Perrrrrrjantai!

Niin se viikko taas vaan vierähti 😃

17.6.2016
riu
riu

Terveisiä vaan Jorvin lasten päivystyksestä!
Siellä poistettiin tytöltä Hama-helmi nenästä.
Samalla tavalla samassa paikassa keskimmäiselle tehtiin, erona vain että tyttö on nyt 2 vuotta nuorempi kuin isoveli silloin.
Samat sanat tytöllekin kuin isoveljelle:"Ethän laita mitään nenään?"
Kaikkihan siellä on uutta nyt.

17.6.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Käytiin esikoisen kanssa puheterapiassa ja iltasella naapurin pojan synttärit:)! Muuten sään mukaista möllöttelyä.. Huomenna näkee sukulaisia!

17.6.2016
Sannukki
Sannukki

Meillä pikkumies heräs seiskalta isompien möykkään joten aamu alko siitä. Isännys oli unohtanut laittaa kuivurin päälle yöllisen pyykinpesun päätteeksi, niin aikaisen herätyksen hyvä puoli oli, että ehti kuivuri kuivata vaatteet ennen kuin piti lähteä esikkoa viemään futisleirille.

Sunnuntaina haetaan sit poies. Me ollaan yötä mun porukoilla. Käydään isännyksen kanssa Taste of Helsingissä pyörähtämässä.

Kivaa päivää kaikille!

17.6.2016
misukka
misukka

Me nukuttiin piiiitkään sade pvän kunniaksi!😁 Eipä muuta ku pyykinpesua ja mökki kamojen pakkaamista ku lähetään möksälle ny vkl.☺ Eilen illalla käytiin kävelemässä sateessa ja pakkasin mini- ukon sade vermeet jo laukkuun. Niin meillä siis kotipvä, jos ny ei tuu ilmoitusta ett Anttilan pkt on noudettavissa tai auton ilmastointi huolto valmis.😁 hyvää perjantaita kaikille ja vkl alkuja!😊 Tennarille hyviä ja makoisia unosia!😴 Riulle hiljaisia ja rauhallisia hetkiä opparin tekoon kirjastossa.☺

17.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Reenit käyty aamulla. Näin sairastelujen ja huonojen yöunien jäljiltä oli kun liisterissä olis urheillut. 😂

Koht muksuille ruokaaja päikkäreille. Taidan ottaa itekki pienet unoset. 😴

Illasta ei mitään havaintoo. Jos ukko tulis edes ihmisten aikaan töistä ni olis hyvä. 😊

17.6.2016
tennari
tennari

Mie tässä suunnittelen kirjastoon lähtöä hissukseen. Isimies saa jäähä nauttimaan lastensa seurasta siksi aikaa, muahhahhahhahhaaaa 😁 Muuten ei sen kummempaa ole ohjelmassa, kai? Ei ainakaan tule äkkiä mieleen 😄

Mites muut? 😊

17.6.2016
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...