Viikonloppulörppää

Hyvää lauantaihuomenta kaikille!

6.8.2016
misukka
misukka

Ei nuo i nyt niin isoja läksyjä ole. Tietysti jos lapsi ei ossaa käydä wc:ssä itsenäisesti, on valikoiva ruuan kanssa, niin sitten ne on isoja asioita lapselle.

Jokaisessa eskarissa tutustumisen jälkeen tuollaisia tehtäviä annetaan kesän ajaksi harjoiteltavaksi, ettei niitä enää eskarissa tarvitse opetella, vaikka se siellä jatkuukin.

Meidän (nyt jo koululainen/opiskelija) poikien eskareissa ei juuri käsitöitä tehty. Toinen yleinen seikka on se, ettei eskarissa toimita oppiainelähtöisesti, vaan kokonaisuuksia harjoitellen.

8.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Sä Nki ilmeisesti kirjoitat peruskoulun puolelta noista kellonajoista. Noinhan se menee ensimmäisellä ja toisella luokalla, että jakotunteja on luokassa. Voi olla äidinkielessä, matematiikassa ja käsityössä, useamman kerran viikossa.
Isoissa kouluissa on ruokalat, lapset ottaa ruuan lautaselleen ja kantaa tarjottimen pöytään. Omia istumapaikkoja siellä ei ole.

Kyllä se eskari menee hyvin teidän esikoisella. Millainen kirkkohetki eilen oli?

8.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onkohan tuossa ruotsin kielen opiskelun aloituksessa kuntakohtaisia eroja (jos siis ei ole A1-kieli)?
Uusi opetussuunnitelma astui nyt tässä kuussa voimaan. Täällä lähikoulussa se tarkoittaa että ruotsia aletaan opiskella kutosella. (Meidän esikoinen aloitti esim. seiskalla).
Hällä oli neloselta se saksa, 4.-6. luokilla. Seiskalla se sitten loppui, kun ei ollut jatkomahdollisuutta hänen yläkoulussa.

7.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Lapsi-ja perhetyön perustutkinto. Se liippaa hieman mun lastentarhanopettajan koulutustaustaa ja työtä, mutta suuntautuminen voi olla seurakuntatyöhön, toki myös päivähoitoon, mutta sitä mä en koe tarvitsevani.

Tuossa kun viittasin, että aikaa on ollut miettiä, niin oon ollut 10 vuotta kotona.
Mä olen jo kerinnyt hakea koulutukseen, ja olen hehkuttanut täällä että kaikki hakijat pääsevät soveltuvuuskokeeseen.

Täällä olisi ollut aihetta juhlia, mutta tyttö nukkui päivikset, mikä olis antanut mahdollisuuden leipoa, mutta pitää varmaan siirtää leipomista vähän eteenpäin.
Veljen perheen yksi koirista onnistui hyvin kisoissa.

Huomenna päivällä on esikoisen lääkäri. Hyttysen pisto kun turvottaa pojan raajan, ja sitä on jatkunut joka kesä.

7.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meilläkii tytöllä alkoi enkku kolmosella ihan automaattisesti. Tyttöhän aloitti sen silloin muutama kuukausi myöhemmin kuin muut, mutta sillä ei sinänsä väliä kun se yksilöllistettiin joka tapauksessa. Nyt alkaa sitten ruotsi kutosella, ja katsotaan miten sen kanssa. Jos menee tosi vaikeaksi niin anotaan vapautusta.

PM toivottavasti pääset opiskelemaan! Mihin ajattelit suuntautua?

Lupasin tehdä lapsille mokkapaloja mutta muutinkin mieleni ja se on browniesit tiedossa 😄

7.8.2016
riu
riu

Se on joskus kiva omaakin ammatillista tulevaisuuttaan pohtia. On tässä kyllä ollut aikaa. Katsotaan, miten naisen käy, sitten loppuvuodesta.

