Sunnuntaita!

Huomenta! Kesäaika alkoi! ☀️🌿

27.3.2016
Minnie
Minnie

Kiitos paljon Maarua! ❤️

28.3.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Misukka, kyllähän se vähän turhalta tuntuu ehkäisy aloittaa ja eipä siitä haittakaan olisi jos sattuisi ihme käymään, että raskaudunkin ilman hoitoja vaikka en siihen hirveästi usko.

Vipe, toivottavasti pian löytyisi se unelmien omakotitalo, jossa olisi tilaa vähän enemmän. :) Olen huomannut, että minua siellä kovasti seurailet ja syksyllä teilläkin on pikkuinen sängyssä tuhisemassa. ;) Olen niitä myös kuullut ja eipä siitä haittakaan ole jos sattuisi ihme käymään, mutta se jää sitten aikanaan nähtäväksi suodaanko meille vielä toista lasta. :) Tämä yksikin on jo rikkaus. ❤️

27.3.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

Misukka,juu vaikuttaa olevan.. Pitänee ilmoitella hoitolapsen vanhemmille (toinen onkin lomalla) että tälläistä ollut että tietävät,että voi olla tartunta vaara vielä..

Kiva kuulla Lorasta,toivottavasti se unelmien talo löytyy tai edes sellainen josta saa helposti tehtyä itselleen unelma kodin 😊 Teidän pientä söpöläistä olenkin instassa seurannut,kyllä on ihana pieni mies,ihan tässä vauvakuume sen kuin kasvaa onneksi siihen saanee syksyllä lääkettä 😉
Ja onhan niitä monta tarinaa kuinka ekaa lasta yritetään monta vuotta ja vasta hoidoilla tärppää ja seuraava tulee luomuna hujauksessa,mutta jos se ei olisi katastrofi niin.... 😊 eihän tietysti kaikille niin käy. Niitä asioitahan pystyy pohtiin neuvolassa yhdessä lääkärin kanssa myös..

27.3.2016
Vipe
Vipe

Loran kuulumiset kuulostaa kivoilta.

Juu, ehkä ehkäisy on teillä turhaa. Ei taida olla kovaa riskiä uuteen raskauteen. Tai jos sellainen ihme kävisi, se tuskin hirveästi haittaisi?

27.3.2016
misukka
misukka

Kurja juttu Vipe, että esikkokin oksenti. Muistanet sen meidän vatsataudin. Keskimmäinen oksenti tiistaina päivällä. Esikko ja mies aloitti torstai-iltana just ennen nukkumaan menoa. Onneksi mä ja pienin selvittiin joko täysin ilman tai hyvin lievällä. Muahan kuvotti muutaman tunnin perjantaiaamuna ja vaavilla oli maha löysällä 3päivää viikko sen jälkeen. Nimittäin appiukko oksenti vikan yön joka oltiin siellä kylässä. Eli sittenkin vietiin mahatauti sinne mennessämme vaikka vasta sunnuntaina mentiin.

On pitkäikästä mahatautia tuo joka liikkeellä.

27.3.2016
misukka
misukka

Päivää täältäkin! Me ollaan otettu rennosti tänään, vaikka käytiin tuossa kyllä vaunulenkillä miehen ja pojan kanssa. Kellojen eteenpäin siirtämisen olin unohtanut aamulla kokonaan, vaikka sen vielä pari päivää sitten muistin, mutta eipä se ole meidän päivää haitannut. Poikakin on pikkuhiljaa oppinut vähän jo kannattelemaan päätään lyhyitä hetkiä ja välillä tulee ihania hymyjä kun on saanut masunsa täyteen. 💙 Nopeasti kyllä kasvaa muutenkin kun vertaa kuvia alle viikon ikäisenä ja nyt yli kuukauden ikäisenä. Iso poika jo! ❤️

Nyt on ollut muutenkin ihanaa kun on ollut nämä pari ylimääräistä vapaata niin mies on pystynyt olemaan apuna enemmän. Vielä yli viikko vauvan ensimmäiseen rokotteeseen ja minun jälkitarkastukseen niin voi tuota seksielämääkin jälleen miettiä, mitä on vähän kieltämättä jo kaivannut. Vielä on mietinnässä aloitanko ehkäisyä ollenkaan ja jotenkin tuntuu tällähetkellä turhalta aloittaa kun en ilman hoitoja raskautunut muutenkaan.

Omakotitalon osto on meillä ollut nyt haaveissa jo pitemmän aikaa, mutta vielä ei ole sellaista täydellistä taloa löytynyt ja jos talo on ollut hyvä niin sitten taas tontti on huono ja sama toisinpäin. Jotenkin tuntuu, että kaikki samat talot on tulleet uudelleen myyntiin ja ne hyvät menee siitä silmien edestä, ettei ehdi juuta sanoa tai esittelyssä käydä. Jospa tässä vielä löytyisi se meidänkin talo, minkä voisi sisustaa omanlaiseksi.

