Hyvää alkavaa Syyskuuta!

Niin se vaan aika juosta jolkotti ja kuukausi vaihtuu jälleen,juurihan käänsin kalenterin elokuulle!!

1.9.2016
Vipe
Vipe

Niin suosittuja ovat, että menoa ja sovittuja juttuja heilläkin on varmaan aika paljon.☺ mutta kiva ett jättivät julisteet lapsille muistoksi.☺

Mä väkersin 8 päätä lanka tontuille, vielä ois 8 ilman päätä.😀
Nyt nukkumaan, öitä.😴

1.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Eipä tullut mieleen pyytää nimmaria. En ole sellaisten keräilijä 😄

Jokainen luokka sai kundien nimmarilla varistetun julisteen seinälleen. Ihan jokaiselle ei pystynyt omaa nimmaria jakamaan. Pojilla oli aika kiirus kun kuvat oli otettu. Niillä oli vissiin seuraava juttu heti perään.

1.9.2016
misukka
misukka

Samaan aikaan NemiMillan kanssa linjoilla.

1.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä sain sienet laitettua ja hetki istahdan ennen nukkumaan menoa.☺

Mukavaa että Misukan ja pm tapahtumat oli mennyt hyvin.😊

Otithan misukka nimmarit pojilta?😂 mukavaa että heillä oli oikeasti aikaa, että saivat lapset kuvia heistä ja nimmarit kans.☺

1.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Meillä muuten tuolla karnevaaleilla kun tapaa tuttuja, niin selvisi keskimmäisen syksyn ensimmäinen lauantaikoulupäiväkin. Hänellä ei aikaisemmin ole ollutkaan.

Tsemppiä ja voimia Nkille ja perheelle tulevan remontin keskelle.

Satumammalle, mä olin elämäni kunnossa, kun odotin tyttöä, ja olin 43, kun tyttö syntyi.
Olin toki sairaalassakin kuukautta ennen tytön syntymää aika ajoin, mutta kaikki meni hyvin.

1.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Iltasta

Toivotaan satumamma, että tärppää nopsaan kun saat kierukan pois. Ja tietenkin saisitte pitää pienen. Sullakin menetyksiä enemmän kuin tarpeeksi.

Tämä päivä oli kyllä hieno. Siis en oo varmaan ikuna nähnyt nuorisoa tuommosessa massatapahtumassa noin hiljaa. Ei kuulunu hiiskahdustakaan kun HP ja Jarppi puhui. Ja tosi kivoja jätkiä. Välittömiä ja rentoja.
Kaikki sujui loistavasti. Kouluthan siis kuvattiin tapahtuman lopuksi luokittain poikien kanssa. Sekin meni tosi sutjakkaasti ja odotettua nopeammin.

Ihan huippupäivä! Ei voi muuta sanoa.

1.9.2016
misukka
misukka

Kiitos kaikille 😊 Tuntunut viikko hitaalta,kun sellainen vähän odottava fiilis 😂 Leppoisia nää vikat työ viikot on ollut ja toisaalta ei haluais tosta laina lapsesta luopua,mutta kun kerta se loma on edessä,niin kyllä se aina vaan silti vikoihon päiviin iskee se tietynlainen loman odotus fiilis,vaikkei nyt jaksamisen sun muun puolesta odota lomaa,kun kerta vastahan se kesäloma loppu..
Misukka et ole ainoa josta tuntuu tolta.. Musta meinaan itsestä tuntuu että aika jämähtänyt paikalleen ja muut ne porskuttaa etiä päin 😂 Mukavaa duudsonit päivää sulle,toivottavasti vetävät hyvän shown ja mitä tärkeintä nii myös sanoma menisi perille!

Nemi saanut kunnon sieni saaliin,mukavia säilömis hetkiä niiden pariin..

Pm:n raittikarnevaalit kuulostaa kivalta.. Tyttö ollutkin taas aikasin jalkeille,mutta hienoa että teillä muuten toi nukkuminen on jo vähän parantunut..

Tuvitukselle myös mukavaa päivää vaikka suunnitelmat vielä auki ja mies vielä sekoittamassa pakkaa 😅

Nyt en muistakaan oliko vielä joku muu linjoilla..

