Uusi viikko!

Maanantai huomenet siis.. Tässä käynnistellään viimeistä työviikkoa ennen lomaa! Yksin hereillä,kun sellainen ihme kävi että pienempi tuli aamusta jonkin verran ennen kellon sointia viereen muttei sitten herännyt kun mun kello soi.. Eli nukahti sikeästi uudestaan.. Lätkämailan kanssa kömpi viereen,hieman erikoinen unilelu,tekis mieli napata kuva,mutta varmaan heräisi 😂

29.8.2016
Vipe
Vipe

Meillä tytön eskari on siinä kyläkoulussa missä koulunkäynnin aloittaa sitten myös. Ne on 1 luokkalaisten kanssa samassa luokassa.. avustajan kanssa käyvät touhuamassa sitten välillä leikkihommia ym. Mutta aika koulumaistahan se on kun saa kuunnella tavaamista ja muuta siinä omien hommien yhteydessä. Ja 2 kirjaa on eskari kirja eskarin matikka mikä yllätti kyllä ihan että joko jo tuommoistakin.. Lisäksi raahaa mukana Aapista minkä lainasi koulusta. Onneksi ekaluokkalaisia on 6 ja eskareita 4 niin niin ei ole kovin iso ryhmä. Lisäksi koulun 5-6 luokkalaiset on tavallaan eskareitten kummeja ja auttavat monin tavoin kaikessa.. tietokoneellakin ovat usein semmoista ekapeliä missä on tehtäviä myös eskareille. Viime viikolla oli tyttö saanut väsymys raivarin mutta oli sitten päässyt itsekseen lepäämään iltis tiloihin. Jos se pikkuhiljaa helpottaa kun taas tottuu uuteen.

30.8.2016
mustikka88
mustikka88

Niinhän toi Misukka varmasti on,meillä esikko vaan haluaa niin tarkasti tietää,sille ei riitä että sanoo parin päivän päästä vaan se haluaa tietää että kuinka monta kertaa nukutaan jne. Siksi ei sille uskalla sanoa kun sitten se vasta odottaiskin jos sanois parin päivän päästä ja ei tulisikaan.. Toki jos sanois että perjantaina (koska kyllähän sen pitää kuitenkin jos ei muuta niin lisää vaihtovaatteita hakea) niin sitten ois vaan iloinen yllätys jos tuleekin aikasemmin.. Mutta toisaalta tolla niin hyvä muisti että ehkä sitten jos oikeasti joutuisi odottamaan viikon niin miettis vaan että viimeksikin isi tuli sittenkin aikasemmin.. Siksi toisaalta parempi sanoa ettei tiedä ettei ainakaan valehtele.. Ja sitte toki yks miksi niin kova paikka että tuli yllättäen muutenkin.. Kun reissuhommissa kun oli nii se oli arjen rutiinia,poika tiesi aina että koska isi lähtee ja koska tulee ja sama kaava toistui,niin ei tarvinut pelätä että isi ei tulekaan.. Nyt isi jätti tulematta ilman varoitusta..
Mutta musta tekee toisaalta hyvääkin,että lapsi oppii myös sitä ettei kaikki mene aina ihan suunnitelmien mukaan,onhan se hyvä oppia tällei lempeästi sietää pettymyksiä ja äkillisiä muutoksia..
Ja juu niitä nyt heitellään sinne tänne minne tarvii..
Mun piti mennä nukkumaan mutta jumituin nyt tänne kun odottelin että esikoinenkin nukahtaa 😅 Oon sentään jo sängyssä iltatoimet tehtynä.. Pahinta on jumittaa sohvalle,kun siitä on muka niin vaikea nousta iltapesuille ja nukkuun..

29.8.2016
Vipe
Vipe

Ihana kuva riulla.

Vipe, ehkä pojilla tulee se ikävä just siitä kun eivät tiedä tuleeko isi kotiin vai ei. Saattaisi siis olla jopa helpompaa sanoa ettei tule pariin päivään kotiin kun on töitä niin paljon. Nyt ne kuitenkin odottaa kun ei ole varmaa tietoa.

