Keskiviikkohuomenet

Mitäpäs teidän aamuun ja päivään?

3.8.2016
misukka
misukka

Hyvä vipe ku jaksoit käydä jumpassa!😀 ja misukka sai selvyyden rahojen suhteen. Me saatiin reppu palautettua ja yritettiin löytää vastaava tilalle, nii oikein löytynyt mieleistä.😐 kirpparille ajetaan aamulla kun ei nyt illalla käyty.

3.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Jep,niinhän se on että nuo oppii melkeinpä mitä tahansa kun vaan tarpeeks harjoittelee.. Meillä lähellä sekä syrjäpolkuja että toi keskusta niin hyvä harjoitella kaiken näköistä liikkumista 😂 Ja tietysti toi isompi poitsu johon on jo enne syntymää koodattu kaikki,niin että ei ole paljon tarvinut mistään vääntää ja riittänyt kerta sanominen,niin se näyttää pienelle niin hyvää mallia ja pienempi iässä jossa matkii kaiken veljeltään niin senkin ansiosta ehkä kulkee niin nätisti.. Vaikka kyllähän sitten toi pienempi vasta lahjaksi on opettanut tolle isommalle monta tyhmyyttä,että näin päin meillä 😂😂😂

Hyvä että passi asia oli nopeasti hoidettu ja rahatkin nyt toivottavasti tulossa..

Mä selvisin jumpasta hengissä,itseasiassa yllättävän kevyeltä tuntui ja olo mitä parahin,odotin edes pientä kuolemaa.. 😂 Ehkä osasin ottaa sen verta rauhallisemmin tai sitten en pääse huomenna sängystä ylös.. Kivahan se ois jos nyt pystyis vielä tuolla jumpalla käymään.. Ehkä huominen viimeistään näyttää sen totuuden..

3.8.2016
Vipe
Vipe

Kyllä noi pienet ihmeesti oppii kun vaan käydään paikoissa missä tarvii huomioida liikennettä.

Me kun asutaan täällä metsässä ja tosi harvoin tarvii ketään oikeasti varoa, niin sen kerran kun auto tulee ni esikko kaartaa fillarillaan auton eteen 🙈Sai isännykseltä kerran aika läksytyksen ku just kohdalla käänti autoo kohti ku halus kattoo kuka tulee. Ja yhen kerran miun sydän hyppäs kurkkuun kun jätkä juoksee mun autosta futiskentälle just liikkeelle lähtevän auton edestä. Onneksi sillä toisen aiton kuskilla oli paremmat hoksottimet ja jarrut ku meidän jätkällä. Se ei edes huomannu koko tilannetta. Eikä se kyllä muutenkaam havainnoi ympäristöään mitenkään. En tiedä miten sen sais katsomaan ympärilleen.

Saatiin käytyä poliisin tykönä. Me oltiin vähän etuajassa ja niin vähän jengiä jonossa, ni naureskeltiin, että pitäiskö ottaa vuoronumero kun sillä päästäis nopeammin tiskille kuin ajanvarauksella 😄 Vastapuoli kuitenkin hoksas tilanteen ni päästiin vartti ennen tiskille ja oltiin ulkona jo ennen ku olis se ajanvaraus ollu. Nopeatahan tuo oli kun ei tarvinnut muuta ku tarkistaa tiedot, allekirjottaa lappu, sit sähkönen allekirjoitus ja sormenjäljet skanneriin.

Ja sainpahan lupauksen, että tällä viikolla pitäis rahat tulla maksuun. Se, ettei rahoja oltu maksettu, ei tietenkään ollut esimiehen vika vaan tällä kertaa kirjanpitäjän. Jonkin ihmeen tekosyyn perusteella.

Perusteista viis. Pääasia et mie saan rahani. Liitosta pyysi vielä kuittaamaan, että kuinka päin kävi. Että joko että rahat tuli tai sitten ei. Jälkimmäisessä tapauksessa sitten lähtee järeämmät keinot käyttöön.

