ennakoivia supistuksia?

Odotan pikkukakkosta rv 25+6 ja mulla on ollu kivuttomia supistuksia jo rv 20 eteenpäin. Nyt on kuitenkin jo pari viikkoa ollut menkkamaisia polttoja alavatsalla ja alaselässä. Esikon aikana tällaisia polttoja oli vain ihan alkuraskaudessa ja kivuliaiden supistusten yhteydessä. Paikat alkoi pehmetä ja avautua esikoltakin jo 30 viikolla vaikka ei ollut mitään merkkejä moisesta. Nyt hirvittääkin että voiko nää poltot tehdä jotain tuolla alakerrassa. Muutenkin jos nostelee enemmän tai on pidempään jalkeilla niin heti alkaa tiukat supparit. On vaan aika mahdoton levätä päivällä kun tuossa pyörii 1v 3kk vanha esikoinen. Onko jollain ollu samanlaisia tuntemuksia ja onko kyytiläinen meinannut karata ennen aikojaan maailmaan?

18.5.2016
Aminami
Aminami

Mene hyvä nainen sinne lääkärille NYT, jos et halua pienen syntyvän ihan juuri.
Mitään neuvolan puhelinarviota et tilanteeseesi tarvitse, vaan että lääkäri tarkistaa tilanteen.

18.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mulla olis ens keskiviikkona lääkäri neuvola, mut uskallankohan sittenkään oottaa sinne asti. Supparit ei siis itsessään ole kipeitä, mutta kiristävät tuntuvasti. Poltteluita on nyt ollut tänään vähemmän. Esikoinen meni kuitenkin 9 päivää yli vaikka olin liikunta kiellossa 30-35 viikot. Täytyy soittaa neuvolaan ja kysyä mitä mieltä ovat.

18.5.2016
Aminami
Aminami

Jos esikostakin on paikat lähteneet aukeemaan ennen aikojaan, niin pikapikaa neuvolalääkärille vähintään näytille.

Mulla kolmosesta oli ihan kipeitä suppareita jo viikolta 28 alkaen, mutta mulla kun ei tapahdu mitään ennen aikojaan, niin meni yli 5 päivää. Viihtyi pisimpään miun muksuistani.

Ja mut kirjotettiin saikulle rv 33 supistusten takia, kun niitä tuli ihan jatkuvasti. Pahimmillaan 20 minuutin välein, välillä saattoi mennä pari tuntia supistelematta. Eli niitä oli oikeasti paljon. Mut mulla ne ennakoivat supparit ei vaan tosiaan tee mitään.

Sun kannattaa ehdottomasti tarkastuttaa tilanne kun olet helposti aukeavampaa sorttia.

18.5.2016
misukka
misukka

Itse en odottaisi hetkeäkään, vaan kävisin tarkastuksessa heti.
Jos mahdollista, niin supistukset pitäisi saada loppumaan.

18.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...