Lääkärintodistus lentomatkaa varten

Olen lähdössä Lontooseen raskausviikolla 28 ja lentoyhtiö vaatii todistuksen normaalisti sujuneesta raskaudesta. Onko kokemuksia, mistä todistuksen helpoiten saa? Terveyskeskus vai yksityinen lääkäriasema? Ja mikä yksityinen asema niitä todistuksia kirjoittaa? Terveyskeskuksen hoitaja ei ihan varmaksi osannut sanoa, kirjoitetaanko siellä niitä. Paljonkohan todistus maksaa?

24.8.2016
Casimiira
Casimiira

nii, musta oikeesti tuntuu ett neuvola täti ei edes halua olla avuksi..😡

26.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Täällä myös neuvolan täti varaa lääkäriajat kun lääkäri on paikalla neuvolassa vain kerran viikossa. Muutoin terveysasemalla.

Mutta kun yhden lääkärintodistuksen kirjoittamiseen ei pitäisi tarvita käyntiä lääkärin luona. Lääkäri voi toimistoajalla kirjoittaa sen. Kunhan pyyntö saadaan lääkärille toimitettua jotain reittiä.

26.8.2016
misukka
misukka

Riippuu kunnasta, meillä ei saa ajanvarausta neuvolalääkärille sähköisesti. Kun hän tekee keikka töitä neuvolaan ja on tavoitettavissa vaan silloin kun hän on sopinut ett on paikalla. Tiedän, ei mitään järkeä.. Samoin lasten lääkäri, meillä siis neuvola täti varaa lääkäri ajat.☺

26.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Tai sitten varaat neuvolalääkärille ajan netistä.

26.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Näinhän sen pitäisi mennä, kuten J kirjoittaa. Meilläkin pojille just neuvolalääkäri kirjoitti ruokavaliosta todistukset päikkyyn toimistoajalla. Ei siis ole iso juttu.

Taitaa tosiaan neuvolan täti olla nyt reissua vastaan kun noin vaikeaksi asioita tekee ilman syytä.

26.8.2016
misukka
misukka

Samaa mieltä misukan kanssa, jos ei muuta ni ohitat neuvolatädin! soitat sinne neuvolaan ajanvarauksen numeroon ja kerrot asiasta niin kyllä saat ajan neuvolalääkäriin. Taitaa täti olla vastaan sun reissua.😠

25.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Pyydä ylimääräinen käynti lääkärille. Ihme nillittäjä siun hoitajasi. Sehän on nimenomaan neuvolalääkärin tehtävä kirjoittaa tuollainen todistus.

Lyöt nyrkin pöytään ja teet sille hoitajallesi selväksi, että järjestää sen todistuksen vaikka hanuristaan.

25.8.2016
misukka
misukka

Terveydenhoitaja sanoi, ettei neuvolalääkäri voi sitä kirjoittaa, kun ei osu raskaudenseurannan mukainen lääkärikäynti sille ajalle, jolloin todistuksen tarvitsen. En voi ymmärtää, miten sellaisen todistuksen saaminen voi olla hankalaa. Enkä myöskään ymmärrä, miksi hoitaja ei voi sitä kirjoittaa. Hänhän tietää parhaiten, miten raskaus on edennyt.

25.8.2016
Casimiira
Casimiira

Neuvolalääkäri kirjoittaa. Eipä sitä muut oikein voikaan.

25.8.2016
misukka
misukka

Oma neuvola lääkäri, tuli ekana mieleen.☺ muuten en osaa sanoa, ehkä tavallinen jonotus terveyskeskuksen lääkärille, mutta mistä hän tietää miten raskaus on sujunut.. Ihmettelen ett neuvola täti, ei ehdottanut neuvola lääkäriä?😑

24.8.2016
NemiMilla
NemiMilla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...