Keskiviikko huomenet!

Mitäs muilla suunnitelmissa..?

27.7.2016
Vipe
Vipe

Mitäs mun piti.. Niin ainakin Riulle toisiksi vanhimmalle jo valmiiksi onnittelut ja siis mies ei ole enää lomalla,mutta nyt toistaiseksi on taas omalla alueellaan töissä eli tulee päivittäin kotiin.. 😊

Mitäs sitten,niin nki:lle että mies hankki Sonyn puhelimen mutten nyt muista minkä mallin,muttei on Xperia niin kuin mulla vaan joku X tai ax tai vastaava,en mä noista tiiä..

Sitten mitään muuta en enää muistakaan..

27.7.2016
Vipe
Vipe

Pätkille synttärionnittelut! Iso poika 😄 Siis oonko mä oikeasti hengaillu tällä palstalla muka pidempään ko riu?!? Mä luulin, et sä olit hapankermaa jo sillon ku mä alotin melkein 10 vuotta sitten. Miun esikko oli jotain 6kk ko alotin täällä.

Ainaki Sellon Anttilassa oli ihan hillittömät jonot. 2 jonoo ja kumpiki varmaan 50m pitkät. Voitte arvaa, ettei tarttunu mitään. Se partatrimmeriki haettiin lopulta Prismasta.

Pistettiin itelle rajaksi, että joku tabletti tai läppäri pitää saada 50% alella ni sit voi jäädä jonottaa. Tolkuton määrä ihmisiä jonotti jotain muumiastioita 20% alella kun Iittalan pulju myi 3 kahden hinnalla ja ei ketään missään 😂

Ristus, että ihmiset on typeriä. Ja alet oli siis elektroniikka -10%, jotain pelejä -40%. Vaatteita kait se -40%. Mut ei tosiaankaan jaksettu kierrellä ku ne jonot oli niin jäätävät.

Löysin mä Finlaysonin putiikista pienimmälle muumipeikko-pyyhkeen about puoleen hintaan.

Äsken laitoin pienimmän unille kun se uinahti pikasesti autossa kotimatkalla. Ja postit käytiin hakemassa kun jakelu oli keskeytetty reissun ajaksi. Nekin vähät on nyt perattu. Isännys sai laskuja. Vaihteeksi mulle ei jaettu laskuja. Vaikka miehän nuo isännän laskutkin maksuun laitan.

Ex-pomolta kyselin, että koska se meinaa lomakorvaukset maksaa. Laitoin kopsun sen kirjanpitäjälle 😝 On se ihme, ettei kirjanpitäjä sille noista mitään koskaan sano. Tai mistäpä tiiän vaikka sanoiskii. Sillä vaan ole mitään vaikutusta.

27.7.2016
misukka
misukka

Riulle inspistä ja intoa siivoamiseen.☺ mä just katoin ja mietin miten 4 vkossa voi kamat levitä ympäri mökkiä, siinä sitten siirretään, etsitään ja mietitään missä tavarat on.😁 sen takia on hyvä aloittaa pakkaaminen, aina ku muistaa tai näkee jotain kotiin lähtevää ni pakkaa sen mukaan.

27.7.2016
NemiMilla
NemiMilla

Vipelle hyviä leikki treffejä hoidokin luona!😊 Misukalle hyviä ale löytöjä ja tuu kertoo oliko paljon väkeä liikkeellä siellä Anttilassa!☺ Mä sanoin miehelle kans ett pitäisi käydä bongaamassa Anttilasta halpoja joululahjoja!😂😂 saa nähdä mennäänkö, huomenna lähdetään mökiltä kotiin. Tänään käydään miehen mummolassa, rannalla käydään taas ja sitten alkaa pakkaaminen. Isäntä pesee vielä autonsa tänään, siinä meidän suunnitelmat tälle päivälle.☺

27.7.2016
NemiMilla
NemiMilla

Huomenta 😊
Tai no meillä vasta heräillään 😄 Libresse taas pari päivää on herjannu erroria, siitä onkin jo aikaa ku viimeksi on niin käynyt. Mitään ketjuja en saanut auki. Hmph. No mutta nyt taas rokkaa 😊

Vipe kiva kun sait vähän pitempään nukkuu 😊 onko siun mies lomalla kun on tälleen viikolla kotona?

Onko misukan isot pojat vielä reissussa? Harmi ku meillä ei ole anttilaa, vaan toisaalta säästyypä rahat 😁

Miun pitäs tännään aloittaa siivoomaan. Melkein inspiroi tällä kelillä 😁 Tokavekaran synttärit on sunnuntaina niin aattelin että siivotaan tänään ja huomenna, perjantaina on koko päivälle ohjelmaa ja lauantaina pittää leipoa. Ja sitten sunnuntaina äitin vauva on jo 9 v... *haikea huokaus* Tokavekaran vauva-aikaan eksyin muuten tälle palstalle, että hui kauhistus 😄

27.7.2016
riu
riu

Hyvä, että pieni tiesi että tänään voi nukkua vähän pidempään. 😄

Me lähdetään ihmettelemään Anttilan aleja. Isännältä hajos partatrimmeri, ni ei haittaisi jos sellasen sais alehintaan.

Ja kiitos muistutuksesta Vipe. Täytyykin laittaa kyselyä siitä työpaikasta. Ehdin jo unohtaa kun oli niin tohina päällä.

27.7.2016
misukka
misukka

Mies hankki eilen vihdoin ja viimein uuden puhelimen (on reistaillut pitkään jo muutenkin kuin ton herätyskellon suhteen,mutta eilinen oli vika tikki kun eka ei aamulla kello soinut ja sitten iltapäivällä puhelimeen ei edes saanut yhteyttä,ei soittamalla eikä viestein) joten kellokin toimi aamulla niin ei tarvinut pienemmän herätä huolehtii isiä töihin,joten nukkui pidempään kuin eilen.. Mutta tyylilleen uskollisena heräsi silti sen 10-15 minuuttia ennen kuin mulla kello soi 😂 Mulla oli siis kello varalta soimassa ettei kauheen pitkään nukuta,kun mennään tänään leikkii hoidokin luokse,kun se niin kovasti siellä meidän poikia Kaipailee 😊 Saadaan siellä sitten samalla ruoka,nii ajattelin että pojat vois nukkua päikkärit rattaissa niin että teen pikku lenkin siinä itse samalla,kun toi pienempi saattais joka tapauksessa kotimatkalla nukahtaa..

Illan suunnitelmat on sitten vähän auki,että mennäänkö kauppaan vai mitä ja meidän äiti vähän alustavasti kyseli tota esikoista kasvimaallekin.. Eli täytyy katsoa nyt mitä tehdään mutta luultavasti jotain toimintaa ainakin 😅

Mukavaa päivää kaikille! Ja Misukalle tsempit niihin työjuttuihin..

27.7.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...