Viikonloppuja vaan :)

Varmaan turha tehdä erillistä lörppää... vaikuttas vähän :D

10.6.2016
riu
riu

Meille rantautui silmätulehdus. Voi helkkari en paremmin sano.. Pienemmälle neidille vielä. Täytyy toivoo ettei koko poppoo ole kohta silmät turvoksissa..

Kai sitä pitäs pyykkiä pestä. Ei tonne pesuhuoneeseen koht ite mahu edes sisälle ku tursuaa jo yli..

12.6.2016
tennari
tennari

Mulla alkaa pikkuhiljaa suu aukeen sen verran, että sinne mahtuu muutakin, ku pilli. Eilen söin ekaa kertaa sitten torstain jotain pureskeltavaa ruokaa... Pojat tossa touhuaa omiaan, pienempi lelukaaren ja isompi rekka-auton kanssa.. Ulos tekee kovasti mieli, kun ollu nyt ihan liikaa sisällä. Toi 3veekin on aivan mahdoton hepulihemmo!! Monsterille onnea ajokortista, osanotto "pienen" pörähdyksen johdosta ja Misukalle reippaudesta iso plussa!!

12.6.2016
Sannukki
Sannukki

Onnea Monsterille ajokortista. Ei toi oo enää niskapaska. Se on jotain ihan ultimate shittiä... Ei käy kateeksi aamun aloitus.

Mä hutasin tossa äsken imuroiden kämpän, jopa sohvan alta. Noi pojat on kyllä lahjakkaita tunkemaan romua sen alle. Ja vielä sellasta jonka ei teoriassa pitäisi sinne edes kokonsa puolesta mennä mutta ihmeesti näkkyy siellä silti olevan.

Jätkät saa painua pihalle. Kait mäkin voisin ottaa ton pienimmän ja mennä ulkoilee hetkeksi. Isännys innostu väkertää ruuan.

12.6.2016
misukka
misukka

Huomenta vain! Hyvä Sannukki ett sait kunnon unet!☺ mukavaa päivää sinne teille!😊 Me lähetään käymään Hollolassa Tepsut tehtaanmyymälässä, toivottavasti löytyy jäbälle halvat sandaalit.☺ Ku kotiudutaan nii lakanat vaihtoon ja illalla sauna.

11.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Jatketaampas samaan ketjuun.. Viime yö oli mahtava! Nukuin ekaa kertaa pariin kuukauteen 5h putkeen yhdellä havahtumisella!! Mies hoiti taas vauvan ja burana vei suusäryn.. Tänään läheisessä kauppakeskuksessa on lasten ohjelmaa, tarvii voinnin mukaan pyörähtää siellä.. Mitäs muut mammat suunnitteli??

11.6.2016
Sannukki
Sannukki

Kyllä.. Anopilla tuli uudet ja kasvo vielä vinksin vonksin😳!

11.6.2016
Sannukki
Sannukki

Meil on muksut nyt pari päivää leikkineet serkkujensa kanssa kun ovat täällä suunnilla käymässä. 😊

Ukko asuu käytännössä töissä. Eilen ei lapset edes nähneet isäänsä ku tuli niin myöhään. Sanoinki et siitä tietää et kesä on tullu ku ukko asuu töissä. On töissä alalla jossa kesäaika on ruuhkasinta. Talvella joutaa sit lomailemaan. 😊

Niskat nii jumissa et päätä särkeny jo pari päivää. Tarttis vissii hieroja tilata. 😊 Ehkäpä tilaanki suorilta nyt ku vielä muistan. ☺

10.6.2016
tennari
tennari

Monster, ne saattaa hyvinkin tulla viikossa tai kahessa ne pistekaupan tuotteet.☺ vauva jo 3kk?! oho..😮 aattelin ett ainakin 1- 2kk.😀 kiva ku isosisko on niiiiin onnessaan pienestä.😍 teillä on varmaankin ollu nimiäiset/ ristiäiset?!☺ ai, Meinaatko sannukki ett anopille tuli viel uudet visurit vanhojen tilalle?!😮

10.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Tää oli mun viimeinem viisuri.. Edellisten jälkeen hermot tuikkinu vielä 6kk jälkeen, mutta nypä ne on kaikki veks.. Ainakaan röntgenin mukaan ei oo tiedossa enempää, niinku anopilla, jolla oli kaks settiä😆!

