Torstaita!

Hyvää huomenta kaikille!

12.5.2016
Minnie
Minnie

Ja vanhemmalla pitää olla omat valjaat, että voi kulkea reittiä lapsen kanssa. Maatasolta ei voi auttaa edes sitä ekaa rundia.

Vauvaperheen kannattaa siis jättää vauva hoitoon. Pihallehan ei edes pääse ilman sisäänpääsymaksua.

12.5.2016
misukka
misukka

Riippuu ihan lapsesta, et millainen on menijä mutta tuollaiset kouluikäiset pärjää jo omin päin. Meidänkin esikko siis 10v.

Joku eskarilainen voisi ehkä uskaltaa vanhemman kanssa aloituskiekkaa seuraavallekin tasolle. Siellä on 5 eritasoista rataa.

Tuo meidän keskimmäinen on yksin vähän arkajalka ja niihin liukuihin pitää mennä yksin. Kaverin kanssa menisi varmasti epäröimättä jos olisi samoissa valjaissa kiinni.

12.5.2016
misukka
misukka

Okei, eli suosittelet vähän isommille lapsille sitä seikkailupuistoa?! Mutta onneksi teillä oli kiva keli tänään olla siellä.☺ Muistan kans ku käytiin siellä linnassa nii ei siellä ollu 12 & 15v oikein mitään, siis onhan siellä ne taide teokset ja veistoksia. Linnahan on upea!☺ Tsemppiä Teeko tupakoimatomuuteen!☺

12.5.2016
NemiMilla
NemiMilla

Eipä ole kivaa teilläkään teeko. Mut se on kiva, että ehdit nyt täällä pyörähtämään.

Just tänään mietin teitä, kun Hiidenlinnaan ajeltiin, että ajeltiin teidänkin ohi.

12.5.2016
misukka
misukka

päivää pitkästä aikaa! todella harmi että vipen perhe saanu masupöpön tuliaisina. misukalla ollut mielenkiintoinen päivä 😀 Mä oon ollut vaan töissä ja töissä... ja poika päiväkodissa ja kipeänä.. niin paljon kipeänä viimeiset puoli vuotta että pitäis varata mahdollisesti aika infektioastmatutkimuksiin. viimeisimpänä vietettiin mun vapaat pojan kanssa sairaalan päivystyksessä 2 päivänä kun sai antibiootista allergisen reaktion ja ei meinannut lääkkeet auttaa. sain siinä itsekin sitten Keuhkoputkentulehduksen... Ja just kun tuli kk täyteen ilman tupakkaa niin luulin että keuhkot edes vähän paremmin jo jaksais😉 lisäksi on pojan uhma vienyt todella paljon voimia. on aika mahdoton tällä hetkellä, ei edes puhelimessa pysty puhumaan.. misukalle anteeksipyyntö kun meistä ei oo kuulunu, on ollut vähän turhan rankkaa😞

12.5.2016
teeko
teeko

Voi kehno,että Vipen perheeseen saatiin mahatauti oikein kotiinkannettuna😣 Eikö ne vanhemmat yhtään miettineet, että tuolleen sulle kippaavat vatsataudin. Aika röyhkee kosto raskausuutisesta...

Toivottavasti ninnupin ukko saa haettua uuden kuivaustelineen. Nihkee semmosen kanssa elää, jota ei saa kasaan.

NemiMilla, olihan puitteet ihan hienot mutta tottapuhuen odotin enemmänkin nähtävää. Olihan siellä hienoja juttuja.

Ja sitä seikkailupuistoa ajattelin, et olis sellanen, että vaunujen kanssa olis päässyt ja maasta voinut keskimmäistä auttaa siinä radalla. Mut eipä onnistunutkaan. Pienimmälle valjaat oli siis paremmat kuin hyvät, niin mun ei tarvinnut koko päivää kantaa rimpuilevaa lasta kanervikossa.

Keskimmäinen kiersi sen ekan radan kahdesti vikaa liukua lukuunottamatta opettajien avustamana. Siellä oli myös yksi esikon luokkalainen joka kierti sen ekan vaan kahteen kertaan ilman loppuliukua ni meni siinä sivussa.

Voihan tuo olla, että pitää esikon kanssa käydä uudestaankin. Itseäkin vähän himotti lähteä ratoja kiertämään. Mut nyt ei päässyt.

