Lähipäivien ruokia pitkästä aikaa :)

Ennen vanhaan ku libresse oli vielä vilkas palsta, josta osa käytti nimeä natsivaipat, oli meillä täällä jokaiselle päivälle oma ruokaketjunsa... Se oli silloin se :) Elikkäs mitä teillä lähiaikoina on kokkailtu tai kokkaillaan? :)

18.6.2016
riu
riu

Meillä alettiin testaa Välimeren ruokavalioo kun kyllästytti ainainen jauhelihan syöminen.
Ei tosin keretty kun vasta tää viikko kokeilla ja tämäkin on vajaa viikko juhannuksen takia niin en viitsinyt mitään ihmeellistä alkaa tekemään..
Eli siis ratatouillea syötiin eilen pastan kanssa ja tänään teen jämistä täytettyjä paprikoita , keitän vielä lisätäytteeksi täysjyväcouscousta ja murennan fetaa :)
Sit huomenna lähdetäänkin jo muualle syömään juhannuseväitä 😋 Joista tosin ei vielä mitään tietoa 😂

22.6.2016
Tii03
Tii03

Kyllä se on meilläkin aika grillattua ollut ruoka,saatiin parempi grilli niin nyt on tehokäytössä.Eilen tein lasagnea kun lapset sitä toivo,lounaaksi tänään myös sitä.Päivällinen täytyy olla joku kebab/ranskalaiset äkkiä uuniin kun oltu liikkeessä aamu ja iltapäivälläkin menoa niin en ehdi kokata😊Huomenna on tuo perus nakkikeittopäivä😃

21.6.2016
huiskutin
huiskutin

NemuMilla, NamuMilla, rakkaalla lapsella on monta nimeä😂!

19.6.2016
Sannukki
Sannukki

Ja hei NemuMilla, mäkin olin hyvin surkea lettukokki, kunnes ostin alle kympin ohukaispannun! sillä onnistuu kääntäminen! Pitäiskin tehdä pinaattiohukaisia.. nam!

19.6.2016
Sannukki
Sannukki

Eilen lauantaina mun isi grillas makkaraa ja oli uusia pottuja ja vihreää salaattia. Tänään (sitten yön jälkeen:)) teen j.lihakeittoa, 6kk:lle oman mausteettoman ja meille isommille ns. normaalin. Äiti opettanut, että vaikka j.liha vähän siitä harmaantuu, niin sen kaikki maku tulee keittoon, kun se laitetaan raakana liemen ja kasvisten sekaan, eikä ruskisteta etukäteen!

19.6.2016
Sannukki
Sannukki

Mökillä ku ollaan ni grillataan. Tänään savustettua lohta, grilli kanaa ja lihaa ja perunoita. Mums!😁 Huomenna syödään mitä jäi yli tältä päivältä. Jälkkäriks raparperi kiiseliä.😋 Mä en osaa (tai halua) paistaa lettuja, mä sitt teen vohveleita tai pannaria. Ja miks en osaa, no ne menee muusiks/rikki ja pinna ei kestä sitä ikuista paistamista.😂

18.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Ou nou, meni vahingossa lörpöttelyihin :D

Meillä on tänään ruokana kaalikeittoa, se on niin hyvää ku kaikki on uuden sadon tuoreita aineksia. Tai no jauheliha on samaa ku muullonkii :D

18.6.2016
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...