Huhtikuisia vuodelle 2017

Onko rohkeita huhtikuun odottelijoita? Mielellään sellaisia jotka jäisi palstalle eikä karkaa naamakirjaan.

2.8.2016
misukka
misukka

Voi ei! Olen niin pahoillani! Isosti voimia ja jaksamista suureen suruun. 😢

Meillä tulee huomenna 4 vuotta ekasta menetyksestä. Rv 19+0 syntyi vuonna 2012 meidän poika.

Jos kaipaat juttuseuraa vastaavan läpikäyneestä, niin laita viestiä misukkamama@hotmail.fi

Ei ole sanoja joilla lohduttaa. Lämpimän halauksen haluan lähettää.

13.11.2016
misukka
misukka

Synnytin tänään pienen tytön, rv 19+2. Henkisesti hajalla! Hyvästit pienelle prinsessalle. Onnea ja kaikkea hyvää teille muille!

13.11.2016
Tiipuh
Tiipuh

Ai, ok. Käyhän se toki noinkin.

Meillä on joku aina sen aikaa vahtinu muksuja, että päästy yhdessä katsomaan. Useimmiten se vahti on ollut päiväkoti. Ukko lähtenyt töistä tunnin pari etuajassa, että pystytty sit normaalisti hakee lapset kotiin. Keväällä pyysin tähän miehen veljen vaimoineen kahtomaan tuota pienintä siksi aikaa. Pienin kun ei silloin ollut vielä päikyssä.

26.10.2016
misukka
misukka

Me lähtään sinne matkaan koko perhe. Ukko käy lasten kaa sillä aikaa tyyliin jätskillä. Sil on periaatteena et lapset on mukana ja kun ne ei sinne pääse ni tehdään semmonen reissu et lapsetkin pääsee. 😊

Mulle käy hyvin. Niin me tehtiin viimeksikin ku tota pienempää neitiä odotin..

25.10.2016
tennari
tennari

Se on sillo marraskuun alussa eli viikon päästä. 😊

Isännän työrumba vähenee ainenki jonkin verran vuoden vaihteessa ku se entinen työpaikka sulkee ovensa täällä.

Musta on tullu taas raskauden myötä herkkävatsa. Ihan järkyttävää. Illalla on maha aina kipee ku ilmaa niin hitokseen. Taidan kaivaa ravinto ohjaajan ohjeet ja vetää niiden mukaan. Jäis kaikki sokeri ja muu turha pois ni jospa se mahakin asettus..

25.10.2016
tennari
tennari

Hyvä, että sait ilta-ajan ja pääsette yhdessä ultraan.

Niin, onko se ultra sulla huomenna vai ensi viikolla? Kun rupesin laskee, et meillä on lasketussa eroa rapiat 6 viikkoa. Vai laskinko ihan päin honkia...

25.10.2016
misukka
misukka

Osittain huonon olon takii ja osittain just latenhoito ongelmien takii oli vähän reenissä taukoo. Sain ajan 12+0 siihin ultraan. Eivät meinanneet eka antaa mut tarpeeks mussutin ni sain siihin. Ku se on ainoo päivä niillä np ultraviikoilla millon tonne saa ilta aikoja. Täält ajelee sinne kuitenki tunnin ja ukko pääsee 3 jälkee vast töistä..

25.10.2016
tennari
tennari

Nii, ihmettelin mä vähän et mikäs sun treenailullesi teki temput kun kävit joka päivä ja yhtäkkiä pitkät tauot. Mut paha olo ihmeesti selittää sitä. Ja tietty toi, että koko kotihärdelli on sun harteillasi.

Millos toi isännän työrumba helpottaa?

25.10.2016
misukka
misukka

Voi ei tiipuh! Kuulostaa tosi kurjalta sun ja lasten tilanne. Kämpän irtisanomistako ei voi enää perua?
En yhtään ihmettele jos supistelee. Vähemmästäkin stressistä suppailee.

Tennari. Sä sit pääset aikas aikasilla viikoilla np-ultraan. Mulla venyttivät nyt rv 12+4 asti. Keväällä kävin 11+6 viikolla.