Mut aika isolla alueella kyllä tekee hommia. Hui. Toivottavasti pääsee pian taas kotiin.

29.8.2016
misukka
misukka

Ai niin,Mustikkakin oli eksynyt linjoille.. Kiva että saitte kehut toiminnasta,auttaa varmaan vähän jaksaan kun tietää että tehnyt oikein.. Ja toivottavasti tänä yönä uni maittaa..

Itsekin olen jo nukkuun menossa.. Mitä sitä kukkumaan kun ei ole pakko,mies siivoili eilen illalla niin ettei ole mitään kotihommiakaan.. Tai ainahan jotain keksis,koska koko ajanhan on jotain siivottavaa ja pyykättävää ja jos ei muuta nii aina jonkun hyllyn päälle päässyt pölyä kertyy jonka vois pyyhkäistä,mutta siis nyt ei ole sellaisia hommia joita ois pakko tehdä tai minkä takia kämppä näyttäis sotkuuselta..
Pienempi nukkunut jo tovin ja nyt tais isompikin nukahtaa.. Joku aika vielä itki kun isiä ikävä.. Mies siis ei tule yöksi kotiin ja huomisesta ei ole vielä edes mitään tietoa,enkä itsekään pysy kärryillä missä menee,kun joka kerta eri paikassa,Asikkalassa taisivat nyt olla kun hyvät yöt soiteltiin.. Näyttää pojille vaan olevan kova paikka kun nyt taas tottuneet siihen että isi tulee ajoissa kotiin ja tekee iltatouhut poikien kanssa ja laittaa nukkumaan.. Ja esikoiselle ehkä vaikeaa sekin ettei voida sanoa että koska isi tulee,kun ei ole mitään tietoa vaan päivä kerrallaan mennään.. Tuolla tosiaan ikävää tihrusti ja sanoi että toivottavasti isi tulee jo huomenna.. Luulis jotenkin ettei yhdessä illassa niin kova ikävä ehdi iskeä kun kuitenkin vielä ennen kesää oli joka viikko pois,mutta kai se nyt ollut tässä niin paljon että vaikea poikien palata siihen ajatukseen ettei isi ole illalla kotona.. Pienempikin väitteli puhelimessa siitä että tuleeko isi kotiin vai ei.. Ensin iloisena sanoi "kotio päin" ja isi sanoi ettei tänään tule,pienempi intti vastaan kunnes meni lopulta eteisen matolle makaan ja huutaa "isi tulee kotio päin" 😥 Ihan hyvillä mielin se sitten kuitenkin nukkumaan meni..
Onhan se kiva että isi on pojille tärkeä..

29.8.2016
Vipe
Vipe

Kiva että Nemi saanut myös sienisatoa ja että Riulle on kans sienet kävelly itse kotiin 😄 Mulle sienet tulee valmiiksi tehtynä,sitten jouluna sienisalaatin muodossa 😝 mä kun en osaa sieniä oikein laittaa,enkä paljon kyllä syökään kuin just jotain herkkusieniä pitsassa (vaikka yksissä häissä söin aivan järjettömän hyvää kanttarelli kastiketta!!) joten turha niitä on säilöäkään,mutta meidän iskä tekee ihan älyttömän hyvää sienisalaattia niin sitä aina jouluna odotan.. Mähän en tosiaan voi sietää sipulia ja sieniä syön huonosti,mutta toi iskän sienisalaatti kyllä uppoaa 😅

Ja joo Misukka,musta on parempi odottaa että menee vähän yli nii ei pahasti joudu pettymään ja montaa viikkoa odotteleen vauvaa,kuin että elättelis toiveita jo pari viikkoa ennen laskettua.. Ja meillä pojat tosiaan olleet melko säntillisiä.. Hauskinhan on että toi pienempi oli ultrassa sillei että laskettu aika ois siirtynyt just ton kaks päivää eteen,mutta kätilö sanoi ettei rupea kahdella päivällä siirtää kun ei ne kuitenkaan ajallaan tuu.. No jos ois siirtänyt niin meillä ois molemmat pojat syntynyt laskettuna päivänä 😂 Tällä ois nyt laskettu koon perusteella siirtynyt päivän aikaisemmaksi eli se on tietysti toinen vaihto ehto että syntyy päivän ennen laskettua.. Mutta ajatukset pidän tossa 40+4 teoriassa mieluummin.. Ja enne kuopuksen synttäreitä ei ole lupaa syntyä.. 😂 Vaikka pelkään että tää tahtoo olla ihan kaikessa niin hankala kuin mahdollista niin syntyy varmaan ihan just kesken juhlien 😅