7.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meilläkin tuo lähikoulu on tuollainen pieni. Siellä kauheasti valita yhtään mitään. Englanti alkaa kolmosella ja nyt tulevana vuonna 5-luokkalaisilla alkaa ruotsi. Aiemmin ei ole ollut ruotsia lainkaan.

Itsellä aikanaan oli kolmoselle valittavissa enkku tai ruotsi. Jos valitsi enkun, ruotsi tuli seiskalla. Jos valitsi ruotsin, enkun sai alottaa viidennellä.

Sit kolmannella luokalla sai toivoa liikunta, musiikki tai kuvispainotteista luokkaa. Ja meillä oli "iso" alakoulu kun oli 600 oppilasta.

Meidän esikon koulussa on tänä vuonna 80 oppilasta ja päikyn puolella joku 50 lasta. Sisältäen eskarin.

Mut se peruskoulun jälkeinen elo on ihan oma lukunsa. Kun peruskoulun saa päätökseen, on vasta aloittanut opiskelut.

Mä en vieläkään tiedä mitä mä haluan tehdä "isona". Ajatella että 19 vuotta sitten ysiluokalla mulla oli ihan selvät sävelet. Mä tiesin, että musta tulee diplomi-insinööri. Ja sen tavoitteen peräsdä lähdin lukioon. Kukaan ei vaan hoksannut kertoa, että pitäisi olla joku haju, minkä alan dippainssi haluaa olla. Ja sen jälkeen pitäisi vielä tietää mitä työelämässä haluaa oikeasti tehdä.

7.8.2016
misukka
misukka

Niin kun peruskoulun jälkeen nuoren pitäisi löytää se oma polku.
Eskari ei ole koulua, vaikka onkin perheille velvottavaa. Esiopetusta on se noin 4 tuntia päivässä, eikä siitä tule läksyä.

Samanmittaiset on suunnilleen eka-ja tokaluokkalaisen päivät.
Muistan kun meidän esikoinen meni ekalle, minusta se 4 tuntia päivässä oli lyhyt päivä, varsinkin, kun oli uusi vauva talossa.

Nyt kun keskimmäinen menee kolmannelle, hänen ekat kouluvuodet tuntui normaaleilta. Ja taas oli meillä pieni talossa.

Täällä olisi saanut 3.luokalle hakea vaikka kiinan kielen opetukseen, aivan eri kouluun kyllä, tai sitten jo tässä vaiheessa matematiikka-luonnontiedepainotukseen.
Minä olen tuossa keskimmäisen koulun vanhempainyhdistyksen toiminnassa kummastellut, kun jotkut vanhemmat on halunneet monipuolisempaa kieliohjelmaa tuohon kouluun.
Englanti kolmannella, ja vapaaehtoisesti saksa neljännellä ei riitä.
Nämä on niin resurssikysymyksiä.

Omasta kouluajasta on niin paljon aikaa, että muuttunut systeemit,
Muistan kyllä kun kävin Ruotsin rajan tuntumassa 2. ja 3. luokan, pikku kyläkoulu oli (joku 23 oppilasta 1.-6. luokilla), eka vieras kieli oli englanti.

Sitten muutettiin Helsinkiin ja menin isoon kouluun. Muistan kun mut oli sinne saatettu, ja rehtori kysyi, minkä vieraan kielen olet VALINNUT. Englannin, vastasin, ja pääsin 4 A-luokalle.

7.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

misukka eikä sekään eskarin jälkeinen 9 vuotta vielä, vaan ku pitäsi johonkin kouluttautua senkin jälkeen :D
Hienoa että poika sai lopettaa voittoon! :)

7.8.2016
riu
riu

En halua viilata pilkkua, mutta se 9 vuoden koulutie alkaa nkin perheessä kuitenkin vasta vuoden kuluttua 😄 Kun ei se eskari mitään koulua oikeasti ole. Kunhan totutellaan hieman koulumaiseen toimintaan muutama tunti viikossa. Ettei tarvihe sitä paikoillaan pysymistä opetella ekaluokalla. Päästään ekaluokalla itse kouluasiaan käsiksi jo jouluun mennessä.

