pelottaa

vaikka raskauden pitäisi olla jo yli 5 viikkoa niin eilen vielä(kuitenkin)tein testin ja siihen tuli uudelleen se 2-3 vaikka jo aiemmin oli se 3+. Voiko tuo kertoa jtn? Ehkäpä tulevasta km:sta. vai voiko ottoaika vaikuttaa siihen.. kuitenki jo selkeesti yli 5koa pitäis olla. Oireet mulle kyllä on raskaudesta mutta tuntuu vaan tosi oudolle ja pelottavalle.

27.4.2016
Mirkku85
Mirkku85

Ilmeisesti olet jo hyvällä mielellä raskaudesta, kun noin innokkaasti testaat.
Hyvä, innostunut mieli on vauvallekin eduksi.

29.4.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tein vielä yhden testin ja siihen tuli 3+.
Mulla on ensi tiistaina varhaisultra, kun vaan jaksaa oottaa sinne niin kertoo paljon varmasti mikä on tilanne. Sais jonkinlaisen mielenrauhan tai sitten ei.

29.4.2016
Mirkku85
Mirkku85

Kannattaa varata aikaa vaikka yksityiselle ultraan niin saa mielenrauhaa.. Mutta vaikuttaahan tuohon se otto aikakin varmasti.. Ja mä oon tehnyt joka raskaudesta samoihin aikoihin testin ja joskus on näyttänyt 2-3 ja joissain 3+ vaikka kaikki ollut ultran mukana aikaansa vastaavia eli luultavasti testinkin aikaan olen ollut kaikista suunnilleen yhtä pitkällä..

Ja aika vaikuttaa varmasti.. Ainakin se kauan ollut pissaamatta.. Mä esikoisesta nukuin yhden yön tosi levottomasti ja oli outo tunne ja kävin vessassa ja vaikka mitä kun uni ei tullut,tein sitten testin vaikka olin juuri vähän aikaa sitten käynyt vessassa ja se oli negatiivinen.. Parin päivän päästä tein uuden aamupissasta ja se näytti jo 3+ eli kyllä kaiketi se että kauan on pidätelly vaikuttaa myös siihen että mikä määrä raskaus hormonia on virtsassa joka vaikuttaa noihin viikkoihin.. Jos haluat niin voithan yhden vielä tehdä aamu virtsasta,mutta jos se on 3+ suosittelen etten enää tee testejä,aiheuttaaksesi turhaa tressiä.. Varhaisultra kertoo tilanteen parhaiten ja siellä pitäisi jotain näkyä n. 6 viikosta lähtien eli jos viikkoja 5 niin viikon joutuu silti odotteleen.. Kaikista paras ois ehkä mennä 7-8 viikolla niin pitäis ainakin varmemmin jotain näkyä,mutta kokemuksesta tiedän että jo viikkokin on pitkä aika odottaa..

Jos yhtään lohduttaa,niin mulla takana 4 raskautta (tai 3 takana,yksi menossa) ja kolmesta yksi mennyt kesken.. Ja ainoa näistä joista ei ole ollut mitään oireita on mennyt kesken.. Eli oireet on sinänsä hyvä merkki.. Luulisi niiden loppuvan jos mennyt kesken.. Toki ei aina voi varmaksi sanoa,mutta ainakin jos oireet lisääntyy ja vahvistuu niin uskon että raskaus jatkuu..

27.4.2016
Vipe
Vipe

Tosi vaikea mennä sanomaan, mutta voi kieltämättä viitata keskenmenoon. Jos näin on, toivon että vuoto alkaa pian, ettei tarvitse pitkään kärvistellä.
Tsemppiä ja jaksamisia.

27.4.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...