Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mies kuvittelee olevansa maailman napa 😂

Hei. Miten muilla miehet käyttäytyy nyt ja jos on useampia lapsia? Meillä mies asuu eri paikkakunnalla koska inhoaa kotikaupunkiani. Meillä on 3 pientä joita hoidan yksin. Mies käy kotona satunnaisesti 1-2 kertaa/kk. On osa-aika töissä mutta sanoo joka kerta ettei ole rahaa. Ei lähetä penniäkään minulle tai lapsille. Ollaan oltu 6vuotta naimisissa ja olen tänä aikana käyttänyt kaikki rahani ja aikani mieheen, omiin lapsiin ja miehen perheen avustamiseen. Tuntuu että mikään ei riitä. Tuntuu pahalta sanoa omasta miehestä jota joskus rakastanut koko sydämestä, että tuntuu kuin minulla ei olisi mitään arvoa tai merkitystä. Olen olemassa vain hänen tarpeitaan varten ja tietenkin lapsiani varten. Jos en tee kuten hän toivoo, olen huono vaimo, täysin epäonnistunut ja kylmä ihminen ylipäätään. Hän uhkailee millon milläkin ja sanoo että kaikki suomalaiset naiset on epäluotettavia, kylmiä ja huoria suunnilleen. Tai ainakin sinne päin. Myös minä siis kuulun siihen porukkaan. Kun suuttuu niin sanoo ja huutaa mitä sylki suuhun tuo eikä ota mitään vastuuta sanomisistaan. Jälkeen päin kuittaa sillä että oli vaan vihainen. Välistä tuntuu että on kuin 3-vuotias uhmaikäinen ja välilä kuin teini. Mutta ei koskaan se aikuinen. Mitä te tekisitte?

9.6.2016
Jasmin12
Jasmin12

Pelkäätkö sinä, että elämåsi voisi olla ihan järjettömän paljon parempaa ja helpompaa ilman tuollaista riippakiveä.

Sinä olet hänelle arvoton ja pelkkä rahamassi. Ei hän sinusta tai lapsistanne välitä pätkääkään. Käyttää sinua vain hyväkseen ja sinö annat sen tehdä.

Laita nyt jo hyvä nainen eropaperit vetämään. Saat sitten pitää rahasi sinun ja lastesi hyvänä ja saat elarit kelasta kun ukko ei niitä tule ikinä maksamaan.

9.6.2016
misukka
misukka
2 years, 11-month-old toddler

Ja lisäyksenä se että ollaan oltu "asumuserossa" jo 2 vuotta ja meillä on elatussopimus...mutta se että ottaa avioeron on sitte lopullinen juttu. Siitä ei peruutella. Eroa on vannottu jo sen sata kertaa mutta aina se on saanu mun mielen muuttumaan tai toisin päin.

9.6.2016
Jasmin12
Jasmin12

Valitettavasti ei oo vitsi. On meillä tietenkin ollut hyviäkin aikoja ja taustalla paljon vanhoja asioita joita aina tilauseeden tullen hän kaivelee esiin ja muistuttelee vaikka haluaisin vain unohtaa.
Minä olen täällä lasten kanssa onnellinen, siksi en juokse miehen perässä muuttamassa enää kuten aiemmat vuodet on tehty. Siksi hän onkin niin vihainen koska en enää lähde kaikkeen mukaan.
Lapsia olen ajatellut tässä sen verran että välit säilyisi ja he näkisivät isäänsä edes joskus. Jos eroan niin suhde menee varmasti todella hankalaksi tai mies muuttaa pois kokonaan.
En voi luottaa lapsia täysin hänen vastuulleen esim.viikonlopuksi tms.koska ei ole luottoa.
Ja tottakai tunnen että hän on osa perhettämme ja meillä oli paljon unelmia. Nyt en kuitenkaan enää uskalla edes haaveilla yhdessä tai laittaa nimeäni mihinkään paperiin missä hän on osallisena koska luottamus mennyt raha-asioissa yms.
Hän sanoo kuitenkin että vielä rakastaa.
Mietin vaan että missä menee se raja että minkä kanssa pitäisi elää ja jotaki pitää yllä vai... On se hankalaa.

9.6.2016
Jasmin12
Jasmin12

Samaa mieltä edellisen kanssa!!
Olette nyt jo käytännössä eronnut.. Paitsi juurikin ainoana erona se että koska ette ole virallisesti eronnut et saa mitään rahallista apua ja näköjään joudut vielä maksaan miehesi ja hänen perheensä elämisen!!

Tuollainen elämä kuulostaa kamalalta!
Toki helppo sanoa näin kun ei ole tunteita tuollaista ihmistä kohtaan että eroaisin heti,oisin tehnyt sen varmana jo aikaa sitten..

Toki tekeehän asiasta monimutkaisempaa se jos on tunteita,ne mutkistaa aina asiat,mutta tällei teoria tasolla tuosta suhteesta kannattais päästää irti niin pian kun mahdollista..

Itsekin pyörittänyt viikot yksin arkea,MUTTA syynä ollut se että mies ollut reissuhommissa ja kun on viikonloput kotona niin hän hoitaa lapset ja kodin ja koittaa saada mahdollisimman paljon aikaiseksi niin että mulla ois helpompaa viikolla..

Eli kantaa vastuunsa sitten ja toki myös taloudellisesti tuo enempi rahaa perheeseen kuin minä ja rahat on yhteisiä niin että hankinnat yms. Maksaa se kummalla silloin sattuu rahaa olemaan..

9.6.2016
Vipe
Vipe
3 years, 5-month-old toddler

Herranjumala, mä pyörryn! Kai tää nyt on joku vitsi?! Eihän tuo ole parisuhde tai isä lapsillesi? Mikä muuttuisi, jos jättäisit hänet? Ei mikään hyvänen aika. Eläthän nytkin kuin yksinhuoltaja, paitsi ettet saa elatusapua, vaan sinä joudut avustamaan miestä! Nyt lippu korkealle ja otat vastuun omasta onnellisuudestasi!

9.6.2016
Tillinen
Tillinen
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...