Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Hyvä syöttötuoli

Meiän poitsu 6 kk ja ois aika ostaa syöttötuoli. Oisko teillä jotain hyvää syöttötuolia mitä voisitte suositella?

4.7.2016
Sarkinn2
Sarkinn2

Geuther family syöttötuoli, saatu ja käytössä tulee olemaan pitkän. Halpa versio stokkenista, meille ihan mainio ja siinä on muokattavat levyt. Ihan fairyllä olen pessyt.☺

7.7.2016
NemiMilla
NemiMilla

Meillä on kanssa stokke enkä kyllä muuta enää meille huoliskaa! Varsinkin ku se on sitte niin pitkään käytössä ja kestää hyvin aikuisenki istua.

6.7.2016
memmu
memmu

Meillä Stokken tuolit. Alkuun niissä se muovinen 'istuinkaariosa' ja kiipeilyvaiheessa pojalla valjaat.
Valjaat on myös hyvä silloin kun isokonoinen lapsi eikä enää muovkaari mahdu.
Nyt ovat käytössä 3 ja 4 vuotiailla ilman lisäosia ja ovat varmaan monta vuotta vielä.
Näissähän saa istua vauvasta vaariin, eli kestää kyllä!
Jalkatukia saa säädettyä sopivalle korkeudelle koon mukaan.
Hintaa on uutena, mutta jos ostaa käytettynä, kuten meillä toinen ja toinen saatu lahjaksi.
Jos tulossa sisaruksia, käy seuraaville tai sitten myy eteenpäin, niin on hyvä jälleenmyynti mahdollisuus!

Näitä en kyllä vaihtaisi mihinkään. Useampia syöttötuoleja on käytetty kyläpaikoissa yms, mutta näihin olen kotona erittäin tyytyväinen.

Niin ja noihin ostin vielä kirppikseltä sellaisen pöytäosan. Maksoin 8€ uuden veroinen, kait uutena kalliimpi... Mutta se on pikkuisella välillä kätevä myös. Jos esim siirrän parvekkeelle/terassille kun nautitaan palasta ja pienin tarvitsisi vielä pöytää. Saa nopeasti laitettua ja otettua pois.
Nämä on myös hoitolasten kanssa olleet todella kätevät tuolit ja lisäosat! 😊

5.7.2016
Minnie
Minnie

Netissä ei erikseen sanota, mutta meidän 3vee 17kg poju istuu vielä mummula-reissuilla siinä syöttiksessä, on kuitenkin sen verran reilu (löytyy istuinvyöt). Kotona meillä on Ikean junnutuoli 3veellä ja syöttis istuinpehmusteella puolivuotiaalla.

5.7.2016
Sannukki
Sannukki

Kiitos vastauksista :)! Oliko Ikean syöttötuolissa joku painoraja? Stokkessa on isot ne painorajat.

4.7.2016
Sarkinn2
Sarkinn2

Niin juu, toi seisominen. Se onnistuu kyllä melkein tuolissa kuin tuolissa. Tarvii vaan jalkatuen josta ottaa tukea. Ja moni Ikean tuolikin niin väljä, että meidän pienin nousee siihen penkille seisomaan.

Tämmösille hulivileille suosittelen valjaita syöttötuoliin. Ja tuohon meidän syöttikseen ne saa helposti kiinni.

Valjaat kustantaa prismassa 9e.

4.7.2016
misukka
misukka
2 years, 11-month-old toddler

Meilläkin nykyään sellainen pöytä (niin matala), ettei tuo syöttis mahdu pöydän reunan alle. Mutta ei ole meillä ongelma. Mä jo esikon aikaan hommasin askarteluessun syömisharjoitteluun kun ruuat oli syöttiksen sijainnista riippumatta pitkin vaatteita kun lusikka ruokineen oli useammin pystyssä jossain pään päällä kuin suussa.

Askarteluessu on ihan loistava suojus kun siinä on pitkät hihat ja kaikki.

Ja se sormien väliin jääminen on äärettömän epätodennäköistä jos remmit on kiinni kuten kuuluu.

