TIISTAI

Mielenkiintoista.. Eilisen illasta asti sivut ollut sillei ettei pääse edes lukemaan ketjuja enkä edelleenkään päässyt mutta nyt kuitenkin ilmeisesti pystyn aloittamaan uuden.. En tiedä onko siitä hyötyä jos kukaan mukaan ei pääsee lukemaan ja vastaamaan,mutta aloitetaan nyt.. Meillä toi pienempi ollut hereillä jo ennen kuutta.. Mies tosin oli kiitollinen siitä sillä sen kello ei ollut soinut.. Tai oli kyllä mutta sen känny sekoili ja eikä pitänyt ääntä soidessaan vaikka siis oli kaikki äänet päällä puhelimessa 😮 Pienempi sitten herätti meidät niin että mies vielä ehti lähteä töihin ilman suurempaa kiirettä,vaikka muuten ois kyllä kelvannut että toi ois vähän pidempään nukkunut.. Kesti jonkin aikaa kääntyä sellaiseen rytmiin että toi nukkuis edes 8-9 ja nyt ihan itsestään käänsi takas kun isi palas töihin.. Äitiä ei taas ajatella yhtään 😅 Tänään mennään kaverin ja sen lasten kanssa puistoon ja kun mies tulee töistä lähden toisen kaverin kanssa lenkille.. Muuten ei suunnitelmia.. Paitsi että taidanpa ottaa itsekin päikkärit lasten kanssa..

26.7.2016
Vipe
Vipe

Meillä vastaava tapaus, poika nautti kahlata järvessä ja läpsytti vettä, oli kivaa!😊 Hän ekaa kertaa rannalla tänään.😊 ilman tossuja meni hienosti eteenpäin. Misukalle onnea huomiseen työjahtiin.☺ Ne uimakoulut on aika suosittuja sen takia pitää ilmoittautua aikasin ja ihan oikeesti se aika on ainoa vauva uinille.😤 kyll mä oisin voinut arkena siellä käydä ja vaikka alkuillasta, mutta ei.

26.7.2016
NemiMilla
NemiMilla

Misukka,meillä toi esikoinen oli samanlainen uimarannalla.. Me hankittiin sille kahlausta varten sellaiset crocsit,joissa oli sellainen sandaali tyyppinen kiinnitys että pysy jalassa hyvin vedessäkin eli ei ihan perus mallisia.. Viime kesänä muistaakseni kahlas jo ilman kenkiä,mutta sitä ennen noi paljaat jalat oli se kynnys kysymys rannalla käyntiin.. Itsekään en kyllä tykkää paljoa kahlata ja olen pitkään kahlannut aina lipokkaat jalassa,nykyään menee ilmankin mutta vaan nii pitkälle että nään mihin astun..
Ei toi nuorimmainenkaan ulkona ilman kenkiä suostu käveleen,mutta rannalla ei haitannut.. Se on muutenkin sellainen hullu että se kävelee niin syvälle kunnes jalat ei yltä pohjaan ja jatkaa silti.. Kellukkeilla ei osaa uida kunnolla,mutta silti hokee vaan "ite ite ite" ja suuttuu jos vie matalammalle.. Uimahallissakin käveli aina niin kauan kunnes oli kokonaan uppeluksissa eli käytännössä lähti aina uimaan paitsi ettei pysynyt pinnalla.. Eli ei ihan mitään helppoa uimaseuraa 😅 onneks kellukkeilla ui jotenkuten niin ettei ihan uppeluksissa ole ja lisäksi osaa olla hökimättä kun vauvauinnissa oppinut sukeltaan..

Nyt taas rönsyili,mutta tosiaan esikoinen ei uimarannalle suostunut ilman jalkineita,mutta sandaaleilla kahlas kyllä ja tosiaan nyttemmin menee paljain jaloinkin rannalla ja veteen..

26.7.2016
Vipe
Vipe

Iltoja

Kiva, että toimii sivut taas. Aamulla laitoin viestiä libelle, että saisko nämä toimintaan takas.

Me käytiin aamulla shoppailemassa betonia kun meillä on tuossa pihalla semmonen puuterassi ollut, laituriksi ollaan sitä haukuttu. Vie tuosta ovelta kukkapenkin ja ruohikon välistä takapihalle. Siitä siis lahosi puut ja isännys innostu kokeilemaan josko tekisi itse betonista siihen kivetyksen. Voi sit uuden mökin pihan tehdä jämäbetonista mitä valuista yli jää jos tämä homma toimii.

Kotimatkalla käytiin rannalla pyörähtämässä. Pienin ei suostunut kertakaikkiaan lainkaan astumaan paljain varpain nurmikolle, saati hiekalle. Ja kun vei veden ääreen varpaita kastelemaan, niin huuti ku syötävä. Kotona mieluusti plutaa ammeessa ja suihkussakin oppinut viihtymään. Mä kävin sit pulahtamassa ja kyllä lähdepohjasen lammikon vesi tuntui kylmältä. Hrrhhh... Mut virkisti kivasti.

Muuten möllöteltiin kotona ja peuhattiin hiekkalaatikolla.

Huomenissa täytynee kiusailla sitä potentiaalista työnantajaa. Oliskohan tuo parissa päivässä ehtinyt edes sähköpostit lukaista läpi, että olisi vähän orientoitunut työmaailmaan jo.

