Raskaus ja vatsatyrä

Heippa. Onko täällä ketään joka olisi kokenut raskauden vatsatyrä kanssa tai tietoinen asiasta enemmän? (Vaikutukset Tyrään raskauden aikana) Minulle ilmestyi toisen synnytyksen jälkeen vatsaan tyrä.. yksityisellä käynyt näyttämässä ja kun on oireeton niin ei leikata. Eivät silloin osanneet sanoa mielipidettään tuleviin raskauksiin paitsi yksi sanoi että tee lapsilukumäärä ensin täyteen sitten vasta mahdollinen leikkaus. Nyt jänskättää miten tyrä tulee reagoimaan uuteen raskauteen, masu kasvaa ja synnytys.. Tuleekohan oireilemaan vai voisiko niin kovasti kun toivon raskaus sujuisi ongelmitta. Neuvolalääkärinikään ei osannut sanoa mitään.. :( no päivä kerrallaan. Toivotaan ettei pahenee!

3.8.2016
Rakkaus
Rakkaus
1-month-old baby

Okei. Mulla tosiaan ilmestys toisen synnytyksen jälkeen, näkyy silloin tällöin ja on pienen luumun kokoinen.
Oon lukenut netistä että tyrä saattaa kasvaa ja kipeytyä raskaana ollessa..
Hirvittää jos tulee olemaan kivulias raskaus tai ponnistus vaihe Tyrän takia. Pidetään peukut ylhäällä että ei alkais oireilee.

10.8.2016
Rakkaus
Rakkaus

Olen kärsinyt ihan tarhaikäisenä napatyrästä ja leikattiinkin kun kivut olivat sietämättömiä ja leikkauksessa jäi vielä leikkaamatta pienenpieni osa kun oli kuulemma vaikeassa paikassa ettei saatu leikattua ja siitä johtuen joskus ehkä kerran vuodessa tuntenut pienen vihlaisun navassa mutta joo nyt sit ittellä rv12 menossa ja neuvolatädit, ultraaja tai kukaan muu ei osannut sanoa vaikuttaako jotenkin raskauteen, lääkäri sanoi ainoastaan että ei pitäisi olla mitään vaikutusta raskaudessa, ainoa että mulla ns. Puuttuu napa eli ei sit varmaan poksahda ulos lopussa :D

9.8.2016
riikka_92
riikka_92

Noniin ihana että en ole ainut asian kanssa. Osaatko arvioida kuinka iso sinun tyrä on? Ja onko lääkärit sanoneet sinulle mitään tyrästä ja raskaudesta?

5.8.2016
Rakkaus
Rakkaus

Kiitos Vipe tuesta ja onnitteluista! :)
Toivotaan ettei pahene. Mutta sen näkee varmaan ajan kanssa ja kun masu alkaa kasvamaan. Mutta toivon niin hartaasti ettei tuota ongelmia.

5.8.2016
Rakkaus
Rakkaus

Minullakaan ei kokemusta,mutta tulin vaan antaa tsempit ja toivomaan ettei alkaisi vaivaamaan raskauden aikana,eikä vaikuttaisi synnytykseen yms.
Harmi ettei neuvolalääkärikään osannut vastata kysymyksiin.. Eli ilmeisesti vain aina näyttää.. Toivottavasti löydät jostain jotain vastauksia tai vertaistukea..
Onnea odotukseen 😊

4.8.2016
Vipe
Vipe

Itsellä ei ole kokemusta, mutta esim. neuvolalääkäriltä voisit asiasta kysyä.
Samoin sun olisi varmaan hyvä etukäteen tietää, jos tyrä aiheuttaa tiheämpää seurantaa raskauden vuoksi.

4.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...