4.7.2016
misukka
misukka
2 years, 11-month-old toddler

Meilläkin sama kuin Misukalla,paitsi että ens edes enää tiedä monta lasta siinä on syötetty.. Ainakin ollut mun lapsuudessa meillä (3lasta) ja muistanpa vielä että leikittiin sillä kun siinähän on ne pyörät alla kun sen taittaa sellaiseksi että tulee se pöytä ja hyvin kesti meidän rallileikitkin en tiedä oliko ollut enne meitä vielä jollain koska mun vaari on sen siis kunnostanut eli maalannut ja lakannut,jonka ansiosta on hyvin kestänyt vaikka pesen sitä ihan raa'asti suihkun alla ja fairylla.. Niin ja tosiaan nyt se on meillä kestänyt kaks lasta plus hoitolapset ja siinä välissä se oli porukoitten talon mummojen yleisessä käytössä että saivat lainata sitä kun lapsenlapsia tuli kylään.. Sitten ne ehkä huonot puolet. Aika tilava siinä on se istuin osa eli lapselle joka vasta opettelee istumaan niin tarvitsee pehmusteen lisäksi lisätoppauksia.. Ja sitten riippuu toki millainen pöytä on mutta meillä sitä ei saa ihan kii pöytään,tai syöttö tuolin toki saa kii pöytään,mutta siis lapsi jää aika kauaksi niin siinä vaiheessa kun alkaa itse syömään,niin sotkee syliinsä helposti,tosin tätä ongelmaa oli vasta tolla toisella,esikoinen söi siististi.. Sitten miinus puoli josta en itse piittaa mutta sen jonkun mukaan nyt nimi hukassa että mikä se aina näitä turvallisuus kriteereitä valvoo,niin sen listauksessa tuo tuoli on vaarallinen ku on taittuva voi lapsen sormet jäädä väliin,eli ei täytä turva vaatimuksia ja onhan tosta lapsen helppo nousta seisoon lapsen itse jne.

Toisena meillä on joku sellainen ikean taitettava jossa metalliset jalat ja kankainen istuin osa.. Se ollut hyvä hankinta kun siis hoidokkien takia meillä tarvittiin useampi syöttötuoli,niin ton sai sitten aina taitettua kasaan pieneksi ja laittaa johkin nurkkaan seinustalle niin ettei ole tiellä ja siitä sai nopeasti otettua esiin.. Elikkäs jos tila ongelmia on niin suosittelen tota,mutta nimeä en sille muista.. Hintaa tais olla joku alta 50€ mut en muista oliko joku 29 vai 39 vai 49.. Siinä on toi kangas osa irrotettava eli tosi helppo heittää pesuun ja meillä kestänyt jo monta pesua ja se runko on sitten helppo pestä suihkussa.. Toi on vähän "ahtaampi" eli varmaan tukevampi pienelle (en tiedä kun meille hankittiin vasta kun tuo pienempi osasi istua jo hyvin) ja tossa vyöt jolla saa lapsen kiinni.. Jo meidän pöydässä ton saa niin että lapsikin on kiinni pöydässä..

En tiedä kumpi parempi kun toista en ihan pienellä ole testannut ja sen kesvyydestäkään ei vielä voi sanoa mitään.. Sen puolesta tykkään enemmän tosta ikean että se ei oikeasti vie mitään tilaa kun just sen aikaa kun se on tohon pöytään levitettynä..

4.7.2016
Vipe
Vipe
3 years, 5-month-old toddler

Meilläkin Ikean Antilop, on tosi hyvä ja toisella lapsella tällä hetkellä. Myös molemmista mummuloista löytyy Antilop. Ja joo... Niihin jalkoihin on tullu kyllä kompuroitua itse kunkin...

4.7.2016
Sannukki
Sannukki

Meillä on kolmella omalla lapsella ilmeisesti sama kuin misukalla, mutta ilman taittoa.
Omien lasten lisäksi meidän syöttötuoli on kolmannella lapsella käytössä. Annettiin lasten pikkuserkulle, kun meillä ei tarvita. enää.

4.7.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä on ihan tuo klassikko puutuoli jonka saa taitettua halutessaan pöytä/tuoli-yhdistelmäksi.

Palvelee hienosti jo kolmatta käyttäjää eikä maksa maltaita.

4.7.2016
misukka
misukka
2 years, 11-month-old toddler

Meidän piti ostaa stokken syöttötuoli, ja ostettiin väliaikaiseksi ikean antilop syöttötuoli tarjottimella. Se olikin niin kätevä että jäi meille. :D Kylässä meillä on ollut stokken tyylinen puinen syöttötuoli, mutta hoitonsa kannalta en kyllä tuota meidän muovihärpäkettä vaihtaisi pois. Sitä voi hinkat sienellä ja viedä vaikka suihkuun pestäväksi eikä kulu millään, puisten kanssa taas joutuu tietenkin vähän varomaan. :)

Ainoa miinuspuoli on ne jalat. Ovat tukevat kyllä kun ovat sillätavalla levällään mutta meillä kyllä kaikki aina vähän väliä kolauttelee jalkaansa niihin kun ei sivusilmällä oikein havainnollista kuinka levällään ovat. :) Päällystin je jalat vielä DC-fixillä sopimaan meidän keittiön tuoleihin.

4.7.2016
Ryaazz
Ryaazz
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...