Huomenet tiistaille

Me mennään perhekerhoon. Tyttö nukkuu vieläkin.

17.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nki, kirppikseltäkin löytää halvalla aivan hyväkuntoisia lasten ulkovaatteita, myös vedenpitäviä.
Reimateciä oon ostanut myös kirppiksiltä ja sit Reiman alepäiviltä.
Ihan huippuja!
Hyvä malli, jota voi käyttää hieman reilumpana esim keväällä ja mahtuu vielä myöhään syksylläkin kunnes siirrytään toppavaatteisiin.
Meillä mennyt sillätavalla hyvin.
Juur sain tutulta tytölle reimatecin ohuen haalarin pikkusummalla ostaa käytettynä. Sillä oltiin tänään ulkona.
takki&housu yhdistelmät ostin syksyllä molemmille Reiman tehtaanmyymälästä.
Menevät varmasti syksyyn saakka.
Sitten uusille alepäiville 😅

Mutta nyt nukkumaan, todellakin!

17.5.2016
Minnie
Minnie

.....Meidän uusi mahdollisuus niin siinä tilanteessa kun oli kokenut menetyksen ja uusi raskaus ei alkanut heti (meillä kaikki muut siis onnistunut ekasta tai tokasta paitsi tuo pienin joka siis oli keskenmenon jälkeen,keskenmennytkin tärppäs ekasta) ja sitten siihen se esikoisen sairaus,niin tuokin asia tuntui todella isolta.. Oli melkein tunne että me ei saatu heinä vauvaa siks kun kaveri oli sen meiltä vienyt.. Vaikka tottakai silloin tajusin ettei heidän onni ole meiltä pois,mutta silti sisällä kuohui.. Onnittelin väkinäisesti ja totesin (hän ei tiennyt) että me ollaan just vähän aika sitten menetetty maalisvauva,joten en ehkä osaa olla aidosti iloinen ja että anteeksi jos olen tyly mutta musta ei ole just nyt hyppimään ilosta ja juttelee kuin ihanaa se odotus on.. Meillä se vei aikaa niin kauan että itse raskautui uudestaan,en tiedä kauan ois vienyt jos ei oltais yritetty uudestaan tai ois mennyt vielä pidempään toi onnistuminen.. Ja vielä raskauden alettuakin oli "kateellinen" niille jotka pidemmällä tai niille jotka sai alle 2v ikäerolla jne. Vasta sitten osasi keskittyä täysin omaan tilaansa ja olla onnellinen että oli juuri silloin siinä vaiheessa,kun lapsi alkoi liikkua jne. Ja kun meille sitten oli lopulta parempi että vauva tuli vasta syksyllä eikä jo keväällä..

Mutta siis raskausmasuja et eroon pääse,tollaisessa tilanteessa et mitään muuta näekään!! Se on kamalaa kidutusta,mutta se on vaan kestettävä.. Ja koko ajan satelee lisää raskaus uutisia,tulee lisää ja isompia masuja.. Talvella viimeistään ehkä helpottaa kun vauvamasut piiloutuu toppa vaatteiden alle! Vaikka tuossa tilassa sen bongaa varmaan sieltä kätköistäkin