Pojat oli ihan riemuissaan kun voittivat sen sijoitusottelun. Jäi hyvä fiilis päälle.

Mä en itse asiassa siedä nyt just puhdasta vettä ollenkaan. Se on niin pahan makuista sellaisenaan 😄 Eli jääpalat on ihan nou nou. Makkara maistu grillistä tuoreeltaan. Että edes jotain mikä maistui. Tosin en tullut kysyneeksi, mitä makkaraa se oli. Jotain ihan kunnollista ja mausteistakin. Ei mitään kökköä jauhocampingiä.

7.8.2016
misukka
misukka

Herranjesta jii, aika tosiaankin rientää! Muistan kun se siun esikoinen oli semmonen drama queen, mutta nyt on oletettavasti draamailut vähentynyt merkittävästi :D Nää meijän isot pojat on jo niin isoja... Miulla on vähän ikävä niitä pitkiä iltajutteluita :)

Meillä on vähän semmonen mitään tekemätön päivä. Ei jaksa käyvä riuhtomaan :D Lupasin lapsille että voitas leipoa tänään, jos vaikka mokkapaloja tekis. Kaupassa pitäs kuulemma käyvä... Plääh. Mies on töissä niin pitäs käyvä yksin näitten riiviöitten kanssa. Jotenkii ajatuskin uuvuttaa :D Pienin on päikkäreillä että tietty jos ei tekiskään opparia vaan nukkuis pienet unet sen sijaan :D

7.8.2016
riu
riu

Heissuli :)

Misukka kiva että pojilla on ollut hyvä turnaus! Ei aina se voittaminen vaan hauskanpito, vielä kun se on mahdollista! Vielä tulee aika kun se voitto on jo paljon tärkeempää... valitettavasti. Meillä pojan joukkue kävi Mikkelissä turnauksessa ja voittivat sen viime keväänä. Tunnelma oli kopissa katossa, siellä soi että poika saunoo, mitalit vaan heilui ja pokaalinkin saivat reissusta mukaan. Kunnon voitonjuhlat. Sitten kun ruvettiin lähtemään kotiin niin yksi poika kysyi miulta että ai niin muuten, voitettiinko myö kultaa vai hoppeeta? :D

Piglet ihanaa että saitte avustajan pojalle! Meillä pojan henkilökohtainen avustaja oli ainakin semmoinen kultakimpale, että oli onni saada meille! Kaksi vuotta oli pojan kanssa, oli ihan huippu! Ollaan todella kiitollisia :) Voi hurja siullakii käy kotona lorvailu vähiin... Tuo 6 tunnin päivä on oikeesti aika ideaalinen, ennättää viettää aikaa pienenkin kanssa :)

Tuvituksella bileet vaan jatkuu :D Kivaa juhlan jatkoa sinne, lahjat taisi olla sekä lapsen että äitin mieleen :)

Nki meillä ei olekaan mitään tuommosta kirkkojuttua, sitten vasta eskarin jälkeen siunataan kouluun. Tosin mie en oo niin kirkkokansaa, että ei todellakaan haittaa :)

PM vai on teillä jo niin iso tyttö että kerrossänkyyn :)

Vipe kuulostaa kivalle tapahtumalle, on toimintaa jos jonninmoista. Ja kivahan se on että pojat saa sitä omaa aikaa äitin kanssa, sekin on kuitenkin tärkeetä :)

