Aurinkoista lauantaita!

Huomenta kaikille! Mitä kukin aikeissa tälle päivälle?

30.4.2016
Minnie
Minnie

Tämä kommentti on poistettu ylläpidon toimesta. Lue sääntömme, mikäli haluat tietää lisää.

30.4.2016
Vipe
Vipe

Misukka 😭💔❤️ Voimia! Ja tosiaan, mee jutteleen! Kyllä on liian rankkaa kannettavaksi!!

30.4.2016
Minnie
Minnie

Heipparallaa pitkästä aikaan!
En oo kyllä varma, muistaako miuta ees kukaan, mutta kirjottelen silti.
On tullut käytyä lörppiä lukemassa aina sillon tällön..
Misukka, osanotto suureen suruun! Suhteettoman paljon olet joutunut kokemaan keskenmenon myötä. Toivottavasti nyt ab:t puree ja ei tulisi uutta sairaalareissua.
Apua, tuli ihan black out muiden kuulumisten suhteen..
Minnie ainakin puuhastelee tiuhaan tahtiin kaikenlaista. Piglet taisi viettää syntymäpäivää, joten onnea!
Ja Vipelle tsempit raskauspahoinvoinnin kanssa.
Heiduskalle onnea pikkuisen johdosta!
Itselläkin jo pidempään vauvakuume nostellut päätään, mutta joku asian suhteen jarruttaa..
Vappu sujunut mukavasti leikkipuistoillen ja siman& munkkien merkeissä. Puhuakin ois nyt kukkien istutusta vailla.
Pikkuneiti nukahti vaahtokylpyyn jäljiltä. Mies laittoi just grillin tulille, ekat grillauksen sitten viime kesän. Kevyttä iltapalaa siis 😂
Mukavaa vappuaattona jatkoa kaikille tasapuolisesti.

30.4.2016
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Näköjään pojat uinahti ihan hetkessä. Pienin köhii. En tiedä mikä on, kun pystyssä ei mittään ja unille ku menee ni kehittäö limaa kurkkuun.

Täytyy tunnustaa, että mä olen kai nyt kiukkuvaiheessa menossa. Kaikki ärsyttää, oon vihainen ja tekis mieli vaan pistää kaikki ympärillä paskaksi vaikkei siitä mitään hyötyä olekaan.

Viikko sitten kun kotiuduin sieltä lääkkeellisestä, antoivat soittoajan eiliselle, et äitipoli soittaa. Hassuhan se soitto oli kun kattelivat, että olin torstaina kotiutunu vasta osastolta. Mut sainpahan sanottua, että voisi olla hyödyksi käydä siellä psykopolilla. Vaikkei sillä hetkellä tuntunutkaan tarpeelliselta, niin nyt kyllä tuntuu ettei ole lainkaan turhaa.

Johonkinhan tää paska on saatava purettua. Ennen kuin mä rupean vihaamaan taas kaikkia raskaana olevia ja vauvoja.

Joka ei ole kyllä nyt kovin kaukana.

Mua kiukuttaa ihan sikana se, että mun unelmat ja toiveet murskaantui, TAAS. Kai mä olen niin sairaan huono ihminen ettei mulle voi mitään suurta onnea suoda. Mieluummin ryvetetään suossa ja kun yrittää sieltä selviytyä, vedetään vielä pari lisäkierrosta lisää ja hukutetaan lopullisesti.

30.4.2016
misukka
misukka

Misukka 💙 uskon että yhtään lisää et kaipaa ja eipä sitä sulle varmaan kukaan muukaan halua.. Eiköhän tuossa ole jo ihan tarpeeksi yhdelle ihmiselle!!
Kiva että pojilla on ollut kunnon riehat toivottavasti taintuvat 😂 eihän siinä kai ole kuin kaks vaihtoehtoa.. Joko nukahavat sekunnissa kuin tukki tai sitten pyörivät ihan ylikierroksilla..