25.10.2016
misukka
misukka

Olisko misukka 17.5 se laskettu tällä hetkellä. 😊

Siten oon saanu piettyy omana tietonani ku hyvä jos ite muistan tässä hullunmyllyssä olevani raskaana. 😂 ukko vaihto työpaikkaa kuun alussa. Tekee uutta ja vanhaa duunia tällä hetkellä "kahdessa vuotossa" plus viikonloput.. minä täällä yritän hoitaa kodin ja lapset. Joka ikistä hommaa myöten. Ulkohommat on semmonen minkä oon ukolle "ulkoistanu"..

Eipähä tässä. Hyvin menee päivät nopsaa ja välilläku yrjöolo yllättää, on vaan pisteltävä eteenpäin. 😊

25.10.2016
tennari
tennari

Oi, tennari, onnea odotukseesi.

25.10.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ei niin hyviä kuulumisia itselläni.. maha luultavasti voi hyvin, vaikkakin supistelee paljon, vatsaa aristaa usein ym. kipuja.. Muutto lähenee loppuaan, miesystävä on alkanut juoda, vko sit jo totes et voin alkaa pakkailee tavaroitani (kyllä, enkä edes vielä kunnol o ehtiny muuttaa herran luo). Fiilikset on suoraan sanoen tosi paskat! En enää tiedä mitä tehdä! Oma koti lähtee alta, uudessa lähinnä vaan ahdistaa, muksut on just vaihtaneet koulun/eskarin, eikä tästä kaupungista löydy yhtään 4h-k kämppää, mitä vois vaihtoehtona tässä tilanteessa miettiä. Tuntuu, et luottamalla toiseen oon vaan saanu sotkettua lasten asiat, oman elämäni solmuun enkä enää näe tietä ulos kaikesta kaaoksesta!

25.10.2016
Tiipuh
Tiipuh

Niin ja onnea odotukseen ja jarrusukat pienelle.

Miun kyytiläinen innostu kanssa. Kävi hilpasemassa navassa 😄

25.10.2016
misukka
misukka

Ei oo todellista tennari! Sinäkin! Ihanaa!

Mie pidän sormet ja varpaat ristissä, että kaikki ok ultrassa.

Hyvin sä oot saanut pidettyä omana tietonasi odotuksen. Millos sulla on laskettu. Ennen toukokuun puoltaväliä kuitenkin?

25.10.2016
misukka
misukka

Tennarille tarrasukkia matkaan ja onnittelut!☺

25.10.2016
NemiMilla
NemiMilla

Mä voin lörpätä sun seurana, vaikka oonki toukokuinen.. 😉 Ens ke olis np ultra. Saas nähdä onko kaik vielä kunnossa.. 😊

25.10.2016
tennari
tennari

Kaikki huhtikuiset kadonneet jonnekin.

Omaa napaa sitten kun muilla ole kerrottavaa 😜

Perjantaista lähtien on nyt joka päivä tuntunut jonkunlainen töytäisy johonkin aikaan päivästä. Joinakin päivinä jopa useampia.

Vähän on mieli kääntynyt odottamaan enemmän vauvaa kuin keskenmenoa. Toivottavasti se ei kostaudu.

Pelko persiissä kuitenkin kokoajan.

Perjantaina en pääsekään avoneuvolaan kun menin sopimaan keskimmäisen vasu-keskustelun siihen ajankohtaan. Miten sitä osaakin olla niin typerä? 😔 Noh, mut näillä mennään.

25.10.2016
misukka
misukka

Tänään rv 16+0. Ihan uskomatonta, että näin pitkälle jo päästy. Mutta ei siltikään riittävän pitkällä olla, että uskoisin saavani keväällä vauvaa syliin.

Eilen kävin avoneuvolassa kun maanantaista lähtien huoletti taas tilanne. Onneksi se vilkas syke sieltä pienin etsinnän jälkeen löytyi.