27.3.2016
Lora91
Lora91
1 year, 9-month-old toddler

No nyt se oksensi esikoinenkin! Ajattelin että oltais muut säästytty kun kuitenkin jo pari päivää ton pienemmän vikasta oksennuksesta.. Mutta ei.. Oksensin mä itsekin kyllä tänään,mutta luulen että ihan tästä mahasta kasvavasta sykeröstä johtuen koska tuli hampaita pestessä huono olo ja sitten lensi laatta mutta muuten ei ole ollut kipeä olo.. Mutta mene ja tiedä 😅
Mä oisin ymmärtänyt ton Riun raskauskateuden vielä ennen tätä raskautta ja toivon että tulen ymmärtämään taas kun eka kolmannes ohi.. 😅 Siis mä tykkään raskaudesta ja olen siitä outo että nautin myös synnytyksestä,mutta siis tämä alkuraskaus on ollut niin tappava pahoinvointinsa kanssa että voisin jo hypätä sinne toiselle kolmanneksella tai toivottavasti todella siellä helpottaa... On nyt jo helpottanut hieman,että jospa se elämä voittaisi jossain välissä.. Toki onhan se raskaus aikaisemmissakin ollut ihanempaa sitten kun alkaa vatsa näkyä ja liikkeet tuntua.. Sitä loppu raskautta jää kyllä kaipaamaan aina,vaikka toki se vauva siinä sylissä on ihana.. 😊
Misukalle tsemppiä aivasteluun ja lahjakkaasti unohtui kaikki muu..

27.3.2016
Vipe
Vipe

Aha. Ok. Mä jotenkin sieluni silmin näin jonku korpun johon on tuikittu jotain lihaliemimausteita. Sit ihmettelin, et mitä järkeä moisessa on 😁

Joopa. Me käytiin vähän ulkoilemassa porukalla kun niin nätisti aurinko paistaa. Pieninkin pääsi keinumaan hämähäkkikeinussa vuoronperään isoveljien kanssa.

27.3.2016
misukka
misukka

Mikä kumma on makumaustekorppu? Ikinä moisesta kuullut.

27.3.2016
misukka
misukka

Päiviä

Miustaki kellojen siirto on ihan pyllystä. Tosin olihan se kiva, että meidän pienimmän aamu alkoi tänään vasta kuuden jälkeen. Vaikkei se muuten tuntunut eroavan normaalista.

Minnien eilinen kuulosti kivalta.

Pigletille kivaa laatuaikaa tytön kanssa.

Pitääkös riu isotkin pippalot pienimmälle? Meillä juhlitaan samaan aikaan kun on isompien poikien syndet siinä ja pienimmän syndet ikkään kuin laiskuuksissamme siirrettiin samaan nippuun. Kk sinne tai tänne kun ei tuo vuosikas vielä hiffaa millon synttärit on. Tuota raskauskateutta mie en kyllä ymmärrä millään 😀 Miusta raskaus on kaikkinensa aina niin tuskallinen kokemus. Alkaen alun pahoinvoinneista jatkuen kipuna ja tuskana lopun aikaa. Huoh. Miten kukaan voisi siitä olla kateellinen?

Vipelle kivaa reippailua velipojan luokse.

Oonkohan mä kehittänyt itselleni pajuallergian. Ihan hirvee pärskiminen alko kun siivosin pari pajunoksaa ulos tästä mökistä. En mä mitään muuta keksi tälle yhtäkkiselle pärskimiselle ja tukkoisuudelle.

Meillä isännyksellä synttärit tänään ja minnuu harmittaa ihan hitokseen ku en oo sille 35v kunniaksi keksinyt mitään. Eipä tuossa tosin ollut likviditeettiäkään mitään keksiä. Ja nyt on ollut vähän kaikenlaista muuta mielessä ja kauhea väsymys. Kait tuon yhden aamuyöhulinoinnin takia. Jaksanu mitään miettiäkään.

Pojat etsi pääsiäismunia ruuan jälkeen ja esikko tykkäsi kovasti kun olin kirjoitellut sille vinkkejä joilla löytää munat. Keskimmäiselle piirsin kartan, mutta yhdessä etsittiin kun oli vähän hankala vielä.

Nyt pojat katsoo leffaa. Käskytin ne katsomaan sellaisen leffan, mitä eivät ole ennen nähneet. Kun joku autot ja lentsikat on niin nähty, ettei ne jaksa niitä katsoa enää loppuun asti.

