Torstaihuomenet

Märkä päivä. Täällä ainakin sataa.

16.6.2016
misukka
misukka

Heh, kirjoittelin pitkästä sikaa kuulumisia ja enpä sit kerennyt kattoo sen jälkeen taas tätäkään 😂 riu mä opiskelen datanomiksi. Ihan kivaa duunia mut tosiaan toi mun esimies on aika erikoinen tapaus 😒 Enää 6 työpäivää! Jaksaa jaksaa 👍🏻

23.6.2016
ihqui
ihqui

Kiitos onnitteluista.
Esikoinen tuli eilen kotiin ja tänään käy koulullaan vastaanottamassa opiskelupaikan.

17.6.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Sehän oli vallan heppiksen tavaramerkki että kirotusvihreitä piisasi. Eipä ole heppiksen kuulumisiakaan pitkään aikaan kuullut. Mitä mahtaa perheelle kuulua tätä nykyä.

Kaalimatoakaan näkynyt lörpissä pitkään aikaan.

Voi että kun joskus tulee ikävä vanhoja kermoja 😜

Onnea nkin veljelle kihlauksesta.

16.6.2016
misukka
misukka

Nki joo meilläkii on aina siivottavaa, paha vaan ku oon tosi laiska sitä tekemään :D MIe vihaan siivoomista yli kaiken, mieluummin teen jotain muuta kivaa. Mitä tahansa muuta, jos rehellisiä ollaan :D

Misukka mie ihan sujuvasti luen pienten kirjoitusvirheitten ohi. Muistatko miten heppiksellä oli aina niitä kirjoitusvirheitä ihan urakalla ja silti saatiin hyvin selvää :D
No se elokuva vois olla melkein katsomisen arvoinen... Taikka uotellaan että se tulee vuokrattavaksi :D Ei sillä että ois tulossa taloudellisesti tiukkoja aikoja, nyt kun mie oon taas työtön luuseri X)

Täällä satoi illalla vettä ja ukkosti vähäsen. Oisin voinu ottaa isommankii myräkän, oli niin kivaa. Kivaa oli myös se ettei viittiny vesisateessa grillata niin käytiin sitten pitsaa ja kebabrullaa perheelle :D Isoimmalle pojalle ostettiin sänkyyn uusi patja, pittää vissiin mennä nyt laittamaan peti kuntoon. Edellinen oli ihan k*sessa ja väärän kokoinen. Nyt kun kastelulääkkeillä on ollut hyvä vaste niin oli aika vaihtaa patja :)

16.6.2016
riu
riu

No huhhuh mitä typoja 😂 ja mie ku yritin kahtoa et olis kaikki oikein...

Joopa, ruoja =ruoka jne.

16.6.2016
misukka
misukka

PMn esikolle onnea!

Ihquille ihanaa häämatkaa! Kiva, että te saatte moisen tehtyä. Just pari päivää sitten meillä oli 10v hääpöivä eikä vieläkään päästy häämatkalle vaikka kovasti sellaista vuosi sitten suunniteltiin.

Riu. Juu. Ei oikein kyenny jatkaa pokkana unia kun tykytti oikein nasakasti. Se pusti luuhun asti ja vissiin osu johki hermoonkin kun niin tiukasti otti. Jännää, että pistosta on reilu 14 tuntia aikaa ja vieläkin tuntuu välillä kun sormea vääntää.

Näpsäkkä paikka ampparin pistolle tuo silmäkulma.. Auts

Toivottavasti nki sanut siivottua.

Pojat veti navat täyteen mässyä leffassa, ni kun leffan jälkeen käytiin syömässä, ni ei oikein ruoja uponnut. Nyt sit iltapesuaikaan pienempi ilmotti, et olis nälkä. Annoin puolikkaan ruisleivänpalan.

Oltiin puolisen tuntia sitten vasta kotona.

Oli kyl ihan kiva leffa ja sai nauraakin. Hyvin oli toteutettu lintujen ominaisuudet ja tuotu luonnetta niille.