Ja ihanaa on ollut myös se, että eilen pieniä töytäisyjä tuntui useampaan kertaan. Ja tänä aamuna myös oli sen verran aamuvillit menossa, että tuntui mullekin.

Toivottavasti noi liikkeet alkais pikkuhiljaa tuntua enemmän ja enemmän.

En kyl tiedä miten seuraavat 3 viikkoa jaksaa. Laskin juuri, että huhtikuussa menetetyn la on 3.11 ja samana päivänä on rv 18+5. Tuolla nimenomaisella raskausviikolla todettiin eka keskenmeno. Sattumaako?

15.10.2016
misukka
misukka

Jestas, että eilen alkoi tosissaan illalla kauhistuttaa kun ihan tyhjästä alko supistaa tosi kipeesti. Jonku 6-7 kertaa ihan putkeen.

Mut ilmeisesti suoli on joutunu jotenkin tyhmästi puristuksiin ja ikävään paikkaan kun pian noihin supistusten jälkeen tuli kiire vessaan. Kun suolen sai tyhjennettyä ni loppu supistuksetkin.

Mut jestas, että nyt on alamaha kipeänä. Jokainen yskäsy on kuin puukon isku. Huh huh.

11.10.2016
misukka
misukka

Tsemppiä muuttohässäkkään! Ei käy kateeksi.

Ja noi sukulaiset osaa kyllä olla rasittavia niin halutessaan.

Jee. Johan sitä taas melkein viikko ehti neuvolasta vierähtää ni minä oon taas takuuvarma että kyytiläinen on entinen. Ei oo minkäänlaisia möyrähtelyitä tai muuta tuntunut moneen päivään.

Kyllä tämä hitokseen paljon vaikuttaa mielialaan. Sain mä siinä masennustestissäkin 7 pistettä mutta kaikki mistä tuli paljon pisteitä, liittyi tähän raskauteen. Eli oletko surullisempi tai ahdisyuneempi kuin ennen. No totta hitokseen olen. Yksi stressipallo. Itketkö enemmän kuin yleensä. No todellakin! Mitähän muuta siinä vielä oli.

Voi että mä kaipaan sitä huoletonta odotusta, minkä sai esikosta tuntea. Kaikki oli vaan jännittävää ja ihanaa.

Tämä odotus, kuten tuon pienimmänkin oli, on yhtä tuskien taivalta, paniikkia ja kauhua, ja mieluusti skippaisin koko odotuksen suoraan siihen, että vauva on sylissä.

10.10.2016
misukka
misukka

Itellä kans tuntuu vatsas heti kun vähänki enemmän jotai nostelee tai kantelee (yritä tässä sit muuttoa tehdä..). Muksut ja lähimmät ystävät tietää raskaudesta, sukulaisille en aio kertoa mitään, joskus sitten vauvan jo tultua (mikäli kaikki hyvin menee). Harvoin tekemisissä suvun kanssa, kaikki asuu kaukana, joten ei tartte "pelätä" et joku bongais vatsan. Mitta täys sukulaisten elämänohjeita ja parisuhdeneuvoja! Tällä hetkellä muutto-stressi puskee päälle, noin miljoona asiaa pyörii päässä, pitäis tehdä ja jaksaa vaikka mitä mut tuntuu et päivissä loppuu tunnit kesken. Voisinpa ottaa aikahypyn vaikka joulukuulle, jos sit kaikki hässäkkä olis jo rauhottunu!

7.10.2016
Tiipuh
Tiipuh

Kävin eilen kaupassa, ni nyt jo rupes parin kauppakassin ronttaaminen tuntumaan mahassa.

Tanssitunneillakin huomannut, että vatsalihakset on jo jossain ihan muualla kuin edessä pitämässä pakettia kasassa. Eilenkin rasitus tuntui vinoissa vatsalihaksissa. Ihan kuin noita pitkiä lihaksia olisi olemassakaan.

Mitäs muille odottelijoille kuuluu?

Joko on perheenjäsenille kerrottu uutiset?
Meillä ei ole lapsille eikä mun porukoille kerrottu.