7.8.2016
riu
riu

Nkin perheelle mukavaa kirkko sunnuntaita.☺ Tuvituksella jatkuu bileet näköjään vielä tänään ja mahdollisesti saa myytyä tuplat.😊 oliko teillä vielä pienimmälle jotkut vaunut/rattaat käytössä?☺ vipen hippalo- päivät jatkuu, hyvää aktiivi päivää teidän perheelle!😊 Misukan pojan pelit jo ohi tältä päivältä ja vissiin ihan onnistunut vkl matsien suhteen. Ootko koittanut syödä jääpaloja pahaanoloon, jos mehujäitä et halua syödä?😀

7.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Missä vaiheessa Nki teijän paikkakunnalla alkaa eskari? Alkaakio ensi vai seuraavalla viikolla?
Kunnastahan se riippuu.
Kiva, että eskarin aloittavillekin seurakunta järjestää tapahtuman.
Siellä saattaa mennä tunti, toista.

7.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tuvituksella vielä synttärihippalointi jatkuu. Toivottavasti pääsette kärryistä eroon.

Poitsu oli vähän sitä mieltä vaille seiskan, että hetken pidempäänkin olis voinu nukkua 😊 Eilen se odotti, et joko voi nousta.

Eka peli saatiin tasoihin 3-3. Ja tokassa tuli köniin, mutta pääasia onkin kunnon vääntö ja hyvä meininki. On ollu tosi posotiivista, että kaikki pelit olleet melko tasaväkisiä ja jokaisessa olisi voinut käydä kuinka vaan.

Vaikka ruuan jälkeen mennäänkin jumbofinaaliin niin jätkät on ihan tyytyväisiä omaan suoritukseensa. Se on pääasia. Ja meidän esikolla meni tosi hienosti muutama juttu vikassa pelissä. Olin ihan hämmästynyt sen suorituksesta. 👍

Vipelle kivaa hippalointia!

Muut mä sit ehdinkin taas unohtaa 😀

7.8.2016
misukka
misukka

Aamupäivää!
Me testattiin, miten tyttö nukkuu kerrossängyn alasängyssä yön. Minä nukuin vieressä.
Hyvin meni tytöllä, itsekin nukuin hyvin.
Nyt vielä esikoisella isoshommia tälle päivälle.
Misukan esikoiselle hyviä pelejä tälle päivälle.
Vipelle kivaa hippalointia.
Kaikille kivaa päivää.

7.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta!
Misukalle ja poitsulle tällekin päivää hyviä pelejä 😊
Meillä on just Herätty,jopa pienempi nukkui pitkään.. Tänään ois tarkoitus käydä vielä vähän siellä hippaloilla katsomassa vähän,kun edellisinä päivinä on siis käyty vaan niissä työpajoissa,mutta siellä on kaikkea sellaista avointa kivaa juttua.. Esim. Jättimäinen hiekkakasa pihassa ja katuliitu piirustus paikka yms. Siinä hoituu samassa aamupäivän ulkoilu.. Sit kaupassa pitää käydä ja ehkä käydään mun tädillä sitten illasta,mutta se on vielä vähän auki..

7.8.2016
Vipe
Vipe

Onpas teillä misukka aikanen aamu, kerran eka peli jo 9!😮 mites esikko otti tän aikasen aamun ja turnaus viikonlopun?☺ me lähdetään kaupoille, pitää palauttaa treeni paita jonka mies eilen osti- liian piukka.☺ samalla käydään Reima outletissa kattomassa välikausi haalaria.

7.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Jatketaanko sunnuntai samaan nippuun?

Joo, pingviinicuppia olisi luvassa 😄 Eipä siinä, vartin päästä pitäis lähteä vipeltämään Kirkkonummelle päin. Ysiltä eka peli.

Iltapäivästä ei vielä tiedä, milloin päästään pois.

7.8.2016
misukka
misukka

Mä en muistanu sitä hesa cupia, ennen tiesi kun serkku pelasi fudista ja käytiin katsomassa.☺ vai pingviini cup.☺

6.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Hesa cup oli heinäkuun puolivälissä. Pingviinicup on tulossa parin viikon päästä. Olishan noita turnauksia jos jaksais kaikki kiertää.

