eikös tännään oo jo keskiviikko?

Eikä vielä ketjua? Herttinen, nyt äkkiä lörpät käyntiin :D

8.6.2016
riu
riu

Onhan se, iltasta jo.
Aamusta heräsin jyrähdyksiin. Viileää ollut tänään.

8.6.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mummy hyi toivottavasti ei tuu muihin se tauti :X
Meillä pojat kehui raparperipiirakkaa taivaalliseksi :D Ja onhan se hyvvää, mie teen aina sen helpon perusohjeen missä vaan sekoitetaan kaikki, silppuun sitä raparperia päälle ja sitten levitän päälle vielä kermaviili-kananmunasötkötyksen. Se on mehevä piirakka :)
Ja et muuten mummy arvaa, miulla soi vasta tässä yksi päivä päässä se laulu siitä kolmesta rosvosta, juunou: nyt hiljaa hiljaa hiivitään me kardemumman yössä jne :D

8.6.2016
riu
riu

Moiks!

Lomapäivä nro 3 ja on kylmä, sataa vettä ja mini oksentaa. Ou jee. Isompi lähti treeneihin, toivottavasti välttyy taudilta. Kaikki alettiin kyl heti popsiin precosaa jos edes jotain auttaisi..

Mulla on kinkkupiirakka uunissa mut nyt alko tekeen mieli myös sitä raparperipiirakkaa. Meillä ei vaan muut tykkää siitä niin ei tuu tehtyä..

Tänään olis tarkoitus tehdä vikat työhommat että voi todenteolla keskittyä lomailuun. Kjrjastossa käyn tänään tai huomenna, riippuen miten sen työjutun saa valmiiksi niin voi sit tosiaan keskittyä hömpän lukemiseen :D joskin nytkin öien Kasper ja Jesper ja Joonatania :D lainasin viimeks tytölle sen mut hän ei innostunut siitä ja paremman puutteessa aloin ite lukeen sitä.

8.6.2016
Mummy83
Mummy83

Oon siis tekemässä opparia :D Kierrän myös tän kirjaston huoneen sääntöjä, tai no en ees kierrä vaan rikon :D Täällä on lappu että ethän syö eväitä ja mie nakerran geishaa ihan tyytyväisenä. Shhhh.... :D On niin harmaa ja syksyinen keli että suklaa on täysin ansaittua!

Ohjelmassa tänään tämän lisäksi on isoimman pojan reenit. Illalla aattelin että tehhään poikien kanssa raperperipiirakkaa. Se oli viimeksikin kuulemma taivaallista :D

8.6.2016
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...