Kieltäytyy oikeasta tissistä

Tyttö on yli 3 viikkoinen ja imetän, vasen tissi kelpaa aina mutta oikea tissi ei oikein kelpaa. Mitä pitäisi tehdä? Olen yrittänyt eri asentoja mutta huuto vaan jatkuu kunnes vasen tissi tulee suuhun nii loppuu huutokin.

21.8.2016
Pompo1991
Pompo1991

Olen aloittanut vuorotellen vasen etta oikean. Silti oikea ei kelpaa.

22.8.2016
Pompo1991
Pompo1991

Mulla esikko oli tuollanen kranttu joka kelpuutti vain oikean rinnan muttei vasenta. Ajastaan se vasen jäi sit oikeastaan pois kokonaan ja sen maitomääräkin tippui ihan täysin kun ei ollut käyttöä.

Muiden muksujen kohdalla tarjosin sinnikkäämmin sitä vasenta ja kelpasikin.

Oletko kokeillut niin, että makaat kyljelläsi, sinun tapauksessa oikean kun se ei kelpaa, ja vauva pötköttää toiseen suuntaan eli jalat sinun pääpuolessasi. Asento olisi vauvalla sama kuin olisi vasemmalla rinnalla. Jos hällä on pakkomielle pötköttää vasemmalla kyljellä.

Tai imetät selälläsi ja vauva makaa poikittain sun yli.

Tai tuleeko sulla toisesta rinnasta helpommin maitoa, että pieni suosii sitä helpompaa rintaa? Toinen ei ole niin kiva kun sen kanssa joutuu tekemään töitä. Silloin saattaisin siitä suosikkirinnasta lypsää suurimmat paineet pois ennen imetystä, että molempien rintojen kanssa joutuu samalla tavoin töihin maidon saadakseen.

21.8.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...