Lauantai

Mitäs muut meinaa tehdä?

13.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Heipsan

Tervetuloa uusvanhalle, Jii oli saanut toimivan lahjan 😊 Hyvä, että pelittää. Kiva, et tuvitus oli saanut hyvää palautetta. Totta on, ettei nykyään osata hyvää palautetta ottaa vastaan. Itekin aina vähän hölmistyy jos joku kiittelee.

Toivottavasti kaikilla ollut mukava päivä sateista huolimatta.

Me käytiin morjestamassa mun ystävää joka on myös poikien kummi.

Mie fiksuna jätin tutin ja pupun kotiin mutta riittävän väsyneenä tuo pienin kuitenkin nukahti isin kainaloon hetkeksi ilman niitäkin.

Tähän päivään ei sitten muuta, tuossa reilu puoli tuntia sitten tultiin kotiin ja just syötiin. Tai no pojat vetkuaa vielä pöydässä omien eväittensä kanssa.

13.8.2016
misukka
misukka

Tässä tajusin etten aamupöpperössä kirjoittanut kellekään mitään 😅

Jii,kiva että olet saanut hyvän lahjan,ainakin ilmeisesti käyttöäkin tulee..
Nemille mukavaa kyläilyä ja illaksi lenkkiä,sen jälkeen onkin kiva päästä saunaan ja rauhoittua viettämään koti-iltaa..

Mummylle mukavaa kotipäivää ja askartelua ja leipomistakin jos muut jauhopeukalot sai sut siitä innostumaan 😂 eiks ole hyvä tehdä sellaista mistä ei muut tykkää,niin saa ainakin itse enempi 😜 Vaikka eipä sitä kai itse tule mitään pellillistä jotain piirakkaa syötyä,mutta ainahan voi pakastaa ja ottaa sieltä sitä mukaa kun tekee mieli.. 😊itse toimin mokkapalojen kanssa niin kun niitä ei kukaan meillä vedä montaa kappaletta kerralla,niin pakastan aina osan,niin niitä on hyvä ottaa aina yks tai kaks pakkasesta esim. Päikkäri aikana jos itsellä tekee kauheasti jotain makeeta mieli.. Ne sulaakin nopeasti ihan huoneenlämmössä, menee joku 5-10 minuuttia.. Samalla ne on hyvä vierasvara pakkasessa..

Mitäs vielä.. Nki:lle mukavaa leivontaa myös,toivottavasti esikoisen kiukku laantunut. Liekö harmissaan siitä että vapaapäivä eikä päässytkään tänään eskariin?

Ja sitten tää on edelleen niin typerä etten kykene selaan muitten tekstejä.. Joku uus vanha kirjoitteli,nimimerkkiä en nyt muista kuin että oli kaiketi joku Anskuli tai vastaava.. Mukavaa koskinäytöstä teille jos päätätte mennä.. Me ollaan käyty joskus kesälomareissulla laskemassa sillä vaijerilla sen kosken yli silloin kun ne portit on avattu.. Oli kyllä kiva kokemus.. Meiltä tosin sen verta pidempi matka Imatralle ettei ihan lähdetä vaan katsomaan näytöstä ja palata sitten kotiin.. 😄

Ai niin ja Tuvitus oli saanut positiivisen asiakas palautteen.. Se oli varmasti ihana juttu.. Varsinkin kun nykyään tuntuu olevan niin että jos joku on hyvin,nii mitä sitä suotta antaa palautetta,mutta negatiivista palautetta ollaan kyllä antamassa kärkkäästi.. Toki eipä ihmiset enää osaa positiivista palautetta ottaa enää vastaankaan 😅 Tai omasta kokemuksesta jos jotain kehun tai annan positiivista palautetta jostain niin palautteen vastaan ottaja katsoo kuin hullua ja vastaus on vaan "jaa" 😂 😂 Kai sitä saa niin vähän että ei edes sillä hetkellä tajua mitä juuri tapahtui 😅 Ja toinen toki se suomalainen vaatimattomuus.. Sisäisesti tykkää jos kehutaan mutta silti menee vaikeaksi ja noloksi eikä tiedä miten päin olisi 😃

Mitäs vielä.. Nyt en kyllä muista..