Esikko on ottanut keskenmenot sen verran raskaasti, että haluan kertoa vasta kun itsekin alan uskoa vauvan tuloon. Ja mun äidin motkotuksia yritän vetkuttaa niin pitkälle kuin mahdollista. Just nyt en kaipaa sen reaktion aiheuttamaa mielipahaa.

Anopille kerroin toissa viikonloppuna ja täällä kylillä nyt melkein kaikki tietää jotka mun kanssani on tekemisissä olleet.

7.10.2016
misukka
misukka

Ei oo yhtään noloa pyytää toista hoitajaa. Sä voit vaikka pyytää, et siirtää sut jollekin toiselle kun koet ettei teidän hoitosuhde toimi.

Tai sit johki yleiseen neuvolapuhelinnumeroon soitat ja kerrot, ettei teidän kemiat kohtaa ja haluat vaihtaa hoitajaa.

Koska vaihtaminen on sun oikeus. Ei tosiaankaan tarvii tollasta sietää. Se vaikuttaa sun odotukseesikin.

5.10.2016
misukka
misukka

No huh huh mikä hoitaja 😱 Eihän 3 lasta ole edes vielä mikään erityisen suuri määrä.. Ainakaan niin suuri että jollain etenkään neuvolan tädillä ois oikeus ehdotella abortin suuntaan 😥 Ja siis vaikka ois kymmenes lapsi,niin ois silti aika asiatonta,jos syynä on vaan se kun on jo niin monta.. 😔

Anteeks sotkeuduin taas tähän ketjuun,mutta oli kyllä todella töykeää hoitajalta..

5.10.2016
Vipe
Vipe

Ruokaan.. tuokaan.. 😄 ihana tuo luurin autocorrect..

5.10.2016
Tiipuh
Tiipuh

Itellä on aina tosiaan noi paastoarvot/aamulukemat ollu korkeet. Itellä ei o mittaria, pitänee käydä hakee kaverilta lainaan ja vähän seurailla. Oon tosiaan harkinnu hoitajan vaihtoa, jotenki vaan tuntuu nololta pyytää jotai toista. Tosin ei ruokaan oikein kivalta tunnu kun tulee sellanen fiilis, et toinen ei kuuntele ollenkaan. Mut, pääasia nyt tosiaan se, et maha-asukki voi hyvin ja toistasex iteki iha suht hyvis voimis!

5.10.2016
Tiipuh
Tiipuh

No jopas on neuvolahoitaja sulla! Tosi törkee. Ootko harkinnu hoitajan vaihtoa?

Mä en tiedä noista miten esim. liikkuminen aamulla vaikuttaa paastoarvoon. Oon mieki aina kuskannu muksuja ja kulkenu sinne labraan. Et kepeesti se pari tuntia ennen arvojen ottoa ollut hereillä ja liikkeessä.

Usein kotona jos ottanu paastoarvon heti herättyä, se on ollut parempi kuin labrassa pari tuntia myöhemmin.

Ja jos sulla on mittari ja tarpeita kotona, ni voithan sä tsekata arvoja omin päinkin.

Mulla on pienimmän odotuksen jäljiltä purkillinen liuskoja ja toistakymmentä piikkiä. Sillon alotettiin sokrujen seuraaminen puolen välin huitteissa kun en kertakaikkiaan päässyt sokerirasitukseen.

5.10.2016
misukka
misukka

Voi Tiipuh, sua. Onneksi vauvalla asiat kunnossa, sekä sinulla, vaikka rasituksessa eka tulos, lähellä rajaa.

Todella kummallisesti sun terveydenhoitaja käyttäytynyt. Kyllä yksilöllä itsellään on harkintavalta perhekokonsa suhteen.