17.5.2016
Vipe
Vipe

Vielä paljon hommia tekemättä,joten sillei melko nopeasti.. Meillä päivä menny mukavasti,ilta oli ihana,leivottiin mokkapaloja,käytiin saunassa ja annoin pienemmän sitten vielä katsoa ekan erän lätkää ja isompi siivosi sillä aikaa lastenhuoneesta lelut.. Oli ihana yllätys kun meillä tosta siivoamisesta tullut aika vääntämistä,kun itse en jaksanut pahoinvoinnin aikana pitää ihan joka säännöstä kii,niin toi vanhan leikin siivous oli yksi josta laistoin (en jaksanut olla koko ajan kyttäämässä että laittavat vanhan leikin omalle paikalle ennen kuin ottavat uuden) ja sittenhän tuolla kiva kaaos,kun noi pienet on aika moisia levittäjiä.. Niin tosiaan teki tehtävänsä myös tossa esikoisessa eikä sekään sitten siivonnut ja sitten kauheen tappelun kanssa siivottu sellaista kaaosta iltaisin ja kun joskus antanut olla sillei ettei edes illasta ole jaksanut alkaa vääntää siivoamisesta.. Noh,nyt sitten vaan sanoi "ois kiva jos kävisit tässä välissä siivoamassa noi legot millä leikit ja ne pikkuautot jotka Veikka kaatoi" mutta ajattelin etten voi pakottaa siivoaan yksin kaikkia jos toinen katsoo telkkaa,mutta niin se vaan jätti tossa leikkinsä kesken ja kävi siivoamassa.. 💙 tässä ollut toi sen käytös vaihtelevaa ja tässä nyt jännännyt että onko vihdoin uhmaa vaiko just sitä että mä en ole pystynyt/jaksanu oikein mitään 'ylimääräistä' oksentelun ohessa,niin esikoinen on jäänyt kaikista vähimmälle huomiolle,kun työt ollut tärkein hoitaa ja sitten pienempi tarvii enemmän apua noissa perus askareissa niin esikoista on melkeinpä laiminlyöty (siis tottakai sekin saanut ruokaa ja hammaspesut yms) niin ei ihme että käytöskin tullut vähän huomionhakuiseksi ja sitten kun en tiedä miten paljon pitäisi "rangaista" kun itse koen huonoa omaatuntoa ja tiedän käytöksen johtuvan siitä että se on joutunut oleen liiankin iso poika ja aika "yksin" 😥 Mutta nyt kun olen päässyt takas elävien kirjoihin niin ettei työpäivä vie kaikkia voimia,niin toi esikoisenkin käytös on parantunut.. 😊 Eihän se mahdoton ole muutenkaan ollut,mutta siis siihen verraten mitä se sen peruskäytös on ollut nii ollu hankala.. Varmasti jonkun tason uhmaakin tuolta koittaa puskea läpi,mutta selkeästi siis ollut ihan musta kii,että joka asiasta pitänyt kitistä ja enää ei ole käskyt ja kiellot mennyt kerrasta perille..

Piti nopeasti kirjoittaa mutta aloin jaaritella 😂

Mutta sitten joo Minnielle ihana että eka päivä meni hyvin! Kiva että ohjelmaa päiville.. Muista tosiaan ettet polta itseäsi loppuu..

Heiduskalle tosi paljon tsemppiä.. Vaikka pojalle ei tosta mitään tuliskaan ja saatais pian kuntoon niin onhan toi henkisesti ihan älyttömän raskasta.. Oli tuollainen sitten minkä ikäisellä lapsella tahansa,mutta etenki kun vastasyntynyt.. 😭
Teidän alku kyllä todella rankka,en toivoisi kellekään! Toivon kaikkea parasta ja lähetän enkeleitä pojalle! Varmasti ristiriitaisia tunteita kun ainahan se kotona ois kivempi olla mutta enpä itsekään uskaltaisi lähtee kotiin tossa tilanteessa!! Voimia!

Ja Misukka mä niin tiedän ton tunteen 😓🙁😩 silloin oman keskenmenon jälkeen kaikki odotti lasta ja nimen omaan aika monet toista (tai mistä tiedän mones oli,mutta siis sillei että oli yksi lapsi mukana ja toinen mahassa tai sitten sillei että oli kaksi lasta joista toinen ihan pieni vauva.. Ja ne joiden kanssa jutteli nii ne oikein hieroi päin naamaa sitä että ikäeroa tulee 1v 9kk 😥 Eli just se mikä meille ois tullut,teki siitä vielä kipeämpää.. Siis varmaan 3 viidestä toisen lapsen odottajasta kertoi että tulee toi ikäero.. Lisäksi kaveri odotti lasta samalla lasketulla ajalla joka meillä ois ollut jos ois jatkunut raskaus,teki aika #@*%§ Kipeetä.. Ja toinen kaveri oli sillei että kun alettiin yrittää uudestaan nii jos ois heti tärpännyt ois ollut laskettu heinäkuussa,no ei tärpännyt ekalla eikä tokalla jne. Mutta siis siinä jossain sen ekan tai tokan kuukauden jälkeen kaveri ilmoitti odottavansa heinäkuulle lasta.. Sekin teki kipeää,koska se heinäkuu oli.....

