Keksiviikko - keskellä viikkoa

Huomenia! Mitäpäs kullakin tänään sydämellään? Ja sitten niitä päivän suunnitelmia.

27.4.2016
misukka
misukka

Jatkan nyt vielä tähän ketjuun.. Esikoinen on kolme. Meillä onneks isäntä siirtyy sohvalle v.lop.aamuina, että saisin vähän torkkua.. Oleillaan yhdessä kerroksessa ja alhaalla on isännän työhuone/vierashuone. Mä en paljoa päivällä voi nukkua, kun esikko ei nuku päikkäreitä (paitsi jos ovat isin kanssa, eli oon esim. heittään keikkaa töissä, joka on ihan eppaa) ja vauva 4kk nukkuu 20min torkkuja.. Eilen sain sen nukkuun pihalla jopa tunnin putkeen, viimeksi sen luona piti ravata 10min välein. Mut eiköhän tää tästä, kun kakarat💖 kasvaa!

28.4.2016
Sannukki
Sannukki

No lähinnä toi, kun yksin pitää muistaa ihan kaikki tärkeät asiat ja jos esim. muistuttaa hänen mielestään liian usein jostain, se on holhoamista. Ja ihan sama, kuinka monta kertaa toistaa, tuntuu, että ei tallennu kovalevylle. Töistä kun tulee, pitää aina päästä torkuille, vaikka itse on valvonut myöhään. Se, mikä harmittaa ihan älyttömästi, on, jos mies vapaaehtoisesti haluaa valvoa viikonloppuna puol viiteen, mä joudun kuitenkin nousemaan vauvan yösyötöille (pullopoika). Sit mä kuulen koko seuraavan päivän, kun häntä väsyttää, eikö hän saa edes hetkeä levätä... Plus että meillä hyvin haastavasti temperamenttinen (ja uhmaikäinen) esikoispoika, jonka kanssa pinna sais olla noin 18670km.. Mut on tossa ukossa kuitenkin sen verran paljon hyviäkin puolia, että en rupea vaihtamaan. Plus, että se jaksaa MUA!

27.4.2016
Sannukki
Sannukki

vai kotiin vasta ylihuomenna..😯 kiva ku kävi miehet moikkaamassa sua!❤😊

27.4.2016
NemiMilla
NemiMilla

Mie luulen, että bongasin heiduskan vaavi sylissä tuossa aulassa. Mut paha sannoo ko ei oo täällä kuulunu mittään.

27.4.2016
misukka
misukka

Pitäiskö sun nki käydä lääkärillä näytillä? Tuommonen limavuoto ja hyytymät kuulostaa kurjasti keskenmenolta. Sullahan on outoja oireita ollu...

27.4.2016
misukka
misukka

Tosi kurjaa jos sannukkikin kokee tuommoista käytöstä mieheltä mitä nki. 😳😣

Mikä teidän miehiä vaivaa? Ja miksi te siedätte sitä?

Miun miehet kävi tässä pyörähtämässä puolisentoista tuntia. 💞 Herättivät vähän huomiota kun kulkivat miun perässä ruuan hakuun ku köyhän talon porsaat 😁 Ja pieninkin joka huoneen tutki viimosta nurkkaa myöten, kulki tuolla yleisissä tiloissa kiltisti mukana.

Kuulemma pojat olleet kiltisti kotona ni tänne kun ehtivät, alle puolen tunnin olin joutunu keskimmäistä käskyttää melko tiukastikin jo neljästi. Kait se on äipän läsnäolo ku laukasee härväyksen.

Pienin kiukkusi mulle hetken mutta asettu lopulta ja anto mun pukea itsensä kun tekivät lähtöä.

Iltahukin kätilö on nyt sama joka otti mut vastaan perjantaina ja hoiti ne labrat eilen, et päädyin osastolle. Se on karun rehellinen ja totesi, että saatiin ab-tippa just ajoissa menee, et arvot oli vasta nousussa, mut koska ne jo oli noin korkeella ni voipi olla, että joutuu jäämään ylihuomiseen asti. Mut sen näkkee huomenissa rupeeko arvot laskee. Jos tuo tippa nyt ehti vaan katkasee nousun.