30.4.2016
Vipe
Vipe

No näköjään taas näkyy! Äsken ei näkyny Misukan uusia ja nyt ne pompsahti esiin.. Jos ei itse Kirjoita,niin ne ei näy kuin just tolla viiveellä jos itse kirjoittaa ne tulee näkyviin 😣

30.4.2016
Vipe
Vipe

Ai niin,ihanaa Heiduska,ihanaa että mies innoissaan 😍 Pääsittekö kotio?

30.4.2016
Vipe
Vipe

Tää sivusto on taas aika pyllystä. Tuoreimmat vastaukset näkyy tyyliin 45min- tunnin viiveellä.

30.4.2016
misukka
misukka

Mullahan nämä keskenmenneet olleet pahoinvoinnin kanssa pahimpia. Eli kun muut lohduttelee, että onneksi voit huonosti, ni mulla se todella paha olo tietää sitä ettei kaikki tosiaankaan ole kunnossa.

En mä nyt kotosalla ole ehtinyt asioita miettimään. Eli ei voi tuosta henkisestä puolesta oikein mitään sanoa. Fysiikankin näkee ajan mittaan, että selvittiinkö nyt tällä vai vieläkö tulee jotain. Yhtään enempää skeidaa ei kyllä huvittaisi enää ottaa vastaan.

Me laitettiin pojille pomppulinna illaksi. Ne riehu kyllä sydämensä kyllyydestä. Ja nytkin kauhee reuhu ilmapallojen kanssa. Mahtaakohan nuo taintua nukkumaan ollenkaan.

30.4.2016
misukka
misukka

Joo Misukka.. Haluaisin kyllä sun raskaudelle erilaisen lopun,mutta en valitettavasti ole valmis uhraamaan omaani.. Että mieluummin ajan matelu ja pahoinvointi ja kaikki mahdollinen,kuin toi.. Ja kaikista suurin vääryys on että sä silti kärsit pahoinvoinnin ja sitten vielä otetaan pois.. Itse kun en keskenmeno raskaudesta joutunut kärsii mitään raskausoireita..
Voi kun maailma oiskin reilu ja pystyis tekeen vaihtiksia.. Joku joka aikoo keskeyttää raskauden,ois voinut vaihtaa sun kanssa sillei että sun raskaus ois saanut jatkua ja toisella mennä luonnostaan kesken..
Mutta maailma on ihan helvetin epäreilu paikka 😭😭

Miten oot jaksellut noin niinkuin henkisesti?

30.4.2016
Vipe
Vipe

Mä voin Vipe vaihtaa sun kanssa mut luulen, et tää mun vaihtoehtoni ei kelpaa sulle.

Käytiin torilla. Väkee ku pipoo, Malttia ja Valttia ei juuri näkynyt kun kaikilla eturiviä myöten lapset olkapäillä. Että se siitä sitten.

Esikko kiukuttelee ja paiskoo ovia. Hitto, et on taas niin hyvä fiilis...

30.4.2016
misukka
misukka

Ninnupin kanssa voin vaihtaa,musta tuntuu että nyt on matelu viikot menossa eikä aika kulje 😂