26.7.2016
misukka
misukka

Meillä on noitten vauva uintien kannalta tilanne tosi hyvä täällä.. Täällä ensinnäkin kurssit on 8 kerran mittaisia jolloin kaikilla mahdollisuus päästä mukaan (kurssien välissä on yleensä vain viikko tai kaks väliä tai sitten alkaa suoraan uus kurssi) eikä tosiaan tarvi ilmoittautua (eikä edes pysty) ennen kuin vasta sitten kun lapsi on lähempänä sitä aloitus ikää ja n. Pari viikkoa ennen kurssin alkua aukee ilmoittautumiset.. Lisäksi aikojakin on tarjolla jos jonkinlaista.. On lauantai ryhmiä jotka alkaa aamusta ja vika ryhmä on ennen puoltapäivää eli lauantai aamupäivän pääsee,sitten on ryhmiä viikolla,sekä ilta että aamu ryhmiä eli valinnan varaa on..
Mutta muuten täällä ei oikein näytä olevan tollaiselle 2 vuotiaalle oikein mitään.. Toki on sitten noi kerhot,mutta niissä käydään kaikki yhdessä.. Eli ei auta siihen,että oisin halunnut jonkun missä oisin kaksin ton pienemmän kanssa kun vauvakin tulossa jne. Niin ois automaattisesti saanut kerta viikkoon omaa aikaa äidin kanssa ilman muita,muttei näköjään onnistu.. Joku tanssi kurssi ois ollu,mutten itse ole oikein tanssija enkä oikein nää tossa kuopuksessakaan tanssijaa 😂
Pitää vaan sitten ite järjestää äiti poika hetkiä puistoilun yms. Parissa.. Tai jos menis tonne uintiin kaksin,tosin kyllä sekin ois esikoisellekin hyvä käydä,oppinut niin paljon siellä että jospa oppisi ilman kellukkeita uimaan myös..

26.7.2016
Vipe
Vipe

Mä en ymmärrä miks kaikki kurssit ja kerhot pitää aina olla aamupäivällä ja päikkäri aikaan?!😬😠 ainakin meidän kunnassa kaikki on just nii huonoon aikaan, ett osa jää kokematta..😡 sitten vauva uinti, pitää ilmoittautua jo 3kk ennen vauvan syntymää ja mihinkä aikaan, lauantai aamu klo 8 alkaa kurssi! Mistä sitä tietää minkälainen rytmi vauvalla on ja kuka oikeesti haluaa vapaalla lauantailla lähteä ennen klo 8 liikkeelle?!😐 meidän iskä haluaa kuitenkin nauttia vkl ja ei se 9 myöhempään kyllä nuku. Onneksi meillä on muita virikkeitä arkisin ja mulla lentävä mielikuvitus, nii joka päivälle on jotain kivaa tiedossa!😁 Sääli tietty vipe ett just ku on löytynyt jotain mielekästä puuhaa niin ei oo mahdollista.😑 tsemppiä kuitenkin bongaukseen ja hakuun!☺

26.7.2016
NemiMilla
NemiMilla

No nyt toimii taas 😄
Joo onhan tossa aikaisin heräämisessä puolensakin.. Menee koko päivä hukkaan jos nukkuu puolille päivin,mutta rajansa kaikella 😂 Tosin tänä aamuna oli ihan hyvä että oli noin aikainen..

Nyt mua ärsyttää kun esikoinen innostui sirkuksesta ja kun en ole varma järhestääkö toi missä käytiin niin nyt syksyllä uusia kursseja niin katsoin noita sirkuskoulun kursseja ja niissä on myös pienille kursseja niin että voisin mennä ton pienemmän kanssa että saisi sekin vähän äidin omaa aikaa,niin eikös 1-2v ja 2-3v kurssit järjestetä aamupäivästä.. No eipä muuta mutta mihin laitan ton isomman ja sitten vauvan! Ei meillä ole sellaista tukiverkkoa joka pystyis työaikana katsomaan.. Isomman vois lykätä vaikka mun mummolle aina siksi aikaa kun asuu lähellä sitä missä järjestetään ja esikoisessa ei ole mitään vahtimista mutta on sen verta vanha ettei kyllä pärjäisi sitten vauvan kanssa.. Ja sitten mitään vierasta ihmistä jostain mll:n palvelusta tai vastaavasta en uskaltais ottaa edes esikoiselle saati vauvalle,olen aika tarkka tuttujenkin suhteen että kenelle luotan noi lapseni.. Joten pienemmältä taitaa sirkukset jäädä,joka kurjaa koska on tollainen temppu maakari.. 😔

Isommalle onneks löytyi kurssi joka illalla ja aikuisen kanssa,sitten vaan katsotaan päästäänkö mukaan.. Pitää kytätä ilmoittautumista koska noi kuulemma täyttyy ihan 5 minuuttia siitä ku aukee ilmoittautumiset.. Jos ei päästä niin sitten toivotaan että toi jumppa paikka järjestäisi kursseja.. Ensisijaisesti yritän tota sirkuskoulun ihan vertailun vuoksi kun se on paljon pidempi kurssi ja silti paljon halvempi..

26.7.2016
Vipe
Vipe

nii joo, libbe app toimii, mutta ei normi sivut.

26.7.2016
NemiMilla
NemiMilla

Hyvä että sentään nahkavekkari toimi Vipe ja mies ehti töihin!😊 hyvää päivää teille!☺ Rytmin muutos loman jälkeen sujuu varmaan meidänkin pojalta paremmin kun multa!😀 Hyvä vaan ett joku tsemppaa meitä aamu unisisa äitejä!😁 Me meinataan möllöttää tänäänkin, ku kerran käytiin siellä ruokakaupassa eilen. Rannalle vois käydä ja mies meinas jatkaa halon hakkuuta. Vähän vois pakkailla tavaroita, mitä ei enää tarvita.😊 katotaan ny mitä keksitään.

26.7.2016
NemiMilla
NemiMilla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...