Mistä tunnistaa vastasyntyneen allergiaoireet

Mahtaako jollakin olla enemmän kokemusta imetettävien vauvojen allergioista. Vauvani on reilu 5 viikon ikäinen ja on kärsinyt voimakkaista vastakivuista. Hän on täysimetyksellä. Ulosteen väri on koko ajan vaihdellut keltaisesta vihreään ja koostumus on ollut toisinaan normaalin tuntuista ja joskus ryynimäistä tai vaahtoavaa. Ymmärrän vihertävyyden ainakin liittyvän ilmavaivoihin. Iho-oireita vauvalla ei ole. Toivon helpotusta vauvan oloon mutta en haluaisi varmuuden vuoksi ruveta välttämään kaikenlaisia aineita ruokavaliossani. Kysymys kuuluukin että mistä voin tunnistaa vaivat allergiaksi? Vai onko oireet ns. normaaleja vatsavaivoja suolen kehittymättömyydestä johtuen? Kiitos etukäteen avusta ja vinkeistä.

8.8.2016
sunflow
sunflow

Ilmavaivoihin voi allergioiden lisäksi olla syynä ihan sekin, että vauva ahmii maitoa tai sulla suihkuaa rinnat niin kovin, että hän saa vatsaansa maidon mukana reilusti ilmaa.

Kannattaa kokeilla ilmakuplia pilkkovia apteekista saatavia tuotteita kuten cuplaton tai kuplastop. Meillä cuplaton tosin pahenti oireilua keskimmäisellä. Mutta meidän perhe on kaikin puolin kummallista väkeä omine erikoisuuksinemme.

8.8.2016
misukka
misukka

Nostetaan tätä J75:lle.

Vaikea sanoa tilannekuvauksesi perusteella, onko normaalia, vai allergiaoireita.

En kirjoita tämän enempää, koska imeväisen allergiaoireista minulla ei ole kokemusta.

8.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...