Juhannusviikon aloitus

Arkipäivä taas. Huomenta siis.

20.6.2016
misukka
misukka

Oi miten ihanan kuulonen reissu Minniellä tytön kanssa.

Meillä mun porukat kävi pyörähtämässä. Aamulla soittivat, että sopiiko tulla. Mä kaivoin iän kaikkisen vanhat vesi-ilmapallot pojille. About joka kolmas pysyi sen verran kasassa, eytä saivat heiteltyäkin muutaman. Nyt ne ampuu toisiaan vesipysdyillä ulkona.

Yksi koneellinen vaatepyykkiä pyöritetty ja meidän petivaatteet nyt pesussa. Huomenna varmaan poikien sängyt vuorossa. Vähän hidasta kun pitää sekä pesukone että kuivausrumpu tökkiä vuoroin samaan tökkeliin. Uuteen möksään tulee kyllä molemmille vehkeille omat paikat.

Pitäsköhän miun taas inspaantua piirtelemään niitä kuvia... Kun ei tässä muutakaan parempaa tähän hätään.

25.6.2016
misukka
misukka

Totta, minniellä on tosi kivan kuuloinen teltta juhannus Inkoossa!☺ Nauttikaa siellä merimaisemaa ihaillen.😊 Me lähetään tänään anoppilaan grillaamaan ja tullaan sitten kotiin saunomaan. Lakanat pestiin, saadaan ulos narulle. Eipä muuta. Eilen käveltiin aamupäivällä 10km lenkki ja illasta toinen 6km!☺ ei tunnu jaloissa, kumma juttu.☺

25.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Minnien juhannus kuulostaa ihanalta. Me on vietetty juhannusta ihan kotipesässä ilman sen kummempia menoja. Ei olla kyllä vuosiin muutenkaa paljo juhannusta vietetty kun ei oo mitään kaipailtu mutta eilen ekaa kertaa todella moneen vuoteen mulle tuli semmonen kauhee kaipaus mökille ja järven rantaan. Mun perheellä on kyllä mökki mutta mulla ei oo ollu tytön syntymän jälkeen oikeestaan ollu intoo lähtee sinne kun siellä ei paljo mukavuuksia oo. Toki siellä lasten kans pärjää mutta oon vaan niiin mukavuudenhalunen että ei oo jaksanu. Täytyy varmaan yrittää tälle kesälle katella vaikka vuokralle jostai jotai mökkiä jossa olis vähä niitä mukavuuksiaki niin viihtis vauvan kans lähtee.

25.6.2016
Tatja84
Tatja84

Hyvää Juhannusta kaikille! 😊
Mä oo tytön kans telttailemassa Inkoon yhdessä saaressa. 🛥🏖🏕 Eka kerta molemmille elämässä teltassa saatikka saaressa yötä!
Konkareita on kyllä mukana 😅
Ihan mahtavaa, vaikka unet jäi mulla ihan mini torkuiksi kun sitä on tottunut heilutteleen raajoja ja makuupussi estää jne 😂 Mut tää luonnon keskellä olo, voi, ei mikään oo sen voimaannuttavampaa!!
Kolme kyhmyjoutsenta yöpyi samalla rantakalliolla kanssamme ☺️ Ja lukuisat muut linnut pitivät konserttia läpi yön 🐦

25.6.2016
Minnie
Minnie

Mut siihen roskan polttoon ihan perustavan laatunen vinkki on se, että ensin pitää saada kunnon tuli alle ennen ku lisää roskia. Ei ne omineen oikein tahdo syttyä vaikka olis pahvia. Tarviivat yli puolet koko matskumäärästä kunnon puuta. Mielellään koivua, että lämpöarvot on kohillaan.

24.6.2016
misukka
misukka

Eikö teillä nki just käyny nuohooja? Sen pitäis kahtoo, että se uuni on käyttökuntonen. Kun sehän se alan ammattilainen on. Sen velvollisuuksiin kuulus kertoa jos se uuni on korjattava ja tarvittaessa laitettava käyttökieltoon.

Nki, se siun ukkos tässä turha on ku osaa muuta ko motkottaa sulle. Eihän se koskaan sua edes auta kun apua pyydät. Sie sentäs yrität parhaas.