No mutta se siitä,sittenhän sen loka-marraskuussa näkee että milloinka uskaltaa tulla kurkkaan että millaisia ne veljet on jotka on mahan läpi huudellut ja pyrryyttänyt.. 😊

Riu saanut napattua aivan ihanan auringon lasku kuvan.. Todella upea,mä rakastan maisemaa jossa yhdistyy järvi ja auringonlasku,voiko olla kauniimpaa!!!

29.8.2016
Vipe
Vipe

Meillä tyttö sanoi isoveljestä (keskimmäinen): "Isoveli on karhea." Itse en huomannut mitään, mutta meidän tyttö on tarkka neiti.
Kait pojat on huomenna menossa kouluun.

29.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ihana kuva riu!😃 milloin teidän lapset menee nukkumaan, jos oot laittamassa niitä jo klo.18 nukkumaan?😁

Jep, oli kiva yllätys nuo sienet, saan kyllä itse ne putsata ja laittaa. Mutta se on pieni vaiva se!😉 eilen en jaksanut pippaloitten jälkeen laittaa niitä, eli tänään pitää hoitaa ne. Ovat kuitenkin viileässä odotamassa..

Hyvää futiso vanhempien iltaa misukalle!☺

29.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Nemimilla todellakin viimeinen tutkinto :D En mie jaksa enempää :D

Ihana kun toivat sieniä! Miekää en oo kerennyt mehtään juuri ollenkaan, mutta onneksi läheiset on pelastanut tilanteen. Miulla on kantarelleja pakkasessa vissiin sen 20 nyyttiä. Se piisaa kyllä vuodeksi ihan hyvin, kun lisänä on kuitenkii aika hitosti korvasieniä :)

Mie oon niin kypsä laittamaan lapsia yöunille... Näillä on ihan hirveet kierrokset, mikä on aika paljon sanottu ku oon tottunut kuitenkii vilkkaaseen porukkaan. Vaan ei auta, saunassa ois käytävä ensin X) Ou mai, päättymätön ilta...

Eilen oli muuten tosi ihana auringonlasku, pakko linkata teillekkii kuva. Ihan vaan puhelimen kännyllä nappasin :)

http://aijaa.com/H4zLc8

29.8.2016
riu
riu

Mahtista Nemi! Ihan kiva ylläri vanhemmiltasi 😊

Riu, huippukiva synttislahja 😝 Varmaan poitsu tosi kiitollinen. Mut tuleepahan hoidettua molemmat pois alta.

Mites te muuten liikutte siellä nyt kun vaan yksi auto käytössä? Ei ainakaan koko perheen voimalla tarvii mennä mihinkään.

Mä en oikeastaan haluais kaivaa mammahousuja jalkaan kun sillon pitäis oikeasti tunnustaa tämä odotus todeksi. Ja kun viikkoja tosiaan vasta se 9 kasassa ni vähän säälittävää nyt jo vaihtaa pöksyjä. Mut meninhän mä keskimmäisestä rv 8 neuvolaan äippäpöksyissä kun turvotti niin hurjasti. Tän päivän oon hengaillu farkkujen nappi auki ni pystyny olee.

Kiva, et mustikka saanut uskonvahvistusta ja kehuja.