17.5.2016
Vipe
Vipe

Kiva kuulla, että minniellä päivä meni hyvin. Nyt vaan kipin kapin itsekin peiton alle ja levolle.

Nki, käykää hankkimassa kuravaatteet, parilla kympillä saa jo jonkinlaiset joilla plutailla.

Ootko heiduska pyytäny sitä päivystävää psykiatria juttukaveriksi? Sehän tulee osastolle käymään.

Mä en ihan ole varma, tajusiko se miun pointtia miksi kävin jutuilla. Ehkä ei. Mut ei se mitään ota jos ei annakaan.

17.5.2016
misukka
misukka

Kiva, että minnien työpäivä ja lasten hoitopäivä mennyt hyvin.
Tsemppiä uuden työpäivän valmisteluun.

17.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nyt meni poikakin nukkumaan ja mun täytyis valmistella huomista hoitopäivää...
Ja mikä tärkeintä, mennä ajoissa itekin nukkumaan 😁
Tytön nukutin piirtämällä selkään jo tunti sitten.
Se on lähes ainoa keino millä rentoutuu ja rauhottuu uneen vauhdikkaan päivän jälkeen. Ei kestäny kauaa, oisko 5-15min.

17.5.2016
Minnie
Minnie

Sen verran täytyy viel kehua, et olin kyllä todeeella iloisesti yllättynyt pojastamme muskarin kevätjuhlassa , istui koko juhlan keskittyneesti seuraten kaikkien ryhmien esitykset!!!! 👍🏻😌
Yhtään ei tarvinnut komentaa oleen paikoillaan tai hiljaa tai et ois tarvinnut olla jotain viihdykettä mukana.
Olen aivan ällikällä lyöty edelleen!!!
Kait hän on kasvanu isoks pojaksi ja ehkä on nähny ryhmiksissä ollessamme myös isompien istuvan paikoillaan jne.
Ja kait lääkitys ja yleisvointi on taas paremmalla tolalla.
Voi hirveä millaista oli viime kevätjuhlassa!!!
Ihan mahdotonta!
Ja sithän lähdin suoraan kaupunkiin sairaalaan päivystykseen hänen kanssaan kun sai kohtauksen vapisi ja nousi korkea kuume ja koko kehon isot hikikarpalot ihan hetkessä ilman flunssaa. Yhtäkkiä vaan juhlan jälkeen autoon laitettaessa.
Sillon oli elämä vielä taistelua päivittäin. 😪

17.5.2016
Minnie
Minnie

Meillä takana muskarin kevätjuhla, joka meni ihan hyvin.
Opettaja vaihtuu taas, että saas nähdä kuka jatkaa ja minkälainen. Yhtä hyvää tuskin saadaan. Tämä lähti opiskelemaan ja häntä tulee kyllä ikävä!
Olen aika tattis, kait se eka kotihoitopäiväkin jotain vaikutti.
Vaikka toisaalta helpompaa olla kotona, mutta toisaalta osittain haastavampaa kun ei aidattuja alueita jne...
Huomenna museopäivä ja mennään pikkubussilla muiden mukaan museokouluun 😃
Eipä tarvi paljoa ohjelmaa keksiä tälle viikkoa.
Tänään lähinnä tutustuttiin ja piirsivät omakuvat.
Huomenna se museokoulu ja to pyhäkoulu ryhmiksessä. Eli sinne menemme muiden mukaan.
Se on mullekin uutta.
Pe mun hoitolapset onkin kotona ja mä meen sijaiseksi ryhmikseen ja otan omat lapset mukaan. Sen pv ohjelmasta en viel tiedä, sen näkee sitte...
Iltavuoroon kysyttiin vielä hoivakotiin, mutta ymmärsin sentään olla lupaamatta.
Kyllä menis rankaks suoraan mennä 16 töistä päästyä iltavuoroon 21 asti. Kyl viikon lasten hoidon jälkeen olen varmaan aika tattis näillä unilla ja iltaohjlmilla!
Onneks keuhkoputkentulehdus näyttäsi kääntyneen paranemaan päin, ettei tarvi lääkäriin mennä....

