se on arki taas :)

Tai no arki ja arki, ihan lomallahan mie oon lasten kanssa :D

27.6.2016
riu
riu

Misukan nöyhtöpurilaiset kuulostaa todella maukkailta ois maistunut mullekin!😃 Hyvää työvuoroa tuvitus!😊 aamu vuorot on enempi mun mieleen, varsinkin tuo klo 6 alkaen!😀 kävin tyhjentämässä kirpparipöydän, VAAN 2 kassillista tuli takaisin!😁 josta yx on selvä uffi kassi.😊 eli hyvä myynti, kuitenkin!☺ loppu illasta eipä muuta, käydään pihalla vielä ennen puuroa nii nukuttaa makoisasti.

28.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Hyvä hyvä tuvituksen pientä! Ihanaa, kun sujuu noin hienosti.

Mä laittelen täällä pojille savunyhtöpossuhamppareita lounaaksi...

28.6.2016
misukka
misukka

Jatketaan pois vaan. En sit vielä eilen irtisanonut itseäni. Äsken soittelin työlinjalle ihan varmistaakseni, ettei se 90 päivän karenssi ole laskettu pelkiltä arkipäiviltä. Tulisi vähän pitkä rahaton kausi.

Ja pomolle yritin soittaa myös mut eihän se tähän aikaan vielä vastaa puhelimeen. Se istuu vielä aamupalalla.

Me lähdetään moikkaamaan poikien serkkua ja äitiään. Illalla esikolla futisreenit. Tänään onkin aurinkoinen keli, eilen sai vettä niskaan.

Eilen isännys kyseli miulta, että mitäs mä haluaisin lomalla tehdä. Huvittavaa, että se hoksasi moistakin kysäistä. Tosin mä en osannut sille mitään vastata kun mie ressaan vaan, et onko syksyllä töitä. Kesä on kuitenkin pilalla teki mitä teki. Joten ihan se ja sama.

28.6.2016
misukka
misukka

Onpas pojat aikasin ollet ylhäällä.😯Uinti kuulostaa tuvitus hyvältä idealta, voihan sinne mennä sitten myöhemmin päivällä tai illalla?!😊 ku aurinko lämmittää koko päivän.☺ Meillä melkein samanlainen suunitelma, mutta ei mennä kauppaan. Puistoon vain ja sitten ku aurinko alkaa pahtaa ni kotiin ruoanlaittoon.☺ illemmalla kirppispöydän tyhjennys ja tilitys, vaik ei siel kyll viimeisenä päivänä ees mikään oikein enää myy vaikka -50%, parhaat tuotteet menny jo ekoilla päivillä.😑

28.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Tsemppiä misukka työnhakuun ja uskon että irtisanominen on hyvä juttu, mitä ny täältä ruudun toiselta puolelta olen lukenut sun fiiliksistä.☺ toivottavasti sormi ei kauheasti jomota, ett ei häiritse yö unia. Noi vesselit on välillä tommoisia yllättäviä tapauksia.😑 Me käytettiin sade keli hyväksi siivoamalla koko kämppä, imuroitiin ja luuttasin lattiat. Vessan ja keittiö puunattu. Huomenna voi sitten nauttia ulkona olosta!😊 kai se riu sai myös siivottua?😊 nki'lle toivon hyvää satoa!😊 se on paras palkinto siitä ahkeruudesta!☺🌱

27.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Voe ristus kun sormessa tykyttää... Pienimmälle laitoin hammasgeeliä ni sepä otti ja puri mua sormeen oikein nasakasti. Nauro vaan ku miulla kyyneleet kirpos silmiin.

Aina se yrittää purra kun oikealle puolelle sitä laitan. Toisen puolen pitää oikein nätisti auki eikä pure yhtään. Kuitenkin just se puoli tekee nyt enempi hammasta josta ei pure.

Nyt on vartti menny ja jäljet näkyy vieläkin. Sormi on ihan punanen ja turvoksissa. Ei oikein irronnu tältä äipältä unihaleja poitsulle.

27.6.2016
misukka
misukka

Ai niin, se olikin jo vanha talo... No mut joka tapauksessa jostain tulee kosteutta tiilen taakse ja se puskee sieltä laastista kalkkia ulos.

Tarttis kuulemma rakenteista tietää enemmän ennen kuin lähtee arvioimaan johtuuko kylppäristä vai huonosta tuuletuksesta vai jostain ihan muusta.

Mutta tuota kalkkihärmää siis esiintyy ihan parin vuoden vanhoissa taloissa kun se rakennusaikanen kosteus ajan kanssa tulee ulos.

27.6.2016
misukka
misukka

Nki. Mä luin sun tekstisi alkuun väärin. Ymmärsin, että se laasti mureni. Mut tarkotit sitä valkosta möhnää?

Isännys sanoi että se on kalkkihärmää ja ihan vaaratonta. Voi pestä juuriharjalla ja vedellä pois.

Johtuu normaalista rakennusaikaisen kosteuden poistumisesta rakenteista.

Eli pahoittelut, jos ehdin säikäyttää. Mie en meillä ole se rakennusalan ammattilainen.

27.6.2016
misukka
misukka

Päiviä

Me käytiin muksujen kanssa rengasliikkeessä näytillä kun oli ihmeellisiä kuoppia uusissa renkaissa mutta ei kuulemma haittaa jos on sisään päin, kunhan ei pullistu ulos.

Sit käytiin lopultakin hakee esiolle lisää lääkkeitä. Huomiseen olisi kai riittäneet, että ihan ajoissa 😁

Leikkipuistossa käytiin pyörähtämässä mut alko tulee vettä.

Muut syötiin jo mutta keskimmäinen vielä haastaa itseään ruokapöydässä. Pienin koisaa ja isoin rakentaa legoilla.

Käki kukkuu oikein urakalla tuossa ulkona, ei o hetkeäkään hiljaa.

Mä ajattelin lopultakin vähän ottaa asioista selvää ja sanoo itteni irti sieltä kökköduunista. Karenssinhan tuo mulle lykkää päälle mut yksi lysti. Tuo huikea 250 e minkä kotihoidon tukea saa tulee vielä elokuun puoliväliin. Ero ei ole hirmuinen jos 1,5kk joutuu olemaan rahatta.

Ja yritän luottaa siihen, että saan sen duunipaikan tuosta kylältä. Jolloin sillä karenssilla ei ole mitään väliä.

Riulle siivousintoa!

Nkille en nyt osaa sanoa mitä mönjää lie ollut mutta laastin mureneminen ei oo hyvä juttu. Tarttis uusia se. Vuokraisännälle töitä tiedossa jos meinaa taloa kunnossa pitää

27.6.2016
misukka
misukka

Meillä on lomarytmit hyvin hallussa kun pienin ja isoin lapsi molemmat nukkuu vielä. Isot pojat valvoo, mutta hankaavat puhelimia. Isillä loppu yöt tänään niin voijaan vähän aikasemmin jo meluta :D Miun pitäs vissiin vähän siivota tänään, ylihuomenna tulee libero-vieraita yökylään. Kivaa :) Mutta mökki on ku hävityksen kauhistus enkä miekää näköjään jaksa tehä asialle yhtikäs mitään :D No jos illemmasta... Isi voi vahtia pienintä niin mie pistän hulinaksi. Ainakin teoriassa. Ei hirveesti huvita nuo siivoushommat kauniina kesäpäivänä :D No tässä päivällä on bisneksiä hoidettavana, pojan vammaistukihakemuksen sain viimeinkin väsättyä niin se pitää viedä ja muuta sellaista pientä.

Mitäs muille tähän viikkoon? :)

27.6.2016
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...