Ai Vipellä onkin menny noin nuo synnytykset. No mut ei sentäs kauheesti yli kuitenkaan. Sulla on ainakin hyvä odotusarvo, että pari päivää pitemmälle menee ku edellinen 😄

29.8.2016
misukka
misukka

Piti eilen kertoa, mun vanhemmat toi 5l kanttarelleja meille. Eli nyt ei tarvii kiirehtiä mökille sienestämään!😁

29.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Onpahan tontut valmiina, sen kun ottaa ne myyntiin myyjäisiin tai vaikka lahjaksi.😁 Neljäs tutkinto oho-o, onko tämä viimeinen?😉

Mustikalle ihanaa jäsenkorjaus iltaa ja toivottavasti nukuttaa hyvin sen jälkeen!☺

29.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Nemimilla onhan tuo jo ihan riittävän pitkä aika sairastella. Hus tauti pois :) Sie ihan hyvissä ajoin väsäilet tonttuja :D

Misukka varattiin samalla 1,5 v neuvola :D Otettiin myös tuolle isommalle sankarille 6 v neuvola samalle päivää. Sattuu just vielä syntymäpäivä. Hyvää syntymäpäivää, kas tässä rokote :D Varmaan ilahtuu :D Voi juku, siekii jo siirryt äitiyshousuihin... mie en ehkä kestä, oon niin kade :)

Tuvitus hiivatti jos ne koneet myös hajoaa kaikki samana päivänä :D Kivalle kuulostaa siun hommat ABC:llä, toivottavasti tykkäät jatkossakin vaikka toimenkuva ehkä pikkasen pienenee :) Ja siis kamoon, mie oon viittä vaille 40 ja valmistun kohta :D Oon aina ollu semmonen etten osaa olla tekemättä mitään ja kun ei oo heti töitä ilmestynyt niin sitten opiskelen. Kolmas, eipäs ku neljäs tutkinto menossa :D

Jösses vipe, niin pitkällä jo???? MIssä ihmeen välissä??? Ooämgee... Olen järkyttynyt :) Siulla on sitten kohta jo vauva kkainalossa ♥

Mustikka on myös kerennyt pitkälle raskaudessa :) Onko teillä tytön kanssa miten kelto ollut tekemisissä? Meillä tuntuu että nuo ei oo eskarissa tehnyt vielä mitään koulumaista, aamulla kun oon vienyt niin ne on aina vaan leikkinyt, vaikka oltas oltu myöhässäkin. Kynähommia eivät oo ainakaan pojan mukaan tehneet, mikä on vähän hassua. Minnuu hirveestri jännittää mihin kouluun poika vuoden päästä menee... :)

Meillä nelonen yllätti syntymällä ilman käynnistystä :D Käynnistys oli sovittu seuraavalle päivälle ku edellispäivänä alkoi supistukset. Poika syntyi neljä tuntia ennen sovittua käynnistystä :D Muut lapset on käynnistetty, kolme edellistä on sen vuoksi syntynyt tiistaiaamuna :D Tämmönen luonnollisesti käynnistynyt oli kyllä kaikista helpoin!

29.8.2016
riu
riu

Tässä keräilen itseäni viime viikon ja viikonlopun jäljiltä kahvikupin ääressä. Olen tutkinut noita add ja Aspergerin juttuja. Tuo vanhempi tyttö on aina ollut niin haastava ja add kuvaa hyvin hänen luonnetta. Josta kävin sitten tänään juttelemassa lasten psykologin kanssa. Psykologi oli ihan wau miten hyvin ollaan tytön kanssa pärjätty ja millaisia keinoja ollaan keksitty hänen kanssaan arkea helpottamaan. Ja oli kiva kuulla ulkopuolisen mielipide kun itse ei niin vakuuttunut ole ollut täällä vuoristoradan keskellä. Vähän vinkkiä saatiin ja päätettiin ettei vielä mitään tutkimuksia aloiteta kun tuo eskari on niin alussa vielä ja on ollut paljon muutoksia elämässä vuoden sisään että katsotaan loppusyksystä. Koitetaan vähentää vähän kuormitusta ja lähteekö se eskari miten sujumaan.

Lisäksi on vähän valvottanut kehon jumit pienemmän painajaiset ja masuasukin liikkuminen on nimittäin semmoista muljahtelua ja venyttelyä että.. mutta hyvin menee muuten. Ja en malta odottaa minulla on illalla piiitkästä aikaa kalevalainen Jäsenkorjaus aika, jee jos ensi yö nukutaan hyvin :D on nimittäin silmät aivan ristissä ja päätä särkee toista päivää. Nukahdan tähän näpyttelyyn kohta :) mutta hyvää päivän jatkoa kaikille!