Me käytiin kirkonkylällä juhannusjuhlilla. Lasten kokko saatiin poltettua vaikka alkuun vaan savusi kovasti kun oli märkä. Muskarin täti laulatti ja paikallinen taikuri esiinty myös.

Ihan kivaa oli. Keskimmäisen ilta meni tietty ihan penkin alle kun ei saanut tikkaria. Säkillinen lakua ei riitä korvaamaan tätä hirvittävää menetystä. 😂

24.6.2016
misukka
misukka

Hyvää juhannusta kaikille! Misukka: Valmiudet on hyvät ainakin, kyllä se siitä ku löydät sen inspiksen. Ku kerran kaveri on valmis nii ei tarvii pakottamalla opettaa. ☺

24.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Nemi, mie luulen että nyt meillä suurin vastustus pottailuun on äippä ja sen saamattomuus potattaa lasta. Kun lapsi näköjään olisi ainakin jonkin asteisesti valmis tähän touhuun mutta äiti ei.

Me tultiin vajaa tunti sitten kotiin ja pojat on vetäny lettuja navat täyteen. Käytiin siellä angry birds leikkipuistossakin. Kastuttiin ihan kivasti mut jätkillä oli hauskaa. Täytyy käydä joskus paremmalla kelillä uudestaan.

23.6.2016
misukka
misukka

ok, totta, kannattaa nauttia kesästä ku saa!😀 sen takia mäkin palaan vast ens keväällä takaisin töihin!😃 saa nauttia kesästä jos ens kesänä ei saa..😕😊 onhan ny ollu kuitenkin parempi kesä/säät ku viime vuonna.☺

23.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

ei ku aattelin tuvitus, ku teit niitä työvuoroja siellä bensiksellä. Nii aattelin ett oot lomilla.☺

23.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Hyvä tuvituksen pieni mies!☺ Meillä on potta ahkerassa käytössä, ei tarvii vielä opetella täysin kuivaksi. Mutta onpahan potta kuvioissa.☺ kyllä se pottailu siitä lähtee misukka!😊 varsinkin jos toinen osoittaa itte olevansa kiinnostunut ja valmis siihen.👍 oliko tuvituksella kesäloma jo?!😊 me käytiin siellä puistossa ja kirpparilla, pari löytöä. Muuten aika kallista tavaraa.😑 Oma pöytää ei sitten tarvii hoitaa ku vasta sunnuntaina. Tänään sulkevat jo klo 15, pe-la suljettu.😐

23.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Kiitos juu ei tää onneks niin pahasti säikäyttäny tää kaaos ja nää omat mielialat ku viimeks ku nyt osasi sitä oottaa että tulee. Viime yö meni vauvalla onneks jo paremmin, nyt pitää saaha vaan pumpattua iteltä maitoa vähemmäks ku pakkaa niin et särkylääkkeitä pitää napsia. Esikko sen sijaan kävi kolmesti parin tunnin sisään herättelemässä. Onneks toi pöllöily juu on ohi menevää. väsyneenä vaan tahtoo olla vaikee löytää hermoja siihen.. onneks isi on lomalla niin ollaan väsyneinä yhessä :-)

23.6.2016
Tatja84
Tatja84

Onnea tuvitukselle vaipattomasta pikkumiehestä! Paljonkos pienellä ihmisellä olikaan nyt ikää?

Mä oon ollut lusmu tuon pienimmän pottailujen kanssa. Muutaman kerran oon käyttäny mut eilen tuli pisu pottaan. Ja vieläpä pikku-ukon aloitteesta. Se ite kipas vessaan ja otti potan pyllyn alle. Tosin siinä vaiheessa oli vaatteet vielä päällä.

Ja tänä aamuna herätessä vaippa oli yllättävän tyhjä. Yleensä ihan ääriään myöten täynnä. Olis ite pitäny tsempata silloin ja viedä heti potalle. Olis varmaan tullut pottaan.

Äh, nyt rupee oleen talossa sen verran vilskettä, että mun pitänee kiskasta paita päälle, että kehtaa lähteä leikkipuistoon pelmuamaan hetkeksi.

