Huono olo :(((

6vk raskana paha olo ja oksenta :(

14.7.2016
Safiyeankara
Safiyeankara

Kiitos

17.7.2016
Safiyeankara
Safiyeankara

Tsemppiä,toivottavasti menee ohi viimeistään ekan kolmanneksen jälkeen..

Itsellä meni kahdessa ekassa raskaudessa,mutta tämä raskaus ollut pahoinvoinnin kannalta ihan hirveä.. Päivittäinen pahoinvointi alkoi jo ennen kun kuukautiset oli edes myöhässä eli ihan heti raskauden alussa ja jatkui päivittäisenä sinne 17 viikon hujakoille.. 2 viikkoa tuosta ajasta oksensin kaiken mitä söin.. 17 viikon jälkeen pahoinvointia oli enää satunnaisesti joinain päivinä.. Sitten tässä nyt ollut muutaman viikon ihan tosi hyvä olo,mutta nyt kun viikkoja siis jo 25+3 on alkanut tulee pahoinvointi kohtauksia.. Eli mulle saattaa tulla ihan yks kaks tosi huono olo ja siis ihan sellanen heikko olo siihen saman ja tuska hiki päälle ja oksettaa,sitten jonkin ajan kuluttua ei mitään..

Eli täysin en pahoinvoinnista ole päässyt mutta ekoihin kuukausiin verrattuna on helpottanut..

Eli voin samaistua tunteeseen! Ja todella toivon että sulla normaalia alkuraskauden pahoinvointia eikä tätä tälläistä joka jatkuu reilusti yli puolen välin..

Itsellä kahdessa ekassa auttoi kun söin sen verran tiuhaan ettei ehtinyt tulla nälkä ja söin ennen sängystä nousua esim. Riisikakkuja tai jotain sellaista pientä.. Myös pastillien imeskely auttoi.. Nuo keinot piti pahoinvoinnin tosi hyvin kurissa ja oksentaa tarvi vain pari kertaa..

Tässä kolmannessa ei ole auttanut noi keinot.. Parhaiten apua pahimpaan aikaan oli pahoinvointi rannekkeista (sea band) vaikkei nekään täysin pahaa oloa vienyt,mutta helpotti huomattavasti ja oksentelu väheni tosi huomattavan paljon..

Että kannattaa kokeilla onko noista keinoista mitään apua sinun oloihin..

Tsemppiä odotukseen!

17.7.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...