13.8.2016
Vipe
Vipe

Tuvitus, mä tein eilen juusto teeleipiä!😀
Vipelle hauskaa lauantaita ja messuja, cruising kuulostaa kanssa kivalta.😄
Kaikilla taitaa olla aika sateinen keli.😦💧☔

Mummylle hyvää kotipäivää ja askartelun iloa, mä tein eilen joulukuusen koristeita helmistä (oikeesti!) ja aattelin antaa ne sitten suvun naisille joululahjaksi.😀 aikanen tonttu liikkeellä.🎅

Anskuli, en oo tilannut NEXT'ILTÄ mitään, eli ei tietoa.😕
Jii, ei haittaa kumpi ehti ensin, parempi ett 2 aloitusta ku ei yhtään!😃 milloin lähdet uudestaan golffamaan?😆

Nki, Googlesta haet "Helenan mustikka piirakka", on erittäin hyvä ja helppo resepti ja pellillinen siitä tulloo.

PM teillä on sama tilanne kun meillä, kevääksi haettu päiväkoti paikkaa mutta ei varmistunut.☺

Poika nukkuu yläkerrassa, oma sänky anoppilassa, nii jaksaa taas leikkiä herätessä ja on hereillä kotimatkan.😊

13.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Minä ehdin Jiin aloituksee kirjoittaa pitkähkön sepustuksen.
Satelee edelleen.

13.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Päivää! Täällä uusvanha kirjoittelija. Olin mukana enemmänkin vuonna 06 jolloin keskimmäinen syntyi. Esikko vm 03 ja kuopus tulee kohta 4kk. Muutoin satunnaista kyselyä. Myö meinattiin jos Imatralle suuntais illalla koskinäytökseen jos ei vettä sada. Ruoka on tulilla ja pieni vetelee sikeitä. Pitäis noutten isompien rytmiä alkaa kääntämään kun tiistaina koulu alkaa.
Onko muuten kukaan tilannut NEXTiltä mitään? Onko homma toiminu, tullimal
tullimaksuja ei vissiin tule kun briteistä tulee...

13.8.2016
Anskuli84
Anskuli84

Huomenta.. Juuri heräsin mutta sade kuuluu vähän ropisevan.. Eli ilmeisesti sateinen aamu täälläkin.. Saa nähdä onko messuilla hirveesti väkeä jos ilma pysyy samana koko päivän.. Meillä suunnitelmissa tänään nyt aamusta kauppa reissu.. Sitten mies lähtee poikien kanssa vanhempiensa luona käymään ja mulla on sitten 16-18 vuoro tuolla yhdistyksen teltalla eli itse suuntaan sinne.. Sitten tossa illasta noin samoihin aikoihin kun multa vuoro loppuu,on linna cruising eli autoharrastajien sellainen tapahtuma.. Ja ne ajelee keskustan läpi letkana niin mennään autoja katselemaan.. Tai no ne tulee sopivasti siitä messu alueen ohi.. Sitten on auki vielä että meneekö esikoinen mun vanhemmille yökylään vai ei.. Mutta joka tapauksessa tänään sauna päivä Elikkäs illalla sitten saunaan meni esikko sitten yökylään tai ei..