23.6.2016
misukka
misukka

misukan änkkäri puisto pvä kuulostaa hyvältä.☺ kivaa päivää sinne ja toivottavasti ilmat ovat hyvät. Onhan se iso muutos koko perheelle ett vauva tulee taloon, menee vähän aikaa ennen kuin se arki alkaa rullaamaan. Tsemppiä Tatja! ☺ Meillä suuntana lähipuisto ja samalla kävis vilkaisee yht uutta kirpparia. Jos löytyis mini- ukolle vaatetta syksyyn. Eipä muuta illalla käväisen siellä omalla kirpparilla ja raparperi paistosta aattelin kokeilla.☺

23.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Kiva, että pääsitte kotiin, tatja. Tuo pöllöily ja hölmöily on vaan lapsen tapa osoittaa, että on ollut ikävä. Kun ei hän sitä tunnettaan osaa sanoittaa. Meillä aina helpottaa pian nuo kun muistan heti kertoa, että äidilläkin on ollut ikävä ja nyt on hyvä mieli kun nähdään taas. Ja pyydän kertomaan, mitä on tehnyt sillä aikaa kun olin poissa. Toki tuo vuosikas ei voinut mitään kertoa silloin pari kuulautta sitten, mutta pidin sitä pitkään sylissä ja silittelin. Hain oikein erikseen lapsen huomiota jotta tunsi olevansa mulle tärkeä.

Mutta mitäs tänään... Me käydään varmaan aamusta tuossa kylillä leikkipuistossa ja iltapäiväksi sovittiin meno Lepuskiin siihen angry birds leikkipuistoon. Miun mummi pitkän aikaa sitten kyseli, milloin tullaan käymään, että pojat voisi sillä reissulla viedä siihen puistoon pöllöilee. Esikon kanssa pitää varmaan käydä se seikkailupuisto sit erikseen vielä joskus.

Tämmösillä suunnitelmilla tähän päivään

23.6.2016
misukka
misukka

Täytyy ihan kirjautua kun en aikasemmin ole käynyt onnittelemassa! Että onnea vaan ja eiköhän se arki siitä suttaannu..
Tilannetta varmasti "pahentaa" se että teillä pitkä matka sairaalaan ja käynnistelyissä meni oma aikansa jne. Että esikoinen ei ole nähnyt pitkään aikaan niin purkaa ikäväänsä nyt noin..
Itsellä oli niin eritilanne,kun illalla sai laittaa esikoisen nukkuun,ja yöllä synnytti ja esikoinen pääsi sitten aamupäivällä vierailemaan ja seuraavan aamupäivänä tuli ylpeänä hakemaan vauvaa kotiin.. Eli erossa oltiin pisimmillään se vuorokausi johon oli tottunut kun oli ollut mummolassa yökylässä,joten ei osannut edes loukkaantua äidin poissa olosta.. Ja isi oli koko ajan esikoiselle läsnä kun tosiaan ehti jo kotiin takas ennenkuin esikoinen heräsi..

Mutta tuollaisen pitkän poissa olon jälkeen ollut varmasti lapsellakin ikävä ja kun nuo lapset on niin hupsuja että ikävöinnin jälkeen ne ei tule halaamaan ja juttelemaan mukavia että mitä on sillä aikaa touhunnu kun äiti oli pois,vaan näyttää sen ikävän kaikella muulla tavalla,huonolla käytöksellä tai toisen vanhemman hylkimisellä yms. Yms.
Mutta eiköhän se siitä,muistat vaan antaa esikoiselle aikaa vauvan hoidon lomassa ja ottaa mukaan vauvan hoitoon 😊

22.6.2016
Vipe
Vipe

Täällä vietetään vauvaelämää kotona. Eilen päästiin kotiin jo ja aivan on yhtä kaaosmainen fiilis kun viimeksikki kun kotiin pääsi :-D ilmeisesti hormonit heittää hieman häränpyllyä kun tuntuu että on taas koko paletti vähän hukassa ja esikko pöllöilee tietty urakalla.. mutta josko tää taas tästä lähtis sujumaan.. Misukkako se kirjotti tonne johki ketjuun siitä paskasta äidistä ettei ollu yhtään muksua ikävä osastolla ollessa.. kyllä kieltämättä eilen kävi vähä itelläki mielessä että voi jestas sentään tätäkö mulla oli ikävä :-D

22.6.2016
Tatja84
Tatja84

Meillä ei muksuja ainakaan haittaa jos oma kämppä on kuin kaatopaikka. Ja jos jotain pyytää niin, että on useampi tehtävä niin kaikki unohtuu.

