Perjantaihuomenta!

Mitäs muut meinaa touhuilla tänään?

22.7.2016
majezki
majezki
2 years, 9-month-old toddler

Nemille mukavia Autonpesu hetkiä jollet jo ole saanut aikaiseksi 😊

Ei tosiaan taida olla Misukan päivä,mutta ainakin auto siis kulkee ja toimii..
Ja nyt sitten unohdinkin kaiken muun.. Hyvä että ainakin olette turvallisesti reissusta kotio selvinnyt..

Tuvitukselle mukavaa työiltaa jollen muistanut lähtiessänne toivottaa 😄 Oli kyllä mukava nähdä vihdoin ihan livenä,kun pitkään ollut puhetta.. 😊 itse höyryjuna ajelu oli melko laimea,nyt kun ollaan pariin otteeseen käyty siellä minkiössä,jossa pääsee pidemmän matkan ja pääsee ihan avovaunuun istumaan jne. Mutta lapsille riitti kyllä toikin.. Tai no esikoinen oli ihan intona jo siitä pienestä puistojunasta 😅 Lapset on siitä niin ihania että ne tyytyy niin pieniin juttuihin ja päivän kohokohta voi ihan hyvin olla vaikkapa se että löytää hienon kiven tai että käydään "uudessa" puistossa..

Mutta nyt pitää taas rientää..

22.7.2016
Vipe
Vipe

Ai niin. Paluumatkalla yksi mulkvisti-Volvo hiillosti motarilla niin ahterissa kiinni, että en tiiä olisko hesaria mahtunu väliin. Ärsyttäviä tuommoset idiootit.

22.7.2016
misukka
misukka

Tuvituksella ollut tuo töihin meno tänään on/off-meiningillä. Kiva, että näitte Vipen kanssa.

Mä tulin just himaan reissulta ja kehtuuttaa ihan hitokseen.

Tänään ei tosiaan ole mun päiväni. Nasautin kehä 3lla tutka-autoon ihan kohtuullista vauhtia. Eipä siinä, muikkari tulee kotiin. Elämäni eka ylinopeussakko.

Liittymässä oli ihan törkysesti jengiä ni aattelin et ohitan koko letkan. Kenkäsin vähän ja huollon jäljiltä tuo auto näköjään taas kulkee. Kaistan päässä oli kamera-auro ja kun sen hoksasin ni honasin et miullakkii oli nopeutta semmonen 120. Hups. Kahtotaan paljonko se sai miulle lopulta kellotettua... Luultavasti liikaa ja ihan reilusti. 😔

22.7.2016
misukka
misukka

Niin juu, niitä suuunnitelmia..

Mä lähden hakemaan tilaamani turvaistuimen lastentarvikkeesta. Keskimmäiselle tilasin toisen penkin kun kohta tarvitaan tuoli molempiin autoihin. Oli edellisen vuoden poisto, ni sai hyvän tuolin vähän edullisemmin. Britaxin testivoittaja kuitenkin.

Sit tuun kotio kaupan kautta. KappAhlissa pitää käydä pyörähtämässä kattelemassa aletuotteista jotain pientä kivaa kun mulla on vanhenemassa yksi 5 euron lappu.

22.7.2016
misukka
misukka

Heippis

Majezkille tsemit pakkailuun ja Nemille auton pesuun. Vipelle ja perheelle kivaa junailupäivää

Anopille pitää näköjään soittaa onnittelut. Tai pistää ukko soittamaan äitillensä....

Me käytiin lunastamassa bilikka huollosta pois. Sain mä jemmarahoilla maksettua 2/3 loppusummasta pois. Loppu osamaksulla.

Ja lomakorvauksista tuli palkkakuitti, että maksupäivä kahden päivän päästä. Jännityksellä odotan näkyykö rahoja vai ei. Odotukset ei ole kovin korkealla.

Isännys meinaa, että loppukiitoksena pitäis ottaa yhteyksiä Palkkaturvaan jos ei näy. Sen jälkeen olisi se ex-työnantaja lirissä.

Miun äitiki eilen lopulta tajusi millaisessa työsuhteessa mie oikein olin ja sen jälkeen totesi, että mun olisi pitänyt irtisanoutua sieltä jo ajat sitten. Viimeksi vielä naputti, että ei voi irtisanoa itseään, että työpaikasta on pidettävä kiinni oli se millanen tahansa.

22.7.2016
misukka
misukka

Oi, höyryjunia.. Mä taidan salaisesti tykätä niistä yhtä paljon ku lapsetkin 😁 Täällä kulkee sellainen vain kahdesti kesässä 😒

22.7.2016
majezki
majezki
2 years, 9-month-old toddler

Vipelle ja pojille hyvää höyryjuna päivää, Leenan päivän kunniaksi.☺ Majetzkille (menikö oikein) hyvää pakkailu päivää!☺ taidan kutsua sua maj'ks jos sopii.😊 Mulla itellä on auton pesu päivä.😑 ei kiva homma, mutta tehtävä se on..😧 vanhemmat tulee illalla mökille viettää vkl meidän kanssa.☺ Hyvää perjantaita ja viikonloppua jokaiselle.😊

22.7.2016
NemiMilla
NemiMilla

Mä heitin aamusta kaverin kanssa reilu parin tunnin lenkin.. Ei ollut suunnitelmia tälle päivälle,mutta lehteä lukiessa tajusin että on Leenan päivä elikkä junamuseolla on Leena juna liikenteessä,joten taidetaankin lähteä käymään siellä.. Tää kesä ollut yhtä höyryjuna ajelua,mutta olkoon kun pojat on kerta tollaisia juna hulluja 😊

Eli sellaista..

Mukavaa pakkailua ja tsempit tavaran karsimiseen 😊

Ja kaikille muille mukavaa päivää 😊

22.7.2016
Vipe
Vipe

Täällä ei mitään suunnitteilla tälle päivälle, muuta kuin pakkaamista. Rankalla kädellä tavaroiden karsimista, niin paljon rojua säästetty periaatteella jos joskus tarvii..
Synkän näköinen päivä tulossa tänne

22.7.2016
majezki
majezki
2 years, 9-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...