Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Auttakaa!!!

Kirjoittelin täällä vähän aikaa sitten, kuinka mies on viestitellyt ja lounastellut toisen naisen kanssa, mistä en ole tiennyt mitään. Nainen oli väärällä nimellä kännykässä. Kännykkään oli ilmestynyt näppäinlukko, tilitietoja en saa enää katsoa, valehtelee missä on... Eli jotain hämärää on. Mies kiistää että on pettänyt, mutta en usko. Hänet on nähty touhuissa toisen naisen kanssa autossa. Tätä viestittelyä oli jatkunut noin kaksi kuukautta, miehen mukaan. Ja myöntää että oli ihastunut mutta ei enää. En tiedä mitä uskoa. Minua se haukkuu koko ajan ja vahtaa mun tekemisiä. Syy miksi alkoi viestittelemään tämän naisen kanssa, koska meillä ei kuulemma mennyt hyvin. Ei minun mielestäni. Meillä on pieniä lapsia, joten onhan siinä aina vaikea saada yhteisstä aikaa.

1.8.2016
kesätytsä
kesätytsä

Mietin samaa kuin misukka. Luin eilen sun ekaa ketjukin.
Tilanne ei mielestäni kovin paljon ole muuttunut aiempaan, ainakaan kertomasi perusteella.
Tunnerintamalla sinun olo voi tietysti hurjastikin vaihdella.

2.8.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mun yks eksä tuli yhtäkkiä todella mustasukkaseks. En saanut tehdä mitään ja halusi tietää kaikesta kaiken. Me sit erottiin (muista syistä) ja hän sit muutti samana päivänä toisen naisen luokse. Ei kuulemma kestänyt olla kotona (asui siis vielä porukoillaan) kuuntelemassa kun porukat vaahtoaa siitä, että miks me erottiin. Mut en nyt ihan niellyt tota selitystä. Eiköhän niillä ollut jo pidemmän aikaa suhde...

Teidän tapaus kyl kuulostaa valitettavasti aika menetetyltä, ellei mies todella halua olla sun kanssas ja tekee töitä sen eteen, ja sä pystyt antamaan anteeksi.

1.8.2016
tuvitus
tuvitus

Kyttää kun ei ole itsellä puhtaat jauhot pussissa.

Teitkö sä mitään asialle edellisen viestiketjusi pohjalta?

1.8.2016
misukka
misukka
2 years, 11-month-old toddler

Tuntuu pahalle sanoa näin ja toivon sinun takia että näin ei olisi mutta kyllä siellä miehen puolella jotain häikkää on. Itse olin joskus kauan sitten samanlaisessa tilanteessa kuin sinä nyt. Ja kuinka ollakkaan miehellä olikin toinen.. sano miehelle ihan suoraan seiraavan kerran kun haukkuu huonoksi että etpä tuota ole itsekkään kummonen kun vaan haukut haukkumista ja salailet asioita. Että kannattasko kattoo peiliin kenties?kysy vielä miksi on sinun kanssa jos kerran olet hänen mielestään niin huono?

1.8.2016
Kiplari
Kiplari
3-month-old baby

Nyt vasta aloittanut tuon haukkumisen. En saa mitään tehdä rauhassa. Jos viestittelen kavereiden kanssa hänen pitää tietää mistä viestitellään ja kenn kanssa. Toisena hetkenä haluaa olla mun kans toisena erota. Oon kuulemma huono puoliso.

1.8.2016
kesätytsä
kesätytsä

Onpa ikävä tilanne sinulla. Kannattaa ottaa asia ihan reilusti esille että missä mennään kun on lukkoja salaisuuksia miksi? Onko aikasemmin haukkunut sinua vai alkanut vasta kun alko viestitellä toiselle? Jos vasta sillon alkanu niin ehkäpä olet oikeassa sanoessasi että jotain hämärää on. Ihastumisista voi päästä yli mutta...

1.8.2016
Kiplari
Kiplari
3-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...