Ja se oman huoneen siisteys... Noi jotenkin sojeutuu sille, että johonkin nurkkaan alkaa kertyä roinaa. Jos huone pitää siivota, ne vaan lykkää lisää kamaa siihen yhteen nurkkaan 😂 Tuossa jokin aika sitten määräsin, että nyt kaikki kamat paikoilleen. Että kolme tiettyä tavaraa saa jäädä lattialle kun ne ei oikeasti mahdu mihinkään muualle. Pojat sai sit lopulta siivottua kamat ja löytivät niille paikat. Mutta tosi tiukkana sai olla.

Mä kävin sit vielä vähän kaupassa samalla reissulla kun vein esikon futisreeneihin. 3 kassillista taas. Yks niistä lihaa. Luulis, ettei lopu eväät ihan äkkiä. Pitää varmaan osa laittaa suosiolla pakkaseenkin, ettei ehi mennä pahaksi.

22.6.2016
misukka
misukka

Hiljaista on.. Sannukin mini lähtee koht ryömii!😍 Misukka on varautunut Jussin viettoon oikeen kunnolla!😉 Meillä oli touhu pvä eilen, aamu meni puistossa, illalla oli kirppari pöydän täyttö, isäntä teki Fillari kaupat ja käytiin sitten vielä honkkarissa ostelemassa loma juttuja.☺ Tänään sitten käytiin isoäidin kanssa juhannus ostoksilla, ei tullu ku 4 kassillista.😁 Sitten illalla yks reklamaation hoito, kirpparipöydän siivous/järkkäys ja jos sitä kävis xxl'ssä..😕 kattoo ny miten aika menee noissa muissa hoidettavissa asioissa.☺

22.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Meillä on menoillaan armottomat ryömimisharkat ja uus hammas puhjennut ylös. Kolme vee on oma ihana uhmakas itsensä. Ite sain vaatehuoneen siivottua ja kohta pitäis lähteä ulos. 3vee oli siellä jo aiemmin, mutta ei viihtynyt, kun oli niin kuuma.

21.6.2016
Sannukki
Sannukki

Sama kait se on lörpötellä samaan ketjuun vaikka koko viikko kun täällä on niin huikeaa tämä aktiivisuus.

Tylsempi jotain 3-4 vastauksen ketjuja on lukea.

Me käytiin kaupoilla aamulla. 5 kassillista tavaraa. Huh. Ihan vaan jotain pientä käytiin hakemassa. 😰

Meidän pienin oppi eilen kiipeämään sohvalle. Mun porukoilla kiipesi oikein sujuvasti jo viikonloppuna kun niillä on paljon matalampi sohva. Nyt tuota pientä ihmistä ei pidättele mikään. Niin onnellisena istuskeli sohvatuolilla kun pääsi ihan itse siihen.

21.6.2016
misukka
misukka

Nekin on mun mielestä kaksi eri asiaa että onko työ vaan "tylsää ja puuduttavaa" vai vaikuttaako se oikeasti henkiseen hyvinvointiin. Jos viikonlopun jälkeen ahdistaa saatikka pelottaa ihan hirveästi töihinmeno eli siellä työpaikalla on kauhea ilmapiiri jostain syystä, niin silloin kyllä laittaisin sen oman hyvinvoinnin muun edelle. Kyllä oma (henkinen) terveys sentään tärkeämpää on ku mikään maailman työ.

Mut jos ei ole mitään tuollaista syytä, eli se työ vaan tuntuu mälsältä eikä nappaa yhtään, niin sitten etsisin toisen paikan ensin ennenkuin heittäytyisin tyhjän päälle.