17.5.2016
Minnie
Minnie

Nki, hyvä että menitte sentään ulos!!
Joskus ei toki haittaa vaikka olis vähemmän aikaa, tärkeintä että menee!
Mutta onko teillä sadevaatteita??
Kun jos on, ei haittaa kovempikaan sade.
Itse suosin Reimateciä, mukavat päällä vaik ei sataisikaan.
On sit ihan perus kurahousutkin olemassa, mutta vähemmälle käytölle jäänyt...
niin, ja vinkkinä, ainakin meidän lapset tykkää hirmuisesti lasten sateenvarjojen alla kuunnella ropinaa 😄☔️
"Sataa rop rop rop, sataa rop rop rop, sataa aivan kaatamalla" 🎼🎤
Laulettiin muskarissakin sateenvarjon alla ja ropisuteltiin kullekin vuorollaan 😅

17.5.2016
Minnie
Minnie

Heiduska, hieno uutinen, että silmät kunnossa! toivotaan, ettei ole mihinkään muuallekaan jättänyt pysyviä vaurioita!
Varmasti parempi sairaalassa nyt, vaikkakin unen kannalta koti aina paras! Oletko saanut juttelumahdollisuutta vielä? Kerran muistan kirjoittaneesi, että sait jutella. Onhan tuo sen verran raju aloitus pienelle ja koko perheelle, jotta sitä täytyy saada käsitellä useamman kerran.

Misukka minun käy niin sääliksi myös, itsellänikin oli aivan hirveä vauvakuume, mutta onneksi järki voitti vielä ('sairaiden' lasten kanssa) ja nyt löytänyt ilon tästä elämäntilanteesta. 😌
Ei voi tietenkään verrata kokemaasi, mutta ratkaisette kuinka vain, yrittää vielä tai ei enää, toivon, että löytäisit elämänilon takaisin ja hyvän mielen siitä mitä teillä on ❤️
Hormonimyllerrykset on vain niin raa'an todellisia että siinä ei oikein mikään muu kuin hormonien tasoittuminen auta 😬
Tsemppiä kovasti! 👍🏻

PM on tehnyt hienon palveluksen ja lahjoituksen tarvitseville! 💜

17.5.2016
Minnie
Minnie

Heiduskalle voimia edelleen.
Misukalle toipumisrauhaa.

Sain vihdoinkin toimitettua vastaanottokeskukseen vauvanvaatetta. Soitin sinne ja postissa lähetin paketin tänään. Tämä oli kolmas yritys, he halusivat ja tarvitsivat. Ihanaa, siellä on pieniä lapsia odottamassa ja uusia kuulemma syntyy.
Täällä meilläpäin ei tarvita. Siis vastaanottokeskuksissa.

17.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hyvä,että silmät ainakin oli kunnossa. Toivotaan, ettei mitään ongelmia ilmenisi. Tosin jotkin oppimisvaikeudet voi huomata vasta kouluiässä.

Nyt alkaa pikkuhiljaa rassaa noi raskaanaolevat. Joka toinen vastaantulija on oallomaha. Eikö niitä pääse pakoon mihinkään kun silmille hyökkivät oikein?

17.5.2016
misukka
misukka

Mulla pienemmät nukkumassa ja isommat piirtelevät. Otan ite kahvit nyt ja lapset saavat välipalan kun kaikki herännyt 14 jälkeen.
Hyvin on päivä mennyt tähän asti, vaikka haasteita onkin.
Vettä alkoi sataa kunnolla, mutta välipalan jälkeen mennään silti uudelleen ulos.
Harmittaa sade vain siksi, kun piti tuo kasvimaan paikka Ruondupilla ruiskuttaa poudat aikana, jotta pääsis kylvämään ennen kuin toukokuu loppuu 😬

17.5.2016
Minnie
Minnie

Heiduskalle kovasti voimia ja pikkuiselle toipumista!!
Toivotaan, ettei ole mitään aiheuttanut ja kaikki menee jatkossa normaalisti !