27.4.2016
misukka
misukka

Välillä, kun luen nki:n tekstejä, luulen, että joku salakuvaa meidän elämää ja kirjoittaa siitä.. Misukalle jaksuja!!

27.4.2016
Sannukki
Sannukki

Noista arvoista. Kuulemma jos huomiseen mennessä ei lähde selkeeseen laskuun, niin lääkäri luultavasti vaihtaa lääkkeen toiseen. Mut siihen asti mennään nykyisellä. En tosin tiedä, mitä sorttia tuo nykyinenkään on.

27.4.2016
misukka
misukka

Mun äiti soitti aamulla ja mietti, että kenenköhän syntejä mä nyt kannan. Mä totesin, et varmaan koko suvun.
Ehkä nämä koettelemukset annetaan niille jotka ne kestää.
Kaksosia oon toivonut, niitä ei oo annettu. Mutta tätä toisen pään sorttia oikein roppakaupalla.

Veit Vipe sanat suustani nkin tilanteesta. Ei mitään lisättävää, eikä poistettavaa.
Ihmettelen vaan nkin sitkeyttä sietää tuota päivästä toiseen. Kun mikään pakko ei olisi.

27.4.2016
misukka
misukka

Voi Misukka,kyllä se nyt jaksaa kovasti vastustaa.. Mun mielestä tollaisessa tilanteessa ois kohtuullista,että tulis edes helposti ja kerralla kaikki ulos aiheuttamatta mitään komplikaatioita sun muita! Eikö tollaiset tilanteet vois osua niille jotka itse päätyy lapsesta luopumaan ja ois kiusaamatta niitä joilta se lapsi vastentahtoa riistetää..
Enpä mä omaakaan keskenmenoa hyvällä muistele,mutta nyt kun lukee sun taivallusta,niin pakkohan se on sanoa että aika helpolla sitä on itse päässyt.. Ainakin fyysisesti.. Henkinen puolihan on aina raskas..
Toivotaan että ne arvot siitä kuitenkin lähtee laskuun ilman lisä toimenpiteitä ja pääsisit vihdoin kotii ja keskittyy siihen varsinaiseen suru työhön ja takaisin "normi' arkeen..

No voi hitsi kun ei osaa kirjoittaa lyhyesti nii unohtaa..

Nki:n arki kuulostaa todella raskaalta.. Noin niinkuin henkisesti.. Mä uskallan väittää että sun ois helpompi ilman miestä.. Joskus tuntuu että meidän 3 vuotiaskin on fiksumpi ja osaa ajatella enempi mitä suustaan laukoo.. Tai no okei,kohta neljähän toi on.. Ja kiukutteleekin vähemmän..
Jos aikuinen mies ei osaa nukkua tarpeeksi niin olkoon väsynyt.. Ja lisäksi kun jos olen oikein käsittänyt sinä kuitenkin aina hoidat tyttöjen kanssa heräämiset yms. Ettei edes ole siitä kii ettei sais nukuttua.. 😒 Voimia ja jaksamista sinulle.. Muista että parisuhteessa väkivaltaa on myös henkinen väkivalta ja ruudun takaa tuntuu että sitä teillä riittää sen ukon puolelta.. Jos kerta sinun syy on kaikki ja olet tyhmä ja teet kaiken väärin..

27.4.2016
Vipe
Vipe

Ne tulee illalla käymään koko porukka päivällisen jälkeen. Eli joskus kuuden pintaan.