30.4.2016
Vipe
Vipe

Ihan pakko tulla Riuta moikkaamaan 😊 Ihan suotta olet kateellinen 😅 Täällä kärsitään edelleen pahoinvoinnista 😰 vähän sellainen kutina että tämä raskaus ei mene ihan sillei että paljon jäisi kaipaan.. Poikien jälkeen olen tuskin malttanut odottaa että oisin taas raskaana ja nyt odotan kauhulla että loppuuko pahoinvointi ollenkaan ja jääkö se siihen vai onko sitten loppuraskaudessakin kaikenmaailman vaivat.. Ja just miehelle sanoin että kaipa synnytyskin menee niin että kun olen 24 tuntia kärsinyt niin mennään hätäsektion kautta lopulta.. 😓 Pessimisti ei pety 😂 No jospa tää nyt tästä ja onhan se sitten kun tuntee lapsen liikkeet niin ihanaa vaikka välillä vähän oksettaiskin..
Pojat suhtautuu ihanasti.. Esikoinen suunnittelee kastajaisia ja nimi on valmiina,kehitti työnimeksi sellaisen kuin "Taivaslumi" 😍 ja sanoi että jos se on tyttö niin se vois olla prinsessa 😄 Ja kaikenlaista,se jo ymmärtää että se voi olla kumpi vain,kun ton toisen aikanahan se väitti kovasti sen olevan tyttö vaikka pojaksi paljastettiin.. Ja toi pienempi on yllättänyt mut täysin.. Sitähän ei vois vauvat kiinnostaa pätkääkään on sellainen äijä,että elämään mahtuu vain autot ja lätkä,mutta nyt kun olen sanonut että äidillä vauva mahassa,niin tulee joskus ihan ilman että kukaan puhuu mitään vauvasta tai siihen liittyvästä,kesken leikin repii multa paitaa ylös että "vauva vauva" ja silittelee sitten hetken mahaa.. Ja vauvauinnissa on kiinnostunut katselemaan niitä vauvoja jne. En tiedä paljon lopulta ymmärtää ja miten sitten kun vauva saapuu,mutta ihana että vauva saa joka päivä paijausta ja aina iltapusun.. Ja kun tosiaan ekan kerrankin teki sen oma aloitteisesti eikä isoveikan perässä..

30.4.2016
Vipe
Vipe

Toi oliki vaan 500mg toi Kefe. Tuo toinen on 400mg
Tuoteselosteessa 1harvinainen haittavaikutus, maksan siirto. Melkosta ainetta. Huhhuh.

Mut joo. Painokkaasti kieltämättä suosittelivat maitohappobakteereita, ettei iskis hiiva kun muutenkin paikat alttiit nyt.

Vai uintimerkki 😊 Iso juttu varmasti.

30.4.2016
misukka
misukka

Mä en noist muuten tiiä mittää, lääkkeistä nimittäin mut jos on se Kefexin 750 mg ni mulle tuli siitä aivan järjetön hiiva..

Me käytii tyttöjen kaa uimassa ja neiti 3 v suoritti jonkun alkeisuintimerkin. Tai jonku semmosen mis ei viel tarvinnut virallisesti uida.. 😊

Illasta tehään hampurilaisia ja puhalletaan ilmapalloja. Siinäpä tärkeimmät. Mihkää vappuhulinoihin ei oikee ehdiyä tonne kaupunkiin ku muksut väsähti uidessa niin et pakko laittaa nukkuu..

30.4.2016
tennari
tennari

Arvatkaas muuten kehtuuttaako vähän, että tein vielä ite simat, mut nyt en uskalla juoda niitä antibioottien takia. Apteekissa lykkäsivät mulle 2 rinnakkaista valmistetta. Kefexin on vissiin se lällympi kun Flagylista sanoi, ettei siedä tippaakaan alkoholia tai voi tulla pahat antabus-oireet.

Kertokaas sairaanhoitajat, kummostako myrkkyä mä nyt oikein vetelen.

30.4.2016
misukka
misukka

Päivää

Kahos ku riukii ehtiny tänne pyörähtää.

Toivottavasti heiduska pääsette kotiin.

Meillä olis suunnitelmissa vappuhäpeninki tuossa torilla. Siellä on Maltti ja Valtti esiintymässä. Rauhaksiin ja olojen mukkaan mennään mutta täytyyhän noihin lasten päästä vähän vappuhumuilemaan.

Illalla vähän koristeltiin serpentiinillä ja ilmapalloilla olkkaria, ni pojat oli aamulla ihan riemuissaan.

Pienin yritti seiskan maissa pystyyn mutta se taintu kainaloon ja nukuttiin ysiin. Aamusta kävin hiustenpesulla. Aiemmin oo jaksanut. Vähänkö on nyt ihana puhdas fiilis kun jäänyt ihan tuommoinen perushygieniakin väliin noihin osastoreissujen takia.


