Bono estente! Se on maanantai taas 😊

Piti kyllä ihan keskittyä ja miettiä oliko se maanantai vai tiistai 😃 mikäs meininki mammoilla on tänään?

11.7.2016
riu
riu

Saatiin muuten tietää sellainen kiva juttu, että keittiöremppa alkais ensi vuonna.
No, johan mekin on asuttu 15 vuotta tässä taloyhtiössä. Missään en oo tainnu näin pitkään asua muualla, eikä tästä poiskaan voi muuttaa, esikoinen kun alottaa nyt lukion. Tästä hyvä matka sinnekin.

11.7.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Iltasta, no ainakin melkein 😀

Jiin suunnitelmat kuulostaa hyvältä. Niin A kuin B vaihtoehtokin.

Muistikko riu kysästä pienimmän neuvolasta kun kerran sattuivat soittamaan kotiin päin?

Nämä kakrut oli tosiaan ihan mainioita. Ihan ko ei olis hetkeäkään välissä ollut. Pienimmätkii niin samantyylisiä. Ja ihana kikkarapää se teitin pienin.

Me saatiin se kakkavoitto illalla kun oltiin just päästy miun serkun tykö. Ja meno oli pitkälti päällä, ettei tuota pienintä meinannu saaha taintumaan vielä kymmeneltäkään. Ysin pintaan me lopulta oltiin perillä. Piti vähän vaipanvaihtorojektia ja samalla nestetankkausta hoitaa. Ja jossain välissä piti itse kunkin saada iltapalaakin, niin tuli hidastuksia.

Nyt me ollaan täällä isovanhempien tykönä jo. Tietysti osuttiin taas kamarimusiikkijuhlille. Kuinkas muutenkaan 😀 Ei kesää ilman kamarimusiikkijuhlia... Hirmuinen työmaa oli tuosa just ennen perille pääsyä. Jos olisin tienny, et kuin pitkään joutuu ottaa läpipääsyä ni olisin mennyt työmaan valoista läpi enkä pysähtyny keltaisiin. Varmaan vartti seisottiin niissä valoissa.

Muutama pieni sadekuuro osu matkan varrelle mut niin Juankoskella ko täälläkii paistaa aurinko.

Pojat oli ihan pähkinöinä kun pääsivät traktorin kyytiin. Siis voi jee! Ja lampaita käytiin kahtomassa ja heinää syöttämässä.
Pienin ensin pelkäs kun oli yksi kovaääninen lambi mut lopulta se alko matkii niitä ja oli ihan intsinä kun lampaat vastas hänelle.

11.7.2016
misukka
misukka

Riulla ollut oikein mukava herätys 😅 Ehkä ihan oikein kun saanut niin hyvin nukkuvia lapsia,niin pitäähän joskus jonkun häiritä unia 😝

Jiille herkullisia hetkiä sinne Espanjan aurinkoon..

Ja Pm kiva että huoltomieheltä nopeaa toimintaa ettei tarvi päivätolkulla odotella..

Me oltiin tossa aamupäivällä ulkona vähän pihahommissa.. Täytettiin vähän monttuja jota tohon parkki paikalle taas syntynyt.. Pojat oli innoissaan isin apuna,pienempikin osas hienosti auttaa,vaikkakin sitten kun hänen kottikärryistään loppui hiekka,niin meinasi aina alkaa kaivaan niistä montuista takaisin päin sitä hiekkaa kärryyn 😂 kohta syödään ja sitten päikkäreiden jälkeen mennään nuuhkiin vauvan tuoksua,kun serkku sai kuukausi sitten tytön..
Siinäpä ne päivän suunnitelmat onkin..

11.7.2016
Vipe
Vipe

Meillä kävi jo huoltomies.
Allaskaapin oven ruuvit korkkasivat, ja irroitettiin koko ovi.
Meillä tyttö sanoi, että posti tuli, niin huoltomies vaihtoi sillä aikaa särölle menneen postiluukun lasin.
Perjantaina soitettiin. Nopeeta toimintaa siis.
Toi allaskaakin ovi menee remonttiryhmälle.
Lauantaina odottaa häät Lohjalla.

11.7.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä mies otti isot pojat mukaan töistä tullessaan ja meni kotipaikalleen. Ei niin minkään valtakunnan kiirettä takas kotiin 😄 Herättiin pienimmän kanssa kun soitti neuvolasta, miehen työnantaja haluaa isyyslomaa varten todistuksen että meille on lapsi syntynyt reilu vuosi sitten. Neuvolassa pitäisi olla sääntö että lomalla ei saa soittaa kellekään ennen puolta päivää 😁 Ja miehen työnantaja ei varmaan ees tiiä mitä halluu kun tuskin niille kovin usein sattuu kohdalle 😄 Taijan ihan kostoksi herättää tuon meijän teininkin 😄

Eilen oli kyllä superkiva nähdä misukan perhettä! Pojat oli kuin ei ois erossa ollutkaan kun niin hyvin osu touhut yhteen. Ja se pienin kaveri oli kyllä ylisöpö 😍

11.7.2016
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...