5.10.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Jäin ite pohtii tota sokerirasituksen tulosta.. paastoarvo oli 5,1.. ja raja-arvohan on 5,3! Olin ennen verikoetta pystys jo 2 1/2h (lasten aamuhässäkkä/kuskaus yms) joten jos paastoarvo olis otettu aiemmin, olisin varmasti "kärynny" jo täs eka testaukses.. itellä nimenomaan just toi paastoarvo aina ollu liian korkee. Taidan huomenna soittaa tutkijalle (osallistun raskausdiabetes tutkimukseen) ja kyselen joko voisin aloittaa kotiseurannan. Tuntuu typerältä odottaa uutta testausta marraskuun loppuun, etenkin jos jo nyt sokeriarvot pielessä. Omalta neuvola-tädiltä ei tunnu saavan kommenttia mihinkään asiaan 😕 eka käynnillä jopa otti puheeksi raskauden keskeytyksen kun kuuli, että lapsia on jo kolme.. suoraan sanoen jäi vähän paska fiilis koko henkilöstä. Tulikin mieleen, onko muilla mahasta jo otettu mittaa? Itselläni ei, mitä vähän hämmästelin, etenkin kun itsellä tuo maha jo melkoisesti kasvanut!

5.10.2016
Tiipuh
Tiipuh

Ai niin, se sokerirasitus.

Mun hoitaja on varmaan unohtanut sen kun ei oo puhunut siitä mitään. Se ekahan olisi pitänyt käydä jo pari viikkoa sitten 😄

Katotaan, kiusaako se sillä mua tuossa myöhemmin. Periaatteessa pitäisi kun on sukurasitetta ja saanut sen rastin papereihin joka raskaudessa.

5.10.2016
misukka
misukka

Ihanaa, että teillä siellä kaikki ok myös 😘

Meilläkin sykkeet pyöri 150-153. Niinkuin kaikissa muissakin.

Huhtikuussa menetetyn sykkeet pyöri 170ssä ja ylikin. Siitä jo vähän arvasin silloin ettei se ollut hyvä asia.

Mutta nyt paremmalla pöhinällä eteenpäin! Pidetään lippu korkealla!

5.10.2016
misukka
misukka

Hieno homma että Tiipuhilla oli myös siellä pieni elossa ja kaikki ok.. Nyt vaan jarrusukkia kaikille!

5.10.2016
Vipe
Vipe

Hienoa kuulla että misukallakin kaikki hyvin!!!

5.10.2016
Tiipuh
Tiipuh

Neuvolas käyty, kaikki hyvin! Sydänäänet kuului, pulssi huimat 155. Epäili verenvuodon syyksi istukkaa. Onnex nyt toistasex vuotoja ei o ollu! Eikä toivottavasti tuliskaan! Pääasia et mahas kaikki hyvin, nippa nappa selvisin eka sokerirasituksesta.. ens kuus taas uus testaus (raskausajan diabetes ollu jo 2krt)..

5.10.2016
Tiipuh
Tiipuh

Onneksi (!) oli kaikki kunnossa. Mut ei neuvolahoitajakaan osannut arvailla, mistä se vuoto tuli. Toisaalta meidän juttu rönsyilee aina niin hurjasti, että puolet asioista vähän "unohtuu" käsitellä tarkemmin.

Joskus se vähän harmittaa kun jälkikäteen muistaa, et mihinkähän me tämän jonkun mielessä olleen asian kanssa päädyttiin.

4.10.2016
misukka
misukka

Ihanaa että edelleen kaikki kunnossa 💛 Toivottavasti tiipuh saa huomenna samanlaisia hyviä uutisia 😊

Misukalle vielä toivon että noi muljahdukset lisääntyy ja voimistuu pian ja sun mieliala kohenee ja pystyt nauttimaan raskaudesta..

4.10.2016
Vipe
Vipe

Oih, misukka!💕

4.10.2016
NemiMilla
NemiMilla

Nonni, meidän osalta neuvolassa käyty ja pieni sydän löytyi jumppaamasta. Karkuteillä yritti olla mutta löytyi kuitenkin.

Kohdunpohjan korkeus sormen verran alle navan eli muljahdukset joita harvakseltaan tuntunut häpyluun yläpuolella voi todellakin olla vauvan liikkeitä.