6.8.2016
misukka
misukka

Onpas tuvituksella ollut tupa täys! hyvä että oli onnistuneet pippalot ja hyviä unia!😊😴 Varmaan oikeesti rankkaa ton ikäisille, futis turnaus ja huomenna jatkuu, oho. Onneksi lapsilla on tarmoa ja jaksavat!😊 tietysti kun ei oo joka päivästä.☺ milloin hesa cupi on tai oli? 😑

6.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Toivottavasti tuvitus pääsee ajoissa nukkumaan. Hyvä, että oli hyvät kekkerit. 😊

6.8.2016
misukka
misukka

Nemi, 4 peliä oli tänään. Jokaisessa pelasivat 1x 25min. Kyllä se noista pikkujätkistä mehut vei. Huomenna on 2 peliä ja sijoitusottelut päälle.

Kiitos ajatuksistasi nki 💜 Kiitos muorille myös

Mä vein ruuan jälkeen pienimmän pötköttämään sänkyyn kun ei ole tänään suostunut päikkyjä oikein nukkumaan. Vedettiin unta kuuppaan 1,5h kumpikin.

Herätys tosin oli karu kun tuo yksi alko huutaa ku hyeena. Se kiljuu niin kovaa että multa särkyy korvat ja siltä ääni. Ihan silmät kiinni huuti vaan suoraa huutoa. Sit kauhee potkiminen ja rimpuilu ni mun oli pakko ottaa se syliin lukkoon ettei satuta itseään. Siinä se sitten tuli tajuihinsa lopulta ja rauhottui.

6.8.2016
misukka
misukka

Nii, tuc keksit ja ruis sipsit, ne Vaasan kolmion malliset niitä mä söin silloin..☺ mä söin niitä mehujäitä, jotka pitää itse pakastaa, ostettaessa ovat niitä lötköjä. 😀 Tokmannilla oli sellaisia diet- eli vähemmän sokeria mehujäitä, oikos ollu joku tukku pakkaus 20kpl/pss..😁😂 no siitä on jo 2 kesää aikaa..😣 paras maku oli ananas!😋 tais olla aika monta ottelua, jos pojat väsähti loppua kohden?😊 tietty pääasia ett kaikilla oli mukavaa ja hauskaa.☺

6.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Niin de mehujää... Kyllähän se hetken auttaa mutta ko ei voi kokoajan olla mehujää kourassa 😀

Nyt mä tämän päivän popsin porkkanan palasia ja tuc keksejä.

6.8.2016
misukka
misukka

Kaikki poikien pelit oli kyl hyviä. Huomas, et jätkät rupes hyytyy loppua kohti. Vikassa tuli köniin komeasti. Mut pääasia onkin että oli kivaa ja saivat suht tasasesti vääntää. Ja sai ne yhden maalin tehtyä vikassakin. Ja monia hienoja suorituksia joka pelissä. Oli ihan ilo seurata noihin edesottamuksia.

Ihan äsken tultiin kotia ja huomenna pelit jatkuu.

Syyshaalarista tulikin mieleen, että pitänee käydä toi meidän varasto läpi ja tsekata mitä kaikkea sieltä löytyy. Pienimmälle pitää joko löytää tai ostaa kuravaatteet. Voipi olla, että joutuu hommaa uudet. Jos varastossa kurikset on, ne ei ole välttämättä kovin kaksisessa kunnossa kun ikää saattaa olla se 9 vuotta.

Nemin iltasuunnitelmat kuulosti hyvältä.