30.4.2016
misukka
misukka

Haudi hau 😄
En ole itsekään kerenny aikoihin käymään, ihan ikävä on ollut teitä 😄 Tän päivän ohjelmassa on lähinnä hiljaa olemista, kun isimies nukkuu. Nyttenkii kaikki pojat sotkee huonettaan, mutta sotkekoon hitto vie. Saapahan isukki unirauhan 😁 Mietin jos menis pikku kakkosen leikkipuistoon kun on näin nätti ilma. Johan siinä yhdelle vapulle 😄
Vipe voi ei, siulla on jo noin paljon viikkoja. Mie oon niin kade, raskausaika on ihana ❤ Mitäs teijän pojat on tulevasta vauvasta mieltä?
Pigletille turvallisia ohituksia! Onko se teijän tyttönen päässyt jo nukkumisen makuun, onko yöt parantunut?
Minnielle tsemppiä työpäivään! Paremmin jaksaa kun aurinko paistaa 😊
Ninnup mitä ihmettä teijän vauva 8 kk!?!?!?!?!? Ei ole mahdollista! Kauheen noppeesti menee aika...
Hei jee ja uusi palstailija, tervetuloa miunkii puolesta😊 Toivottavasti pääsette tänään kotiin! Monesko pikkuinen teille syntyi?

30.4.2016
riu
riu

Pigletille kivaa vappureissua 😊

30.4.2016
Vipe
Vipe

Hyvää työpäivää Minnielle! Oih,toi kuvaus sai kaipaamaan mökille 😍 Ihana jos herää aikasin aamulla vessaan,linnut laulaa ja järvi peilityyni jne. Hauskinta on että jos menee takaisin nukkumaan niin uudestaan herätessä saattaa tuuli suhista puissa ja aallot lyödä rantaan 😄 No ei mee kauan kun pääsee,jäät varmaan sieltäkin jo kokonaan lähtenyt ja iskä varmaan tänä viikonloppuna laittaa veneet lasku kuntoon 😊

Meillä tänään vauvauinti nyt aamusta ja sitte esikoisen sirkus jossa vappujuhlat.. Katsotaan aikooko edelleen laittaa ton karhupuvun vai suostuuko lohikäärme pukuun joka ois kevyempi.. Toi karhupuku on meinaan tosi lämmin,ei ehkä hyvä yhdistelmä liikunnan kanssa,mutta jos laittaa niin laittakoon 😂 Otan sitten vaihtopuvun mukaan että jos tulee hiki,toi kyllä on sillei että ei sillä ihan herkästi kuuma tule.. Kun taas pienempi on aina kuuma,nyt oon sen oppinut mutta aluksi olin aina kuumetta mittaamassa muttei ollu kuumetta,se on muuten vaan sellainen Hikipää 😄

Sitten katsotaan tehdäänkö Päikkäri lenkki ja sitten iltapäivällä leivotaan yhdessä munkkeja,en ole ennen tehnyt joten katsotaan mitä tulee.. Sitten illalla sauna,eipä meillä muuta.. Jos lasten kanssa vähän laitetaan jotain vappua.. Ainakin mun äiti toi ison paketin Paukku serpentiiniä,kun esikoinen oli sille siitä selittänyt,kun viime vapusta muistaa.. Ja mummohan lellii tota ja kun poika oli miettinyt onkohan meillä tänä vappuna niin meidän äiti varmisti että on,vaikka ois meilläkin ollut tuolla vähän viime vuotisia.. 😅 onneks poikaa pystyy lellii ja ilahduttaa pienillä asioilla ja äidillä sillei järki päässä,että ei nyt sentään mitään kalliita leluja yms. Meille koko ajan kanna,mutta aina se jotain tuo 🙄

No mutta nyt lopetan tän jaarittelun ja nousen pakkaileen uima kassia..

30.4.2016
Vipe
Vipe

Täällä töihin lähdössä.
Olipa raskasta nousta 😲
Mutta aivan mahdottoman kaunis ilma. Peilityyni järvi ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta! ☺️
Mut nyt kiirehdin töihin...
Eilisestä piti jotain kommentoida, vaan ei ehdi...

Mukavaa päivää kaikille!

30.4.2016
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...