Seuraava aika neuvolalääkärille 4 viikon päästä eli rv 18+. Mutta tässä välillä saa ja pitää käydä jos siltä tuntuu.

Tuolloin samoihin aikoihin on myös huhtikuussa menetetyn laskettu aika. Katsotaan, miten fiilikset keikkuu.

4.10.2016
misukka
misukka

Voi ei sinäkin Misukka 😭 Tiedän ton tunteen että kun näkee vähänkin punertavaa vuotoa niin heti alkaa juimii selkää 😣

Toivon teille kummallekin että ois jotain samankaltaista kuin mulla nyt näissä kahdessa viimeisessä odotuksessa,eli täysin vaaratonta!!
Ja tsempit molemmille ens viikolle neuvoloihin että siellä kaikki hyvin ja pienet sydämet jumpsuttaa 💛💚

2.10.2016
Vipe
Vipe

Eipä mene huhtikuisilla häävisti. Miullakkii pientä vuotoa tuli nyt illasta. Ihan siis ministi, että pikkarinsuoja vaaleanpunainen, mutta tietenkin rupesi sen huomattuani jomottelemaan inhasti.

Senpä sitten näkkee, miten tämä tästä lähtee kehittymään.

Katotaan, pääsenkö maanantaina työhaastatteluun vai joudunko ilmottamaan, että olenbbuukattuna muualla.

Tiistaina olisi normaali neuvolareissu. Tarviikohan sinnekään mennä.

Mä en jaksa tätä enää 😢

1.10.2016
misukka
misukka

Ihana kuulla. 😊 Kannattaa tosiaan ottaa rauhaksiin.

30.9.2016
misukka
misukka

Ei o eilisen aamun jälkeen tullu enää verta, joten sen myötä vähän helpottuneempi olo jo! Yritän nyt ottaa muutto hässäkät yms. vähän iisimmin! Mukavaa viikonloppua kaikille!

30.9.2016
Tiipuh
Tiipuh

Vieläkö siulla tiputtelee sitä verta ja kuinka paljon?

Tuo odotus tuossa vaiheessa on ihan pahinta. Ja aika tuntuu tuskaisen pitkältä.

Tsemppiä!

30.9.2016
misukka
misukka

Kiitos teille kaikesta tiedosta/tuesta! Odottelen nyt ensi viikon neuvola-aikaa (5.10) ja yritän olla murehtimatta liikoja.

30.9.2016
Tiipuh
Tiipuh

Vipe, keskenmenolle ei voi mitään.
Mutta silti Tipuh saanut väärät ohjeet neuvolasta.
Ei mullekaan koskaan ennen kolmannen raskauden loppupuolta oltu sanottu, että verenvuodot pitää tutkia.
Kävin tyttöä odottaessa silloin päivystävällä sairaanhoitajalla, kun oma ajatus sanoi, että pitää käydä näytillä. Joskus aamupäivän aikana oli vuototippa mulla tullut.
Tää päivystävä sairaanhoitaja konsultoi lääkäriä, ja menin Jorviin äippäpolille tarkastukseen, ja sieltä ambulanssilla Kätilöopistolle, siis kuukautta ennen kuin tyttö syntyi.

Sillä kirjoitin Tipuhille, kun mulla oli sama alkusyy. Istukan reuna lähellä kohdunsuuta.

Synnyttämässä ollessani lääkäri sanoi mulle, että ole onnellinen, että et ole ollut täällä makaamassa viikolta 20.

Jos Tipuhilla tilanne johtuu istukan vuotelusta, niin silloin tilanne on sama kuin mulla oli. Tosin raskauden vaihe on eri Tipuhilla nyt.

29.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Pm,tiipuh tilanne on vähän erilainen,koska jos jotain vialla niin vauva ei ole pelastettavissa.. Niin karua kun se onkin,mutta jos nyt johtuu vauvan "hädästä" tuo vuotelu nii eivät voi tehdä asialle mitään,todeta vain että se on keskenmeno ja niitä sattuu..
Tilanteissa joissa raskaus on pidemmällä niin tehdään tottakai kaikki lapsen pelastamiseksi ja asia otetaan vakavammin..

