Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mitä lahjaksi

mitkä hahmot ovat suosikkeja noin 10 v tytölle tai 5v pojalle ? Itse olen näistä ihan pihalla ja kaupassa näkyi olevan Frozen ja Kätyrit -juttuja aika lailla...

22.8.2016
Hanne075
Hanne075
3 years, 11-month-old toddler

Kyllä se vaan on vaikea sanoa,pelkästään iän ja sukupuolen perusteella,lapset on niin erilaisia.. Pitäis vähän tuntea lasta että vois sanoa,tai kysellä vaikka lapsen vanhemmilta että onko toiveita.. Tai muussa tapauksessa ostaa just jotain tosi "neutraalia"

Varmaan 5v pojalle noi legot on varma valinta etenkin jos ostaa just esim. Tota Lego city sarjaa jossa on kaikenlaisia eri juttuja.. Meillä ainakin poika 4v. Tykkäs rakentaa synttäri lahjaksi saamia legoja vaikka ei ole mikään Lego fani eikä ennen rakennellu eikä oikeastaan niillä nyt paljon ole leikkinyt,mutta rakentamisen ilon sai niistä silti..

Ja 10v. Tyttö on ehkä vielä vaikeampi jos ei tunne lasta.. Nykyään eivät taida sen ikäiset kovin paljon leikkiä,ei ainakaan julkisesti,ehkä kotona "salaa" 😂 Mutta ei sitten välttämättä ole vielä missään Bodyshop iässäkään,riippuen toki lapsestakin mutta itse esim. En ole edelleenkään missään Body Shop iässä 😝

Mä kyselisin vanhemmilta tosiaan,jos en lasta tuntisi ja tietäisi mistä tykkää.. Ja sitten toki se lahja riippuu suhteesta lapseen.. Jos on kyse jostain naapurin 10v tytöstä,niin vois juuri ostaa jonkun nuorten lehden ja karkkipussin tai sitten jotain hamahelmiä tms askartelu juttua,jos taas läheisemmästä lapsesta kyse niin vois järjestää jotain yhteistä kivaa.. Käydä jossain konsertissa ja syömässä yms. Vaikka esim. Viedä leffaan niin että lapsi saa itse päättää mitä mennään katsoon jne.
Me esim. Vietiin miehen pikkusisko kun täytti jonkun 12 vai 13 korkeasaareen kun ei tuon ikäiselle oikein osaa mitään enää ostaa.. Ja piirustus välineitä on myös annettu lahjaksi kun tiedettiin että hän tykkää piirtää paljon..

Eli kyllähän näitä lahja ideoita löytyy,mutta tosiaan lapsi pitäisi tuntea että voi sanoa mikä ois hyvä lahja..

23.8.2016
Vipe
Vipe
3 years, 5-month-old toddler

Pojalle on legot aika satavarma lahja, meillä ei esim. Batman hirveenä kiinnosta mutta legoina toimisi täysiään. Ja vaikka se nexo knights on in, niin lego city ois varmasti myös mieluinen. Eli jos varman päälle halluut pelata :)

23.8.2016
riu
riu

Mä ajattelin tytölle top model- askartelu /piirustus juttua, pojalle sitten spiderman tai batman juttuja.😊 tai turtles!😀

23.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Veikkaan että 10 v tyttöä ei frozen enää kyllä kiinnosta. Meillä oli 10 v tytöllä jo ainakin ihan muut intressit. 5 v poikaakaan ei kätyrit kiinnosta lainkaan, Lego nexo knights ois täysosuma 😊 10 v tytölle ois ehkä pikemminkin semmoset topmodel värityskirjat ja hyvät värit. Toki jos on joku harrastus niin sen mukaan sitten 😊

23.8.2016
riu
riu

Tytöistä en tiedä mitään mutta niin 10v kuin 5v pojat tykkää kätyreistä ja legoista. Kummallakaan ei voi kauheasti lennä vikaan.

23.8.2016
misukka
misukka
2 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...