selittämätön lapsettomuus ja hoidot.

Moikka! oliskos muita jotka käyvät tällähetkellä hoitojen (inssi, ivf/icsi tms.) raskasta tietä, Tai jotka ovat olleet ja onnistuneet? Me ollaan miehen kanssa yritetty pian 5v, nyt ollaan tammikuusta käyty hoidoissa. 2 inssiä takana ja kolmas ensi tiistaina. Seuraavaksi ivf-jonoon, jos ei toivottua tulosta tule nyt. Mitään syytä ei meistä oo löytynyt. Miehen tavara priimaa, viimeksikin lähti pesun jälkeen 131milj. uimaria :) mutta ei onnaa, niin ei onnaa :( Mulla on 2 lasta edellisestä liitosta(15v ja 8v) miehellä ei yhtään. minä pian 35v ja mies 38v, eli nyt tai ei koskaan.. Olisi kiva jakaa/jutustella asioista teidän muiden kanssa :)

21.5.2016
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler

Kiitos ja onnea odotukseen myös sinne :)

23.1.2017
RJP76
RJP76

Hienoa että loppu hyvin, kaikki hyvin :) Onnellista odotusta :)

Meillä mentiin sit loppujenlopuks ivf asti. 1. ivf tuoresiirto vakava sairaalahoitoa vaatinut hyperi ja nega, 3 pakkaseen 2 oljessa. 1. pas: eka sulatettiin se 1, ei selvinnyt. loput 2 sulatettiin ja siirrettiin molemmat: pas kaksoset tulossa rv 12+0

22.1.2017
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler

Mäkin voin kertoa oman tarinani... meillä reilu 2v tyttö syntynyt icsi hoidoista. Eka julkisella ei tulosta, siirto yksityiselle ja pitkäkaava icsi, josta tuoresiirrosta terve tyttö. Ikää mulla kun hoidot aloitettiin hieman alle 38. Miehellä 41. Tuosta hoidosta mitä jäi pakastimeen, siirrettiin eli 2 PAS:a, ei tulosta viime vuoden tammikuusta alkaen. Helatorstain aikoihin uusi icsi, ei tulosta, vain 1 siirto. Elokuussa jälleen uusi icsi, joka meni ihan ok, mutta sain keräilypäivän iltana kamalan tulehduksen vatsaani. Siitä sitten ambulanssilla sairaalaan, jossa vietin 4 päivää. Tulehdusarvot 300 ja olin todella heikossa hapessa. Tuoresiirto menetettiin ja luulin että tämä oli nyt tässä, koska uutta hoitoa ei enää otettaisi. Saadut alkiot pakstettiin ja 2 parasta siirrettiin lokakuussa. Näistä toinen on edelleen kyydissä ja nyt rv 16+0. Tässä hoidossa tehtiin kaikki mahdollinen ja viljely embryoskoopissa. Kaikki mahdolliset vitamiinit ym käytössä ja lääkärin määräyksestä DHEA. Uskon että kaikista näistä oli jotain apua. Ihmehän tämä on! Ikää mulla pian 41. Varsinaista lapsettomuuden syytä ei ole löytynyt, vikaa molemmissa kai. Tsemppiä!

22.1.2017
RJP76
RJP76

Heippa, meillä mieheni kanssa kohta 6v yritystä, 5 kertaa ollaan tehty inseminaatio tuloksetta. Nyt jonotetaan ivf... Turhauttaa todella kun kummassakaan ei mitään vikaan. -Tiina ps. Muuten ensimmäinen kerta kun kirjoitan tänne :)

12.9.2016
Tiinatiina
Tiinatiina

Sepä se kun mitään syytä ei ole, ikää lukuunottamatta. Painoa oon tiputtanut 15kg ja tupakka on jääny pois. Miehen tavara priimaa. Jokus sitä tuntuu, että mun soluni hylkii isännän siimahäntiä tai ne ei vaan halua likikään mun soluani, juuh, tiedän, tosi tyhmää :D Kaipa se on turhaa miettiä syitä ja syyllistä. Kaikki on tuon korkeimman kädessä, sitten varmaan :/
Soitin aamulla polille ja ilmoitin meidät ivf-jonoon, kun tuo vuoto yöllä alkoi :( syys-lokakuun vaihteessa sitten suunnitelukäynti. Nyt tarttis vetää kesäksi aivot narikkaan, ja tosiaan ,niinkuin sinäkin, suunnitella jotain sellasta, ettei raskaus mahdu kuvioon :P Tsemppiä teille :)