21.6.2016
Mummy83
Mummy83

huiskutilla on pointti tuossa!👍😊 minäkin entisessä työpaikassa pelkäsin viikonlopun jälkeen mennä töihin, "mitä siellä taas on", vointini oli erittäin huono ja työmotivaatio oli hukassa, stressi ja pahaolo koko ajan. Olin kuin pyllylle ammuttu karhu ku tulin töistä kotiin. En ollenkaan kaipaa sinne takaisin!😊 Mieskin sano ett olin aika kamala silloin, kyll mä ittestäni sen tiesin kans, ett ei tää voi jatkua näin. Luulen ett sen takia meilläkin "kesti" ennen kuin tulin raskaaksi, kun kroppa ei toiminut stressin alla. Vaihdoin työpaikkaa ja 2kk siitä plussasin, eli luulen ett siitä vaihdoksesta oli apua.😊 Osasin olla stressaamatta uudessa paikassa ja olin paljon rauhallisempi ja opin uudestaan olemaan iloinen.😄

20.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Joo minä siis sain itteni työstä irti niin etten joutunut karenssiin😊Talvella olin tosi ahdistunut ja muutenkin elämä tuntui niin takkuavan,että pakko oli tehdä jotain.Hulluahan se on nykypäivänä jättää työnsä,mutta ei sitä mitään saa jos ei ota riskejä elämässä..ollut lähellä niin paljon kuolemaa yms niin sitäkin kautta ajattelen että elämä on liian lyhyt siihen että oon töissä mikä vie ilon kaikesta..mieluummin onnellinen ja elän pihistellen❤️

20.6.2016
huiskutin
huiskutin

Päiviä! Mulla oli projekti varastonsiivous tänään. Vein kaikki vanhat maalit ja elektroniikkaromut kaatopaikalle, samoin semmoisia epämääräisiä semirikkinäisiä juttuja joista ei ole oikein tiennyt uskaltaako heittää pihan roskiksiin vai ei.

Nyt siellä on TILAA :D seuraava projekti olis kiikuttaa lasten pienet vaatteet kirpparille. Semmoiselle täyden palvelun versiolle.

Huomisen proggis olis pestä ikkunat jos sää sallii. Nyt kun on kotilomaviikko niin täytyy huoltaa kotiakin vähän.. :) mut ei mitään paineita koska päivä se on seuraavakin. :)

Misukka, en mä kyllä lomasuunnitelmia noin epämääräisen potentiaalisen työnantajan takia peruisi. Kun se tulee lomalta niin eka viikko menee sähköpostin purkuun jne että ei se ennen elokuuta mitään tuommoisia asioita mieti jos ei halunnut ennen lomaa pöydältä pois.

Ja jos soittaa kesken loman, niin sanot että olette reissussa ja sopeutat reissua sit sen mukaan mitä sovitte aloituspäivästä. Eniten se harmittaa, jos peruu omia suunnitelmia ja sit siitä kuulukaan mitään ja olis ihan hyvin voinu tehdä reissun.

Mäkin olen kyllä niin varovainen etten irtisanoutuisi ennen kuin on uusi paikka, ihan silläkin ajatuksella että työssä oleva työllistyy helpommin kuin työtön. Toisekseen se karenssi on kuitenkin aika kova.

20.6.2016
Mummy83
Mummy83

Misukka ehtikin jo 😂

20.6.2016
Vipe
Vipe

Meni taas kaikki aika kirjoittaessa tonne odotus juttuja ja lukiessa tätä ketjua,mutta nopeasti nki:lle että meillä tehonnut tosi hyvin toi sinkkivoide.. Se ei hiosta vaipassa,mutta hoitaa.. Ja sehän ihan vaippaihottumaan tarkoitettukin ja ylipäänsä vaippa alueelle eli suunniteltu niin ettei haudo..

20.6.2016
Vipe
Vipe

Oonpa joskus vähän laajemmalti peräreiän ympärille nykässy sinkkisalvaa jos on kakan aiheuttama punotus.

20.6.2016
misukka
misukka

Pottujauho ei oikeastaan ole kovinkaan hyvä kun toimii kasvualustana mikrobeille. Se taas pahentaa jos oikein pahasti päässyt peppu tulehtumaan.

Talkkia ennemmin. Ja ilmakylpyjä. Onko tietoa, mikä aiheuttaa pepun punoituksen? Auttaisko vaippamerkin vaihto?

