Torjantaita

Uusi päivä taas. Huomenta.

21.4.2016
misukka
misukka

Nkillä itselläkö tuo näöntarkastus polilla on?

21.4.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Illalla tyttö alkoi oksentaa.Me muut ollaan terveitä.
Esikoinen voisi olla terveenä vaikka ensi torstaihin asti.
Keskiviikkona hänellä erikoislukion pääsykoe. Paree olla terve, muuten menee haku ohi.

21.4.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Misukka, paljon voimia ja virtuaalihalit täältä! ❤️😢

21.4.2016
Lora91
Lora91
1 year, 7-month-old toddler

Misukka❤️

21.4.2016
huiskutin
huiskutin

Teillä ei sitten toi mun uskomus paljoa auttanut.. 😢

21.4.2016
Vipe
Vipe

Joo joo, kunnon huolto fillarille ni rupiaa kulkemaan. Varmaan kaikki rattaat täynnä ryönää. Ne kun saa pois ja ketjuista ruosteet pois ja öljyä väliin, ni takuulla kevenee.

Tää oli nyt eka, jolle ostin vaatetta ennen puoltaväliä. Ei olis pitänyt. Ja kaikki äippähousut, jotka ostin kans, ni turhaan. Masutuubia hyötykäytin sentäs alushameen korvikkeena pyllyn päällä siellä tanssigaalassa kun yksi asu oli niin minimini että pyörähdellessä helmat nous hiukka korkialle.

21.4.2016
misukka
misukka

Nki.. Kyllä mun mielestä kun huoltaa niin luulis kevenevän.. Me kun esikoiselle ostettiin uutena pyörä ei edes tajuttu että sille pitäis heti joku käyttöön otto huolto tehdä.. Raukka sitkeästi polki sillä Valittamatta,kunnes mun iskä sitten huolsi sen ja voin sanoa että pikkaisen vauhti kasvoi 😂 oli huomattavasti kevyempi.. Eli kannattaa huoltaa ja rasvoa,lapsellekin mielekkäämpi..

21.4.2016
Vipe
Vipe

Misukka toi on kyllä varmaan totta.. Kauheaa ois vaan maata sängyssä miettimässä asioita ❤

Voi ei,olit ehtinyt jo vaatettakin ostaa.. Itsekin ostan aina jotain pientä heti (itse kun en juuri sille keskenmenneelle sattunut ostaa mitään niin totesin että ei tuntenut itseään tervetulleeksi,eli mun on pakko ostaa jotain aina heti,tälläinen tyhmä uskomus jäi) mutta tosiaan ne on varmasti aika karu muistutus asiasta 😭 Onneksi on joku jolle antaa.. Meillä kans pojat ollu pieniä,molemmille mennyt 2kk vielä 56 koko.. Ja esikoinen oli 74 senttisissä vatsa 1v. Tai shortsit ja sellaiset kesä vaatteet oli 80 senttisiä mutta ihan vaan siksi että ostaessa olin varma että ei se kesällä enää 74 kokoon mahdu 😄

21.4.2016
Vipe
Vipe

Vipe, kun tämä kerran venyy ainakin huomiseen asti, niin helpompi olla kun yrittää pitää tavallisesta kiinni. Harmi, että tämä loppupäivä on junnaamista.

Hyvä, et PMllä alkaa lapset olla kunnossa.

Memmu, toi fb on kyl yks piru kun täältäkin porukka lähtee omiin ryhmiinsä. Siksihän ne ryhmät on, että täällä höpötetään.

Jos joku haluaa vetää ryhmää naamassa, ni siitä sitten mutta täältä tarvii vertaistukea viedä pois.

Hassua, et tällä hetkellä fiilis on sellanen Taas kävi näin. Tää on niin nähty. Kait pää yrittää kieltää kaiken. Hitto ku ehdin repsahtaakin ja ostella vauvalle kirpulta bodyjakin. Täytyy laittaa ne kiertoon. Hittojako niitä säästelemäänkään kun ei tule käyttäjääkään.

Onneksi lähipiirissä on noita pallomahoja ja vastasynnyttäneitä. Tai no yhden 2kk ikäisen kanssa perhekahviloitiin tänään, muttako hänkin melkein yhtä pieni ku meidän pienin syntyessään. Vielä ehtii nuo 62 ja 68-kokoiset antaa hälle. Meidän pieni kun käytti 2kk iässä jo melkein 74sia.

21.4.2016
misukka
misukka

Hyvä että pm:llä voidaan jo paremmin..

Memmu,kiitos kysymästä,tänä aamuna jälleen oksensin ja huonoa oloa ollut koko päivän.. Jotkut päivät menee paremmin ja on edellisestä oksennuksestakin melkein viikko ennen tätä aamua,niin sinänsä parempaan päin.. Mutta ei kauhean lohdullista kuka viikkoja 13+2 nii enää en osaa odottaa että milloin loppuisi.. Kun toiveikkaana odotin 12 viikkoa,mutta se oli ja meni,niin nyt sitten vaan katsellaan jatkuuko koko odotuksen.. Mutta ei auta valittaa,pää asiahan on kuitenkin että lapsi on kunnossa,vaikka omat olot ei pistä hurraamaan..