1.9.2016
Vipe
Vipe

Huomenta

Vipelle kivaa työpäivää! Viimeisiä viedään taas. On se ihme, että itellä aika mataa ja samaan aikaan toisilla juoksee. Ihan käsittämätöntä. Kuitenkin mukamas samassa ajassa eletään.

PMlle kivaa karnevaalia.

Tuvitus yrittää sietää sitä ukkoa sotkemassa kuvioita.

Mä en taaskaan saanut nukkua yöllä. Sen kerran kun lapsi nukkuu ni ukko kiehnää niin ettei saa nukuttua. Ärh!
Eli taas väsyttää.

Mä heitin jo lapset päikkyyn ja ukon työkaverilleen ni pääsee sen kyydillä hakee autoa itelleen.

Mulla päivä menee tuossa yhdellä koululla kun ne Duudsonit tulee vetää sen Ei koulukiusaamiselle -keikan.

Siellä koululla pitäs olla tossa reilun puolen tunnin päästä. Tulin kuluttaa aikaa ja auttelee perhekahvilaan tämän pienen hetken.

1.9.2016
misukka
misukka

Huomenta!☺

Hyvää työpäivää Vipe, viimeisiä viedään!😃

Pm, hyvää karnevaalia ja onpas tyttö ollut aikasin ylhäällä.☺

Tuvitukselle hyvää päivää, mitä sitten keksitte?!😊

Meillä isoäidin kanssa meno kauppaan, isäntä iltavuorossa ja katsotaan miten illalla tehdään. Paitsi mun ilta menee 5l sienien kanssa, putsata ja esilaittaa ne pakkaseen.😁 löysin suppiksia ja kanttarellejä eilen mökiltä, olihan sinne mettä pakko päästä.😁 nostin sipulit kans maasta, hienon kokoiset olivat.😀 loput askareet mökillä jäi seuraavan kertaan.☺

Hyvää päivää kaikille.😁

1.9.2016
NemiMilla
NemiMilla

Huomenta.
Täällä tyttö nousi kuudelta. Viiden aikaan nousi ja puhui ampiaisista isoveljen ja hänen huoneessa. Ei halunnut siksi mitään ottaa sängystään.

Meillä on Raittikarnevaalit. Jokaiselle on jotakin.

Kaikille kivaa päivää.

1.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Vielä normi työpäivä,kerhoon mennään tänään..
Sitten kun mies tulee kotiin mennään kauppaan ja sitten jos vähän leipois jotain kun huomenna kun hoidokki haetaan hoidosta niin pidetään vähän läksiäisiä ja ns. Loppupalaveria,että tietää sitten vanhemmatkin missä lapsen kanssa mennään tällä hetkellä.. Vaikka taitavat tietää kyllä muutenkin kun kyllähän tässä päivittäin kuulumisia vaihdetaan ja monesti pitkän kaavan mukaan kun jäävät tohon pihalle vielä hetkeksi leikkimään,mutta tuleehan kirjattua ne sinne Vasuunkin ylös,että miten tavoitteet on saavutettu jne. Just kävin läpi tota kansiota (kerään siis lapsille kansioon piirustuksia ja kuvia yms. Niin jää sitten kiva muisto) ja voi herran jestas miten noi pienet kasvaa ja muuttuu vuodessa.. Meidän pieninkin oli 10kk kun tuo aloitti,niin kyllä se on niin vauva ja varsinkin kun yhdessä kuvassa oli tuttikin suussa 😅 Ja yhdessä kuvassa joka oli 11kk takaa niin meidän esikoinen puhaltaa noille saippua kuplia,samassa haalarissa jossa meidän pienempi kulkee nyt 🙈 On noita kuvia aina kiva selata vaikka toisaalta niistä sen näkee vielä enempi kuin aika juoksee ja lapset kasvaa..

Nyt eksyin eka huomiseen ja sitten eiliseen 😂

Mutta joo tälle päivälle ei muita suunnitelmia,eiköhän se päivä noillakin kulu.. 😊

Hauskaa päivää kaikille!

1.9.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...