20.6.2016
misukka
misukka

Ja mähän irtisanoin itteni tammikuussa,olin jossain hirveessä ahdistuksessa ja mietin vaan etten halua palata töihin..nyt oon onnellisesti työtön ollut ja syksyllä rupean tutkimaan mitä tekisin isona😊Kuopus ei ole vielä kahtakaan vuotta niin ei minulla ole kiire mihinkään ja en osaa murehtia tulevaa,aina oon selvinny vaikka ollu vaikeitakin aikoja😊

20.6.2016
huiskutin
huiskutin

Taas eikon koululla käyty. Hän siis pääsi opiskelemaan sinne, mihin hakikin, joten kiitos onnitteluista. Niitä tuli jo.
Jos mulla olisi vakituinen työpaikka, en näinä aikoina uslaktaisi irtisanoa itseäni ilman muuta varmaa suunnitelmaa.

20.6.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nki onko sulla teippiä?Teippaa se varvas viereiseen kiinni ja liikkumattomaksi niin se auttaa😊Oon pari kertaa murtanu ja helkkari on kipeä,ei ne tee päivystyksessäkääb muuta kun teippaa sen..jos ei oo muuta niin maalarinteippikin käy ensiapuna😃Meillä viimisiä päiviä viedään ennen kun mies jää lomalle😊Paljon tavattu kavereita mitä ei arkena ehditä😊Kiva kun on kesä😍

20.6.2016
huiskutin
huiskutin

Esikko täyttää kuukauden päästä kolme vee ja on kans melkonen tänttärä että hermoja on kyllä kotona ollessa kiristelly aika lahjakkaasti :-) en minäkää olis uskonu näin ikävöiväni. lienekkö tekee se kun ollaan oltu reissussa jo torstaista lähtien. Kyllä se ennen ku lähettiin tänne höpötti iltasin että huomenna mennään hakemaan pikkuveli. nyt on kuulemma lähinnä kyselly minun perään.

20.6.2016
Tatja84
Tatja84

Niin, ne renkaat. Tuli vaihdettua. Ihme mökä lähtee silti. Toivottavasti ei ole mitään isompaa rikki, mikä vois aiheuttaa tuota möykkää. Ohjauskulmien säädöstä oli kyllä puhetta, että ne pitäis laittaa kuntoon kun renkaat kuluu toispuoleisesti.

20.6.2016
misukka
misukka

Jos se nkin varvas on saanut tälliä niin jo ruhje kipuilee. Turvotuksen takia ei taivu. Eikä ne terkkarissa mitään voi sille varpaalle tehdä. Korkeintaan kuvaavat ja toteavat jotta murtunut on. Joten turha käynti olisi joka tapauksessa. Nyt annat vaan olla levossa niin helpottaa.

Eipä se irtisanoutuminen helpota mun oloani yhtään sen enempää kun stressaan sit kesän siitä, saanko töitä elokuussa. Vaikka oonpa mä melko varma, että tapahtui miten päin tahansa, niin takaisin en sinne mene.

20.6.2016
misukka
misukka

Misukka, etkö vois jo irtisanoutua?! Jäisit ilman stressiä, saisit viettää kesän ilman paineita. Kattelisit sitten syssymmällä, vastaavia paikkoja?!☺ Toivottavasti autoon tulee selvyyksiä, mitä sinne konepellin alle kuuluu ja uudet kiekot alle!😊 Pigletin pojilla on mukavan pitkät kesälomat!☺ Teillä alkaa sitten arki syksyllä kun palaat töihin.☺ Toivottavasti tatja pääsee kotiin pienen miehen kanssa, katsomaan isosiskoa!😃 Varmaan on jo kysely pikkuveikan perään?!☺ Me lähetään jumboon asioille, apteekki, Anttila ja s-pankki.. Tietty vois hakee sitä halpaa kahvia cittarista samalla.😕 me haettiin mun auto ilmastointi huollosta perjantaina, ny puhaltaa viileetä!😁 vaik ei tietty oo ees hellettä luvassa, on ainakin kunnossa.😎

20.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Minkäs ikäinen tatjan esikko on? Ihanaa kun on ikävä toista.