27.4.2016
misukka
misukka

No höh, ainakin hyvä että jäät "tarkkailuun" vielä yhdeksi yöksi. Jos tulee jotain.. Joko teidän miehet kävi moikkaamassa sua?!😊

27.4.2016
NemiMilla
NemiMilla

Ainaki huomiseen oon täällä. Eilen crp 97, nytkin vielä 95. Plääh

27.4.2016
misukka
misukka

Pikkulegoja ollaan rakenneltu lasten kans aamu ja kohta lähdetään äitini luokse, tarjoaa karjalanpaistia 😋
Lapset pääsee leikkimökkiin ja poika mielellään papan verstaaseen 😊
Eli päivä lasten kanssa tiiviisti, muu unohtaen 😊

27.4.2016
Minnie
Minnie

Joku kyseli miten hoitolasten tutustuminen ulkoillen onnistui, eli hyvin meni ja oltiin omien lasten kans ulkona valmiiksi ennen heidän tuloaan.
Vähän tyttömme oli vetäytyvä, ei kovin innokas yhteisleikeistä, mutta hällä tuo flunssa tekee sen. Halunnut olla itekseen sivuhuoneessa sisälläkin.
Uskon että ajan myötä sopivat hyvin leikkikavereiksi!

Mul on nyt niin hullumaisesti kaikkea meneillään, että pää pyörii täysillä yölläkin....
Katotaan, miten nää asiat selkiytyy...
Töihin olisi kipeästi tarvittu tänäänkin molempiin vuoroihin, vaan kieltäydyin.
Pakko laittaa asioita järjestykseen ja selvittää päätä.

Tänään illalla menen kyläyhdistyksen talkoisiin rentoutumaan 😊
Haravoimaan ja lopuksi saunottelu. Se on ihana paikka metsän keskellä, lähteen ja puron solinassa, jossa ajan ja paikantaju katoaa ihanan rentouttavasti. Vaikka matkaa kotiin on vain 5min ajomatka 😅

27.4.2016
Minnie
Minnie

Huomenta päivää!
Täällä on niin monenmoista ehtinyt tapahtua sillävälin kun olen viimeksi ehtinyt käymään!

Ennenkaikkea Misukalle voimia ja tsemppiä toipumiseen!
Kenties tänään pääset kotiin?
Minäkin epäilen J tavoin, että ois allerginen reaktio?
Toki osittain verenpaineen laskusta, mutta ite ottaisin ylös tuon puudutteen ylös ja mainitsisin asiasta ku seuraavaksi tulee puudutustarvetta.
voi tulla pahempana seuraavalla kerralla.
Ei minusta tunto huulista jne mene verenpaineen laskusta?!
Tajunnan taso voi kyllä laskea...

27.4.2016
Minnie
Minnie

Kiitos kaikille tsempeistä. Kyllä se hänellä hyvin menee.

27.4.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nii, se imurointi. Se siis toimi hyvin ja kohtu puhdistui. Oli jäänyt ihan reilusti tavaraa. Pääasiassa hyytymiä mutta myös kalvoja ja sen sellaista. Nyt toivotaan, ettei rupia kehittelee uusia hyytymiä.

27.4.2016
misukka
misukka

tuvitus, kävitkö ostamassa ne pimennysverhot?! Meillä auttoi, mini- ukko nukkuu klo 7-7.30. pm, iloisia laulun hetkiä muskariin. 🎵🎶🎼 Vipelle, askartelun iloa! Mä tein maanantaina ä. pvä lahjat ja eilen tehtiin kortit.😊

27.4.2016
NemiMilla
NemiMilla

Tuossa just kävi kätilö tuota ab-tippaa laittamassa, ni kysäisin eilisestä. Hän arveli johtuneen esilääkityksestä. Eli kun sain 800 mg buranan ja sen toisen kipulääkkeen, ni se toinen vaikuttaa myös verenpäineisiin. Arveli pökräyksen johtuneen verenpaineen romahduksesta. Puutumisenkin arveli johtuneen samasta. Ja sen puolesta puhuu ehkä sekin, että olo helpottu kun lisättiin nesteitä ja kintut nostettiin ylös. Ja pää tiputettiin alas.

Arvelivat, että puolilta päivin voisi tietää, että pääseekö tipasta eroon. Kun saavat labratulokset valmiiksi. Ja lääkäri ne kattoo.

Nesteytyksen takia kintut on ihan turvoksissa. Ihan ku viimesillään raskaana. 😛

Hyvä, että PMn esikko terve. Toivottavasti pääsykoe menee hyvin.

