Lauvantaihuomenet

Mitteepä kunkin viikonloppuun?

16.7.2016
misukka
misukka

Häihin ollaan matkalla Lohjalle.
Terveisiä vaan sinnepäin.

16.7.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta!
Tuvitukselle mukavaa työpäivää ja toivottavasti jaksat.. Eikös sen dieetin pitänyt antaa enempi energiaa ja auttaa jaksamaan? Eikö ole sen puolesta toiminut?

Misukalle jaksamista vatsan kanssa ja kestämistä appiukon suhteen! Lueskelemassa olen käynyt ja voi luoja.. On varmasti sietämistä..

Me tehtiin tossa viikolla reissu powerparkiin oltiin siellä yötä ja seuraavana päivänä tultiin sellaisen kotieläin puiston kautta kotiin.. Pojat yllätti (tai yllätys se oli lähinnä pienimmän osalta) kun jaksoivat matkat niin hyvin ja vieläpä ilman viihdykettä.. Kotimatkakin ajettiin vieläpä lenkin kautta yhdellä pysähdyksellä.. N. 5 tuntia meillä oli matkaa kotiin,mutta kiertotietä Oisko siitä pysähdyksen kanssa tullut matkaa sellaisen 7-8 tuntia joista pojat pari tuntia nukkui,mutta muuten hereillä istuivat autossa.. Uskaltaa siis aika pitkälle reissulle lähteä,kun kerta ilman viihdykettä kahden rankan päivän jälkeen autossa istuminen sujui noin hyvin.. Meinasin mä ottaa tabletin mukaan,mutta sitten riskillä jätin kotiin,eikä näköjään haitannut.. Pienemmälle oli pari autoa mukana muttei se paljoa niillä leikkinyt ja isommalla oli vaan unilelut jotka kerran kaivoi esiin koko reissun aikana,siis autossa,yöksi ne toki otti.. No mutta joo,se reissu meni hyvin ja ihan pakko oli kehua poikia,koska tosi ylpeä sai olla.. Isompi on tuon reissun (tosin ei tota kiertotietä kotiin) jo useampana vuonna selvittänyt hienosti,mutta tosta pienemmästä en uskonut että jaksais..

Eilen sitten oltiin torilla katsomassa rekkoja ja tänään mennään uudestaan katsoon niitä moottoriradalle kun siellä niitä vielä enemmän.. Huominen ja maanantai otetaan sitten ihan rennosti kun tiistai aamuna ois taas reissua luvassa kun pitäis lähtee kohti Joensuuta isomman kummitädin luokse,sinne taitaa olla matkaa vähän enemmän kuin tonne härmään,mutta eiköhän siitäkin selvitä 😄

Ai niin siellä kotieläin pihalla käyskenteli vapaana sellainen ihan ihan pienen pieni kili,jota pienempikin silitti vähän sitten se meni kyykkyyn katseleen sitä tarkasti tuima ilme kasvoilla ja hetken katseltuaan osoitti sitä ja sanoi "ei tykkää" 😂 possuistakaan (tai sikoja ne oli) ei pienempi tykännyt 😅 sen lemppari siellä oli vanhat traktorit kun siinä samassa oli talonpoika museo,eli olipahan kaikille jotakin.. Esikoinen ois halunnu tipuja meille kotiin 😄 onneks mun tädillä taas yks kana hautoo niin päästään sinne katseleen lisää tipuja jos vaan onnistuvat..
Taas vaan jaarittelen,nyt täytynee nousta.. Mukavaa päivää kaikille..

16.7.2016
Vipe
Vipe

Kohtapa aamupalalle ja sit katellaan et mihis aikaan lähettäs tonne autotapahtumaan mikä tänne meidän nurkille rantautui. 😊

Pienempi on kehitelly itelleen kuumeen mut mie otan sen rattaissa mukaan ku ei mitään muuta ole.

16.7.2016
tennari
tennari

Täällä satelee vettä. Jotain kivaa sadepäivän tekemistä pitäis kehitellä.

Eilen hoksasin, että miun iskän synttärit meni vähän huomaamatta ohi, joten laittelin myöhästyneet onnittelut menemään.

Mä en tiedä mikä mun mahaa vaivaa. Se on nyt jonkun aikaa ollut vähän sekaisin, aiheuttaa satunnaisesti pahaa oloa ja kaasua on ihan valtavasti. Ihan hirvee lemu kun pakko päästellä välillä ilmoja pihalle. 😰

Tosin söin mä eilen yhden rönttösen... Sen taikinassa on ruista. Ruis ei ole oikein sopinut mun mahalleni pienimmän odotusajasta lähtien.

Joopa. Appiukko käy hermoon ja ens viikon puoliväliin pitäis yrittää kestää ku ollaan niin pa, ettei edes menoveteen ole rahaa laittaa.

Autostakin tuli kallis paukku. Ne ei ole edes avanneet sitä moottoria jonka takia auto huoltoon meni ja lasku on jo toisella tuhannella. Huoh. Jarruletkuissa on halkeamia joka puolella, jarrulevyt pitää vaihtaa kaikki, takajouset on molemmat poikki, laakerit on takana sökönä, etupäästä oli puslat palasina ja mitähän muuta. Eli se hirveä rengasmelu olikin laakereista ja en todellakaan huomannut ajossa, että jouset olis poikki...

16.7.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...