Raskaus oireet

Hei olen rv8 ja alkanut olo heikentyä onko jollain ollu myös päivällä ja illalla pahoinvointia ja kertokaa omista raskaus oireistanne. :)

30.6.2016
Amirasaid
Amirasaid

Kiitos toivotaan että tämä olo hellittäs pian

1.7.2016
Amirasaid
Amirasaid

Hei kiitos tuosta pastilli jutusta täytyypä kokeille ja itellä on kanssa sellasta etomista välillä on meinannut oksennus tulla mutta enimmäkseen yökkäilyä

1.7.2016
Amirasaid
Amirasaid

Mulla esikoisesta ei ollu yhtikäs mitään ehkä vähä röyhtäytytti mut siinäpä se ja nyt tämä toinen sama homma että eipä oo ollu mitään ainut mikä oli nii aluks ku vaihto aamulla kakka vaippaa nii vähä ällötti ja tupakan savun haju ällötti kans mutta siinäpä se 😊 eli helpolla olen päässy!

Ja otan osaa niiden puolesta jotka ovat pahoin voinnista kärsineet!

30.6.2016
Martinlaakso
Martinlaakso

Vihdoin pääsi kirjautumaan sisään.. Aiemmin joka yrityksellä vaan herjasi että yritä myöhemmin uudestaan..

No mutta siis joo.. Ekassa raskaudessa pahoinvointi alkoi viikolla 7 ja loppui viikolle 12 ja oli vain pientä aamupahoinvointia,pari kertaa jouduin oksentaa,mutta muuten pysyi hyvin kurissa kun imeskelin pastilleja ja sillä että söin säännöllisesti niin ettei ehtinyt tulla nälkä,kun nälkä teki pahan olon.. Ja tosiaan ajoittui useimmiten tohon aamuun ja helpotti kun söi ennen sängystä nousua.. Ekassa raskaudessa oli myös rinnat tosi arat..

Toisessa raskaudessa ei mitään oireita siis ei mitään ja se menikin kesken sitten viikolla 10+5..

Kolmannessa raskaudessa pahoinvointi alkoi suunnilleen samoihin aikoihin kuin ekassa ja jatkui vähän pidempään ja oli huonompi ennakoida ja pitää kurissa kuin ekassa raskaudessa vaikka melko hyvin tehosi samat keinot.. Pari kertaa sai oksentaa eli onsentamista ei ollut enempää kuin ekasta mutta etomista oli enempi ja ajoittui tasaisesti koko päivän ajalle..

No tästä raskaudesta sitten.. Voi luoja haluanko edes muistella 😂 Sanotaanko ekaks vaikka että tämän jälkeen tekisi mieli sanoa ettei aikaisemmissa ollut pahoinvointia yhtään enkä oikein edes muista että miten niin muka tosta toisesta lapsesta oli enemmän pahoinvointia kuin ekasta..

Nimittäin nyt aloin voimaan pahoin jo varmaan viikko ennen sitä päivää kun menkkojen ois pitänyt alkaa.. Tein siis testin aika varhain kun osasin jo arvailla että voisi olla tärpännyt.. Eli siis pahoinvointi alkoi jo ennen kuin testi ois edes raskautta näyttänyt.. Ja se jatkui ja jatkui.. Öisin nukkuessa oli ainoa hetki kun en voinut pahoin.. Pari pahinta viikkoa meni niin että oksensin ihan koko ajan.. Ei mikään pysynyt sisällä ei edes vesi.. Samat keinot joita poikia odottaessa oli todettu hyväksi ei tuonut helpotusta.. Ostin pahoinvointi rannekkeet jotka helpotti vähän ja oksentelu väheni.. Lopulta pahoinvointi loppui vasta joskus 17 viikon tienoilla ja edelleenkin silloin tällöin on tosi etova olo ja oksentanutkin olen viimeksi vielä ehkä tossa jossain 21 viikolla.. Ja siis kun aikaisemmissa nälän tunne teki huonon olon,niin tästä se tuli aina Syömisestä söi sitten mitä vaan tai joi..

Mutta pahoinvointi tullu tutuksi,niin helpossa kuin vaikeassa muodossa.. Suosittelen syömään useasti sillei ettei tule pahaolo ja itsellä tosiaan kahdessa ekassa auttoi se että imeskeli jotain pastilleja aina kun tuli etova olo..

Ja vikaan helpotti tosiaan sitten hitusen noi rannekkeet vaikken uskonut niihin ja vähän skeptinen olin akupunktioon että voiko tehota,mutta kun oksensin kaks viikkoa putkeen aamusta iltaan olin valmis kokeileen ja kyllä vähän auttoikin.. Aluksi paljonkin,mutta kun rannekkeet löystyi niin tehokin vähän heikkeni..

Toivon että sun pahoinvointi loppuu ekaan kolmannekseen eikä yltyisi yhtä rajuksi kuin itselläni koska oli kyllä aika tuskallista,vieläpä kun olin koko ajan töissä ja sitten mies reissuhommissa ja noi kaks aikaisempaa lasta tossa,niin kyllä mä olen jälkikäteen miettinyt,että miten jaksoin ja miten oon vielä hengissä..

Mutta nyt elämä hymyilee ja pystyy nauttiin raskaudesta vaikka välillä vielä huono olo iskeekin

30.6.2016
Vipe
Vipe

Kaikilla on eri kokemukset alkuraskaudesta. Joillain ei ole mitään raskausoireita ja joillain se onkin se pahoinvointi ja oksennus. Itsellä on ollut pahimmat oireet 4 viikkoa putkeen, luulin ettei koskaan loppuisi.. Alkanut rv9. Nyt olen rv19 ja voin hyvin. On ollut mahtava olo! :)

30.6.2016
KeyfMo
KeyfMo
8 weeks pregnant

Mulla 5 raskautta takana, 3 elävää saatu syliin. Aina viimeistään viikolla 7 alkanut 24/7 kestävä pahoinvointi johon ei auta mikään.

Viimeisin alkoi rv 5 ja helpotti kun sikiö kuoli rv 12. Pahimmat olot olleet menetetyistä. Nuo elävänä saadut ovat olleet myös kamalia mutta niistä sentään saanut sen palkinnon syliin aikanaan.

Koskaan en ole oksentanut mutta viimeisimmässä se oli enemmän kuin lähellä. Aikaisemmissa miettinyt, että oksentaminen voisi helpottaa.

Onnekas olen ollut, että aina pahoinvointi lakannut 12 viikon huitteissa. Ei ole tarvinnut koko raskautta kärsiä.

Lykkyä odotukseen. Toivottavasti etomuskin helppaa ajastaan.

30.6.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...