Nki, mene nyt ihmeessä ulos tyttöjen kans vaikka satais mitä! Johan menee hermot kellä vaan jollei ulkoile ollenkaan!

Tennarin perheeseen myös paranemisia!

17.5.2016
Minnie
Minnie

Heiduskalle voimia. Hyvä että tutkivat kunnolla, eivätkä heti ole laittaneet vauvaa kotihoitoon.

17.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Moro. Tääl esikkoviidettä päivää kuumeessa, pienempi toista päivää. Molemmilla järjetön räkätauti. Alkaa tällä mammalla kasvaa tatti otsaan tän sisälläolon johdosta. 😦 Lisäks esikolla korvakäytävän tulehdus.. Ja ite ei ole viikkoon päässy reeniin ku itelläki tukkonen olo..

Meidän piti tänää mennä sinne sirkukseen mut eipä mennä. Mennään mun porukoille kahtoo sirkustelttaa olkkarin ikkunasta. 😂 se on iha siinä niiden vieressä kentällä se sirkus.

Mä kyllä meen näiden kaa pihalle vaikka satas vanhoja akkoja kunhan tervehtyvät.

17.5.2016
tennari
tennari

En mie ehtiny Kelaan enkä ees maitokauppaan. Cittarilla kävin hakees yhdet kaverisyntsälahjat kun oli alessa ja jauhelihoja nipun. Sit jäin suustani kiinni marjamyyjän kanssa ni siinähän tovi pyörähtikin ja pienimmällä alko iskee väsy ja nälkä ni piti lähteä kotia kohti. Nyt se möykkää sängyssänsä ja painii pehmojen kanssa.

Voi hirvitys, heiduska, mitä uutisia! Hyvä, että tutkivat kunnolla ettei jää mitään. Varmana mies huolesta soikeana.

Hyvä kuitenkin, että kuume on laskenut. Eipä olisi ihan ekana kuumeesta osannut arvata tuollaista. Mä en varmaan olisi edes ymmärtänyt lähteä mihkään sairaalaan jonku kuumeen takia.

17.5.2016
misukka
misukka

Misukalle mukavaa kokousta.
Meillä kanssa paljon tekemistä näin toukokuulle, niin kuin varmaan monella.
Stressiä mulla ei ihme kyllä ole.

17.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta!
Kiitos kaikille tsempeistä! ☺️
Aamupalalla oon, omat lapset nukkui 7asti!
Kaunis aurinkoinen aamu, joten mennään ulos jo ennen hoitolasten tuloa.

Illalla on muskarin kevätjuhla 😃

Misukka, nämä sivut on taas temppuillu mullekin niin paljon et sillon kun ehtis nopeaan jotain laittaan, ei julkasekaan jne niin vähälle jäänyt....

Aurinkoista päivää kaikille ☀️😊

17.5.2016
Minnie
Minnie

Huomenet

Olihan täällä aloitus. Ei näkynyt taaskaan etusivulla.

PMlle kivaa perhekerhoa!
Minnielle tsemppiä ekaan työpäivään kotona. Varmasti kaikki sujuu hyvin.

Meillä pienin karjui jotain epämääräistä yöllä mut tasottu lopulta viekkuun ja nukkuikin päälle seiskaan. Herättiin esikkoon ku se tuli meiän makuriin ennen kouluun lähtöä. Se on siis jo menossa, meillä muilla aamupala-aika. Pienimmän puuroa jäähdyttelen. Keskimmäisellä päikkypäivä.

Maitokaupan kautta pittää tulla kotio, kun kaikilta maito loppu. Niin, ja pitää kai joku syntsäkortti hommata esikon kaverille, kun tuli kaverisynttärikutsu. Ja loppuviikolla toiset.

Mulla olisi illalla paikallisyhdistyksen kokous.

17.5.2016
misukka
misukka

Tarkoitin Hyvää työpäivää Vipelle. Ajatus on nopeampi kuin sormet.

17.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Minnielle hyvää ensimmäistä työpäivää! Hyvin se menee.
Vipelle myös työpäivää.

Mitäs muut?

17.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...