Joko vipellä äippäloma alkaa? Hui. Iteki hoksasin että olis 3 viikkoa työttömänä oloa ennenkuin status vaihtuu :)

29.8.2016
mustikka88
mustikka88

Mulle sanottiin ett yleensä esikoinen syntyy yli LAn, ei pitänyt paikkaansa jätkä yllätti meidät rv 37+4!😁 Vipen miehellä on kiva työ kun voi olla muualla hommissa ku tänään tai eilen, tarkoitan ett on vaihtelevuutta niin ei oo tylsää ja pysyy mielenkiinto yllä. Reissaaminen ja perheestä erossa on sitten mälsempi asia.😢 Oot kuitenkin misukka saanut asioita hoidettua.😀 vaikka ett piirroksia piirtänyt eteenpäin.☺ Tuvitus, olin vissiin sun ikäinen kun luin itseni Merkonomiksi työnoheella. Kyllä sä ehdit päättää mitä haluat, nuori oot vieläkin.😊 Me oltiin tunti ulkona, ei satanut mutta tuuli oli inhottava..😡 saatiin kirppis kamoja hinnoiteltua pari kassillista ennen ruokaa ja päikkäreitä. Saadaan jatkaa sitä unien jälkeen.☺

29.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Misukka,esikoinen syntyi 40+0 ja kuopus 40+2,joten tämän odotan syntyvän 40+4 😂

29.8.2016
Vipe
Vipe

Tuvitus, tuohan on jo hyvä alku, että isännys päättäny ruveta säästämään uutta kotia varten. 👍

Vipe, kyllä se helppaa. 10 viikkoa korkeintaan. Tuskin niin kauaa tarvii odotella, eihän sulla aikasemmatkaan ole yli menneet?

Enpäs saanut kuvia piirreltyä. Plääh. Mut tiskari kävi ohjelman läpi ja pyykkikonekin hiljeni joten pääsen viskaa pyykit kuivausrumpuun.

Pari MLLn laskua maksoin ja tsekkasin kirjanpitäjän merkkaukset kirjanpitoon. Oli vähän kommentoitavaa.

Illalla olis esikon futisseuran vanhempainilta. Sinne uhkasin mennä.

Kohta varmaan paukkaa esikko kotio, sillä loppu about tunti sitten koulu. Viime viikolla olivat joutuneet vartoomaan taksia jonkin aikaa kun sama auto oli ensin heittänyt likempänä asuvat koteihinsa ja sitten hakenut nämä kauempana asujat kyytiin.

Mietin päikkäreitäkin, mutta taitaa jäädä nekin välistä. Tosin mä olen niin väsynyt, että varmaan nukahdan vahingossa pystyyn. Tää väsymys on nyt jotain ihan järkyttävää. Haukotus.

29.8.2016
misukka
misukka

Mulla siis viikkoja huomenna 32! Meinasin eka että 31,mutta täytyi vähän laskeskella kun ei kukaan hetkeen kyselly.. Siis laskettua aikaa kyllä kyselty muttei viikkoja.. Ja tänä aamuna meinasin taas oksentaa 🙈 Eikö tämä lopu ikinä 😱 Onneks pääsääntöisesti jo parempi olo vaikka välillä iskee toi pahoinvointi takas.. Siihen tosin auttaa kun muistelee sitä aikaa kun en kyennyt syömään enkä juomaan mitään ennen oksennusta,antaa hyvän näkökulman siihen,että eipä voi kai enää sanoa että ois pahoinvointia..
Ja äippälomaan tulee tosiaan varaslähtöä 2 viikkoa ja yksi päivä jos ihan tarkkoja ollaan.. Päätin aloittaa suoraa siitä kun hoitolapsi aloittaa uudessa paikassa..
Ai niin ja vielä se yks kysymys oli,Elikkäs juu sain napattua kuvan meidän lätkämiehestä.. Eikä herännyt vielä siihenkään..
Ai niin ja niistä myrskyistä (olipa mulle tänään paljon kysymyksiä 😂) mä en varsinaisesti tiedä miten täällä meillä päin,kun miehen yksikkö on Riihimäellä ja sitä ympäristöä tekevät ja Espoossa ynnä muualla,niin niiden yksikkö oli hälytetty kokonaisuudessaan apuun ja mies oli muistaakseni Lopella koko yön korjailemassa.. Eli Lopella ainakin oli paljon tuhoja.. Ja nyt just soitti ettei tiedä mikä on meininki mutta Padasjoelle heidät lähetettiin nyt apuun toiselle verkkoyhtiölle.. He siis kuuluvat carunan verkkoon,mutta Elenian verkossa kai vielä paljon vikoja niin että tarvitsevat siellä apua.. Nyt vaan ei oikein ollut tietoa että onko siellä nyt vielä paljon vikaa vai ei ja että tuleeko yöksi kotiin vai ei,mutta eiköhän se tässä joskus selviä..