27.4.2016
misukka
misukka

Tsempit Misukka 😳 Mä en ole sairaalassa ollut kuin poikien synnyttyä.. Ja silloinkin molemmista vain yhden yön (toinen yö mennyt salissa,tai esikoinen syntyi sen verran aikasemmin että oli aamuyön jo osastolla) ja se on ollut ihan tarpeeksi mulle.. Esikoisesta olisivat kovasti halunneet pitää toisen yön mutta sain onneks puhuttua itseni kotiin kun en ollut mitään apuja vauvan kanssa saanut (siis kun en ollut tarvinut) ja lisäksi pojan syntymä paino ei tippunut kuin 35 grammaa ja lääkäri antoi luvan kotiutua (kun eka sain itseni sille listalle puhuttua ja siellä pidettyä kun meinasivat mut sieltä koko ajan "unohtaa") niin ei kätilö enää pystynyt antaa perusteita miks pitäisi jäädä.. Toisesta olikin helppo päästä ekan yön jälkeen.. Ja ny toiveisiin laitoin mahdollisimman nopean kotoutumisen.. Ei toki vauvan terveyden kustannuksella,mutta jos kaikki ok,niinkuin edellisillä ja jos omakin olo samanlainen,niin sitten.. Noista kahdesta ekasta kun oisin voinut kävellä vaikka suoraan salista autoon ja lähtee kotiin..
Eli toivon todella tällei jaarittelun kautta,että Misukka ei joudu ainakaan toista yötä olemaan osastolla.. Kyllä kotona on parempi.. En muista tarkkaan mitä eilisestä luin,mutta siis käsitin että eilen jo imuroivat? Toivottavasti se nyt auttaa eikä tarvi sinne kaavintaan mennä.. Kun sitten ehkä vähän sellainen että olisivat nyt sit heti suoraa kaapinut jos siihen joka tapauksessa menee.. Mutta toivottavasti ei mene ja pääset tänään kotiin..

Täällä taas sellainen perus päivä ei mitään erikoista.. Eilen sain ostettua tarvikkeet äitienpäivä lahjoihin,en tiedä aloitellaanko jo niitä,vai valmistelenko yksikseni illalla ja tehdään sitten vasta huomenna.. Siis hoidokin kanssa.. Omien poikien kanssa taidan jättää sillei että tehdään sitten kun mies kotona,helpompi niin..

Että sellaista ja pyykkiähän riittää aina..

Mukavaa päivää kaikille!

27.4.2016
Vipe
Vipe

Huomenta.
Meillä esikoinen meni jo koululleen. Terve on ja hyvä niin. Hänellä matematiikkaluonnontiedelukion pääsykoe, 4 tuntia.
Keskimmäisellä koulussa Muumi-kirjoihin tutustumista. Mukana 3 Muumi-kirjaa, myös pikkusiskon uusin kuvakirja.
Tytöllä ja mulla tutustumista laulun ja soiton maailmaan muskarissa.

Misukka, sinulle voimia.

Kaikille mukavaa päivää.

27.4.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta jokaiselle! Selviskö se eilinen allerginen reaktio?!😞 Tsemppiä ja haleja misukka, oot sitkeä ja reipas mimmi!❤ Me mennään isoäidin kans kauppaan ja kahville. Aurinkoista keliä luvanneet iltapäivällä.🌞 Eilen käytiin hakee auto huollosta ja katsastus olisi kans tehtävä. Ni katsotaan milloin se hoidettaisiin.

27.4.2016
NemiMilla
NemiMilla

Oho! Sainpas tehtyä aloituksen. Eka herjas virhettä ja potki pellolle mut nyt onnistu.

Joopa. Mulla tiedossa odottelua. Heräsin puoli 7 vessaan, tosin ensin piti saada letkut irti kun pussikin ollut tyhjä jo puolen yötä.

On tää sairaalapeti kyl niin kiva. Hiostaa ja mitä kaikkea. Ei käy kateeksi niitä jotka syystä tai toisesta joutuu näissä pitkään olemaan.

Mulla olisi luvassa aamupalaksi ab-tippaa, jälkkäriksi varmaan verikoetta. Ehkä mä pääsen syömäänkin jossain välissä. 😉

27.4.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...