apua!

Mitä tälle hirveälle vauvakuumeelle pitäisi tehdä? Asia on koko ajan mielessä. Tutkailen kalenteria ja laskeskelen milloin ovulaatio mahdollisesti on yms. Kierto ollut epäsäännöllinen heti ensimmäisestä yritys kerrasta lähtien. Onkos teillä vinkkejä miten tätä stressiä voisi vähentää? Onko täällä muita kuumeilijoita?

11.7.2016
AnnelieP
AnnelieP
3-year-old toddler

Tuo Vipen vinkki on varmaan ainoa käyttökelpoinen.

Itellä kanssa se ainoa jota yrittämällä yritettiin, tapahtu keskenmenon jälkeen ja meni 1,5 vuotta ennen tärppiä.

Tosin mä olen vakuuttunut, että mun kroppani ei ollut päässyt yli siitä käynnistetystä synnytyksestä ja tärppi heti kun olin käynyt osteopaatilla. Hän mun hermostoani kävi läpi ja sanoikin, että oli kaikenlaista kropassa jumissa.

Nyt mulla meinaa taas iskeä vauvakuume, taas keskenmenon jäljiltä, mutta yritän nyt hillitä koska pelottaa ihan hurjasti että menee taas kesken. Meille kun ei lapsia suoda pienillä ikäeroilla ja pienin vasta 1v 4kk. Ehkä vuoden päästä. Jos sittenkään.

Yhdestä työstä irtosanoin itseni ja nyt yritän päästä oman alan hommiin. Nyt ei oikein siis senkään puolesta sopisi raskautua.

Nyt mie rupesin rönsyilee...

Tsemppiä teidän yritykseen, mutta yritä siirtää vauva-ajatusta syrjään tekemällä muita suunnitelmia. Ja ehkä ukon kyselytkään oloista ei ainakaan vähennä sitä sinun stressiäsi raskautumisesta.

Vaikka oniin kivaa, että mieskin toivoo, niin samalla huomaamattaan lisää sun stressiäsi asiasta joka ei ainakaan yhtään helpota tavoitteen saavuttamista.

11.7.2016
misukka
misukka

Annelie, sut on "laitettu" listalle tuossa kuumeilijoissa.
Kuka vaan voi sitä listaa päivittää, mutta yleensä se on joku kuumeilijoista.

11.7.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mukava kuulla että myös mies on mukana kuumeilemassa.
Toivottavasti pian tärppää.

11.7.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiitos Vipe neuvosta! Se pitää ottaa heti kokeiluun. Yritystäon takana vasta kohta kolme kuukautta, mutta tuo aika tuntuu todella pitkältä koska ensimmäinen raskauteni alkoi heti yhden yritys kerran jälkeen.

11.7.2016
AnnelieP
AnnelieP
3-year-old toddler

Mies on mukana kuumeilussa, kyselee välillä innoissaan että tuntuuko miltään, onko pahoinvointia yms. Vauva on siis yhteinen unelma. Toki stressiä lisää myös se että molempien vanhemmat ja muu lähipiiri odottavat jo meidän yhteistä jälkikasvua ja tiirailevat minun mahanseutua uteliaina.

11.7.2016
AnnelieP
AnnelieP
3-year-old toddler

Itse en kauhean hyvä neuvomaan koska itse ehdin aina malttamattomana odottaa vaikka olen raskautunut kaikista ekalla tai toisella yrityksellä,lukuun ottamatta keskenmenon jälkeistä raskautta..
Et kertonut kauan olet yrittänyt,mutta siis keskenmenon jälkeen kun tressasin sitä raskautumista ja olin jo epätoivoinen kun esikoinen tärppäs toisella ja keskenmennyt ekalla,niin parin kuukauden jälkeen kun ei uutta raskautta kuulunut niin pelkäsin etten edes enää voisi tulla raskaaksi josta alkoi tressi.. Lopulta rasksutumiseen ei mennyt kuin 5kk tai oikeastaan 4kk koska odotimme yhdet kuukautiset ennen kun aloimme yrittää,eli naurettavan lyhyt aika jos ajattelee kauan toiset joutuu yrittää,mutta meille se oli pitkä aika ja olen luonteeltani hätähousu.. Lopulta raskaus sai alkunsa kun keksin tressin lieventämiseksi,että annan lapselle kuukauden aikaa saada alkunsa,mutta jos vielä seuraavatkin menkat alkaa,niin marssin tatuointi liikkeeseen varaamaan aikaa ja lapsen yritys saa jäädä tauolle siksi aikaa kunnes saan tatuoinnin otettua.. No ei sitten tullut sitä tatuointia,koska menkat ei alkanutkaan ja testi oli positiivinen eli en sitten voinut ottaa tatuointia kun raskaana ollessa sitä ei voi tehdä..
Eli toisin sanoen mun ainoa neuvo on että keksi juttuja joita ei voi tehdä jos olet raskaana,silloin odotat niitä etkä pelkästään raskautumista.. Vaan aina joka kuussa on myös jotain hyvää siinä ettet tullutkaan raskaaksi,silloin et tressaa ja odota niin paljon pelkkää raskautumista..
Se voi olla ihan vaikka joku ruoka tai juoma joka raskauden aikana kiellettyjen listalla tai tällei kesällä,huvipuisto reissu tai mitä vaan,mikä itselle nyt sitten olisi mieluisaa muttei sallittua raskauden aikana.. Toki ihmisestä riippuu miten paljon sellaisia asioita on,joku ei keksi yhtään,mutta jos vaan on joku,niin kannattaa yrittää..

Koska itselle ei tehonnut se että yritti vaan muistuttaa ettei saa tressata,se vaan lisäsi tressiä..

11.7.2016
Vipe
Vipe

Onko myös miehesi mukana vauvakuumeilussa? Valitettavan usein nainen on vauvakuumeen vallassa, mutta mies ei niinkään.

Onnea kuitenkin vauvatoiveen toteutumiselle.

11.7.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...