No niin ja sitten.. Misukan perheessä ilmeisesti itse kullakin ollut vähän tahmea aamu.. Toivottavasti saat mahdollisimman paljon taas kuvia piirreltyä..

Riulle tsemppiä powerpointin tekoon,hyvähän se olla tarkka 😄 Ja muistahan tosiaan mennä sinne neuvolaan.. Niin ja toi on niin tuttua,että raha ei kyllä pääse lompakkoon pesää tekemään.. Se on ihan sama kuin paljon sitä tulee niin saman verran sitä silti on loppukuusta.. Jos saa vähemmän niin jotenkin sillä pärjää,jos taas saa enemmän niin johonkin se hupenee..

Nemille paranemista,toivottavasti ei nyt enää pitkään kiusaisi toi flunssa..

Pm pojalle myös paranemista..

Tuvitus tais olla menossa kyläileen,mukavia leikkitreffejä..
Sitten taas en muistakaan enempää,vai oliko siinä kaikki..

29.8.2016
Vipe
Vipe

Vai haaveilee riu jo uudesta raskaudesta 😄 Tsemppiä PowerPointin vääntöön. Kirjota ensin kaikki, mitä haluat kertoa ja sit lopuksi viskaat pakolliset kuvat kehiin, mitä saa mahtumaan. 😀

Jos se "unohdus" oli alitajunen. Mistä sitä tietää.

Eihän se teitin neuvola oo ku 1,5kk myöhässä. Pikkujuttuja 😜 Mut varaa nyt tällä käynnillä 1,5v neuvola ni osuu ees sinne päin.

Ja tuohan on ihan klassikko, et jotain tarpeellista hajoo just kun näyttää et vois talouskurimus helpottaa. Tai jos ei mitään muuta ni sit ottaa ylinipeudesta sakot. Niinko mie tuosa tein. Vähänkö hitottaa vieläkin. Eräpäivä on tässä ihan näillä nurkilla siihen sakkoon. Olis kai sitä voinu senkin 140e käyttää johkii järkevämpään.

Nemi, mä normaalistikin käytän matalavyötäröisiä ku en voi sietää tavallisia. Ne ku puristaa aina navan kohdalta ja mun napa on vähän herkkis.

Joka onki ihan sairaan kivaa jossain rakenneultrassa ja neuvolakäynneillä kun kohdunpohjan korkeutta mitataan ni ronkitaan just sinne napaan. Mie en voi sietää!! Ärh!

Jaahas, eipäs antanutkaan lähettää... Ja potkas pellollekin vielä. No saiskohan nyt lähtee...

29.8.2016
misukka
misukka

Viikko tässä kohta sairastettu, pojalla alkoi pika flunssaa viime maanantaina ja mä olin jo keskiviikkona tukossa.😩 yskä seurana tällä hetkellä..