10.6.2016
Sannukki
Sannukki

Heh, mä en oo facessa eikä mua sinne saa!😀 Mulla ei oo ees whatsuppia!😂 Riulle onnea opparin kanssa!☺ Toivottavasti Sannukki ei poistettu hammas ala vaivaa, mulla ku poistettiin viisauden hampat ni ne jälkikivut oli kamalia.😧 Me leivottiin sämpylöitä ja tehtiin pannukeksi. ☺ sämpylöitä sitten nakkikeiton tykö ja jälkkäriks keksiä.😋 Päivällä oltiin sateessa ulkona, nii ihanan raikasta ja kivaa!😁

10.6.2016
NemiMilla
NemiMilla

Sie innostuit riu liberoimaan juuri kun miekin päätin pitää vähän taukoa. Just nyt kaikki noi plussa ja alkuraskausjutut keljuttaa ihan suunnattomasti. Hyvä sinänsä huomata, että nämä keskenmenon jälkeiset tuntemukset tulee nyt nopeammin kuin viimeksi. 7 viikkoa mennyt ja viimeksi nämä ahdistukset isko joskus 4kk kohdalla. Jospa tässä pääsisi taas eteenpäin. Tosin yhtään en odota sitä, etten siedä pikkuvauvoja... Sekin iskee pian.

Täällä oli pelkkiä odotusryhmiä ja plussauutisia muutaman päivän, ni päätin erottaa itseni moisista. Teki niin jumalattoman pahaa.

Mut tsemit siulle opparin tekoon. Ainakin kuulostaa siltä, että oot löytänyt motivaation tuohon touhuun.

Onko kaikki höpinät täältä siirtyny sinne naamakirjaan? Tosi surku. Kiljahtakaas siellä, että mars tänne palstalle lörppäämään.

Tää paikka kuolee ihan kokonaan muuten.

Mä en vieläkään aio liittyä naamaan vaikka tuntuukin, että mä jään aika paljosta paitsi kun en siellä ole. Lähiruokarinkikin toimii vaan naamassa. Se kiinnostais aika kovasti mutta ei näköjään riittävästi.

Latasin mä sentään whatsappin itelleni 😀 Pitää kokeilla ite ennen ku rupiaa pojalle moista laittamaan.

Noni, loput mä unohdin. Joku oli käyny viisaudenhampaan poistattamassa. Kiva, että oli kivaa hammaslääkärissä 😝

Meidän esikko oli ihan riemusta soikeana kun kiskoi irti hampaan joka oli heilunu jo pari kuukautta, tai ehkä vähän pidempäänkin kun miusta se puhu hampaan heilumisesta jo reilusti ennen synttäreitä, jotka oli 2kk sitten.

10.6.2016
misukka
misukka

Täällä podetaan eilen leikattua viisaudenhammasta.. Yö meni ihan hyvin, varsinkin, kun mies nousi vauvan kanssa. Vauva onkin nyt valvottanut pari viikkoa, kun ei millään pysyisi selällään ja mahalleen mennessä alottaa mahottoman ähväyksen. Toissa yönä sain nukkua tunnin. Kyllä ne mua hammaslääkärissäkin katto pitkään, kun vaan hihittelin puutumista odottaessa😂!

10.6.2016
Sannukki
Sannukki

Palstalaiset, varmaan, jotka pystyy nukkumaan pitkään, tekee sen. Aamupäivästä ei välttämättä ole lörpöttelijöitä.

Sitten täältä kalastellaan odottajia pois palstalta.
Aika vaähän jää keskustelijoita.

Tsemppiä valmistumiseen, riu.

10.6.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

On kyllä palsta hiljentynyt, voi hyvä ihme! Joka kerta ku sivusto muuttuu niin kirjoittajien määrä vaan vähenee... Sinänsä surku. Ihan ikävä tulee vanhoja hyviä vilkkaita aikoja. Sillon ku tää palsta oli tunnettu nimellä natsivaipat :D Ei vaan ku joka vuorokauden ajalle oli omat ketjunsa missä oli helposti sata vastausta. Mukavan vilkasta keskustelua :) Vaan ehkä se on vähän siirtynyt nyt tuonne facebookiin, taitaa olla äityleissä nykyisin enemmän semmonen meno :D

Mie kävin tännään koululla opettajan kanssa juttelemassa. Oli ihan kiva homma, nyt on taas selvät sävelet että mitä tässä kesän mittaan teen. Miun tavoite on nyt paukuttaa tää homma loppuun mahdollisimman pitkälti ja sitten viettää hitusen kesälomaa. Sen jälkeen kun se opettaja palaa lomalta voisin palauttaa opparin viimeistä vilkaisua varten, tehdä muutokset ja vaikkapa valmistua. On kyllä hidas prosessi, mutta voi jee miten mahtavaa saada tää homma kokonaan pois!

Siinä ne oikeestaan tän hetken akuuteimmat mielen päällä olevat jutut :D

10.6.2016
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...