Aina noi vuodot silti pitäis tutkia,mutta valitettavasti tosi usein viitataan vaan että "no se voi olla normaalia" mutta yksi lääkäri sanoi mulle tässä raskaudessa että pitäis aina katsoa jos on vuotoa ja se sitten otti multa jopa Papa näytteen kun ei kerta aikaisemmin oltu vuotoa tutkittu..

Mulla siis ekassa raskaudessa ei mitään,mutta sitten toinen vuoti aina silloin tällöin säännöllisen epäsäännöllisesti juurikin tuollein pyyhkiessä.. Monesta yrityksestä huolimatta minua ei kukaan ottanut vastaan,kerran pääsin neuvolan kautta lääkärille mutta siitäkään ei oikeastaan hyötyä kun totes vaan ettei nää mistä vuoto on tullu eikä edes ultrannu.. No lopulta se sitten alkoi vuotiaan kunnolla ja meni kesken 10+5 viikolla..

Seuraavasta raskaudesta sama juttu,sitä en enää kestänyt vaan menin ultraan yksityiselle,jossa todettiin että istukan reuna sen verta kohdun suulla että mahdollisesti se vuotaa.. No ravasin siellä yksityisellä vielä monesti koska en päässyt pelosta..
Se raskaus meni hyvin ja vuotelu loppui kun istukka siirtyi..

Tämä raskaus vuoteli samanlailla taas ja kävin jälleen yksityisellä.. Istukka oli aika alhaalla muttei ihan varsinaisesti kohdun suulla mutta arveli että se reuna voi silti vähän siihen tulla.. Tästäkin sitten ajallaan se vuoto loppui..

Ja siis kaikki vuodot yhtälailla kivuttomia,ainoa ero tolla keskenmenneellä oli vasta sitten kun alkoi "syntyä" Elikkäs se vuoto oli ihan kivutonta monta viikkoa kunnes sitten runsastui ja alkoi tulla ulos,silloin vasta alkoi kivut..

Toivottavasti sinulla tuo normaalia ja johtuu tosiaan vaan istukasta esim. Siitä että se nyt sitten on siirtynyt pois siitä kohdun suulta ja lirauttanut siinä samalla verta.. Voithan kokeilla huomenna soittaa uudestaan vaikka lääkärille tai johkin,jos joku ottais vakavammin..

Mun mielestä on tosi karua että vaikka raskaus noin pitkällä niin ammattilaisen kanta on että "no ei sille kuitenkaan mitään voi tehdä,jos on keskenmeno niin sitten on" kun se on kuitenkin äidille jo se oma rakas pieni ja oishan se kiva päästä edes näkemään että mitä se on että onko lapsi hengissä eikä odotella huolissaan ja sitten saada kuulla että onkin jo ollut jonkun aikaa kuolleena 😭😭😭

Tsemppiä sulle,tiedän mitä toi pelko on 😥

29.9.2016
Vipe
Vipe

Tiipuh, tuossa tilanteessasi kuuluu käydä näytillä.
Vaikkei olisikaan mitään huolta. Et ole nyt oikeita neuvoja neuvolasta saanut. Käy siellä neuvolassa näytillä mahdollisimman pian. Tilanteesi pitää siis tutkia. Puhelimessa tilanteestasi kun ei voi sanoa juuri mitään.

Mulla kun istukan reuna tiputteli, niin minut otettiin sairaalaan osastoseurantaan joka kerran. Milloinkaan minulla ei ollut kipuja. Olin monta kertaa osastolla vuodelevossa. Vessassa sai käydä, mutta muutamaa kymmentä metriä en saanut kävellä osaston ruokailutilaan. Vasta kun tilanne aina sillä kertaa oli rauhoittunut, sain kävellä ruokailemaan.
Tilannettani seurattiin. Lääkäri mm. ultrasi useaan kertaan.

29.9.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ei siis nähneet neuvolassa edes mitään syytä käydä näytillä..

29.9.2016
Tiipuh
Tiipuh
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...