Keksiviikko

Taas mennään keskellä viikkoa. Mitäpäs tähän päivään?

1.6.2016
misukka
misukka

Kiitos PM!

1.6.2016
misukka
misukka

Misukka katso Kauklahden urheilukenttä.

1.6.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No voi kehno, piglet. Kyllä teillä kertyy tuota haastetta. Mut olisko sit lievempää kuitenkin jos ei aikaisemmin ollut huomattavissa erityistä.

Olisin kyllä niin suonut edes yhden lapsen ilman erityishaasteita.

Mä en koskaan muuten tee mitään ite, siis kortteja tai muuta ni nämä hoitajat ja opet saa tyytyä itsetehtyyn. Ne on halvempiakin ku käydä kaupasta ostaen 😀 Mitään roinaa kun ei halua viedä.

Esikko sai perjantai-illalle kutsun peliin. Halusi mennä joten espooseen suunnitaan futailemaan perjantai-illan ratoksi. Mitään tarkkaa osoitetta ei tosin ollut, joten täytynee yrittää selvittää missä päin kauklahtea se kenttä on.

1.6.2016
misukka
misukka

Mikäs teillä piglet tytöllä? Meinaako olla samaa oireilua kuin pojillakin vai jotain muuta?

Keksit paistelin ennen kaupoille lähtöä ja nyt on kukat hankittu. Hetki ollaan pihalla ennen lounasta. Sit toivottavasti tuo pieni mies ottais kunnon päikkärit.

1.6.2016
misukka
misukka

Mä tässä painiskelen itseni kanssa "uskaltaisinko" lähteä noiden poikien kanssa markkinoille, jotka on aina kuun eka keskiviikko. Kun en oo käynyt kaupungin keskustassa vielä niin, että esikoinen (nyt 3v) kävelee itse. Saati, että vaunut siihen päälle. Kovasti kyllä tekis mieli lähteä tekemään jotain vähän erilaista 😊!

1.6.2016
Sannukki
Sannukki

Moikka Monster!
Kivaa lomaa teille ja onnea uuteen kotiin.

1.6.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Keskimmäisellä retki Helsinkiin.
Esikoisella siivouspäivä koulussa ja tanssitreenit.
Siinähän sitä jo.

1.6.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenet jälleen

Meillä nuo mukulat on kaikki pystyssä jo ennen seiskaa. Mie sitkeesti yritän torkkua edes tähän 20 yli mutta työstä käypi sekin kun yksi yrittää kokoajan sängyn reunalle. Ei se hoksaa, että siitä kippaa helposti pää edellä alas kun reuna pettää.

Pienin oli jo kuuden hujakoilla mukamas hereillä, viekkuun otin ni hetken vielä torkkui.

Eilen pienin otti taas pikkusen liian pitkät torkut illalla ni sai sen nukkumaan vasta yhdeksän jälkeen. Päivällä ei unet maittaneet mutta sillon alkuillasta vähän liiankin hyvin.

Tänään käydään ostamassa ruusut keskimmäisen hoitajille ja paistetaan keksit. Isännys teki eilen taikinan. Illalla sitten kevätjuhla.

1.6.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...