TIISTAI HUOMENTA!

Aurinkoista aamua,mitäpä muille..?

3.5.2016
Vipe
Vipe

No nii, piti tarkistaa. Eli oma tili tiedoista saat muokattua.😊

3.5.2016
NemiMilla
NemiMilla

heiduska, päivitys kestää sen vuorokauden. Meidän poitsu synty kans vko 37+4. Niin muistakseni omissa tiedoissa on se juttu joka pitää vaihtaa ett lapsi syntynyt tai sitten asiakaspalveluun viestiä huomenna, jos ei onnaa, ne ainakin vaihtaa sen. 😊

3.5.2016
NemiMilla
NemiMilla

Riu, meidän keskimmäinen ei tykkää koulu-uinneista, totesi itse.
Esikoinen tykkää. Nyt vasta tammikuusta ollut remontoitu uimahalli tässä auki. Ei ole ehditty uimahalliin.

Meillä esikoinen selätti viime viikolla oksennustaudin ja oli keskiviikkona koulussaan matematiikka-luonnontiedelukion pääsykokeessa. Matikka-luonnontiederyhmässä on nyt opiskellut koko yläkoulun ajan.
Nyt oli osannut ratkaista pääsykoerkysymyksiä, ja koeaika 4 tuntia oli riittänyt.
Meillä tyttö on just 2v 7 kk, kova puhumaan jalaulamaan.
Ihanaa, mutta välillä raskasta olla 3 lapsen äiti. Silti meidän unelma on täyttynyt.

3.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No ette te riu tosiaan turhan usein käy Hesessä.

Nii, soittelin mie aamusta osastolle mut sielä oli joku uus puhelimen päässä. Se meinas, et olin itteeni rasittanu ja siksi särkee.

Tänään oon ottanu rauhaksiin, mutta silti särkeny koko päivän.

Mistä vetoo, et mie oon pian siellä osastolla taas ko saapi muutaman päivän pahentua tämä homma.

Nerokkaasti se kahteli niitä kotiutumispäivän veriviljelytuloksia. Nehän ihan kertoo tämän päivän tilanteen.

Hiisi, ku olis osunu se Heli puhelimen päähän ni se olis varmaan passittanu vähintään verikokeisiin taas.

3.5.2016
misukka
misukka

Riu😱Älä vaan sadetta tänne lähetä😱On satanut niin paljon että nyt nautitaan auringosta vaikka vähän joutus niiskuttamaankin😃

3.5.2016
huiskutin
huiskutin

Helou :)
Mistä tietää että mie teen opparia? Kröhöm... :D No oon mie sitä hitusen saanu eteenpäin, jee. Mikä on se iloinen asia, koska muutenhan tää päivä oli aika arseesta. Mie vihaan miun työtä, mutta olin mie siellä muutaman tunnin. Sitten pääsin tähän opparia kirjoittamaan äitin luo, hyvä työrauha ilman lapsia. Ja tietty liberointirauha :D Huomenna ois yksi työhaastattelu, kyseessä ois vaan työpaikka, mutta mitä tahansa muuta mieluummin... Että pitäkää peukkuja :) On tää elämä aikamoista, vielä tässä iässä pittää ehtiä kesätöitä. Yritän olla aattelematta ettei tuu ihan totaalinen luuseriolo X)

Muuten elämä on ihan kivaa, meijän pienin on semmonen vauhdikas suloisuus että sen kanssa on väkisinkin iloinen ♥ Lapset kasvaa ja menestyy muutenkii. Kolmonen uottaa innolla eskaria, tokavekara tuplaa tokaluokan mutta pääsee syksyllä semmoseen ryhmätoimintajuttuun perhepalvelukeskuksessa, isoin on ihan teiniangsti. Kiirettä ja touhua piisaa :)

