Lauantaita!🌞

Huomenta, mitäs tänään?😊

20.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Heippa kaikille pitkästä aikaa! 🤗

Ihan pika pikaa kävin vilkaisemassa täällä...mutta eipä ehdi oikein lukea... Tulee vieraita ja täytyy siivota koti...ollu kiireinen työviikko!

Mutta NKI!
Sun ampparijutun vuoksi kirjauduin, elikkä VOI tulla ilmastointiputkia pitkin!
Jos vanha asunto niin hyvinkin voi puuttua tai olla menny rikki verkot, jotka estävät hyönteisten yms pääsyn sisälle.
Ryhmiksessä nimittäin tulee ilmastointiputkea pitkin wc hen ampiaisia.
Paljon.
On myrkytetty mutta ei loppunut, onneksi en ole siellä enää.

21.8.2016
Minnie
Minnie

Aika hyvä sato misukka ja kaupassa käyminen flunssassa, se on yllättävän rankkaa.☺ Me just päivällä sovittiin ett parin viikon päästä mennään mökille ottamaan meidän kasvimaan sato talteen.😁 Kun ei tiedä millainen syksy tulossa.😑

20.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Hyvä juttu, Nemi, että saitte mitä kaipasitte. Me potkittiin jätkät ulos välipalan jälkeen mutta pakkohan sinne oli itekin raahautua pienintä vahtimaan.

Hyvän aikaa tuo jakso pyöriä vieressä kun otin tyrnipuskan tyhjennyksen hommakseni. 1,5h istuin pensaan juurella ja napsin marjoja talteen. Joku 3 litraa noita tuli. Yhdestä pensaasta. Ihan kelpo ulkoilu kun jätkät leikitti pienintä ja mulla ei syke noussut.

Päivällisen jälkeen pitäis kuulemma raahautua kauppaan hakemaan hillosokeria. Huh huh. Kun kotinurkkien kiertäminenkin tuntuu siltä, et happi loppuu, ni miten mahtaa kaupassa käydä. Ei varmaan kovin hyvin.

20.8.2016
misukka
misukka

Käytiin Laattapistellä, siellä oli sellainen poisto myynti- tapahtuma.😀 Viisastuneena ja hyvillä mielillä lähdettiin kotiin, nippu tuotevalikoima lehtiä kotiin luettavaksi. Siitä inspiraatiota ja idea kehiin!😁

Käväistiin tulo matkalla puistossa ja hikilenkki taittuu illalla ruokakaupan kautta, kun aamiasleivät loppui.😂 Mulle ihan sama, se ruokakauppa ei osu edes millään tavalla siihen matkalle, eli tulee sitten omaan lenkkiin vaihtelua ja vähän toisenlaista nähtävää myös kanssa matkustajalle.😀

Mummy, mä ymmärrän sua.💕 mulla oli viikolla päänsärky ja ihan kun poika ois tiennyt sen, niin tietysti just sinä päivänä kiljui enemmän.😧

Misukalle ja nkille nopeata paranemista.😊

Vipe on taas ehtinyt uimaan ja vielä menette harkka ottelua katsomaan illalla ennen saunaa. Reipasta toimintaa!😊

20.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Päiviä. Nukin huonosti ja on väsy ja menee HERMOT noihin kakaroihin. Ne on tänään sit tietysti vielä erityisen toisiaan ärsyttävällä tuulella. Ne ei oikeasti ole viimeisen kolmen tunnin aikana ole ollut sekuntiakaan hiljaa ja etenkin toi mini pitää jatkuvasti semmoista hermoja raastavaa vinkunaa. ARGH! Täytyy viedä ne johonkin puistoon juoksentelemaan energiat pois. Tulee hulluksi muuten.

Parempaa päivää muille.

20.8.2016
Mummy83
Mummy83

Huomenta

Nemille tsemppiä Laattapistekäyntiin, toivottavasti on nyt auki.

Vipellä ollut ihana aamu-uinti ja päivä täynnä touhua.

Mä könysin hetki sitten ylös punkasta. Kasilta oli pää täynnä räkää ja muutenkin kurja fiilis ni ukko jätti mut nukkumaan. Nyt on vähän kevyempi olo päässä vaikka kaulaa kivistää ja räkää riittää.

Piti lähteä kirkonkylälle Wuosisatamarkkinoille mutta ei tällä ololla kykene. Harmittaa

Muilla kun lapsi alottaa päiväkodin, niin lapset on kipeänä. Meillä se olen minä 😄 Toki mieluummin mä kärsin noihin lasten puolesta jos ne selviää ilman.

Viime yönä pienin huuteli mun kainalossa kun ulkona sato vettä. Ei se onneksi kauheita paniikkeja jaksanu ottaa, että ehkä tuo kammo on helpottamaan päin.

20.8.2016
misukka
misukka

Aamupäivää!
Nemille mukavaa päivää,toi hikilenkki ennen saunomista kuulostaa aina yhtä hyvältä 👍

Mun piti mennä tänään jumppaan kun siellä avajaiset,mutta päivälle nii paljon kaikkea muuta ohjelmaa etten ehdi 🙁

No mutta uimassa käytiin aamussa "vauvauinnissa" niin kuin mulla tapana edelleen sanoa vaikka se on perheuinti ryhmä,eli sellainen yli kasvaneiden vauvojen ryhmä 😝 On siellä toki vauvojakin..
Meidän pienempi oli ihan hullu,se nauraa räkätti ja polski hullun lailla ja ui jo jonkun verran ihan itsekin kellukkeilla.. Se ainakin nautti ja ihana nauru raikas koko uinnin ajan.. Esikoinenkin tykkäs kyllä,mutta alkuun tosi arasti meni.. Uskalsi lopulta uida ihan yksinkin,siis kellukkeilla tietysti.. Totes itsekin että jännitti aluksi koska oli uusi paikka.. Meillä siis uimahalli remontissa,niin noi uinnit nyt toisessa paikassa..

Nyt mies valmistaa tortilloja ruuaksi.. Sen jälkeen mennään päikkäreille tai ainakin pojat menee ja sitten lähdetäänkin peliin harjoitus otteluun.. Illalla sitten päästään vielä saunaan ja siinä se lauantai on taputeltu 😊

Mukavaa päivää muille myös 😊

20.8.2016
Vipe
Vipe

Me mennään Laattapistelle, viimeksi mentiin niin se oli kiinni. Paremmalla onnella tänään sinne!☺ Hikilenkille ennen saunaa ja rento viikonloppu muuten. Hyvää viikonloppua kaikille ja aurinkoista sellaista.😀

20.8.2016
NemiMilla
NemiMilla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...