Eilen toi esikoinen innostui kirjoittamisesta.. Tai on se jo varmaan vuoden tai reilu kirjoittanut omaa nimeään ja joskus jotain muutakin (siis neuvottuna,oma nimi on ainoa jonka osaa ilman apua) mutta yleensä ei halua kirjoittaa esim. Korttiin kuin oman nimensä.. Eilen sitten teki kauppalistaa johon kirjoitti sillei että mä sanoin kirjaimia ja uudet kirjaimet neuvoin ja kirjoitin paperille malliksi (oikeastaan ei toi tunne kuin oman nimensä kirjaimet eli 3 eri kirjainta sillei että ihan vaan sanoo kirjaimen ja sitten pari kirjainta tuntee sillei että kertoo millainen se on) sitten halusi vielä kirjoittaa toiselle puolelle listaa että:"täys kauppalista,kaikki mitä toivon on tässä" 😂 Mä en enää ehtinyt ja jaksanut sitä kirjain kirjaimelta neuvoa kun noin pitkä lause kuulosti ikuisuus projektilta,joten kirjoitin sille vaan ton lauseen lopulle ja jätin kirjoitteleen itsekseen.. Yllätyin kuinka hyvin ensinnäkin pysyi kartalla siinä että missä kirjaimessa menee,kun yleensä aloittelevilla lapsilla tulee se että jos on pitkä sana mallista kirjoitettavana niin sieltä unohtuu kirjaimia välistä tai tulee joku tuplana,mutta toi sai ton lauseen kirjoitettuna tosi selkeänä.. S kirjain oli hankala ja vähän liikaa kiemuroita,mutta toi yks ässä oli ihan täydellinen ja sitten v ja u tuli samannäköiseksiksi eli teki veen myös pyöreänä.. Ja sitten lopussa herpaantui keskittyminen ja yks tee tuli väärinpäin ja sitten toi "on tässä" tuli vaan että "on täm" kun ässästä tuli ämmä ja sitten totesikin että se on valmis,niin enpä mä sitten alkanu lasta korjailla vaan sanoin vaan että niinpäs onkin ja kehuin kuin hienosti kirjoitti! Yllätyin tosiaan että tulos oli sellainen että siitä suurimmaksi osaksi saa jopa selvää! Ja se että jaksoi keskittyä noin pitkään,kun ehkä jokainen jolla sen ikäinen lapsi että käynyt jo läpi kirjoittamisen opettelun tietää ettei tollaista lausetta kirjoiteta ihan hetkessä.. 😅 Nyt vaan pitäis itse jaksaa lukee tolle enempi noita kirjoja missä on noita kirjaimia yms. Että oppis niitä,että osaisi sitten kirjoittaa myös pelkästään sanelemalla sille kirjaimet.. Ei sillä että 4 vuotiaan pitäis osata,mutta kun on itse kiinnostunut niin kannattais hyödyntää se ja panostaa siihen.. Kun parhaitenhan lapsi oppii asiat silloin kun sillä on halua oppia..
Ja pienemmän kanssa pitäis sitten lukea kirjoja jossa värejä,koska se taas niistä kiinnostunut.. Sille kaikki värit on "vihree" ja sitten musta on "pimee" 😍 ja laskeminen on toinen,se laskee "yksi,toinen yksi" 😂 Toki värejä ja kirjaimia ja laskemista helppo opetella myös arjessa,mutta noi kirjat hyvä lisä,kun niitä kerta on 😄

Kappas meni lörpöttelyksi heti aamusta.. On vaan nii ylpeä olo taas noista lapsista,etenkin kun itse en voi ottaa kunniaa mistään lasten oppimisista kun pitkän ja vaikean pahoinvoinnin aikana ei paljon tullut panostettua mihkään muuhun kuin lasten niihin ihan perustarpeisiin,mitään ylimääräistä ei jaksanut niiden kanssa touhuta,mutta silti vaan ovat kehittyneet.. 😄

13.8.2016
Vipe
Vipe

Huomenia! Täälläkin ihan vaan kotipäivä kun vettä tulee ihan kaatamalla.

Siivotaan ensin ja sit vois selata vaika Pinterestin läpi että mitä sadepäivän ideoita olen sinne keränny ja mihin löytyy tarvikkeet kotoa. Vois lasten kans askarrella jotain. Toisaalta ihan kiva et on sadepäivä, ei le paineita lähteä ulos puistoon tmv. On ollut niin hektistä viime aikoina et kotipäivä tekee ihan hyvää.

Jiin maila on sitten ollut hyvä ostos :) onhan se kunnon vehkeillä lajissa kuin lajissa mukavampi tehdä ja jos vielä töysin itselle mitoitettu niin varmasti miellyttävää kaikinpuolin.

Nki, toivottavasti teidän päivä jatkuu vähän paremmin ettei tarvii koko päivää tapella. Meillä toi 2v on ihan selkeesti uhmaiässä ja aika paljon pahempi siinä kun siskonsa aikoinaan..

Nemillä oli mukavat suunnitelmat :) nyt tekee itekki mieli leipoo jotain. Raparperipiirakka olis tooosi hyvää mut meillä ei kukaan muu tykkää ku minä. Mustikkapiirakalla vähän sama vastaanotto..

13.8.2016
Mummy83
Mummy83

Hiljaista on.. Me mennään anopilaan hakee kauden satoa, mustikoita ja raparperia.☺ viimeksi ennen lomaa käyty siellä, silloin unohtui raparperi ottaa mukaan. Leivoin vietäväksi inkivääri - sitruuna leivoksia kahvin kanssa. Sitten kaupan kautta kotiin, hikilenkille ja saunaan. Ollaan vaan!😊

13.8.2016
NemiMilla
NemiMilla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...