7.6.2016
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler

Pc testi negaa, ei hyvältä näytä :(

6.6.2016
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler

Moikka Lora!
Kovasti onnea pikkuisesta :)
Tällä tosiaan ollaan jo tovi roikuttu..kohta 5v yritystä, 2 kemiallista koko aikana, muuten ei mitään. Mutta taitaa nytkin olla turha kierto, menkat alkaa luultavasti huomenna ennenaikaisesti :( tiistaina soitto polille ja ivf-jonoon, mars. Jospa sitten alkais tuloksia tulemaan. Päästään varmaan lokakuussa jo aloittelemaan niitä sitten.

5.6.2016
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler

Jaa, loppuja tekstejä ei sitten tullutkaan...

mutta näin lyhkäisyydessään meidän tarinan varmaan tiedätkin kun 3v yritettiin esikoista ja toisella icsi-hoidolla tärppäsi. Meillä oli ongelma miehessä eli oli hitaita ja pieni määrä siittiöitä. Se oli itselle raskasta aikaa kun raskautta ei kuulunut, mutta nyt on tuo ihana 3kk ikäinen poika meidän elämää rikastuttamassa. :)

Toivon, että teillekkin vihdoin suodaan pikkuinen kun olette jo niin kauan yrittäneet!

5.6.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Toivottavasti lyllerö81 olisi kiinnittymisvuotoa ja teillä vihdoin tärppäisi!

5.6.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Heips!
Taitaa kaikki olla jo lomilla..
Täällä pp12 ja tuhruilee :O pp9 pientä vuotoo tohuilun jälkeen ja nyt pp11 ja 12 ruskeaa tuhrua..eipä oo ikinä ennen ollut, mitähän tää on? huoenna testaan jos ei hanat oo auennut.

Mitä niinalle kuuluu?

5.6.2016
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler

Heippa!

Laura: Kiva "kuulla", että ihmeitäkin tapatuu ;) Tuntuu että Ei tosin meille :(
Vielä olis viikko testiin, millään malttais. 3pvää töitä ja yks lomaviikko välissä, onneks tiistaina viimeistään homma selvillä ni ei tartte koko lomavkoa jännätä, eikä tartte pahaaoloaan töissä purkaa.
Oisko muita, jotka samassa veneessä lilluu, taikka onnistanut hoidoilla??

31.5.2016
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler

No niin..viimenen inssi takana..uimareita oli paljon vähemmän ku viimeks(30milj.), ja nyt taitaa munis irrota, kivut on aikast kovat. 2 viikkoo ootellaan ja katotaan miten meidän nyt käy..toiveet ei oo kauheen korkeella :(

24.5.2016
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler

Heippa niina!
Pahoittelut negasta :( Niin tuttu tunne :( On tää niin vaikea asia, ettei sitä käsitä jossei se osu omalle kohdalle.
Mun 2 lasta on tullut luomusti ihan suht helposti. ekasta meni pillereiden jälkeen 6kk ja tokasta n 1v, mutta en seurannut yhtään kiertoja, ei siis ollut hajua oviksen ajankohdastakaan. En siis voinut 5v sitten kuvitellakkaan ettei kolmatta ala kuulua, vaikka mies vaihtui :( Nyt kun tiedän että vika on minussa, vaikka sitä vikaa ei ookkaan löytynyt, niin on tää hirveetä. Kun tuolla miehellä ei ole omaa lasta, niin välillä sitä ajattelee että ois parempi kuin hän tekisi sen lapsen jonkun muun kanssa, kun mä en siihen pysty. Mutta tuo ukko-kulta vakuuttaa että jos ei tuu, niin ei tuu, ollaan sitten ilman :O
Huomenna mulla olis kolmas inssi. Tänään illalla irrotuspiikki ja aamulla klo 9 tuikaaan tavarat sisään ja sitten vaan toivotaan parasta ja pelätään pahinta :( Onneks tulee kesätauko, aion ottaa lomaa tästäkin asiasta, tai ainakin yritän. Ois kiva kun ois sellanen on/off nappula, et vois sitten sulkea ajatuksensa näistä jutuista :)

23.5.2016
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...