Tuvitukselle tsempit loppuviikkoon vielä ja ensi viikolla paluu arkeen.

Mä lähden huomenna johonkin aikaan aamusta ajelemaan kohti Varkautta. Siellä pojat ja romppeet kyytiin ja takas kotio. Semmonen kevyehkö ajelureissu.

3.8.2016
misukka
misukka

Ai niin ja tosta Misukan liitto jutusta.. Ihan hyvä vaan,kun ei pomo kerta vastaa.. Sama se tosiaan jos pitää sua kakkamaisena ihmisenä,omaa on ongelmansa jos ei hoida asioita eikä suostu edes vastaamaan.. Kyllä palkan ja lomarahojen yms. Kuuluu tulla ihmiselle ajallaan..

3.8.2016
Vipe
Vipe

Toivottavasti Misukka sai aamiaisensa alas ja saitte passit uusittua..

Pm ja nki jaksamista huonon yön jälkeen,jospa ens yö kummallekin parempi..

Nemillalle intoa hinnoitteluun ja toivottavasti saatte helposti reppu asian hoidettua..

Tuvitukselle jaksamista töihin ja miehen viimeiseen lomaviikkoon.. Toivottavasti saatte ens viikolla rytmit nopeasti kohdilleen.. Mäkin tarvin illalla oman ajan.. Tai en tiedä tarvinko varsinaisesti mutten jotenkin osaa mennä nukkuu samaan aikaan kuin lapset,paitsi sitten kun on tosi väsynyt.. Aamuisin on kyllä hyvä fiilis jos on mennyt lasten kanssa samaan aikaan tai ainakin suht pian niiden jälkeen nukkuu,että pitäis enempi harrastaa tota,mutten osaa.. Oon aina ollut iltavirkku ja aamutorkku..

Olikohan siinä kaikki.. Meidän pitäis tästä kauppaan suunnata jotta saataisiin huomiselle jotain ruokaa.. Ei ollut tällekään päivää mutta käveltiin mäkkiin syömään 😂 Meilläkin vähän lomarytmiä niin pojat vielä nukkuu päikreitään,pitäis kyllä kohta herättää.. Niillä vaan ollut rankka päivä kun tossa syömis reissussa meni koko päivä.. Meiltä tästä lähimpään mäkkäriin on reilu 3 kilsaa ainakin tän puhelimen trackerin mukaan ja pienempikin käveli tuon matkan ja käveli vielä takaisinkin päin vähän alta puoleen väliin.. Ja isompi käveli hienosti koko ton reilu 6 kilsaa ja on kiva kun isompi kävelee jo niin reipasta vauhtiakin ettei se vie aikaakaan enää paljon kauempaa kuin se että itse kävelen,toki nyt oli pienempi hidastamassa matkaa,mutta ihanaa kun ei ole kiirettä mihkään niin saa mennä lasten tahtiin ja katsoa vähän missä heidän jaksamisen rajat menee.. Ja mua muutenki inhottaa tappaa lapsilta se liikunnan ilo aina että "eikun nyt on kiire,tuut rattaisiin ettei myöhästytä" 😥 Niin joutuu tekee liian usein niin olen nyt ottanut periaatteeksi että aina kun pienikin mahdollisuus niin saa kävellä.. Ja toi pienikin on ihanasti oppinut menee sivussa ja antaan käden kun käsketään.. Jossain vaiheessa vielä väännettiin siitä että pitääkö äidille antaa käsi tietä ylittäessä vai ei ja yleensä se päätyi siihen että jouduin nostaa rattaisiin kun halusi mennä ite ilman kättä ja myös harrasti paljon poukkoiluja.. Isompi kun osannut pienestä pitäen kävellä nätisti vieressä ja pitää kädestä kun käsketään,ihan ilman mitään vääntöä,mutta muutaman tappelun jälkeen on tuo pienempikin oppinut ja nyt sen kanssa on helppo mennä keskustassakin kun itse huomioi liikennettä ja selostaa: "pyörä tulee..reunaan" "seis,auto tie.. Käsi äiti" jne 😍 Toki kauhean kova luotto mulla ei ole siihen ettei toi pinkaise auto tielle,että paljon tiukemmin pidän sitä silmällä kuin mitä esikoista olen koskaan pitänyt,mutta kyllä toi näkyy tajuavan autojen vaarat..