6.8.2016
misukka
misukka


Päivää kaikille!😀
Saa nähdä muistanko kaikkien kuulumiset?!😃
Piglet ja jiille oli arki alkanut, tsemppiä pikkuisille tarhaan ja eskariin. Nopeasti menee aika!😤
Misukalle, kokeile mehujäätä pahoinvointiin. Ja hyvä matsi ollu teillä!😄
Vipellä aika touhukas päivä taas!☺
Hyviä Synttäri kemuja, tuvituksen perheelle.🎂🎁🎈
Me käytiin ettimässä syyshaalaria pojalle, ei oikein mieleistä löytynyt ja miehelle samalla ulkoilu housuja. Kaupan kautta kotiin ja liikkeelle lähdettiin kirppiksen kautta.😁 Vielä hikilenkki ennen saunaa ja sitten rento ilta.😊

6.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Meillä esikoinen tykkäs vaappu työpajasta.. Vaikka oli sitä mieltä ettei lähde kun oli taas niin hyvin leikit kesken.. Tykkäsi silti tehdä ja oli tosi tyytyväinen lopputulokseen (Joka kyllä olikin upea,vaikka tietysti äitinä olen vähän puolueellinen) ja kun kysyin että eikös kannattanutkin lähteä,niin vastas "joo kannatti,mutta enhän mä arvannut että tästä tulisi näin hieno" 😂 Oli kyllä kiva yhdessä tehdä,vaikka eipä poika juuri äidin apua kaivannut,kun niin hienosti osasi,mutta oltiinhan silti yhdessä 😊 Ja sain olla ylpeä,kun uskalsi reippaasti yksin hakea ohjaajalta värit ja kertoa haluamansa värit kuuluvalla äänellä,niin että ohjaaja ymmärsi mitä värejä halusi.. Reippaasti pyysi "punaista,pinkkiä ja mustaa,kiitos" 😊 Eli kaikin puolin oli onnistunut työpaja päivä,josta molemmille jäi hyvä mieli ja poika sai monta onnistumisen kokemusta 😊

6.8.2016
Vipe
Vipe

Jiille tsempit ilmaston opetteluun ja uuden reissun odotukseen 😂

Misukka hyvä että peli sujuu yksiin joukkueena.. Niin sulla inhottava kun se pahoinvointi ei edes takaa sitä että vauva voi hyvin,vaikka sitä aina hoetaan,mutta sun omakohtaiset kokemukset vähän erilaiset.. 😔 Toivotaan kuitenkin parasta..

Pigletin miehelle myös tsempit työn hakuun.. Ihana että poika on onnellinen päiväkotiarjesta.. Ja erityisen ihana että sai sen oman avustajan! Kyllä se ois ollut väärä paikka säästää jos ei olis saanut..

Ääh ärsyttää kun ei tosiaan nää muiden kirjoituksia niin ei muista..

Ai niin,Tuvitukselle tsempit että saat kaiken valmiiksi ja onnistuneita synttäri juhlia!

6.8.2016
Vipe
Vipe

Kiitti J😊 Teidän keskimmäinen oli ihan vauva vai odottelitkohan vielä häntä kun mä täällä aloittelin. Niin se aika vierähtää. Mini ei tosiaan teillä ole enää niin mini 😄

Ihanaa piglet, että teillä poika on saanut oman avustajan. Ihan huippujuttu!

Tuvitukselle tsempit synttärihääräilyihin.

Eka peli oli tosi tasainen. Hyvä juttu. Pallo pyöri molempien maalien suulla muttei päätynyt perille kumpaankaan suuntaan. Vastustajien vanhemmat kyselikin, onko meidän pääty kelmutettu 😄 Oli vaan erinomainen maalivahti 😊 Ja vaihteeksi tuntui, että noi jätkät löyti pelissään yhteisen sävelen. Toivottavasti meno jatkuu.

6.8.2016
misukka
misukka

Kiitos piglet 😊 Toivotaan, että kaikki natsais nyt parhain päin.

Sulle tsemppiä vikoihin kotiäitiviikkoihin! Ja sen jälkeen töihinpaluuseen.

