Viimeinen kouluviikko ennen kesälomaa alkaa

Huomenta kaikille!

30.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nukenvaunut koottu ja kuviakin niistä otettu.

30.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nukenvaunu combi-paketti haettu Ärrältä. Ensin oltiin puistossa leikkimässä, nyt päiväkodin pihalla. Paketti on parvekkeella, tyttö puuttuu vaan.

30.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meikäläisen sunnuntain lörppäkirjoituksia saa vapaasti kommentoida, niin Vipe kuin muutkin. En pure.

30.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Teillähän se hoito vaati kyllä omaa aktiivisuutta. Siinä se palkkio tulee hyvin hoidetusta hommasta kun pääsee nopsaan eroon. Ja hammaskalusto kuosissa.

Mulla oli vaan koristeet hampaissa, ei mitään vetoja koskaan.

30.5.2016
misukka
misukka

Mun pääni on joskus tosi hapero. Ihan klassikko on pullonpalautuskuitti. Vaikka se on kädessä kokoajan ni unohdan silti antaa sen kassalla. Sitä joutuu oikein siirtämään, että saa lompakon kaivettua veskasta mutta sen vaan jotenkin ohittaa.

Aamulla ne klemmarit oli mielessä mutta kun rupesin kännykkään kirjottaa ostoslistaa, ni unohdin ne jo. Mietin vaan, et mitähän unohdin...

30.5.2016
misukka
misukka

Meillä esikoinen oikomishoidossaan yhtä tunnollinen ollut kuin kaikessa muussakin tekemisessään. Hammaslääkäri pariin kertaan kehunut.

30.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mikäs se muistikikka olikaan, punainen lanka sormessa, kun vain muistaisi, miksi se siinä on.
Mekään ei muistettu likan kanssa viedä ylioppilaskorttia postilaatikkoon, keskimmäinen vei sen sitten. Nyt kun laittoi, niin pitäisi perjantaina olla perillä. Joskus sinne suuntaan menee kyllä monta päivää, ykkösluokassakin.

30.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tietyllä tapaa masentavaa, että ei ole ulkoista syytä tuohon sairasteluun, siis että voisi itse siihen jotenkin vaikuttaa. Mut toisaalta mahis siihen, että aika auttaa. Joka toki parempi kuin joku hometalo. Vaikka nyt se onkin raskasta.

PMn esikon oikomishoito meni nopsaan. Toivottavasti auttoi.

Mulla itelläni lopetettiin parin kolmen vuoden päästä alotuksesta aikoinaan, kun totesivat ettei ole enäö vaikutusta. Ei nuo ihan niin solmussa ole kuin lähtötilanteessa, mut ihan riittävän 1X2 kuitenkin.

Ei jummi! Mä unohdin ne klemmarit! Voihan räkä. Just niihin takia kauppaan mentiin. Mut ihmeesti sieltä tarttu matkaan kauheesti kaikenlaista. Maitoa ja jauhelihaa jne. Mut ei myöskään pienimmälle koon 86 shortseja joita kaipasin kanssa. Vähän taas tiukempi kuukausi ni 12 e yksistä shortseista vauvalle oli liikaa. Ja 20e oli jo jotain ihan järkyttävää. Kait mun pitää lähteä huomenna kirppareita kiertää. Ei oikein jaksais.

30.5.2016
misukka
misukka

Hyvä, että tuvituksen lapset kunnossa, eikä asunnossa hometta. Teillä varmaan lapset seurannassa lääkärissä.

Esikoiselle hammaslääkäri teki lopputarkastuksen, ja oikomishoito päättyi. Alle vuosi siinä meni.

30.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä on koululaisilla joka päivä joku erityinen tällä viikolla ja miehellä hirveesti töitä niin eilen jo revittiin hiuksia päästä et kuka kuskaa ja kenet ja minne😃Mutta tosiaan tämä vko ja sit helpottaa kun isi enää jatkaa hetken töitä ja lapset lomailee😊Lämmintä on,mennään varmasti vaan pihaan nauttimaan auringosta ja pesen koko perheen lakanat/pyyhkeet ja pistän uudet tilalle..siinä sitä onkin kun meitä on tosiaan se 7kpl😱

30.5.2016
huiskutin
huiskutin

Voi kurjuus, tuvitus. Mikähän ihme teillä tuota sairastelukierrettä tekee... Joku syy tuommoseen on pakko olla.

30.5.2016
misukka
misukka

Huomenta

Eilen juuri tuli wilmassa viestiä meidän esikon kouluviikosta. Ei tainnut yksikäön päivä olla ihan normaali. Joka päivälle oli jotain. Toivetunteja taisi olla tänään matematiikan lisäksi.

Mun pitäisi kiikuttaa vanhempaintoimikunnan stipendit koululle. Viikonloppuna tulostin, pitäisi metsästää klemmarit niihin, että saa rahat kiinni. Jospa huomenna muistaisi viedä kun keskimmäisellä vika hoitopäivä.

Tänään avoimeen. Sekin on enää tämän viikon auki.

Kivaa päivää kaikille.

30.5.2016
misukka
misukka

Meidän koululaisilla tavallinen lukujärjestyksen mukainen koulupäivä tänään.
Esikoisen oikojahammaslääkäri on tänään.
Mitäs muille?

30.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...