Ja joo mua ärsytti toi marraskuun ryhmä kanssa.. Kun ei mitään muuta kuin Facea,voishan sitä vaikka vähän kertoa millä viikoilla ja monesko jne. Ja lisäksi liittyä ryhmään mutta nyt tosiaan toi marraskuisten keskustelu on pelkkä ponnahdus lauta faceen..

Meillä oli tänään pienemmän 1,5v neuvola.. Ei valittamista,ja kasvaa keskiverron keskiverrosti 😂 Eli käyrät menee keskikäyrillä.. Mitat oli 83,3cm 13kiloa ja pää oli 48,6.. Hb otettiin myös mun pyynnöstä kun toi juo parhaimpina (tai pahimpina) päivinä melkein 2 litraa maitoa ja siis ei ole maito kuin ruoka juomana.. Mutta hb oli 121,niin sen puolesta ei tarvi maitoa vähentää.. Ja on se nyt ehkä luonnostaan jo vähän vähentynyt kuka siirryin antaan vain mukista.. Aikasemmin kun on juonut välillä mukista ja välillä nokkamukista niin nokkamukista menee tosi paljon enemmän.. Nyt päätin n. Viikko sitten että kun kerta osaa myös mukista juoda,niin mitä me enää nokkamukia edes annetaan.. Paitsi esim. Jos spesiaali tapauksessa herkutellaan olkkarissa,niin sinne en tolle hosujalle mukia anna 😂

No mutta joo,esikoisen 4v neuvola onkin sitten vasta elokuussa kun noi ei kuulemma kesäaikaan pysty tekemään vuosi tarkastuksia (vai miten niitä kutsuikaan 😄) ilmeisesti sen takia että se muuttaa,koska aikasemmin esikoisella on ollut tosi lähellä oikeaa synttäri päivää.. Tosin nytkin sanoi "jos se ei haittaa?" eli kai jos vaatisin saisin sen kesäkuulle,mutta eipä se varmaan hirveän paljon kasvussa sun muussa tee se 2kk ainakaan enää ton ikäisellä 😊

21.4.2016
Vipe
Vipe

Misukalle suuret pahoittelut!!!! Ois kyllä teille suonu tämän pienen!

Kävin just lukee marraskuisten (eli vipen ja misukan..) keskustelua fb:stä..katoin sitte ton oman odotusryhmäni keskustelun.."miten mä pääsen ryhmään?" "Mut vois lisätä ryhmään" jne jne... ei varmaan ollu yhtään kommenttia jossa kerrotaan miten on menny tai muuta sellasta...argh!! Eipä paljo tuu sitte itelläkään täällä oltua ja kerrottua miten menee...:/
Miten vipellä, vieläkö pahoinvointi on riesana?

Pitäs alkaa lattiat viel pyyhkimään ja sitte laittaan ilmapalloja joka paikkaan että päästään huomenna viettään kuopuksen synttäreitä, jotenki tämä sohva vaan alko taas vetämään puoleensa :)

21.4.2016
memmu
memmu

Paljon halauksia MisukkaPieni!!!!!!

21.4.2016
Sannukki
Sannukki

Toivottavasti voit levätä misukka jossain kohtaa päivää.
Keskimmäinen vaikuttaisi olevan kunnossa. Hän ja tyttö nukkuivat heräämättä aamuun asti. Huomenna sitten keskimmäinenkin kouluun. Tänään saa tehdä eilisen koulutehtäviä.

21.4.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tsemppiä siihen.. Ei varmaan kauheen helppoa ole olla normaalisti.. Onneksi sitten huomenna saa asian päätökseen.. Tai noh,päättyiskin kaikki siihen,mutta siitähän se suru työ vasta kunnolla alkaa ❤ Ja eihän tollaista koskaan unohda vaikka yli pääsisikin niin aina se siellä mielen sopukoissa joillain tapaa kalvaa..

Mä olen niin surullinen sun puolesta etten osaa sitä edes sanoin kuvailla.. Tsempit ❤

21.4.2016
Vipe
Vipe

Tämä päivä yritetään vetää normaalisti, vasta huomenna pääsee osastolle. Sain vetkutettua menon puoli ysiksi, kun olisivat ennen kasia halunneet.

Tänään siis perhekahvilaa pienten kanssa ja kaupassa pitänee käydä.

Kuuteen asti nukuin kuin tukki, oli aika väsynyt olo. Kuuden jälkeen ei sit enää uni tullut.

En tiedä oonko illan keskenäni poikien kanssa. Isännällä oli suunniteltuna iltamenoa.

21.4.2016
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...