Mä kans Misukka yllätyin kuinka aikasin pojan raskaudessa, oli pakko ottaa äippä pöksyt käyttöön tai sitten mulla oli masu tuubi ja matala vyötärölliset farkut. Muuten painoi vatsaa tavalliset farkut.☺

Ainakin lähi postilaatikolle pitää mennä, serkun 19v kortti pitää lähettää tänään. Niin ja rauhallista hommaa on, kirppis tavaroita pitää hinnoitella ens viikoksi. Sitten on 16 lankatonttua ilman päitä, ne pitäis väkertää sais ne olkkarin nurkasta pois.😁

Niin riu, onnittelut myönteisestä päätöksestä!☺ jos ei kokeile hakua, niin ei voi tietää minkä päätöksen saa.😊 tsemppiä powerpointin kanssa ja loppu huipennus odottaa!😉 meillä on just silleen ett tuntuu ett kaikki hajoon yhtä aikaan, pitkään aikaan ei mitään.. mutta sitten hajoo perä jälkeen tavarat, ensin meni rikkaimuri, matkarattaat ja tais olla jommankumman kengät, nyt kesän kynnyksellä.😁

29.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Huomentapäivää :)

Vipelle mukavaa työpäivää! Saitko napattua kuvan? Meillä isoin poika sai pienenä pyöräilykypärän ja halusi väen vängällä nukkua se päässä, oli aika lystikkään näkönen myös ja harmittaa jälkikäteen kun en tajunnut ottaa kuvaa. Joten toivottavasti onnistuit :) Paljonkos siulla on jo viikkoja?

Paranemista PM:n pojille, toivottavasti pääsevät huomenna jo kouluun :)

Tuvitus tuossa on ihan riittävästi suunnitelmia yhelle päivälle :D Miun on pitänyt jo pitkään kysyä että minkä alan hommia sie teet?

Misukka ettei mies ois tehny sitä mitä mie lapsena, jätin tahallaan välillä koulukirjoja kotiin "unohdin" kun en ollut tehnyt läksyjä :D Mie just tässä haikeena mietin miten ihanaa ois olla raskaana ja vauvakuumeilla, mutta kuhan tuo pieninkin tuosta kasvaa niin sitä helppoutta osaa taas arvostaa. Mutta just nyt... oi ja voi :) Mie muuten muistin viimeinkin varata sen 1 v 3 kk neuvolan, se ois tänään iltapäivällä :D

Nemimilla nytkö se flunssa sitten kuitenkii jumahti siulle? Paranemista ja toivottavasti illalla jaksat jo touhuta pikkuisen kanssa :)

Mie sain kaikki lapset maailmalle, isoimmat kouluun ja eskariin ja pienin meni isin kanssa miun äitille kahville. Mummi oli leiponut pullaa, joten ne on varmaan oikein tyytyväisiä vieraita :D Ite jäin kotiin että teen powerpointin siitä opparista. Pläääääh. Mie oon vähän semmonen täydellisyydentavoittelija siinä hommassa ja rassaan ikuisuuksia niitä kuvia sinne ym, joten mikään pieni urakka ei oo kyseessä :D Tänään ei sitten sen kummempia... paitsi se pojan neuvola. Mutta ketään muuta ei tarviis kuskata yhtään mihinkään, mikä on aika harvinaista meillä :)

Ihan halusin vielä kertoa että uskomatonta mutta totta, saatiin vieläkii meijän dyspraksiapojalle korotettua vammaistukea, vaikka oon lukenut paljon juttuja kuinka se on nykyään tiukemmassa :) Ja sitten semmonen klassinen tilanne... MIun tulothan siis kasvaa, kun valmistun ja "pääsen" työttömäksi. Lisäksi tuo vammaistuki on sen päälle 200 e kuussa. Taloudellinen tilanne kohenee merkittävästi, mikä on mahtavaa. Mutta niin kuin asiaan kuuluu, niin toinen auto hajosi eilen X) Siis niin vakio :D Ei voi ku nauraa :D Keväällä kun kuviteltiin että nyt helpottaa niin hajos kuivausrumpu :D

29.8.2016
riu
riu

En tiiä, miten se noin unohti. Ei silläkään vissiin aamu käynnistyny ihan vimpan päälle 😄 Oli se kuulemma vähän kironnu ku töissä hoksannu, et salkku on himassa.

Mä kävin kaupan kautta. Hain sukkia itelle ja isännälle, keskimmäiselle otin hanskat. Sillä oli viime keväänä samanlaiset, vähän paksummat thinsulate hanskat mut toinen katos sirkusreissulla. Onneksi ei ollu ku 8e hanskat ni nyt ostin samanlaiset. Onpahan yksi hanska varalle.