Mun tekis mieli painua punkkaan. Paitsi, ettei aivastelulta pysty.

27.3.2016
misukka
misukka

Haudihau 😊

Kellojen siirto tälleen keväällä on suoraan saatanasta, onneksi sattui tälleen pääsiäiselle niin on päivän verran enemmän puskuria. Nimim. Aamuvirkun totaalinen vastakohta 😄 Tänään on pulkkamäkitreffejä tiedossa, muutama pojan joukkuekaveri perheineen on tulossa. Makkarat on ostettu ja stigat pakattu. Illalla sitten siivousta ja saunomista. Koti on kauheemmassa kuosissa kuin ikinä milloinkaan ja meijän vauvasta tulee taapero kahden viikon päästä ja sitä on lienee syytä juhlia 😊 Siivouspaniikkia pukkaa! 😁

Minnielle työniloa! Miten siulla on kodin ja työn yhdistäminen onnistunut?

Piglet uuuuuu laatuaikaa tytön kanssa tiiossa 😊 Mites teillä ne eskariasiat on kääntymässä?

Vipe onnea masun kasvatukseen! Miulla on raskauskateus, se on vaan niin ihanaa hommaa ❤

27.3.2016
riu
riu

Huomenta..

Nyt täytyy kyllä myöntää että tässä lomaillessa meni ohi koko kellojen siirto juttu 😂 No ehkä jossain välin oisin huomannut että hei kännykän kello käy eri aikaa kuin seinäkellot 😄

No mut joo,meillä kellojen siirto ei vaikuta tuon taivaallista kehenkään.. Tää eka aamu saattaa olla että lapset herää tavallista myöhempään ja syksyllä tavallista aikaisempaan mutta siihen se jää.. Syödään normi aikaan ja mennään nukkuun normi aikaan niin seuraavan aamun herätyskin on jo normi aikaan 😊 me ei muutenkaan eletä minuutilleen kellon mukaan niin tunti sinne tai tänne.. Ja me ei enää edes mietitä sitä vanhaa aikaa vaan kun kellot saatu siirrettyä niin sitten eletään sen mukaan eikä mietitä mitä kello olisi vanhaa aikaa..

No mutta joo,meillä kävi perjantaina kylässä oksennus tauti.. Pienempi oksensi kolmesti ihan kaiken mitä söi ja sitten oli vatsa löysällä.. Odoteltu koska joku muu oksentaa,muttei ole vielä oksentanut,enkä tiedä sitten selvittiinkö vähällä vai vieläkö isommalle tulee.. Isompi nyt tosin yökylässä,kun äiti sanoi että voi silti ottaa ja ei se sielläkään toistaiseksi ole alkanut oksentaa.. Ja itsestäni taas en edes tiedä jos kyseinen tauti yllättää kun huono olo muutenki 😅

Tänään mennään mun pikkuveljellä käymään ja muita suunnitelmia ei ole 😊 ehkä reippaillaan ja mennään kävellen niin saa kivan lenkin kun ulkoilu jäänyt ton oksu taudin takia,kun eilinen vietettiin sitten vielä ihan kotioloissa.. Pikkuveljelle on kävellen matkaa sellainen tunnin verran reipasta kävelyä tai ehkä alle,kilsoissa oisko jotain 5kilsaa eli ei siihen reippaasti kävellen ihan tuntia kulu 😊

Joo muuta ei suunnitteilla.. Pigletille rentoa ystävän tapaamista ja Minnielle jaksamista työpäivään ja sitten iltaan.. Kivalta kuulosti teidän eilinen päivä..

27.3.2016
Vipe
Vipe

Miten teillä muilla vaikuttaa kellojen siirto itseenne ja lapsiinne?

27.3.2016
Minnie
Minnie

Kyllä oli aivan hirveää herätä kellon soittoon kuudelta, paljon se tunnin kellon siirto vaikuttaa!
Ei meinaa aamupala maistua.
Töihin olen menossa.
Saa nähdä jaksaako illalla jumppia kun niin hirveä väsy!!
Ja selkä kipeä!

Eilinen ilta oltiin lähistöllä sellaisessa eräkeskuksessa, johon meillä on osakkuus.
Saunottiin ja syötiin ja lapset pääsi seikkailemaan metsään 😊
Se on kiva paikka!

Iltapäivä meni 'miljoona linnunpönttöä'-tapahtumassa naapuripaikkakunnalla. 😊
Tehtiin lasten kans linnunpöntöt. 🐦
Toinen kottaraispönttö, toinen tiaispönttö.

Miehellä oli työkeikka, joten siskoni oli kaverina. 💛
Niin, kyllä mullekin soitettiin eilen ennen 6, pääsisinkö töihin, mutta enhän sitten päässyt...

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!27.3.2016
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...