Ultrakuulumisia

Ajattelin, josko täällä ketään käy, niin voisi kirjoitella ultrakuulumisia. Minä lienen ensimmäisiä jotka np-ultraan menee. Mulla ensi viikon keskiviikkona viikolla 11+6. Viikolla 9+6 oli mulla eka neuvola ja silloin pääsin neuvolalääkärille historiani takia kurkkaamaan minityyppiä. Siellä hän kovasti heilui ja syke huiteli 170 päälle. 31mm oli silloin pää-perämitta ja vastasi viikkoa 10+0. Millos muilla ultra-aikoja tulossa?

12.4.2016
misukka
misukka

Voi ei,Mannalle myös osan otto.. 😢

Nää on niin kamalia Asioita ihan hirveitä,joita ei toivois kellekään ja jotka ei koskaan unohdu.. 😢

22.4.2016
Vipe
Vipe

Voi manna, minäkin otan osaa sinun suruusi. 💕 Viime kerralla mulla se surun läpikäyminen kesti koko vuoden. Lasketun ajan tietämissä oli ihan hirvittävää. Ekan puolen vuoden jälkeen alkoi vähän helpottaa, mutta pienen syntymäpäivä ei koskaan mene ohi huomaamatta.

Näkeepähän, kuinka nyt käy.

22.4.2016
misukka
misukka

Voi misukka, osanotto pienestä rakkaudesta. Harvemmin kerkeän tänne kirjoittelemaan.. mutta kun huomasin että teille on tulossa perheenlisäystä aiemman "toive keskustelun" jälkeen, olin todella iloinen puolestasi, tottakai. Meillä oli hieman vastaava tilanne jonka vuoksi en kyennyt edes käymään liberon sivuilla, saati sitten edes näkemään raskaana olevia... tiedän nyt kuinka kamalan rankkaa on kokea keskenmeno, niin henkisesti kuin myös fyysisesti. Tuhannesti voimia suruunne, elämä jatkuu päivä kerrallaan eteenpäin ♡ 6viikkoa sitten todettiin sikiön kuolleen kohtuun, vauvan alku vastasi 8+4 ja me olimme onnellisesti odottamassa 12+2 viikoilla(seuraavana päivänä olisi ollut nt). ensimmäisessä neuvolassa neuvolantäti merkitsi virheellisesti sykkeen + äitiyskorttiin vaikka ei edes ollut nähnyt sykettä... tämän olen käynyt läpi hänenkin kanssa ja jatkossa asioimme toisella neuvolantädillä. Tietenkään ei ollut hänen vika, että menetimme pienen, mutta en osaa enää luottaa hänen ammattitaitoon. Minulla on nyt suru vaihtunut vihaan, käyn siis edelleen läpi asiaa.. Meidän pienemme loistaa myös kirkkaana taivaalla.

21.4.2016
manna_87
manna_87
1 year, 11-month-old toddler

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Eihän tähän muuta voi sanoa.. Voimia ja jaksamista ja haleja 💙

20.4.2016
Vipe
Vipe

Noniin. Ultrassa käyty huonoin tuloksin. Sykettä ei löytynyt, koko vastasi rv 11+4 eli pari päivää sitten menetetty tämä pieni.

Pääsin siis ryhmästä pois, mutta ei toivotuin keinoin.
Huomenissa selvinnee, millä aikataululla tyhjennys kun tänään ei osastolle mahtunut ja edellisestä kerrasta jo tietää, ettei nämä osaa omin nokin ulos tulla.

Toivottavasti muilla sujuu raskaus paremmin.

Mulla on nyt 3 aarretta ja 2 tähteä taivaalla.

20.4.2016
misukka
misukka

Kiitos Vipe 😘
Katsotaan, olisiko pieni taimi ottanut kasvuspurttia ja olisi muutaman päivän isompi kuin pitäisi. Pääsisin vaihtamaan odotusryhmää. Tämä näkyy olevan kuollut jo lähtökohtaisesti. Kaikki katoaa naamakirjaan.

Ja syrjintää, sitähän tämä juuri on. Viedään ihmiset muualle ja jätetään yksi tai kaksi olemaan ihan keskenään.

18.4.2016
misukka
misukka

Onnea Misukalle vielä tähän ketjuun.. Kävinkin tohon toiseen ketjuun huikkaamassa puolustukset sulle tossa face jutussa.. Toivottavasti tänne nyt kirjouttelis joku marraskuinenkin! Näin se vaan menee että vaikka meillä ei ole väliä kuin reilu viikko,niin ollaan silti eri ryhmissä 😔 Mutta jospa sulla sen verta heittäisi noi viikot että laskettu siirtyis lokakuun puolelle,niin voisit tehdä hyppäyksen sinne.. Ei sielläkään tosin kamalan vilkasta ole 😂

17.4.2016
Vipe
Vipe

Onnea misukka!💖

13.4.2016
NemiMilla
NemiMilla

Kiitti J 💗

13.4.2016
misukka
misukka

:-) minä kans eilen moneen kertaan tavasin tuolta odotusryhmästä että onko tää nyt tämän vuoden ryhmiä vai mitä ihmettä

13.4.2016
Tatja84
Tatja84
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...