Äh. Mun pitää vissiin oikeasti ruveta harkittee äippäpöksyjä jalkaan. Oonhan mä pari viikkoa sinnitellykin näillä tavisfarkuilla vaikka tuntunu satunnaisesti inhalta. Seistessä noi vielä menee mut aina istuessa painaa ikävästi.

29.8.2016
misukka
misukka

Huomenta!

Vipelle hyvää viimeistä työ viikkoa ennen äippistä!☺
Pm parenemisia teille päin, toivottavasti säästytte täältä flunssasta.😊
Tuvitukselle hyviä leikki treffeille ja piti onnitella työ sopparista.😆
Misukalle piirustuksiin intoa ja motivaatiota.😉 mites se mies sillä tavalla unohti laukkunsa? Oliko kiire aamu?😕
Piglet, jos käyt täällä tänään: Hyvää työnalkua!☺

Meidän isäntä menee iltavuoroon koko tän viikon, menee meidän rytmi vähän erilailla tällä viikolla. Ei vielä olla keksitty tekemistä.. Vähän mennään mun yskän ja olotilan mukaan.

29.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Niin, mun piti Vipeltä kysästä, että montako viikkoa sä nyt otat ennakkoa sen äippäloman kanssa?

29.8.2016
misukka
misukka

Huomenet.

Ihana Vipen mailauneksija. Toivottavasti sait kuvan. Kivaa työpäivää! Kävikö sillä suunnalla kovastikin tuulituhoja joita joutuu korjailemaan? Täällä oli kyllä kovempia puuskia, mutta ei mitään ihan hurjia.

PMn lapsille toipumista flunssasta.

Mulla ei aamu meinaa käynnistyä millään. Oli niin tervaa nousta sängystä jne. Keskimmäinen on kans aika jumissa. Se tuossa pohtii leivän rasvaamista pitkän kaavan kautta.

Isännys oli jättäny työlaukkunsa kotiin mutta totesi, että tekkee tänään jotain muuta kuin laukun sisältöä. Onneksi kone oli työpaikalla eikä siinä laukussa. Sittenhän tuo olis ajanu takas kotio hakemaan sen.

Tälle päivälle mulla ei muuta ku kuvien piirtelyä. Jos saisi sitä proggista taas vähän eteenpäin.

Huomenna olis sit neuvolaa. Miun "eka" käynti ja pienimmän 1,5v neuvola.

29.8.2016
misukka
misukka

Vipelle hyvää viimeistä työviikkoa ennen äitiyslomaa.
Pigletille rauhallista laskeutumista työarkeen.
Liekkö Vipen pienempi nähnyt mailan kanssa jääkiekkounia?

Meillä pojat toipuu flunssan oireista tämän päivän kotona. Pikkusiskolla sitten viikon päästä seuraava muskari.

Kaikille touhukasta päivää!

29.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Olikos niin että Piglet aloittelelee tänään työt? Siihen pitikin silloin yks päivä kommentoida,että harmittavasti heti alkuun olet viikonloput töissä 😣 Tsemppiä töihin paluuseen joka tapauksessa ja myös tytölle päiväkoti arkeen.. 😊 Jos nyt Piglet ehtii täällä edes pyörähtää 😊

Meillä ei kummempia,kerhoon mennään ja perus työpäivä ja sitten sen jälkeiset suunnitelmat täysin auki.. Riippuu vähän mihin mies heitetään töihin.. Jos joutuu lähtee avuksi tekee noita myrskyn jälkikorjauksia,niin voi olla että hän tekee tällä viikolla pitkää päivää,mutta se selvinnee päivän kuluessa.. Kauppaan mennään varmaan jos hän tulee normi aikaan kotiin,mutta jos ei,niin sitten poikien kanssa keksitään jotain muuta..

Mukavaa päivää kaikille.. Mä taidan ottaa riskin ja koittaa saanko tosta mailan halaajasta kuvaa,kun kohta kuitenki tulee hoidokki ja siihen toi herää joka tapauksessa aina..

29.8.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...