemmalla mennään mun isoäidin luokse kahville ja siellä on isännälle hommia odottamassa.😀

4.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Misukka, me oltiin kans sinne puoli neljään asti lintsillä!😀 eli ristiin mentiin.😉 mukavaa ett teilläkin oli onnistunut reissu.☺

Vipellä taas vauhdikas päivä.😁

3.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

No toi on Misukka kyllä ihan totta,että vaikka arpaonni sua suosinut,niin muissa asioissa ollut sitten sitäkin huonompi tuuri.. Ja joo ehkei mikään polkutraktori tai edes mikään isompikaan voitto ei korvaa menetettyä vauvan alkua,eikä paljon lohduta..
Toivotaan siis että nyt se onni mitä oli arvonnassa,nii jatkuu myös raskaudessa..

3.9.2016
Vipe
Vipe

Niin, nkille niitä verojuttuja. Mä laitan yhden tulorajan mukaan kun tulot epäsäännölliset tai vaikka säännölliset jonkin aikaa.

Kurja tosiaan se esikon kiusaamisjuttu. Toivottavasti loppuu ennen kuin ehtii kunnolla alkaa.

Ja tsemppiä remppaan

3.9.2016
misukka
misukka

Vipe, miusta on usein tuntunut, että oon enempi huonon tuurin lintu mutta nyt on kyllä paristi tuo onni potkaissutkin arvonnoissa. Tosin se eka meni ihan reisille sen keskenmenon myötä. Toivottavasti tästä lykästämisestä ei nyt seuraa samaa. Ei oo miusta ihan korvaava juttu. Tai plussa ja miinus ei kohtaa. Vai miten sen sanoisi.

Pigletille toivon pikaista paranemista. Ja toivottavasti tyttö pian lakkaisi nuo eroitkut. Se on niin rankkaa ja sydäntäsärkevää kun pieni itkee.

Nemin kanssa ei sitten osuttu vastakkain. Oltiin nimittäin lintsillä reiluun neljään asti. Mut meidän porukka oli kyllä kokoajan jakautuneena kun mentiin erilaisilla kokoonpanoilla eri laitteissa.

Isännys kävi esikon kanssa tulireen ja mustekalan ainakin. Mä uskaltauduin pikajunaan. Vekkulassa piti osa jutuista jättää väliin ku tuli niin paha olo 😰 Rekkarallia ajeltiin pienten kanssa ja pienimmän kanssa kävin hepparadalla.

Jäbä oli ihan tööt kun lähdettiin lopulta kotio. Ei nukkunu päikkäreitä päivällä, ni yllättäin nukahti autoon kotimatkalla ja kotona oli aika kiukkunen kun kesken unien heräsi. Laitettiinkin se nukkuu jo ennen puolta kasia.

Ihan hauska päivä oli.

3.9.2016
misukka
misukka

Iltaa vaan kaikille..

Piglet,varmasti rankkaa jättää itkevä lapsi hoitoon vaikka tietäiskin että ei sitten lopulta kauaa perään huuda.. Tsemppiä ja jaksamista ja toivottavasti se työ alkaa maistua tai sitten tosiaan keksisit jotain muuta..

Nki:lle tsemppiä sijais keikoille,eiköhän mene hyvin ja toivottavasti tosiaan saat lisää.. Harmi se kiusaamis juttu tytön eskarissa,mutta hyvä että siihen on heti puututtu,toivottavasti loppuu kiusaaminen lyhyeen..

Nemillä ollut kivan kuuloinen päivä myös..

Ja Misukalle piti eiliseen traktori juttuun sanoa että sä taidat olla sellainen Hannu Hanhi kun tuntuu että aika usein voitat kaiken näköistä 😅

Täällä ollut taas touhukas päivä,aamulla oltiin uimassa,noi oli kyllä taas niin innoissaan ja esikoinenkin rohkaistunut niin että reunalta hypätessä nousee itse pintaan (siis kellukkeiden avulla tietysti) ja jatkaa siitä uintiaan,ei tarvi enää ottaa sitä hypätessä kii.. Ja toi pienempi nyt on ihan omaa luokkaansa ollut jo aikaisemminkin.. Itsellä rento uida kun toi korvaavan paikan allas on syvä (uimahalli siis remontissa,siellä ollut uinti lasten altaassa,kun nyt on sellaisen toiminta keskuksen ns terapia/kuntoutus altaassa) ja noista kumpikin ui itse kellukkeilla.. Pienempikin nyt oppinut uimaan niillä hökimättä,eikä edes anna auttaa,niin itse saa rennosti lilluskella myös 😂

Sitten tässä iltapäivästä/illasta oltiin entisen hoidokin synttäreillä,oli mukava nähdä 😘

Ja äsken juuri käytiin saunassa.. Tässä kohta iltapalle ja pojat nukkuu.. Mies saattaa lähtee pyörähtää kavereiden kanssa jossain,mutta en tiedä onko lähdössä vai ei.. Se on vähän huono lähtee,joudun aina patistaa että menee nyt vaan ettei mua haittaa 😅

3.9.2016
Vipe
Vipe

Ilo kuulla ett kuitenkin päikkärissä menee hyvin.☺ lapset tottuu ihmeellisen hyvin uuteenopeasti ja veljet samassa päikkärissä siskon kanssa.
Joudutko tekemään öitä? Vkl ainakin näköjään.☺
Ite kaupanalalla mietin näitä pidennettyä aukioloja ja pyhät kans auki..😧 ei se perheelliselle mitään herkkua ole, kyllä silloin lapsetomana pystyi ja tekikin niitä kaikkia vuoroja. No mäkin aloitan sillä 30h/vko, pehmeä laskeutuminen.😀

Nki, mä laittaisin isomman vero prossan mukaan. Onhan 5h hyvä alku, siitä on hyvä jatkaa ja saada enempi tunteja, kun paikka/paikat ja ihmiset tulee tutuiksi.😊

3.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Leivoin illalla banaanimuffinsseja.
Mies oli keskimmäisen kanssa pyörälenkillä.

3.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Millä alalla työskentelet?☺ vielä ehdit opiskella jos vaan löydät mieleisesi alan.. Kestää vähän aikaa ennen kuin tyttö tottuu arkeen.💕 vaikka onhan se sydäntä särkevää toisen itku.😢 miten muuten päiväkodin aloitus on sujunut tytöllä?☺

3.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Niin Misukka, tuosta auton kuvasta.. mä näen sen harmaana, mutta luonnossa varmaan monivivahteinen ja upea väri. Kuvat aina vääristää!😤 enkä mä tiedä mistä olin saanut päähäni että se on punainen?!?!😂😂 meillä on isännän sini-harmaa ja mun punainen auto.🚘

3.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Me käytiin Helsingissä junalla, käveltiin Töölönlahden vierustaa Lintsille. Ei näkynyt misukan perhettä!😉😃 syötiin siellä ja ehdittiin jopa ennen katosadetta kotiin.😀 parissa maksuttomassa laitteessa käytiin pojan kanssa. Mukavaa oli seurata ihmisiä ja poika tykkäsi kovasti kun oli paljon uutta. Nukahti juna matkalla kotiin.😴 illalla sauna, eipä muuta.☺ mitäs muut on hommaillu tänään?☺

3.9.2016
NemiMilla
NemiMilla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...