12.5.2016
misukka
misukka

Täytyy varmaan käydä apteekissa katsomassa tota.. Samalla kun käydään kaupassa,jospa nopeuttais paranemista.. Maitohappobakteereja syödään muutenkin ja nyt eilen annoin tolle illalla yhden ylimääräisen.. Nyt ei ole ripuloinut mutta ei tosin syönytkään ja äsken oksensi..

Ninnup meille kävi samanlailla.. Oli sitten pitkään nippusiteellä niin ettei saanut kasaan,kunnes vihdoin muistettiin ostaa uusi.. Unohtui aina kauppareissulla eikä lähetty erikseen hakemaan.. Kyllä sitten vihdoin saatiin uusi hankittua.. Mutta on se vaan hyvä ominaisuus pyykkitelineessä että saa kasaan 👍

12.5.2016
Vipe
Vipe

Kiitos Vipe.
Äitin kokoustamisen lisäksi meidän keskimmäinen on luokkansa edustaja koulun oppilaskunnan hallituksen kokouksessa.
Apteekissa on Floridral-jauhetta ripuloivalle, kahta makuakin. Ei edes ehditty käyttää viimeksi kun meillä lapset oli taudissa. Siinä on niitä suoloja sekä maitohappobakteereja. Paranemista Vipe teidän pojalle. Toivottavasti ei muihin tartu.
Olen ehtinyt hoitaa tässä asioita ja kerinnyt tapahtuakin. Kaikki on reilassa, mutta hoidettavia asioita olis vielä ennen illan kokousta.

12.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Misukka, minkälainen fiilis/ vaikutelma sulle jäi siitä Hiidenlinnasta?! Vissii kävitte siellä Sisumetsän seikkailupuistossa?! Mä oon käynny joskus 15v sitten siellä yks kesä Hiidenlinnassa vanhempien kanssa.😀 Meillä oli kauppa päivä ja kirppari pöytä käytiin siivomassa ja viemässä lisää tavaraa.

12.5.2016
NemiMilla
NemiMilla

Ei ollut ihan sellainen kuin kuvittelin, eli vaunujen kanssa ei päässyt kovin likelle reittejä. Joten keskimmäisen seikkailut jäi vähän lyhkäseen. Isompi ihastu ja rakastu ratoihin ihan täysin.

Yhtä kaveria lukuunottamatta muut lähti bussilla koululle jo tunti sitten. Nämä hyppii täällä pomppulinnassa. Kohta mekin kyllä lähdetään kotia kohti. Pienin otti snadit tirsat vaunuissa mutta tuskin nukkuu enempää.

12.5.2016
misukka
misukka

Pm kivaa kokousta illalle,Pigletin perheelle toipumista,harmi että sittenkin tuli keskimmäisellekin tauti,jospa pienin säästyisi..
Minnielle tervehdys kiireen keskelle..
Niin ja Mitenkäs Misukan retki meni,eikös se tänään ollut,en nyt muista kun luin eilistä ja tätä ketjua jne?

Täällä ei kai sen kummempaa kuin pienimmällä vatsaruikulilla.. Töissä silti,kun toi hoidokki sen tänne toi.. Oishan se voinut tarttua muutenkin mutta eniten ärsyttää että se oli viime viikolla 2 päivää kipeänä hoidossa kun vanhemmat ei uskonut että ois jotain pöpöä vaan selitteli että se on varmaan tullut nyt yks kaks maidolle allergiseksi.. No olihan se sitten suolistotulehdus ja lasta uhkasi kuivuminen ja jotain lääkettäkin sai.. Nyt se on sitten meidän pienimmällä 😥 Ja joo todennäköisesti olisi vaikka olisivat olleet tuomatta lasta kipeänä hoitoon,mutta ainahan se mahdollisuus tartuttaa kasvaa mitä enemmän on tekemisissä kipeän kanssa,niin ärsyttää enempi.. Jos ois ollut pois,niin ois vaan "noh,tää on tätä,ois voinut tulla yhtälailla kaupasta tai kerhosta" siis en osaa selittää mutta henkisesti tää on vaan raskaampaa näin että eka pelaat hoidokin vesiripuli vaippojen kanssa (on aika sotttaista puuhaa vaihtaa kun on ihan velliä,niin että vaippa ei voi kääriä kun se valuu pitkin poikin) ja nyt sitten oman lapsen ja silti siinä sivussa teet töitä ja siis kun se ei ole ihan yks tai kaks vaippaa päivässä,vaan tunnissa.. Toivon että tolla menis nopeasti ohi eikä jatkuisi niin pitkään ja pahana kun hoidokilla.. Vielä on ainakin juonut ja ollut virkeä,mutta pelkään että ollaan sitten kivasti viikonloppu päivystyksessä tai jossain tiputuksessa 😭
No se siitä,vähän helpottaa kun saa purkaa.. Kauhulla odotan kun toinen hoidokki nyt kuitenkin huomenna tulee kans hoitoon että saako hän sen saman ja tajuaako he pitää kotona lapsen,jos ripuloi vai tuoko perustein että sama tautihan se on..