Vipellä kyllä kanssa kivasti on touhua, toivottavasti jaksat hyvin raskaana ollessakin olla ja mennä. Ja tosiaanki oot semmonen ihminen että askarteluideat ei varmasti lopu kesken, nuo työn alla olevatkin kuulostaa tosi kivoilta!
Mie oon jotenkii iana aatellu että työ piglet asutte kerrostalossa, mutta ilmeisesti ette? Minkä ikäinen se teijän tyttö jo olikaan? Nää muitten liberoijien lapset on jotenkii niin iättömiä :)
Pekkajamatti onko se teijän keskimmäinen vähän semmonen vesipeto? Teijän tyttö alkaa vissiin olemaan jo iso neiti? Aika menee kuin siivillä, muistan ku sie uotit tyttöä, olin niin kovin iloinen siun puolesta :)
Tuvituksellako taas sairastetaan? Voe mahoton, teillä kyllä jyllää nuo taudit keskivertoa enemmän :/
Misukka meijän lapset just kaipaili teijän lapsia. Johtu varmaan siitä ku pääsiäisen kunnaiksi käytiin hesessä ja meillä oli siellä ne pehmikset mitkä "tienattiin" viime kesänä silloin ku työ olitte kylässä. EI liian usein käyvä hesessä, 2.7. oli se päiväys :D Äkkiä mennee aika! Ois tosin kiva nähä uuvestaankii :)
Huiskutin toivotaan että se satasi välillä ja puhdistais ilmaa niin siunkii ois kivempi olla :)

3.5.2016
riu
riu

Vipe ehtikin jo vastata itse ninnupin kysymykseen äitienpäiväaskarteluista ja-korteista. Meinasin asiaan kommentoida, että Vipe vaikuttaa hyvin idearikkaalta ihmiseltä, että hän myös itse, kuten toteaakin, keksii ideoita.

Erilaisista lehdistä askartely yms. saa myös ideoita. Tilasin Pikkuväki-lehden, ja siitä esim. myös saa toiminta-ja askarteluideoita.

3.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ninnup,harmi että poika heittäytyi tollaiseksi eikä tajunnut lopettaa hyvän sään aikana 🙁 Toivottavasti iltapäivä sujuu paremmin..
Tällei yksityisellä menee ihan omasta ajasta ja pussista kaikki.. Oon käynyt noissa kerhoissa jo varmaan sellaiset ainakin 6-7 vuotta lasten kanssa (hoitolasten) niin sieltä olen kansioihini keräilly parhaat askartelu vinkit ja sitten netistä haen ideoita ja sitten niistä ideoista sovellan kaiken näköistä ja joskus saan jopa ihan itse jonkun hyvän idean..
Ja nyt oli taas helppo kun eka äitienpäivä näiden hoitolasten kanssa niin ei tarvitse miettiä että mitä on jo tehty..
Tänä vuonna päädyin kangas kasseihin.. Maalasin kangasvärillä kukkavarren (esikoinen maalasi itse ja tuli huomattavasti hienompi) ja siihen lapsen kädestä kukka.. Toiselle tein sellaisen missä kolme kukkaa mutta toiselle vain yhden koska tiedän että se inhoaa esim. Sormivärejä yms. Ja esikoinen teki vain yhden kukan koska piirsi sellaisen varren kui itse halusi.. Eli yksilöllisiä tuli kaikista.. Ja sitten kassin toiselle puolelle sai jokainen piirtää kangas liiduilla vapaasti mitä halusi ja sinne sitten kirjoitin nimen ja päivämäärän.. Kortti tehtiin sillei että piirsin käden ääriviivat,en osaa selittää mutta sillei että on avautuva kortti ja kun avautuu niin siinä on kaks kättä ja peukalosta etusormeen muodostuu sydän.. Tosi hyvä selitys mutta joo sen idean löysin googlettamalla..