Jep sellaista.. Mutta siis liikunnallinen aamupäivä ja en muista sanoinko jo kun taas jaarittelin että itse menen jumppaan illalla,katsotaan mitä masukki sanoo,kun nyt ollut jumppa tauolla kun se missä kävin muutti ja kesän ollut remontissa,niin nyt tällä viikolla aukesi niiden uusi paikka,niin meen kokeileen että pystyykö vai onko tauko ollut liian pitkä.. Mitään hyppypotkuja ei toki tohdi edes kokeilla,mutta compat on siitä hyvä kun voi mennä omien rajojen mukaan..

No mutta nyt herättelen pojat ja lähdetään kauppaan..

3.8.2016
Vipe
Vipe

nii meidän suunnitelmia tälle päivälle, unohdin kokonaan!😀 siis tänään on JO keskiviikko!😮puistossa käydään ja kirppis tuotteiden hinnoittelu jatkuu. Illan suunnitelmat ei vielä oo varmaa, budgetissa pitäisi käydä tekemässä reklamaatio repusta jonka yks ommel ei oo osunnut saumaan.

3.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Tuvitukselle hyvää työpäivää ja toivottavasti hedari pysyy poissa.😊 Misukan ex-pomon käyttäytyminen kertoo aika paljon siitä miks ett halunnut palata takaisin sinne! Hyvä että otit liittoon yhteyttä!👍☺ Pm voimia ja virkeyttä päivään. Lapsista ei huomaa onko ne nukunut hyvin vai huonosti, aina meno ja vilske päällä!😊 Ainakin meillä!😀 Vanhemmista näkee kyllä väsymyksen.☺

3.8.2016
NemiMilla
NemiMilla

Tsemppiä, tuvitus myös!
Nki:llä tainnut mennä telttailun suunnittelussa aikaa, toivottavasti on ruuat keksinyt.

3.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä oli lyhyt yö, likka kävi tosi myöhään nukkumaan, eilen nukahti iltapäivällä syliin, ja isä antoi nukkua kauan.

Sitten yöllä vielä tyttö oli hereillä, ja loppujen lopuksi tuli meidän väliin nukkumaan.
Sanoi kyllä yöllä, että olisi halunnut keskimmäisen sängyssä nukkua. En siihen lähtenyt, kun ei ole yhtään yötä siellä kerrossängyssä nukkunut vielä.

Tyttö heräsi kahdeksan pintaan.
Hyvin tässä jaksellaan, ei mitään.

Hei tsemppiä misukka ex-esimiehen kanssa taisteluun. Hyvä että otit liittoon yhteyttä.

3.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Täällä päivä valjennut aurinkoisena. Itse kirjoittelin äsken pitkän sähköpostin liittoon, kun lomakorvauksia ei vieläkään näy tilillä. Ne on pian 2 viikkoa myöhässä. Maanantaina jo soitin sinne, mutta nyt vasta ehdin kirjottaa kaikki tiedot sinne.

Toivottavasti liiton painavahko maininta palkanmaksusta saisi vähän tutinaa ex-esimiehen punttiin. Jos ei hyvällä, niin sitten pahalla.

Ja mähän olen nyt ex-esimiehen silmissä täys pas*iainen kun otin liittoon yhteyttä. Mut ihan sama. Ei kiinnosta. Hän kun ei vastaa mun kyselyihini yhtään mitään. Palkan perään kyselin kiltisti jo viikko sitten.

Tuossa päivällä meidän pitäisi käydä pyörähtämässä polliisin pakeilla. Saadaan meidän aikuisten passit taas voimaan.

Mä yritän tässä tunkea aamupalaa naamaan, mutta ei oikein tahdo upota.

3.8.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...