16.6.2016
misukka
misukka

Helou helou :)
Täällä sitä opparin teossa. En millään saa nyt aikaan, aattelin että meen tuonne kirjaston kahvilaan limpalle jos sitten sais energiaa kirjoittaa X) Miun äiti on meillä lapsenvahtina niin mihinkään ei oo kuitenkaan kiire :D Tuulee vaan sen verran että grillaamiset taitaa jäähä toiselle päivää, ei viiti tulia laittaa tuonne pihalle. Onneksi ostin varhaiskaalia niin saa tehtyä herkkukeittoa :)

Misukka varmaan silmät aukes aamulla aika räväkkään? Minnuu pisti lapsena ampiainen ihan silmän viereen, voit arvata miltä näytin sen jälkeen :D Toivottavasti saat liiskattua sen, ettei pistä ketään muuta. Kerro sitten oliko se angry birds mistään kotoisin, että tiedän kannattaako sitä mennä kahtomaan :)

Ihqui, minkä alan työharjottelua sie teet? Ja voi vitsi mikä ihana reissu on teille tulossa! Itekkii halluisin kovasti irlantiin, mutta enemmän johonkii syrjempään. Roadtrip ois mahtava. mutta en todellakaan vois siellä ajaa autoa :D

Pekkajamatti onnea! Tosi hieno juttu! :)

Nki siulla taitaa olla aina siivouspäivä :)

16.6.2016
riu
riu

Hyvää huomenta. Meillä esikoinen pääsi lukion luonnontiedelinjalle.

16.6.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hyvää huomenta! Enpä oo aikoihin mitään kirjoitellut... Täällä sataa kans vettä! Ihan hyvä vaan, laskee tuon pölyn määrä ees hetkellisesti :) Kohta pitäis pukea päälle ja herättää pienin ja lähtee viemään lapset päiväkotiin ja ite lähtee työharjoitteluun. Mä olisin kyllä jo ihan valmis lomalle, mutta 1.7 asti pitäis vielä jaksaa. Muuten on ollut ihan mukavaa harjoittelussa, mut toi mun esimies on ihan kauhee sählä! Ei vaan jaksa sitä touhua... Sit on ihan loppu ku tulee kotiin ja täällä alkaa lasten sähläys. Hiukan rupee jo pipoa kiristää 😡 onneks kohta on taas vkl! Meillä pienin oli nyt pari päivää isänsä kans kotona, ku luultiin et on joku vatsatauti ku tuli ripulia, mut sitä tuli vaan kerran päiväs.. Outoa! Tänään saa kyllä luvan mennä hoitoon, ku tuntuu turhalta pitää kotona ku toinen on ihan reipas yms. Ja poika kiukkuaa ku joutuu viel käymää hoidossa, vaikka eskari loppu jo. Hän on mukamas niin iso poika jo 😂 Vitsit mä odotan heinäkuuta, lähetään silloin miehen kans häämatkalle ❤️ Irlanti, dublin ois kohteena :) onko kukaan käynyt siellä? Jos jotain vinkkejä ois mitä kivaa siellä vois touhuta aikuisten kesken ?

16.6.2016
ihqui
ihqui

Olipa muuten hitookseen kiva herätys kun amppari pisti sormeen. Ja nyt mä en uskalla mennä uudestaan nukkumaan kun se peto on makurissa irrallaan. Tavallaan. Heitin tyynyn sen päälle.

Hyvin turposi tuo peukku kun siihen jysäytti. En tiedä oliko pistosta johtuvaa mut oikeankin käden sormet alko heti sen piston jälkeen pistellä ja vasemman käden ranne tuli kipeäksi. Nyt molemmat oireet jo helpottaneet. Enää pistokohta peukun juuressa on kipeä. Ja koko sormi ihan pöntön tuntuinen.

Puistoilemaan piti mennä tässä aamupäivän puolella mutta eipä taideta. Jospa käydään vaan kaupassa. Iltapäivällä mennään kattoo angry birds isompien poikien ja niihin kummitädin kanssa. Auton vaihto isännyksen työpaikalla, että isukki saa pienimmän hoiviinsa. Me jatketaan sitten hki keskustaan...

Hitsit. Olis kyl viel uni maistunut, mutta ei auta. Täytynee saaha pienin pois pinniksestään olkkarin puolelle, ennen ku rupian sinne tyynyn alle kurkkimaan. On siis aika painava tyyny ni toivon, että on jäänyt sinne...

16.6.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...