Mun täytyy tunnustaa, että oon varmaan hirveä äiti mutta mulla ei ollut yhtään ikävä esikkoa kun keskimmäinen syntyi.

Se pari päivää ilman jatkuvaa kiukuttelua oli pelkkää hermolepoa. Esikon 5v uhma oli jotain ihan järkyttävää.

Mut älä järkyty kun näät esikon ekan kerran. Musta ainakin tuntui, että meidän esikko kadvoi silmissä jonkun 20cm parin päivän aikana ja siitä tuli ihan vieras lapsi. Mulla ainakin oli valtavia ongelmia sen kanssa, että se lapsi mukamas kasvoi hetkessä niin isoksi.

20.6.2016
misukka
misukka

Elokuun puolivälissä pitäis palata töihin mutta kun en suurin surminkaan halua mennä takaisin. Eli stressaan sitä, että pitääkö mun oikeasti mennä takaisin vai uskaltausiko luottaa siihen, että jotain jostain ilmaantuisi.

Ja se työpaikka johon oon kovasti yrittäny, ni tapaaminen siirtyi jatkuvasti ja nyt se tyyppi aloitti lomansa ja heinäkuun lopussa on tavattavissa. Ehkä. Kun hänen mukaansa mikään ei kuitenkaan muuttuisi jos tavataan ennen hänen lomiaan. Niin, ei mikään muu kuin mun mielenrauhani parhaassa tapauksessa kun olisin ehkä saanut tietää ettei mun tarvitsisi jännittää ja stressata koko kesää.

Eli meidän pitää suunnitella meidän reissut nyt niin, että ollaan heinäkuun lopussa täällä jotta viimeistään silloin jos ottavat mut töihin ehdin irtisanoa itseni vanhasta.

Tarkotus kun oli rennosti lomailla reissun päällä elokuun puolelle saakka. Nyt menee sekin suunnitelma ketuiksi kun pitää mahdollisen tulevan työnantajan takia pomppia.

Harmittaa hitokseen tällänen. Ruma sana!

20.6.2016
misukka
misukka

Täällä kulutellaan aikaa osastolla pienen miehen kans. Esikkoa on kova ikävä kun ei ole nähny moneen päivään. Josko huomenna pääsis matkaamaan kotiin jo pojan kans.

20.6.2016
Tatja84
Tatja84

Huomenta. Aamusta mattopesula ja sen jälkeen ajellaan korvalääkärille. Vaihteeks. Kettu sanon minä. Korvat aristaa ja silmät umpeen muurautuneet yön aikana. Räkä hävinnyt mihkään. Että joskohan ne putkitusaikaa antasivat kun ei näytä kuurit korviin purevan. Plööh..

20.6.2016
tennari
tennari

Mie oon ollu puolesta viidestä lähtien hereillä. Ensin taistelin pienintä miestä takaisin unten maille ja sitten ei uni tule omaan silmään kun mietin asioita. Lähinnää noita työjuttuja. Ahdistaa ihan sikana.

Menee varmaan koko kesä ihan keturalleen näitten juttujen takia. Pysty mistään nauttimaan kun ahdistaa vaan.

Aamusta pitäis lähteä hakemaan autoon uusia renkaita. Ihan ku ei olisi sillekin rahalle parempaakin käyttöä. Ja auto pitäis lopultakin käyttää huollossa, että kattosivat sen moottorin kuinka sökönä se on. Toinen turha rahareikä.

Isännälle on luvattu työsuhdeauto elokuun alusta mutta kun leasingyhtiö lopulta sai auton tilaukseen asti, ni arvioitu toimitusaika on syyskuun lopussa. Mut silloin olis tarkotus pistää autoja myyntiin, että saatais mullekin sellainen auto mihin mahdutaan. Nythän esikko kulkee etupenkillä kun ei kolme lasta mahdu takapenkille.

Ja tuolloin myyntihetkellä olisi aika oleellista tietää, onko moottori kunnossa vai ei. Jos motti tarttee vaihtoa, niin se on huomioitava myyntihinnassa.

Jos keretään renkaanvaihdosta, niin käydään varmaan leikkipuistossa. Muuten päivässä ei erikoisia suunnitelmia.

20.6.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...