Kerhossa tehtiin hauska mustaan pahviin sillei että lapsen käsiin laitettiin rasvaa ja painettiin pahville ja sitten talkkia siihen päälle.. En tiedä miten ne käytännössä pysyy,mutta tuli kyllä hienot.. Me tehtiin tosin poikien kaa jo viime vuonna valkoisella sormivärillä mustalle pahville,vähän saman asian ajaa,mutta jos ei halua käyttää sormiväriä tai ei ole valkoista.. Ja olihan toi lapsille taas uusi jännä juttu ja sitä mukaan kivempi..

3.5.2016
Vipe
Vipe

Huomenta!
Tämä alkuvko on arkista aherrusta ja jospa sit elämä piristyy loppuviikosta😃Aamupalaa ja sitten apteekkiin vitamiinejä hakemaan,ja voitas hetki leikkiä siinä Prismassakin.Iltapäivällä/illalla sitten auringossa ulkoilua😊Tsemppiä sairastelujoille!Meillä nyt allergia tuli kunnolla päälle kun sateen jälkeen paistaa niin kaikki vissiin kukkii nyt urakalla😳

3.5.2016
huiskutin
huiskutin

Huomenet

Vipelle kivaa työpäiväö ja muille muuten vaan kivaa päivää.

Mulla on ab-kuuri puolessa joten luulis, että olot alkais helpottaa mut eilen illalla alko jomottaa ja aristaa uudestaan. Eli mulla tiedossa soittoa osastolle 😣

Mut ensin pitää saada keskimmäinen aamupalalle ja päikkyyn.

Pienin nukahti eilen viideltä päikyille jotka veny puoleen kasiin, enkä meinannu saada hereille sitä vertaa että iltapuuron lapattua naamariin. Joten onko ihme, että tuo on kekkaloinu vieressä aamu kuudesta. Tai jo vähän ennen.

3.5.2016
misukka
misukka

Hyvää huomenta.
Vipelle hyvää työpäivää.
Meillä perhekerho.
Keskimmäisellä on uintia koulussa tuossa meidän uudistetussa uimahallissa. Hän on iloisella mielellä uinnista.

3.5.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Täällä tänään täys paluu arkeen.. Molemmat hoidokit ja koululainen tulee eli pitkästä aikaa koko ryhmä kasassa.. Kerhoon ois tarkoitus mennä ja illalla on pihatalkoot..

Eilinen päivä oli ihan mahtva.. Oltiin lähes koko päivä ulkona ja oli kyllä ihana kun ei tarvinut miettiä rytmiä niin tarkalleen hoitolasten mukaan.. Pienempi sitten nukkui päikkärinsä ulkona ja isompi ei ollenkaan.. Käytiin sisällä vaan ottamassa koululainen vastaan ja siinä samalla kun teki läksyjä,niin annoin noille ruokaa.. (esikolla oli kerhossa eväät ja mulla pienemmälle mukana evästä)
Kyllä se taas oli hyvä muistutus siitä että on kaks ihan eri asiaa olla perhepäivähoitaja kuin kotiäiti,vaikka monet kotiäidit on mulle verrannut että tekevät samaa kuin mä muttei saa siitä palkkaa..

No mutta tänään taas takas kunnolla töihin ja rytmiin.. Ja tiukalla aikataululla kun pitää saada tässä kahdessa päivässä toiselle hoidokille valmiiksi äitienpäivä kortti ja lahja.. Toisen kanssa tein jo viime viikolla,tälle viikolle jäi enää paketointi.. Mulla siis perjantai on vapaa,kun kumpikaan hoidokeista ei tule eikä koululaisellakaan ole koulua.. Ja torstai tottakai vapaa.. Mutta paahdetaan nyt sitten kaks päivää koko loppuviikon edestä 😂 Eihän tossa sinänsä hirveän iso työ tossa lahjassa ole,mutta ajallisesti on,kun pitää antaa joka välissä kuivua..

Mutta siis oikein mukavaa päivää kaikille!

3.5.2016
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...