Mutta joo,meillä siis herätty puol 5 ja noustu vaihtaan löysää housuista ja sen jälkeen ei olla nukuttu.. Ja allergiakin oli tänä aamuna ärhäkkäämmällä päällä ja verta tuli huolella nenästä,niin oon jotenkin täysin loppu..
Ja jottei ihan negatiiviseksi heittäydytä,niin libero sentään pitää ton vellin sisällä,niin ettei leviä kuin vasta pois ottaessa. Voin sanoa viime viikon kokemuksesta että muumi vaipat ei pitänyt vaan pursusi joka välistä 😭
Eli pisteet liberolle,nettisivuja eivät osaa tehdä mutta hyviä vaippoja sentäs..

Mä taidan tänään jättää suosiolla jumpan väliin.. En vaa jaksa mennä kun se loppuu vasta puol ysi eli kotona oisin vasta ysin maissa ja mä oon nyt jo valmis nukkuun.. Ja lisäksi toi nenä vuotaa aika paljon vaikka otin allergia lääkkeen,nii oon tänään tekosyiden varjossa laiska..

Kaupassa voisin käydä ton isomman kanssa,kun mies tulee kotiin.. Meillä kun ei juuri pillimehuja noi maitopojat juo,kun esikoinen ei tykkää mehusta ja pienempi ei osaa pyytää,mutta nyt ajattelin että jos veden lisäksi juottaa tolle pillimehuja yhden tai kaks päivässä,niin pysyy nesteissä ton ripulinsa kanssa.. Kun kyllä se vettäkin hyvin juo kun annan aina vähän eri mukista,niin juo ihan hauskuutta sitä,mutta lisäksi vähän jos mehua antaisi.. Toi kun meinaa saa pillimehun niin se on hetkessä tyhjä,kai se on niin harvinaista herkkua.. Ja toivon että maistuu nytkin..

Tulipahan jaariteltua.. Mutta ei kai sen kummempaa.. Ajoissa nukkumaan 😊

12.5.2016
Vipe
Vipe

Huomenta.
Vanhempainyhdistyksen kokousta tiedossa illalla tuossa koululla.
Me on nukuttu hyvin.
Kivaa päivää kaikille.

12.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenet

Minnielle hyväö työpäivää.

Harmitus piglet, että ykätauti jatkuu teillä 😞

Nyt täytyy sanoo, että väsyttää. Myöhään pääs nukkuu ja pienin huuteli jo tosi aikasin pystyssä. Isännyskin nukku vielä viekussa kun vaihdoin pienimmälle vaipan ja se jäi kainaloon pyörimään. Valosan tultua ei enää jaksanu pötkötelläkään vaan hilas pitkin sängyn reunoja. Sit iskikin raivari kun nostin takasi omaan sänkyynsä. Huoh.

Joo-o, retkelle pitäis jaksaa raahautua... Tunnin päästä liikkeelle. Haukotus

12.5.2016
misukka
misukka

Lähdössä juuri aamuvuoroon ryhmikseen.
Äitini lupas tulla lasten kans aamuks meille kotiin, joten lapset saa nukkua niin pitkään kuin unta riittää eikä tarvi herättää miehenkään matkaan...
Äiti tuo heidät sitten mulle ryhmikseen jos haluavat tai sitten jäävät kotiin jos haluavat.

Piti vaihtaa mulle aikainen aamuvuoro, jotta päästään sitten lähtemään Tampereelle lääkärireissulle alkuillasta.
Mennään koko perhe.

Eilen tyttö pääsi kaverinsa luokse leikkimään illalla minun koulutuksen ajaksi ja mies kävi pojan kans lähikaupungissa ostamassa John Deereen polkutraktorin.
Synttärilahjaksi. Kokosivat sen illalla ja kyllä oli aika myöhä kun tuli valmiiksi! Kova homma ja kuinka mielettömän iso se onkaan mein olohuoneen lattialla!!

No nyt täytyy kiiruhtaa, muut nukkuu suloisesti ❤️
Hauskaa päivää kaikille!

12.5.2016
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...