Vipelle kivaa aktiivisuuspäivää! Sulla ei ainakaan raskaus hidasta menoa. Mä en sun viikoilla kykenisi varmaan liikkumaan mihinkään.

Mä tiputin esikon kentän laidalle ja lähdin viereiselle cittarille hakee rahaa automaatista. Täällä mä nyt köpöttelen popsien porkkanapaloja käsilaukusta 😀 On niin hitokseen kamala olotila.

Eiliseen viitaten, mäkin toivon ettei tämä kamalasti pahene. Sittenhän sen taas tietäisi ettei pieni selviä. Mut kyllä mä jo vakaasti harkitsen niihin rannekkeiden käyttöönottoa.

Vakaasti olen sillä mielellä, että muutaman viikon kuluttua ollaan taas osastolla keskenmenon takia.

6.8.2016
misukka
misukka

Misukalla ja Vipellä vauhdikas päivä.
Pigletille vilkuttelen. Niin se kuopuskin teillä aloitta pian päiväkodin. Meillä olisi edessä vasta tammikuussa. Katsotaan nyt pääsenkö opiskelemaan, pääsykokeeseen pääsee ainakin kaikki hakijat. Vähän myöhemmin tässä syksyllä on se pääsykoa.
Meillä esikoinen suuntasi taas isoshommiin.
Mies ja tyttö nukkuu.

6.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Misukalle ja pojalle mukavaa ja voittoisaa turnausta.. Tai liikunnan Ilonan se tärkeintä on 😊
Mitenkäs Pigletin perheessä arkeen paluu sujui? Hui kauhistus,kolme viikkoahan hujahtaa siivillä! Toivottavasti teillä tyttö viihtyy päiväkodissa,eikös hän ainakin poikia viedessä ole sinne aina jäämässä? Toivottavasti on yhtä innoissaan sitten kun saa jäädä sinne koko päiväksi.. Tai etkös sä aloittanut niin ettei sulla ole täysiä työtunteja,vai muistanko ihan väärin?

Me mennään siis tänään sinne Vaappu työpajaan esikoisen kanssa tekemään se oma uistin.. 😊 Esikoinen sentäs jo oppinut ettei haittaa olla veikasta erossa pari tuntia,niin se ehkä osaa jopa arvostaa omaa aikaa,paremmin kuin toi pienempi eilen 😅 Ja varmasti tykkää kun on samanlainen uistinten ihailija kuin äitinsä 😉

Sitten meillä on kissojen hoito hommia,kun käydään ruokkimassa sekä mun vanhempien että pikkuveljen kissat,sitä ei sovi tältä päivältä unohtaa..

Ja sitten illalla,vihdoin se alkaa,meinaan lätkä 😄 Tosin vasta harjoitus peli ja kun noi pojat kuuluu sellaiseen minikerhoon niin päästään parhaille paikoille (tämähän makukysymys ja vähän siitä kii mistä tottunut katsomaan peliä) katsomaan ja erätauolla on ritari klubilla tarjoilut yms. Ja pakettiin kuuluu vielä pelaajien tapaaminen ja pukkariin pääsy.. Eipä pojat vielä sillei osaa itse niitä pelaajia fanittaa,niin että se välttämättä ois niille sellainen kohokohta,mutta mennään nyt kun tarjotaan.. Pienempi kyllä ihailee maalivahtia,mutta vain ne varusteet päällä,että toivotaan ettei ole ehtinyt niitä riisuu kun pelin päätyttyä päästään sinne pukkariin 😂😂

Ja ei sitä kai yhdelle päivälle enempää ohjelmaa tarvita! 😅

6.8.2016
Vipe
Vipe

Me ollaan täällä esikon kanssa tekeytymässä kun tunnin päästä pitää lähteä ajelemaan Kirkkonummelle turnaukseen.

Tosin pienin vaati kainaloon pääsyä jo pian kuuden jälkeen. Torkuttiin hetki ennen ku mun herätyskello soi.

6.8.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...