Apua!

Heippa, täällä ollaan aika sekalaisissa fiiliksissä. Esikoinen on vähän reilu 1v ja nyt pelkään olevani raskaana vaikka olen syönyt n.vuoden minipillereitä säännöllisesti! Kuukautiset ovat olleet pillereiden aloituksesta poissa vähän vajaa vuoden ja yli viikko sitten aloin vuotaa menkkojen tapaisesti verta, kävin normaalissa vuosi tarkastuksessa ja lääkäri ei osannut sanoa muuta kun että kohdunkaulalla on vähän verta ja muuten näyttää siistiltä, lääkäri kysyi onko raskaus mahdollista mutta totesi ettei olisi kun olen pillerin aina syönyt! Nyt kuitenkin verta vuodan edelleen ja alkaa jo olemaan niin vahvat epäilyt että joku siellä mahassa kasvaa! Tämä on niiin stressaavaa kun ei näin odottanut käyvän ja ajankohta tulla raskaaksi on todella huonu. Olen aivan pulassa enkä tiedä mitä tehdä/ajatella!

28.5.2016
Leenaneena
Leenaneena

Neuvolan lisäksi kehotan sinua olemaan yhteydessä ehkäisyneuvolaan.
Kaikille ei ehkäisypillerit sovi. Maksa-arvot saattaa olla koholla, joka viittaa edellä kirjoittamaani. Ehkäisymuodon vaihtamista kannattaa myös vakavasti harkita. Oma terveys on tärkeintä.

28.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Sitä ihmettelin itsekkin ettei edes verikokeesta varmistanut raskautta. Meidän neuvola on tk yhteydessä jonne soitan heti maanantaina jos testistä tulee tosiaan plussa illalla tai aamulla.

28.5.2016
Leenaneena
Leenaneena

Lääkärin toiminta oli muutenkin todella outo, kokeili kohdun kaulan ja kohdun. Suositteli vaihtamaan minipillerit yhdistelmäpillereihin..pyysi käymään verikokeissa tarkastamassa maksa arvon ja hemoglopiini oli ollut hyvä ja rauta oli alhaalla muuta ei niistä kokeista sanonut. Olen maalla vanhempieni luona esikoisen kanssa ja pyydän äitiäni tuomaan tänään testin töistä tullessaan,vaikken ensimmäisenä hänelle haluaisikaan kertoa, mutta pakko on saada itsellenikin mielenrauha.tämä on niin epätodellisen turhauttavaa..

28.5.2016
Leenaneena
Leenaneena

Teeppä nyt ekana raskaustesti. Ihme, ettei se lekuri käskenyt testata heti ekaksi.

28.5.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...